Találatok a következő kifejezésre: Milyen fehérneműben a (50 db)

vékony pántos tangát.
Varrás nélküli bugyit, vagy alakformáló fehérnemût. Az alakformálóból is lehet már olyat kapni, ami varrás nélküli (lézervágott, ha jól tudom. Én láttam már Tezenisben, Women's Secretben). Nekem sem lenne feltétlenül szükségem alakformálásra, viszont a passzos ruhák alatt nagyon jó szolgálatot tesznek az ilyen fehérnemûk, mert sehol sincs vonal. Nekem beváltak. De ha csak a bugyit kérdezed, ilyet árulnak a Triumph üzletekben, azt hiszem Sloggi néven futnak. Mûszálasak, de talán már pamutot is gyártanak, a lényeg, hogy sehol nem látszik varrás, és nagyon szépen simul a bõrre, nem vág be sehol, teljesen egybeolvad a bõröddel, és ezáltal nem látszik át a ruhán. Nem olcsók ezek a Sloggik sem, és az alakformáló cuccok sem, viszont én csak olyankor hordom õket, mikor tényleg szükséges (szóval a nagyon passzos cuccokhoz), egy sima farmer alá, ahol amúgy sem látszik át semmi, oda nem szoktam felvenni, így szerintem 10 évig is jó szolgálatot fognak tenni, megéri beruházni rájuk.
A fehérnemû nem a derekadnál fog látszódni, hanem a csípõdnél! Ha azt akarod elkerülni, hogy a bugyid vonala ne látszõdjon a fenekednél, akkor húzz harisnyanadrágot!
Sajna minden látszik, de a varrás nélküli valóban a legjobb megoldás, de szerintem kicsit formátlan, nem olyan jó tartású, mint egy körbefutós rendes gumis. Valamiért valamit, nekem inkább látszódjon a bugyi vonala, de inkább az utóbbit veszem fel.

Légyeg az elsőnél, hogy a lányon milyen fehérnemű van? Fiúk, ti milyet láttok szivesen egy lányon?

F?leg fiúk irjanak, de lányoktol is szivesen fogadok tapasztalatokat :D

Legjobb válasz: nem, az elsõnél az a lényeg hogy ne legyen rajta fehérnemû.

nem, az elsõnél az a lényeg hogy ne legyen rajta fehérnemû.
Szerintem ne készülj erre olyan nagyon. Ne vislej olyan dolgokat, amit alapból nem, például harisnyakötõ, fûzõ, de azért ne is a legleharcoltabb melltartód vedd fel, ami már kifakult a mosásban. Késõbb természetesen beszerezhetsz merészebb dolgokat is, elvben sok pasinak bejön, de én biztos, hogy nem elsõre tenném. Hallottam olyat is, hogy a pasik arra is kíváncsiak, hogy mit hordasz úgy alapból. Meg most elsõre kicsit parább a szitu azért, lehet, hogy kifejezetten sután jönne ki valami extra dolog. L/18
egy fehér, nedves bugyi legyen rajtad, az a legobb :)
valami csipkés, fekete, piros, bordó!
Tanga vagy francia :) Amit öröm lehámozni.
tanga , fekete
Az elsõ válaszadóval értek egyet: én megvettem életem elsõ szexis fehérnemûjét a nászéjszakánkra, de észre sem vette a párom, kizárólag az érdekelte, mi van benne!

A pasik milyen fehérneműt tartanak totál szexinek? És milyen popsival?

Konkrét és kifejt? komoly válaszokat kérnék!!

Legjobb válasz: jól megmarkolható segg és a semmilyen fehérnemû :D mondjuk nekem francia+tanga is bejön nagyon :)

A popsi izmos legyen, és ne legyen narancsbõrös. Tanga, francia bugyi mindkettõ szexi. Viszont a vastag szélû bugyi az nem, ha meg szûk nadrág alá vesz valaki vastag szélû bugyit, az rettentõen szörnyû tud lenni.
jól megmarkolható segg és a semmilyen fehérnemû :D mondjuk nekem francia+tanga is bejön nagyon :)
Én speciell a nagy fenekeket és a francia bugyit kedvelem. (igen, nagy tálban lehet jól habot verni) A tanga szerintem a nõk 90%-ának baromi hülyén áll. jobban kedvelem az egyszerût, mint a csipkéset, masnisat.
Egyetértek elõttem szólóval. Amúgy meg tényleg egy kis erõsítés és hajrá, máris kemény.
Szerintem moderálnod kellene magadat, ugyan nem én irtam a kérdést, de ha ide felteszel egy kérdést és valaki válaszol, nem kéne jól lehordani, mert tök igaza van. Minden pasi más feneket szeret, erre nem lehet normális választ adni. Inkább a barátodat kérdezd meg, tetszik e neki a tied...
Azt még csak értem, hogy milyen fehérnemût... De bakker... Ha komolyan kifejtik hogy ilyen és ilyen segg az ideális, akkor leszaladsz a boltba venni egyet?? Az van ami van. Ha a tagnak a kifejlett, kerek tompor jön be, neked meg fokhagymagerezdnyi etiópiai éhezõ-stílusú van, akkor mi van? Sajt? Szóval felvehetsz bazinagy vitorlavászon bugyogót vagy madzagtangát, tökmindegy, ha nincs jó segged Rómeó úgyis dobbantani fog.
Hát a puhán változtathatsz, általában a feszeset kedvelik, a pici ok. Olyan fehérnemût vegyél fel ami jól áll rajta. Már bocsi , de ezt te látod. De sztem mindenképpen tanga legyen a csipõ fajtából, a többség ezt szereti.
A kérdező hozzászólása: az elsõ válaszoló inkább kussoljo ha értelmeset nem tud, senki se kíváncsi rá!!! Bocsi a többiektõl, nekik köszönöm a válaszokat:) És pici puha popsi? az enm igazán jön be? Vagy azon milyen bugyi lenne izgató? Köszi :)
milen az a vastagszélû bugyi? kérlek világositsatok fel lányok.
A vastag szélû, a sima bugyi fazonú bugyi, mint nálatok a fecske alsó kb. A tangát gondolom felismered. A francia meg ami nagyon széles oldalt, mint egy forró naci , vagy egy nagyon rövid sort, amibõl azért kint van a popsi rendesen.
A kérdező hozzászólása: aki kioktat, inkább ne írjon semmit. tök normálisan kérdeztem, jé, volt aki normálisan tudott válaszolni, azoknak köszönöm, de aki okoskodó tanárosdit akar játszani, kíméljen, arra nem vagyok kíváncsi, ne írjon, már bocsi! A többieknek pedig köszönöm szépen! :)
egészen véletlenül a kettesnek pont igaza van mert nem a fehérnemûn múlik , hogy mennyire kíván a párod hanem azon, hogy hogy tartod karban farodat
Az Ostobenko Kurvák Magazin hasábjain találsz ötleteket imho!
mondjuk a "milyen popsival" rész tényleg kissé értelmetlen. ami van, az van. így is tetszenie kell neki. a bugyiról meg.. szerintem, ha már ott tartotok, akkor teljesen mindegy, de én a franciára bukom. a "vastagszélû" meg az, amelyiknek a széle vastagabb az egésznél. hasonlóan képezld el, mint egy fürdõruhát, azzal a jellegzetes "csíkkal" a bikini körül. (a legtöbbiken van). Az azért gáz, mert a szûk gatyán nagyon átüt. Egyébként szerintem ez is a te adottságaidon múlik, egy sima egyszerû bugyi is szexi tud lenni egy szép popsin. csak ne tundra legyen :D


Férfiak! Milyen fajta és milyen színű fehérnemű a kedvencetek? Harisnyatartó? Egyéb?

Legjobb válasz: A harisnyatartó nagyon bevág, inkább a száras gatyát szeretem, az kényelmes :D

A harisnyatartó nagyon bevág, inkább a száras gatyát szeretem, az kényelmes :D
változó. leginkább a fekete és a fehér variációk tetszenek, de volt egy exem és õt csak kékben tudtam elképzelni, ezért mindig olyanokat vettem neki. harisnya tartó nem annyira. combfix, bugyi, melltartó.
Harisnyatartó, combfix, tûsarkú. A szín mindegy, csak szexi legyen. Meg persze bugyi, de az hamar lekerül egy ilyen összeállításnál. A többi viszont nem, azok maradhatnak szex közben is nyugodtan. ;)
piros, barackszínû, esetleg fekete tanga
Az ilyen fûzõket, amiket az utolsó linkelt, én is tudom ajánlani. ;)
A kérdező hozzászólása: Ezek a fûzõk nagyon szuperek! Bármi ötletetek van, írjátok le nyugodtan. Szeretném tudni, hogy nektek, férfiaknak, mi tetszik általában. :)

Az Éjjel Nappal Budapesben Vivi milyen márkájú a fehérneműje?

http://budapest.rtlklub.hu/video/aprilis/203287 itt milyen márkájú fehérnemű van Vivin?
Ez FILM! Ne dõlj be ilyen baromságnak
minél lazább, de annál többet mutasson.. :)
A sportos. A csipkés dolgok annyira nem jónnek be.
tanga, nyitott tanga, fekete-piros ill. sötétebb színek, ha csipkés akkor inkább csak részben legyen az.
combfix, harisnyakötõ, cicaruha, fûzõ
Engem a padlómon, a bokádig lecsúszott fehérnemû vadít be a legjobban.
A kérdező hozzászólása: Nem tul eredeti!
engem a tanga vagy amin átlátni nem negyon csak egy kicsit

Milyen színű a fehérnemű az Aréna Pláza karácsonyi reklámfilmjében?

Milyen szín? a fehérnem? az Aréna Pláza karácsonyi reklámfilmjében?fontos!

Legjobb válasz: piros?!.:))..

piros?!.:) )..

Milyen fehérneműt vettél/veszel fel a menyasszonyi ruha alá?

(Pántnélküli ruhára gondolok)

Legjobb válasz: Nekem bordó ruhám volt. Fekete melltartó (gyönyörû volt), csipkés combharisnya, és csipkés bugyi.

Nekem bordó ruhám volt. Fekete melltartó (gyönyörû volt), csipkés combharisnya, és csipkés bugyi.
Ha nem látszik át mehet alá a fehér melltartó, ha átlátszó akkor testszínût vegyél.
Fehér a ruha? Akkor egy pántnélküli fehér melltartót. Combharisnyát.
A kérdező hozzászólása: Pezsgõszínû a ruha.
Én fehér fûzõt veszek majd fel.
Én varrattam melltartóbetétet a ruhámba, így felül nem volt semmi. Alul - természetesen - fehér bugyi, fehér harisnyakötõ, fehér combfix.
Én szalagavatón voltam "menyasszonyi" ruhában. Pántnélküli volt, így pántnélküli melltartó volt rajtam. Mivel csak feketében van ilyen melltartóm, így azt vettem fel, mert nem akartam 7 ezerért venni egy másik ugyanilyet fehérben, úgysem tudtam volna kihasználni, mert a hétköznapokon csak a feketére van szükségem. Tökéletesen megfelelt a célnak, mivel tökéletesen rám volt a ruha fûzve, meg a háta eleve magasabban végzõdött mint ahol a melltartó pántja fut a hátamon, így esélytelen volt, hogy bárhol is kilátszódjon. De végülis ha belegondolunk, egy fehér melltartó sem szokott kicsúszni a ruha alól amit ráfûznek az emberre, így a fekete sem látszódhatott.
Januárban lesz az esküvõnk!És kismamabugyit veszek fel, de találtam olyat ami csinos és sexi.:) És vastagabb harisnyát megne fázzon a pici.A combomra már nem kell a színesszalagos csipke.:)

Lányok ti milyen gyakran vásároltok magatoknak fehérneműt? A szetteket szeretitek jobban vagy az eltérő kombináció is jó? Átlagosan mennyit költötök fehérneműkre? (pl havonta, negyedévente? )

Legjobb válasz: Eltérõ kombináció. Évente 2-3 alkalommal, akkor is inkább melltartó. Alsót nem hordok igazándiból, csak ha muszáj.

Eltérõ kombináció. Évente 2-3 alkalommal, akkor is inkább melltartó. Alsót nem hordok igazándiból, csak ha muszáj.
Félévente vagy évente és az eltérõ kombináció valamint a szettek is cukik. :) Szeretem a fehérnemûket. :) Az elõzõ válaszoló kicsit érdekes... Nem hord bugyit.. Az meg hogy lehet?!? Na mindegy .. :)
Az olyan, hogy nem kényelmes. Max a mamibugyi, de attól meg ránézésre viszolygok. Aki szereti, hordja. Aki nem szereti, mert kényelmetlen, nem hordja. Ennyi. Van aki melltartóban alszik, én a zoknit sem tûröm el magamon. A világot határait a végletek alkotják.
Nekem anya szokta fizetni:$ Általában teljesen különbözõk, nem veszek szetteket, amúgy is drágák. Cink, vagy nem, mi az Ázsia Centerben vesszük fõleg. :D Fontos, hhogy pamut legyen, különben nem kényelmes, és viszketek is tõle :S 17L

Srácok, milyen fehérneműben szeretitek látni a csajokat?

Legjobb válasz: fehér fekete rózsaszin kék

fehér fekete rózsaszin kék
Semilyenben
Franciabugyi: egyaránt kényelmes, elegáns és sexy-keress rá, ha nem ismered :)
csaj vagyok , de valamelyik újságban olvastam, ahol fiúk mondták, h elsõ alkalomra inkább piros vagy fekete színût szeretik, és nem mindenki kedveli az ilyen kis hello kitty-s pizsamákat:D
ruha nélkül jobb.
Rózsaszín bugyi rajzfilm figura mintával. pl csõrike. :)
Én speciel meztelenûl:P
rózsaszín piros sárga kizárró tényezõ a többi jöhet feltéve ha nem a nagyitól örökölt bugyiba van


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!