Találatok a következő kifejezésre: Milyen feltételek arra, hogy (7 db)

Milyen feltétel van arra, hogy ki írassam a a prímeket mondjuk százig?

Nem tudom rá kitalálni a logikát.

Legjobb válasz: std::cout << " 2 3 5 7 11 13 17 19 23 29 31 37 41 43 47 53 59 61 67 71 73 79 83 89 97\n"; Nem kell if. De ha lusta vagy guglizni, tessék, itt egy link, hogy miért is hülyeség a kérdés: http://hu.wikipedia.org/wiki/Prímszámok Nem tudod egyszerûen egy feltétellel eldönteni egy számról, hogy prím-e.

std::cout << " 2 3 5 7 11 13 17 19 23 29 31 37 41 43 47 53 59 61 67 71 73 79 83 89 97\n"; Nem kell if. De ha lusta vagy guglizni, tessék, itt egy link, hogy miért is hülyeség a kérdés: http://hu.wikipedia.org/wiki/Prímszámok Nem tudod egyszerûen egy feltétellel eldönteni egy számról, hogy prím-e.
iostream: :D :D :D :D :D :D nagyon jó válasz, 100% hasznos! Az a primszám, aminek pontosan 2 db osztója van: az 1 és emellett önmaga. (Ezért az 1 pl. nem primszám.) Ezt úgy tudod tesztelni, hogy megnézed a szám gyökéig (beleértve a gyökét is, ha egész) az összes egész számot, ami nagyobb v egyenlõ, mint 2, hogy osztja-e. Ha osztja, akkor nem primszám. Ezt egy ciklussal tudod tesztelni, de leginkább 2, egymásba ágyazott ciklussal. C#: var MAX = 100; for (int szam = 1 ; szam <= MAX; szam++) { var gyok = (int)Math.Floor(Math.Sqrt(szam)); var prim = true; for (int oszto=2; oszto <= gyok; oszto++) if (szam % oszto == 0) { prim = false; break; } if(prim) System.Console.WriteLine(szam); }
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi az a gyök. Ez túl bonyolult.
Akkor teszteld a szám feléig.
A fenti kód azt használja ki, hogy a legkisebb valódi osztó nem nagyobb a szám négyzetgyökénél. Tehát, ha a szám négyzetgyökéig mindent tesztelsz, és nem találtál valódi osztót, akkor a szám prím.

Irnátok nekem 3-3 szempontot arra, hogy milyen feltételek teljesülése mellett lehet hatékony a jutalmazás és a büntetés?

Legjobb válasz: Én csak egyet tudok, ami mindkettõre nézve teljesen érvényes: következetesség.

Én csak egyet tudok, ami mindkettõre nézve teljesen érvényes: következetesség.
Hmm nem egészen értem a kérdést. Tehát, hogy minek kell teljesülnie, hogy jutalmazzunk illetve mit csináljon rosszul, hogy büntessünk?


bárki csikizhet, nincs meg tiltva. Én is vidámabb leszek, meg a csikizõ is.
A kérdező hozzászólása: Amúgy nem félnél hogy esetleg bepisilsz, vagy megrúgsz valakit?? :D
hát...mondjuk én 5 perc csiki-5 perc szünetbe belemennék...én is kb. 4000-ért :)
Én óránként 2-3000-ért is belemennék, de nálam is az olyan 5 perc csiki, 5 perc szünet lenne a feltétel. Vagy ha nem gondolsz ilyen mennyiségre, akkor egy 15 perc egészben maximum. Utóbbi esetben is elkélne az a 2000 ft.
A kérdező hozzászólása: Komoly?? :) Már ennyiért belemennétek?? De ebben akkor benne van a kikötözés is és nem csak sima csiklandozás, hanem pl. elektromos fogkefe, lúdtoll, hajkefe, babolaj, esetleg olyasmi is hogy bekenik a talpatokat májkrémmel, vagy tejszínbabbal és egy kutya, vagy egy macska nyalja le róla... !! Ilyen feltételekkel drágább lenne?? Semmi szex vagy ilyesmi, csak csiki!! :)
Persze, simán. Bár az élõállat nyalogatása azért még egy plusz ezrest követel. :-)
A kérdező hozzászólása: OK, akkor utolsó válaszoló, össz. mennyiért és milyen feltételekkel??
Egy óra 3500 Ft, 5 perc csiki, 5 perc szünet felállásban. Avagy 15-20 perc egyben, 3000 Ft-ért. Amennyiben élõállat is szóba jön plusz egy ezres. Tehát akkor 4000-4500 Ft. :-)
A kérdező hozzászólása: Szia :) Ezt most komolyan be is vállalnád?? Írd le kérlek pár mondatban, hogy hol mennyire vagy csiklandós 10-es skálán és hogy mennyi idõs vagy!! (Ugye természetesen lány vagy??)
Igen, bevállalnám. Felfigyeltem a kérdésre, majd belemélyedve válaszoltam is, de egyébként fiú vagyok.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez így nem fog menni!! :( Csak lányokra gondoltam!
Hát én arra kíváncsi lennék, ha megtudnál csikizni, apu is még gyerekkoromban megtudod, de ritka volt. Has, talp, hónalj egyik sem csikis. Máshol vagyok, mint írtam apunak párszor sikerült(vhol az oldalamon), Kedvesemnek meg megint máshol, de azt csak Õ tudja, s ahol apu csikizett azt csak ritkán sikerül Neki is. Így, ha játszunk Õ húzza a rövidebbet, bár csak kevés ideig mivel erõsebb.^^'
A kérdező hozzászólása: Lemaradt az s a végérõl, utólag néztem, bocsi!! :D
mennyi idõ vagyok:D 17 éves
elsõ, van a csiklandozás fétis. ne tudd meg mekkora élvezetet okoznál vele a csiklandozónak! :D
Na ezen hatalmasat nevettem, nem gondoltam volna, hogy valaki ilyenért is fizetne. :DDD
ez akkor mûködhet nagyon jól, ha egyszerre pedofil is az illetõ, mert a gyerekeket aztán szétcsiklandozhatja kedvére minden gyanú nélkül :D
A kérdező hozzászólása: Nem kell pedofilnak lennie, fetish is lehet!! Én arra lennék kiváncsi, hogy ti mennyiért vállalnátok be és milyen feltételekkel??
10 perc csiki 10 perc szunet, orankent negyezerert.:D Bar tiz perc folytonos csiki kozben lehet mar rugdosnek
A kérdező hozzászólása: Utolsó, megkérdezhetem mennyi idõs vagy és hogy hol vagy csikis??
27 es altalaban mindenhol:D
A kérdező hozzászólása: Értem!! Akkor te elvállalnád, ahogy kiveszem a szavaidból!! Igen, ez a rugdosás nálam is veszélyes, ezért gondoltam a lekötözésre, vagy ez már túl meredek?? Különben én attól is félek, hogy esetleg bepisilejk, te nem?? :D
A kérdező hozzászólása: Másvalaki?? :)
Hát persze bevállalnám vicces és még pénzt is kapnék?:D naná
A kérdező hozzászólása: Mennyi idõ vagy??
Mondjuk közben csókolózunk is, úgy :-)

Édesanyám 3 gyereket nevel egyedül, bár van lakás a nevén, szeretne egy új építésű lakásba költözni és a szocpol-t igénybe venni. Milyen feltételei vannak? Van arra esély hogy megkapja?

Legjobb válasz: Amíg van a nevén lakás addig biztos, hogy nem kapja meg. itt olvashatsz róla részletesen: http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/tulajdonvagyon/..

Amíg van a nevén lakás addig biztos, hogy nem kapja meg. itt olvashatsz róla részletesen: http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/tulajdonvagyon/..

Milyen feltételek vannak arra, hogy valaki szociális házat igényelhessen? 1 gyermek érkezése lesz!

Legjobb válasz: Köszönöm válaszod,lakásra gondoltam én is csak férre írtam,hát nagyon sajnálom,hogy nem kaptatok ilyen a mai világ!Hát még hátha sikerûl nektek is,csak kitartás.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod, lakásra gondoltam én is csak férre írtam, hát nagyon sajnálom, hogy nem kaptatok ilyen a mai világ!Hát még hátha sikerûl nektek is, csak kitartás.

Webáruházat szeretnék nyitni! Milyen adózási feltételei vannak? Egy eladott termék után hogyan tudok adót fizetni? Nem tudok számlát kiállítani a beszerzett áruk után, így hogyan lehet adózni?

Összegezve: Webáruház után hogyan adózok? Van egy termékem pl: gyertyatartó nincs róla számla így hogyan tudok adózni utána ha eladom? Ezt üzlet szer?en akarom végezni avagy pl: 20 gyertyatartót árulnék, adnék, el hetente.... Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Amíg nincs vállalkozásod hogy akarsz webáruházat üzemeltetni? Ha van, akkor pedig tudsz számlát adni! Amit küldesz arról KELL számlát adnod, így azután fogsz adózni is!

Amíg nincs vállalkozásod hogy akarsz webáruházat üzemeltetni? Ha van, akkor pedig tudsz számlát adni! Amit küldesz arról KELL számlát adnod, így azután fogsz adózni is!
A kérdező hozzászólása: De nem úgy van hogy én bármikor nyithatok egy webáruházat ha még magán személy is vagyok?
Már hogy nyithatnál magánszemélyként webáruházat? Ugyanolyan feltételei vannak a webáruháznak, mint egy boltnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!