Találatok a következő kifejezésre: Milyen feltételek arra, hogy valaki (2 db)

Milyen feltételek vannak arra, hogy valaki szociális házat igényelhessen? 1 gyermek érkezése lesz!

Legjobb válasz: Köszönöm válaszod,lakásra gondoltam én is csak férre írtam,hát nagyon sajnálom,hogy nem kaptatok ilyen a mai világ!Hát még hátha sikerûl nektek is,csak kitartás.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod, lakásra gondoltam én is csak férre írtam, hát nagyon sajnálom, hogy nem kaptatok ilyen a mai világ!Hát még hátha sikerûl nektek is, csak kitartás.
bárki csikizhet, nincs meg tiltva. Én is vidámabb leszek, meg a csikizõ is.
A kérdező hozzászólása: Amúgy nem félnél hogy esetleg bepisilsz, vagy megrúgsz valakit?? :D
hát...mondjuk én 5 perc csiki-5 perc szünetbe belemennék...én is kb. 4000-ért :)
Én óránként 2-3000-ért is belemennék, de nálam is az olyan 5 perc csiki, 5 perc szünet lenne a feltétel. Vagy ha nem gondolsz ilyen mennyiségre, akkor egy 15 perc egészben maximum. Utóbbi esetben is elkélne az a 2000 ft.
A kérdező hozzászólása: Komoly?? :) Már ennyiért belemennétek?? De ebben akkor benne van a kikötözés is és nem csak sima csiklandozás, hanem pl. elektromos fogkefe, lúdtoll, hajkefe, babolaj, esetleg olyasmi is hogy bekenik a talpatokat májkrémmel, vagy tejszínbabbal és egy kutya, vagy egy macska nyalja le róla... !! Ilyen feltételekkel drágább lenne?? Semmi szex vagy ilyesmi, csak csiki!! :)
Persze, simán. Bár az élõállat nyalogatása azért még egy plusz ezrest követel. :-)
A kérdező hozzászólása: OK, akkor utolsó válaszoló, össz. mennyiért és milyen feltételekkel??
Egy óra 3500 Ft, 5 perc csiki, 5 perc szünet felállásban. Avagy 15-20 perc egyben, 3000 Ft-ért. Amennyiben élõállat is szóba jön plusz egy ezres. Tehát akkor 4000-4500 Ft. :-)
A kérdező hozzászólása: Szia :) Ezt most komolyan be is vállalnád?? Írd le kérlek pár mondatban, hogy hol mennyire vagy csiklandós 10-es skálán és hogy mennyi idõs vagy!! (Ugye természetesen lány vagy??)
Igen, bevállalnám. Felfigyeltem a kérdésre, majd belemélyedve válaszoltam is, de egyébként fiú vagyok.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez így nem fog menni!! :( Csak lányokra gondoltam!
Hát én arra kíváncsi lennék, ha megtudnál csikizni, apu is még gyerekkoromban megtudod, de ritka volt. Has, talp, hónalj egyik sem csikis. Máshol vagyok, mint írtam apunak párszor sikerült(vhol az oldalamon), Kedvesemnek meg megint máshol, de azt csak Õ tudja, s ahol apu csikizett azt csak ritkán sikerül Neki is. Így, ha játszunk Õ húzza a rövidebbet, bár csak kevés ideig mivel erõsebb.^^'
A kérdező hozzászólása: Lemaradt az s a végérõl, utólag néztem, bocsi!! :D
mennyi idõ vagyok:D 17 éves
elsõ, van a csiklandozás fétis. ne tudd meg mekkora élvezetet okoznál vele a csiklandozónak! :D
Na ezen hatalmasat nevettem, nem gondoltam volna, hogy valaki ilyenért is fizetne. :DDD
ez akkor mûködhet nagyon jól, ha egyszerre pedofil is az illetõ, mert a gyerekeket aztán szétcsiklandozhatja kedvére minden gyanú nélkül :D
A kérdező hozzászólása: Nem kell pedofilnak lennie, fetish is lehet!! Én arra lennék kiváncsi, hogy ti mennyiért vállalnátok be és milyen feltételekkel??
10 perc csiki 10 perc szunet, orankent negyezerert.:D Bar tiz perc folytonos csiki kozben lehet mar rugdosnek
A kérdező hozzászólása: Utolsó, megkérdezhetem mennyi idõs vagy és hogy hol vagy csikis??
27 es altalaban mindenhol:D
A kérdező hozzászólása: Értem!! Akkor te elvállalnád, ahogy kiveszem a szavaidból!! Igen, ez a rugdosás nálam is veszélyes, ezért gondoltam a lekötözésre, vagy ez már túl meredek?? Különben én attól is félek, hogy esetleg bepisilejk, te nem?? :D
A kérdező hozzászólása: Másvalaki?? :)
Hát persze bevállalnám vicces és még pénzt is kapnék?:D naná
A kérdező hozzászólása: Mennyi idõ vagy??
Mondjuk közben csókolózunk is, úgy :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!