Találatok a következő kifejezésre: Milyen feltételei egy (155 db)

Egy cégnek kellene honlapot csinálnom, mivel ez az egyik feltétele az EU pályázatoknak . A kérdés pedig az lenne hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie egy ilyen honlapnak?

Legjobb válasz: túl tág a kérdésed...milyen szempontból akarsz megfelelni? mennyire vagy technikailag képzett a témában? ha tanultál webfejlesztést,tanulnod kellett h miknek kell megfelelni...google megvolt? szûkítsd kicsit a kérdést,mert errõl emberek könyveket írnak...

túl tág a kérdésed...milyen szempontból akarsz megfelelni? mennyire vagy technikailag képzett a témában? ha tanultál webfejlesztést, tanulnod kellett h miknek kell megfelelni...google megvolt? szûkítsd kicsit a kérdést, mert errõl emberek könyveket írnak...
A kérdező hozzászólása: Annyit tudok , hogy egy EU pályázatot valaki egyáltalán megpályázhasson kell egy honlap és a kérdésem az hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie egy honlapnak ... Az lenne a legjobb ha tudna valaki küldeni egy link-et hogy hol lehet egyáltalán megnézni az ilyet .
A kérdező hozzászólása: ez egy sima honlap , nekem Eu pályázatos kéne :S

Milyen feltételek vannak egy református templomi esküvőnél? Az egyik fél római katolikus, a másik református.

Legjobb válasz: A református esküvõnél nem feltétel az átkeresztelkedés. Ha szeretne a katolikus fél, természetesen ez lehetséges. Valóban kb 20 perc az esküvõi áldáskérés. Jegyesoktatáson azonban valóban részt kell venni, ahol elbeszélgettek arról, mirõl is szól a házasság, a család Isten vezetésében. Isten áldjon benneteket! egy református lelkész

A református esküvõnél nem feltétel az átkeresztelkedés. Ha szeretne a katolikus fél, természetesen ez lehetséges. Valóban kb 20 perc az esküvõi áldáskérés. Jegyesoktatáson azonban valóban részt kell venni, ahol elbeszélgettek arról, mirõl is szól a házasság, a család Isten vezetésében. Isten áldjon benneteket! egy református lelkész
Jegyesoktatás Egyik fél keresztsége Polgári házasságot igazoló irat (a reformatus egyház nem összead, hanem a meglévõ házasságot áldja meg) Személyi, Két tanu Egy idõpont:)
Nem feltétlenül kell "átkeresztelkedni", ha jó fej papot fogtok ki. Katolikus templomban nem szeretik összeadni a két külön egyházhoz tartozó párokat, bár ilyenrõl is hallottam már. A reformátusok nem csinálnak ebbõl akkora problémát. VISZONT nyilatkozni kell ilyen esetben arról, hogy református esküvõ ide vagy oda, a születendõ gyermekek katolikus neveltetésben fognak részesülni. Tehát én azt javaslom, hogy menjetek el mindkét egyházhoz és kérdezzétek meg mi ilyenkor a teendõ. Én nem keresztelkednék át csak ezért. Arról nem is beszélve, hogy ez a két vallás pont annyira közel áll egymáshoz, hogy olyan sok értelme sincs.
*ne zavarjuk össze
Ez butaság, nem kell senkinek átkeresztelkednie, és boríték sem kell. Létezik ökumenikus esküvõ, ami lehet a református templomban is, és a református fél a ref. szöveget, a katolikus a kat. szöveget mondja. Mindkét felekezet elismeri érvényes házasságnak az ilyet. Informálódjunk mielõtt hülyeségeket beszélünk és zavarjuk össze a Kérdezõt...
Persze, na akkor holnap elmegyek a pap bácsihoz és elküldöm a francba mert nem jól tudta! :)
Vagy mindketten katolikusok lesztek, vagy mindketten reformátusok. Lehet, egy boríték fejében összead a pap, ilyenrõl is olvastam már :) De normális esetben vagy felveszi egyikõtök a másik fél vallását, imaórákra járkálás, stb, vagy nem engedélyezik. A katolikusok elég 'kemények', pl. válás után is a katolikus egyházi esküvõ érvényes, Isten elõtt. Nyilván ennek nincs jelentõsége, mert elválik az ember, csak a katolikusoknál ez így van. Én református vagyok, férjem pogány volt, õ unitárius-református lett úgy, hogy volt 1db imaórán, megkeresztelte a pap, és ennyi. Ez azért lazább, és az esküvõ is rövidebb. Ültem már 1, 5 órás katolikus esküvõn, mint vendég. A miénk negyed órás volt.
A kérdező hozzászólása: :) Köszönjük!
Nekem is kegyetlen volt, én buborékfújó voltam, egyszer már majdnem eldõltem, csak a menyasszony pityergésére keltem, ahogy mondta az esküt. Nálunk az a negyed óra pont kellemes volt. Szóval menjetek el oda, ahol szeretnétek esküdni, pár imaóra és kész :) sok boldogságot :) 1.voltam :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod. Azzal nincs probléma, hogy a párom felvegye a reformátust. De ne is mond a katolikus esküvõt, nemrég voltunk egy olyanban és bizony volt 2 órás, majdnem mindenki elaludt. :)
Nem tudom mennyire aktuális még a kérdésed :) Nekünk ökumenikus esküvõnk lesz. Katolikus templomi szertartás, igazából ebben az esetben ennek az egyháznak a "szabályait" kell követni. Nálunk én vagyok a református a párom katolikus. Lényegében tõlem semmi extrát nem kért az atya, fontos volt, hogy mindketten legyünk megkeresztelkedve, a tanúk megválasztásában mutatott irányt :D, jegyesoktatásra kell járnunk, 3 alkalom, plusz egy próba, már az esküvõ elõtti napon. Szóval NEM kell átkeresztelkedni :) Ja és a református tiszteletes ebben az esetben "vendégként" jön és így kapunk áldást a házasságunkra.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Köszönöm nagyon sokat segítettél! Még nagyon aktuális a dolog. Nálunk is úgy van, hogy én (nõ) vagyok a református, párom katolikus.
Az a feltétel, hogy felvegyenek, alkalmazzanak.
A kérdező hozzászólása: Van cég, aki alkalmazna, de a hr-es nem tudja, hogy kinek, mit és hol kell intézni. Szóval megpróbálok saját szakállra kutakodni...

Milyen feltételeket kell a férfinek teljesíteni ahhoz, hogy kapjon szexet egy nőtől?

Legjobb válasz: Pfff,már eleve ez a kérdés... Mi az, hogy "feltételeket kell teljesítenie, hogy szexet kapjon egy nõtõl?" Nem hitelt igényelsz, hanem csajozni akarsz, te idióta:D Legyél jófej, adj magadra, és ne kérdezz ilyen hülyeségeket.:)

Pfff, már eleve ez a kérdés... Mi az, hogy "feltételeket kell teljesítenie, hogy szexet kapjon egy nõtõl?" Nem hitelt igényelsz, hanem csajozni akarsz, te idióta:D Legyél jófej, adj magadra, és ne kérdezz ilyen hülyeségeket.:)
Egy feltételt kell teljesítenie: nagyon nagyon szeressen és én is õt, ennyi.
Szeressen, becsüljön, beszélgetni is akarjon.
A nõ számára szimpatikusnak, férfiasnak, szexinek kell lennie. Fel kell keltenie a nõben a szexuális vágyat, hogy bárcsak ágyba bújhatna veled. Ja és olyan nõ kell, akinek elég a szex. Nálam csak szerelemmel együtt mûködik a dolog. Mindenképp legyél ápolt, szórakoztató és rajongd körül a nõt, ezzel leveszed a lábáról. Szerintem. 36/N
ez a nõtõl függ! van akinek elég a pénz, másnak az alkohol, de szerintem legtöbbünknek érzelmek kellenek!
Vagy fizet érte, vagy jól néz ki, vagy ennek valamilyen kombinációja
Duma! Minden nõt meg lehet dugni. Tudni kell rábeszélni õket, hogy azt higyjék õk akarják ...
LOL - Pénz vagy szépség vagy is-is, és más nem elég. Ehhez még az alkoholos válaszok is közelebb vannak az igazsághoz. Mert az alkoholnál eltûnnek a gátlások. Hány ronda csóró pasi kefél aki tudja mitõl döglik a légy, és hány szépfiú vagy gazdag meg csak szeretne? Plusz ha gazdag már megfogják azok akik a pénz akarják, el sem jut oda hogy csak szexet akarjanak tõle. A fellépés az fontosabb, persze az elõzõ kettõ javíthat ezen tudat alatt is és máshogy is. Az a lényeg még épen hogy lány sem akar egyáltalán gyerek olyan aki jó genetikát adna át a gyereknek. Tudod ez olyan mint ti is az ilyen nõket szeretitek, csak ti általában a szülõ képes nõket keresitek szexre (is) széles csípõ, nagy vagy csak egészséges mell etc... Ha ne mis vagy az mutasd magad magabiztosnak, legyél vicces vagy fizess elég piát a discóban!
legyen puncija :D és ne operáltatott
Mindenképpen fizetned kell rá, ingyen se a barátnõ, se a prosti nem szexel, tehát mindegy hová mész a lényeg, hogy legyen kivel szexelned.
Mac, ott a pont! Amúgy van egy mondás, a legdrágáb k..va a feleség... Elsõnek: Légy unalmas, elhanyagolt, le se sz.rd a nõt és SZABAD MARADSZ ! :) )
S még csodálkoztok hogy tele van a világ feminista hajlamú nõkkel..
"Duma! Minden nõt meg lehet dugni. Tudni kell rábeszélni õket, hogy azt higyjék õk akarják ..." Lepontozták de így van.
Nem minden esetben jön be a duma. pl. nálam kell, h érezzem azt a kisugárzást, ami megfog benne, tetszen a pasi, ha nem jön be mondhat bármit nem kap meg!
Adonisz külsö és méretes bankszámla!
azon mi a [email protected] pontoztok le hogy "legyen puncija, de ne operáltatott"? kinek kell olyan punci amelyik helyén elõtte 1 péló lógott?

Milyen feltételei vannak egy virágbolt üzemeltetésének?

Legjobb válasz: Pl. hogy legyen virégötõ, -bolti eladó okj-s végzettséged és ha ez neked volna, akkor tudnád a feltételeket is... mert a vállalkozási ismeretek a tananyag részét képezik.

Pl. hogy legyen virégötõ, -bolti eladó okj-s végzettséged és ha ez neked volna, akkor tudnád a feltételeket is... mert a vállalkozási ismeretek a tananyag részét képezik.
Pl. hogy legyen virágötõ, -bolti eladó okj-s végzettséged és ha ez neked volna, akkor tudnád a feltételeket is... mert a vállalkozási ismeretek a tananyag részét képezik.
Kedves Viki! Jól félretájékoztattad a kedves kérdezõt! Virágbolthoz EGYIK se kell. Se boltvezetõi, se virágkötõi! 2010-ben megszüntették ezeket! Az önkormányzatnál kell bejelentened, hogy megnyitottál, s valamikor kijön a Ántsz. Ahogy bejelentetted másnap nyithatsz!
Milyen Viki?

Nagyon hálás lennék ha esetleg valaki meg t u dná mondani, hogy hány éves kortól és milyen feltételekkel lehet vezetni kis ladikot egy 5 lovas motorral? 14 vagyok most és nagyon jól úszok (vízilabdázom)

Legjobb válasz: A 6,2 m testhosszúságot, illetve 4 kw motorteljesítményt meg nem haladó vízi jármû vezetéséhez nem kell hajóvezetõi engedély. Feltétel a 14. életév betöltése, az úszástudás, valamint a hajózási szabályzat megfelelõ ismerete.

A 6, 2 m testhosszúságot, illetve 4 kw motorteljesítményt meg nem haladó vízi jármû vezetéséhez nem kell hajóvezetõi engedély. Feltétel a 14. életév betöltése, az úszástudás, valamint a hajózási szabályzat megfelelõ ismerete.
A kérdező hozzászólása: köszi nagyon és a hajózási szabályzatból vizsgázni kell vagy csak elég tudni?

Milyen feltételek kellenek egy delfinnek, hogy jól érezze magát, egészséges legyen, és sokáig éljen?

Legjobb válasz: 1 feltétel van hogy a természetes helyén legyen és akkor sokáig él .

1 feltétel van hogy a természetes helyén legyen és akkor sokáig él .
víz, kaja, napsütés
a delfinek meghalnak, amikor nem tetszenek nekik a körülmények..egyszerûen csak nem vesznek levegõt--- egy delfináriumban átlagban 1 évig élnek csak. természetes környezetben, szabadon, sokáig, akár mint egy ember.
Engedj neki sok vizet a fürdõkádba XD
Hatalmas tér, társak, megfelelõ vízminõség, megfelelõ klíma, az, hogy ne unatkozzon és hogy megfelelõ és megfelelõ mennyiségû élelemhez jusson. (A megfelelõ helyére nem tudtam mást írni, mert rengeteg delfinfaj létezik. Hát, ha nem is rengeteg, de sok. Ezeknek meg mind-mind mást jelenthet a megfelelõ.)
Nagy medencébe is szokták õket tartani, és betanítják labdát dobálni, meg ilyen ökörségekre. Mondjuk Dubay-ban vannak frankó akváriumok: http://www.google.hu/search?q=dubay+aquarium&oe=utf-8&rls=or.. Ehhez képest a Tropicarium nálunk egy vicc, itt csak kis cápák vannak: http://www.aquacare.de/galerie/ausst/tropicar/MLNA0029.jpg

Milyen feltételekkel lehet egy külföldi állampolgárságot megszerezni (pl. kanadait)? Mi a feltétele annak, hogy valaki menekült státuszt kapjon (pl. a líbiai menekültek).

A két kérdés nem függ össze, de nem akartam külön-külön feltenni ?ket.

Legjobb válasz: Itt minden infó fennt van! Kanadai Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal honlapja: http://www.cic.gc.ca/english/index.asp

Itt minden infó fennt van! Kanadai Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal honlapja: http://www.cic.gc.ca/english/index.asp

Milyen feltételek szükségessek egy gyermek elhelyezési perhez? .

Legjobb válasz: A gyermekelhelyezési per feltétele, hogy legyen gyermek. :) A per indításának módja: -Beadvány készítése ( ha írsz privit segítek), -a gyermek/gyermekek születési anyakönyv másolatának csatolása -1 évre visszamenõleg jövedelemigazolás A perben pedagógiai szakvéleményt fog kérni a bíró, mindkét felet meghallgatja, mindkét fél jövedelmét megvizsgálja.

A gyermekelhelyezési per feltétele, hogy legyen gyermek. :) A per indításának módja: -Beadvány készítése ( ha írsz privit segítek), -a gyermek/gyermekek születési anyakönyv másolatának csatolása -1 évre visszamenõleg jövedelemigazolás A perben pedagógiai szakvéleményt fog kérni a bíró, mindkét felet meghallgatja, mindkét fél jövedelmét megvizsgálja.
És nem árt ha van egy lakható lakásod, ahová a gyámügy persze kifog menni környezet tanulmány szempontjából.Albérlet is jó, csak legyen.

Milyen menete van és milyen feltételei vannak egy hasonló kérdez-felelek oldal létrehozásának?

Legjobb válasz: Veszel egy domain nevet, ami .hu-nál 2e Ft, .com nál szintén annyi (10$) Veszel hozzá egy tárhelyet, aminek az árát a helyigény és a havi forgalmi limit szabja meg. Veszel rá egy ilyen scriptet, bár van ingyenes is, de írathatsz valakivel egyénit is jó pénzért. Behirdeted itt ott. Amíg nincs belõle havi rendszeres jövedelmed, nem kell hozzá semmi engedély.

Veszel egy domain nevet, ami .hu-nál 2e Ft, .com nál szintén annyi (10$) Veszel hozzá egy tárhelyet, aminek az árát a helyigény és a havi forgalmi limit szabja meg. Veszel rá egy ilyen scriptet, bár van ingyenes is, de írathatsz valakivel egyénit is jó pénzért. Behirdeted itt ott. Amíg nincs belõle havi rendszeres jövedelmed, nem kell hozzá semmi engedély.
A kérdező hozzászólása: OK, köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!