Találatok a következő kifejezésre: Milyen feladatok a szintfelmérőben (5 db)

Pannon Egyetemen a kémia szintfelmérő mennyire nehéz? Milyen feladatokra lehet számítani? Inkább elméleti vagy számolásos feladatok?

Kicsit ráparáztam. Előre is köszönöm a válaszokat. :)

Legjobb válasz: Nem ismerem pontosan, majd talán jön valaki aki igen. Valószínûleg lesznek könnyebb és nehezebb feladatok is, hiszen egy szintfelmérõ errõl szól. A tanárnak is egy visszajelzés, hogy mire számítson.

Nem ismerem pontosan, majd talán jön valaki aki igen. Valószínûleg lesznek könnyebb és nehezebb feladatok is, hiszen egy szintfelmérõ errõl szól. A tanárnak is egy visszajelzés, hogy mire számítson.


Milyen feladatok vannak a szintfelmérőben? (angol nyelv)

Szeptemberben szintfelmér?t írok angolból, és gyakorolni szeretnék, de nem tudom, hogy milyen feladatokra számítsak. Aki írt szintfelmér?t, az írja meg, hogy milyen feladatai voltak, és ilyeneket! Sokat segítene!

Legjobb válasz: Hát ez elég sokféle lehet, attól függõen, milyen könyvbõl fogtok tanulni. Nálunk az osztály fele nem tanult angolt, a másik fele pedig igen, így alapból megvolt a két csoportra bontás. Én csak nyáron otthon gyakorolgattam és tanulgattam, de a haladó csoportba kerültem. Elsõ órán a szintfelmérõ kb. úgy nézett ki, hogy melléknévfokozás (sima és rendhagyó), igék múlt idejének alakjai, azt hiszem volt valami kicsi szövegbõl szövegértés is. Hirtelen ennyit tudok elmondani, de ha eszembe jut még valami, akkor jelzek.

Hát ez elég sokféle lehet, attól függõen, milyen könyvbõl fogtok tanulni. Nálunk az osztály fele nem tanult angolt, a másik fele pedig igen, így alapból megvolt a két csoportra bontás. Én csak nyáron otthon gyakorolgattam és tanulgattam, de a haladó csoportba kerültem. Elsõ órán a szintfelmérõ kb. úgy nézett ki, hogy melléknévfokozás (sima és rendhagyó), igék múlt idejének alakjai, azt hiszem volt valami kicsi szövegbõl szövegértés is. Hirtelen ennyit tudok elmondani, de ha eszembe jut még valami, akkor jelzek.
Szerintem is iskola- és tanárfüggõ a dolog. Nálunk voltak benne számok, szavak, dialógusok, kellett írni levelet, meg voltak kiegészítések is, de eléggé érdekes volt, mert az osztály 90%-a nem tanult angolt, ügyhogy kiosztották, felírtuk a nevünket, aztán beleolvasgattunk, de az óra nagy részén csak ültünk, aztán néztünk magunk elé.

Milyen típusú feladatok voltak (vannak) a matematika és a informatikai szintfelmérőn?

BGF Matek tudásomat szeretném feleleveníteni, de szeptemberig már kevés az idő, ezért többnyire csak azokat a témaköröket akarom amik várhatóak.

Legjobb válasz: felesleges tanulnod mert az egész elsõ félév errõl fog szólni matekból algebra meg valami óvodás szintû analízis infóból meg alapvetõ office ismeretek.

felesleges tanulnod mert az egész elsõ félév errõl fog szólni matekból algebra meg valami óvodás szintû analízis infóból meg alapvetõ office ismeretek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!