Találatok a következő kifejezésre: Milyen fehérneműben a leginkább (3 db)

a tanga az abszolút nyerõ nálam :) a szín meg attól függ, azt látni kell. de a fekete mindig jóóóó :)
jaja :) fekete tanga. és ne legyen fémbõl meg kulcslyuk rajta :D
leginkább a semmilyen. utána a francia, a szín mindegy, csak ne fehér. Vörös vagy fekete leginkább. Sötétben meg tökmindegy.
francia, a szín mindegy, de a piros a legjobb:D
Francia.
szerintem a francia bugyi a legszexibb:) színre v mintára meg semmiképp sem ilyen gyerekes. Pl a fehér v fekete csipkés nagyon tutti az ilyen http://www.intimo.hu/images/termekek/02626410000.jpg De a nem csipkésbe is vannak jók
A kérdező hozzászólása: és inkébb tanfa v francia? vagy tangás francia?:)
volt egy felmérés régebb ami szerint legkevésbé a piros jön be a férfiaknak. sztem kellemes szín legyen (multkor newyorkerben azthittem elhányom magam egy neonzöld fehérnemûszettõl), és a fontos, hogy ne ilyen piaci mûszálas anyag legyen, ami tapintásra és látványra is lehangoló.
Nekem a francia jön be a legjobban, színbe mind1, és igazából anyaban is, csak csipkés legyen....

Milyen fehérneműben tudnám a leginkább lázba hozni a pasim?

a párom 36 éves. szeretném meglepni.vékony, barna hajú,vlágos b?r? vagyok.806b-s mell, kis fenék. Pasik, és persze csajok, milyen szin?, fazonú, silusú fehérnem?t javasoltok?

Legjobb válasz: Bár a szín szerintem másodlagos, de tény, hogy a pasik a pirostól indulnak be leginkább. De mûködik a klasszikus fekete is, fehérnemûben az szinte mindenkinek jól áll. A fehéret inkább a barna bõrûeknek javasolnám. A lényeg inkább a fazon, a kivitel, lehetõleg legyen csipkés vagy áttetszõ, tanga vagy francia fazon, melltaróban a push-up (természetesen a bugyi-melltartó garnitura). Jöhet hozzá egy csipkés combfix, hasonló színben, azt imádják a férfiak. Mindezek ellenére megjegyzem, hogy az én pasimat nem igazán érdekli, mi van rajtam, azt szereti legjobban, ha semmi.....

Bár a szín szerintem másodlagos, de tény, hogy a pasik a pirostól indulnak be leginkább. De mûködik a klasszikus fekete is, fehérnemûben az szinte mindenkinek jól áll. A fehéret inkább a barna bõrûeknek javasolnám. A lényeg inkább a fazon, a kivitel, lehetõleg legyen csipkés vagy áttetszõ, tanga vagy francia fazon, melltaróban a push-up (természetesen a bugyi-melltartó garnitura). Jöhet hozzá egy csipkés combfix, hasonló színben, azt imádják a férfiak. Mindezek ellenére megjegyzem, hogy az én pasimat nem igazán érdekli, mi van rajtam, azt szereti legjobban, ha semmi.....
szerintem minden pasi azt szereti ha nincs a barátnõjén semmi ezt jól mondtad:) Az én barátom nagyon szereti a feketét pláne ha csipkés és tanga:) de tényleg ízléstõl függ:) :)

A fiúkat leginkább milyen fehérnemű (stílus/szín, stb) hozza lázba?

Legjobb válasz: Az én pasijaimnak mindig a sportos, színes, fiatalos fehérnemûk tetszettek, meg a babydoll-félék! A csipkét utálták, szerintük csak a lányok hiszik azt, hogy a fiúk azt szeretik. Vagy esetleg bejönnek még a nagyon szexis, fülledt erotikás fekete (kicsit dominás) cuccok.

végülis téneg csak álljon jól fekete vagy vöröses, valami csipkés átllászós szexi..aztán úgyise lex rajtad sokáig x)
Az én pasijaimnak mindig a sportos, színes, fiatalos fehérnemûk tetszettek, meg a babydoll-félék! A csipkét utálták, szerintük csak a lányok hiszik azt, hogy a fiúk azt szeretik. Vagy esetleg bejönnek még a nagyon szexis, fülledt erotikás fekete (kicsit dominás) cuccok.
komoly, hogy erre a kérdésre leginkbb csajok válaszoltak... nos az elsõ válasszal abszolút nem értek egyet... a franciabugyiból a fekete, tud nagyon felizgatni... vagy a fekete cérnavékony tanga
nekem a fekete és a bordo jön be de nem a nagymama fazon, legyen inkább szexi, de ne tul kurvás.
Engem kifejezetten a finom diszkrét, de szexis fehérnemû hoz lázba! Abból is a fehér. :D Nagyon tetszik a Kedvesemen!
Fekete vagy piros tuti vaditó, de mindenképpen jól álljon rajtad!!!
szerintem a srácok ha lázba jönnek, biztos nem a fehérnemû láttán, hanem attól "amit takar":P
Szinte mindenféle típusú és színû fehérnemû, ami nem divatjamúlt, lázba hoz, ha a megfelelõ nõ veszi fel. Mondjuk nekem ezek tetszenek a legjobban: http://diamondsexshop.hu/index.php?show=cat&cat=93&s=product..
Igazat adok az elõttem szólóknak, valóban fontosabb az "ajándék", mint a "csomagolás"... DE a kérdés az volt, hogy ha már csomagolunk, mibe. Nos, szerintem nem lehet mellélõni semmivel, ami fekete és csipkés. Ezen belül aztán érdemes válogatni, lényeg, hogy Neked jól álljon és jól érezd magad benne! Ha vékony vagy, jó választás lehet egy aprócska tanga, ha picit teltebb, inkább a csipkés franciabugyira szavaznék, ami kiemeli a nõies vonásokat. Vagy vehetsz egy szexi, rövid selyemhálóinget is, a pasiknak az is nagyon bejön! Ja és fontos a helyes méret: elég hervasztó, ha itt-ott kibuggyan a felesleg. Inkább egy számmal nagyobbat válasszunk, a címke úgysem érdekel senkit.
nem az a lényeg. (szóval semelyik)
Csipkés fekete cucc a barna bõrû lányokon,


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!