Találatok a következő kifejezésre: Milyen fazonú színű (29 db)

Milyen fazonú, színű cipőt vegyek a fekete bőrkabimhoz (23N)?

ehhez hasonló,csak fekete színű:

Legjobb válasz: http://www.google.hu/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&doci.. Nem tudom, hogy a link mûködik-e, mert telóról vagyok. Ha nem akkor bocsi!

http://www.google.hu/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&doci.. Nem tudom, hogy a link mûködik-e, mert telóról vagyok. Ha nem akkor bocsi!
nehogy fekete magassarkút vegyél fel hozzá... inkább egy szép fekete telitalpút:) )

Fekete miniszoknyához milyen fazonú/színű felső illik?

Legjobb válasz: Feketéhez szinte bármilyen színt felvehetsz, épp ezért imádom a feketét. :D

Feketéhez szinte bármilyen színt felvehetsz, épp ezért imádom a feketét. :D
Pink.
Feketéhez bármi jó.

Nektek milyen a hajatok? Milyen színű? Ha fested, milyen színű eredetileg? Milyen hosszú? és milyen fazonú?

Legjobb válasz: Nekem középbarna színû, ez az eredeti hajszínem. Most kb. a vállamig ér, bubifrizura, félhosszú frufruval. Most növesztem, mert nagyon hullámos a hajam és nem tesz jót neki a sok vasalás, mert ez a fazon sima hajon jobban néz ki. 21/L

Nekem középbarna színû, ez az eredeti hajszínem. Most kb. a vállamig ér, bubifrizura, félhosszú frufruval. Most növesztem, mert nagyon hullámos a hajam és nem tesz jót neki a sok vasalás, mert ez a fazon sima hajon jobban néz ki. 21/L
Az enyém szinte teljesen olyan, mint Sisinek ezen a képen. http://strangeflowers.files.wordpress.com/2011/09/sissi_hair.. Annyi, hogy sötétebb (nem festett), erõs fényben sötétbarna, amúgy feketének néz ki. Jó kontrasztos a fehér bõrömmel. Fura szerzet vagyok. :) 22/L
Eredetileg szögegyenes, festéstõl behullámosodott, de könnyen vasalható. Sajnos most elég rövid, kicsivel a vállam alá ér. Kicsit tépett fazon, frufruval. Most világosbarna/sötétszõke. Eredeti hajszínem közép/sötétbarna.
Középszõke (eredeti), kb. 50 cm hosszú, lépcsõzetesre van vágva. 18L
Eredeti hajszínem sötétszõke. Viszont kékesfeketére vagy sima feketére szoktam festetni. Most pl. kékesfeketére szoktam. Hátközépig érõ, tehát hosszú és van frufrum is. Szögegyenes a hajam. 28/N
Derékig érõ, gesztenyebarnára festem, már hónapok óta nem volt, leakartam növeszteni, de befestem inkább megint, mert az eredeti seszínû világosbarna :S :D Amúgy elõl rövidebb, középen elválasztott, tépett.
Nem festem, természetes szõkésbarna, majdnem derékig ér:)
Eredetileg sötétbarna és szögegyenes. Festem kékes feketére, derekaimig ér, és fokozatosan van vágva az államtól kezdve :)
Nekem sötétbarna, egyenes, vékony szálú hajam van alapjáraton. Ha festetem, akkor szõke melírozást rakatok bele, de volt már teljesen fekete is. Amúgy fent és hátul hosszabb, oldalt rövidre vágott (hátul V-alak). 19/F
Legvilágosabb hamvasszõke a hajszínem, vállig érõ lépcsõzetes fazon. Festett mert eredeti hajszínem középbarna:) De én az az ember vagyok akinek nem áll jól a természetes hajszíne:)
Nekem fekete.. de a valódi hajszínem sötétbarna.. már majdnem a derekamig ér, és már elkéne menni fodrászhoz, mert eléggé egybenõtt.. 18/L
az enyém derékig érõ egyszerû fazonú festett fekete.


Szerintetek milyen fazonú és színű bugyi van rajtam?

:)

Legjobb válasz: mami és sárgás fehér:P:D fazonú...talán francia?:P..fekete vagy piros:P:D

mami és sárgás fehér:P:D fazonú...talán francia?:P..fekete vagy piros:P:D
öhm piros tanga:D
világoskék és a tablóképem van rajta :)
Ha átmegyek, már nem lesz rajtad :D
Szerintem tanga és smiley van rajta :)
A kérdező hozzászólása: utolsó szép volt:D még jöhetnek ötletek:)
kérdésed színvonalából ítélve semmilyen.
fehér francia...
tanga es feher. 18 f
nemtom:DxD de nekem tök jo:DxDD
láthatatlan

A hosszú mályva színű ruhához milyen fazonú és színű cipőt illik felvenni?

Legjobb válasz: Ahhoz paszol minden, a fekete is!!! :)

Ahhoz paszol minden, a fekete is!!! :)
Ez azért attól is függ milyen anyagú, szabású a ruha, és milyen alkalomra lesz. Nekem elsõre egy alacsonyabb sarkú fekete félcipõ ugrik be hozzá. Én mindenképp feketét vennék hozzá. Szaténos, selyem vagy velúr borításút.
A kérdező hozzászólása: Szinte gondoltam, hogy te fogsz ide írni!!!! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! :) )
hát csakis "te kis gézengúz"!!! :D... neaggódj és látod máas is írta, hogy félcipo :)

Akit a természet sötétbarna, göndör hajjal áldott meg, (és ezen változtatott) annak most milyen a haja? Milyen fazonú, milyen színű? És milyen hosszú?

Legjobb válasz: Az én hajam inkább sötétbe hajló középbarna volt (elég göndör), de azért remélem nem lesz haszontalan a válaszom^^ Most kb vállig érõ, full egyenes hajam, klasszikus, egyenes vonalú fufruval, fekete az alapszín és szõke tincsek vannak benne. 17L

Az én hajam inkább sötétbe hajló középbarna volt (elég göndör), de azért remélem nem lesz haszontalan a válaszom^^ Most kb vállig érõ, full egyenes hajam, klasszikus, egyenes vonalú fufruval, fekete az alapszín és szõke tincsek vannak benne. 17L
fokozatosra vágattam oldalfrufruval. és kicsit világosabb barnára festettem. mindenki el van ájulva tõle;):D:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm természetesen mindkét válasz hasznos volt.
nekem olyan a hajam mint a tiéd, most meg nyílegyenes fekete. de volt már pink, lila, kék. most "megnormálisodtam".mostmár gyakran hagyom begöndörödni, mert a vasaló káros. ja, és ugy a mellemig ér, és úgy vágattam mindig, hogy mindenhol egy szintben legyen
nekem most fekete, egyenes a füleimnél olyan 5 centis, teljes frufru, hátul pedig V alakban van levágva. de 1 cm-es volt oldalt csak már megnõtt. elõtte meg fekete egyenes, kicsit tovább ért a vállamnál és fokozatosan levágott frufrum volt...de volt már benne pink-réz-fekete-szõke (de csak mert modell vagyok fodrász versenyeken és vizsgákon a sulinkban)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. azért kérdeztem, mert nekem ilyen a hajam, még sosem festettem, és úgy szeretnék változtatni. De mivel göndör, ezért rövid nem lehet, mert azonnal felugrik. Úgy szeretnék másmilyen lenni, de még nem tudom milyen:) )

Milyen színü, és milyen fazonú vagy mintájú ruhák vékonyítanak?

Azt hallottam,hogy a fekete kövérít.De melyik színek vékonyítanak leginkább?

Legjobb válasz: Én pont úgy tudom hogy a fekete vékonyít! Én nagyon vékony vagyok, ezért nem is hordok feketét egyáltalán (csak ha muszáj). Egyébként vannak olyan ruhák, amiknek azt hiszem fekete a két szélén egy csík. Nem tudom rendesen elmagyarázni, de olyasmik mint ez a nadrág: http://www.nlcafe.hu/data/cikk/11/105772/1.jpg Ezek vékonyítanak szerintem.

Én pont úgy tudom hogy a fekete vékonyít! Én nagyon vékony vagyok, ezért nem is hordok feketét egyáltalán (csak ha muszáj). Egyébként vannak olyan ruhák, amiknek azt hiszem fekete a két szélén egy csík. Nem tudom rendesen elmagyarázni, de olyasmik mint ez a nadrág: http://www.nlcafe.hu/data/cikk/11/105772/1.jpg Ezek vékonyítanak szerintem.
A fekete pont h slankít, a kereszbe csíkos dolgok kövérítenek. De mindenképp tudni kéne milyen típusú alakod van, és aszerint válogatni ruhát , h mi kövérít és mi nem

Milyen fazonu furdoruci elonyos kis melre? Es vilagos borhoz milyen szinu legyen?

Legjobb válasz: Nekem kis mellem van, a háromszög áll a legjobban, de nem mindenkinek. Próbálj fel pár neked tetszõt és meglátod. Világos bõrhöz a sötétebb színek a legjobbak, valami mintás ha nem akarsz nagy kontrasztot. Kockás, csíkos, bármi.

Nekem kis mellem van, a háromszög áll a legjobban, de nem mindenkinek. Próbálj fel pár neked tetszõt és meglátod. Világos bõrhöz a sötétebb színek a legjobbak, valami mintás ha nem akarsz nagy kontrasztot. Kockás, csíkos, bármi.
http://www.teszvesz.hu/ruhazat/noi_ruhazat/furdoruha_bikini_.. Az ilyen fazonút ajánlják kis mellre, az enyém is hasonló, csak elöl meg van csavarva az anyag. És a rózsaszín szerintem barnítja valamennyivel a bõrt.
az utóbbit kis mellekre fel ne vedd..nekem van olyanom is, és még kisebbnek tûnik benne! én a háromszög alakút ajánlom, amiben van egy kis szivacs is ;))
Nekem is kis mellem van, de a háromszög nem áll jól, mert ugye annak középen nyitott, és kéne oda egy kis dekoltázs is, ha jól akarsz kinézni. :) ;)
Persze mindenkinek más áll jól, én azért linkeltem azt a rózsaszínt, mert sokan ajánlották kis mellre, ott nem kell dekoltázs, "ápol és eltakar" :) És ha nem használod a pántját, akkor nem is fogsz még csíkosan sem lebarnulni. :)
utolsó: igazad van!!
Hát még a gatyád milyen tucat! :D
Kérdezõ: Semmiben nem különbözöl az elõtted hozzászólótól.
A kérdező hozzászólása: ezt is tiszta fölösleges volt ide irnod.Tényleg kiváncsi vagyok hogy nézel ki, mert aki igy nyilatkozik magáról, az nem lehet különb egy öntelt libánál, aki százszor szebbnek és jobbnak látja magát mint a környezete.és be képzeli csak magának azt hogy rengetek az "irigye" . Nyugodj meg én sem vagyok az a divat p.csa aki csak azt veszi fel ami épp bejött divatba, inkább varrom a ruháimat, de akkora nagyra sem tartom magam hogy ne kérjem ki az emberek véleményét. csok.
Ha látnál, nem mondanád, hogy földhöz ragadt vagyok ;) Sõt :) ) De van elég irigyem, nem veszem fel mások gyerek-sértegetéseit. Ne aggódj, szoktam varrni magamnak ruhákat. Hiszen soha nem vennék fel ilyen közönséges vagy tucatgöncöket. Hát, na de, minek is magyarázkodjak annak, aki itt teszi fel a kérdést, mit vegyen fel... Jajaj :)
A kérdező hozzászólása: :) ) ! ilyen felsõt minden második csajon látok, de ilyen gatyát ... :) ) de általában az ilyen földhöz ragagadt embereknek mint ti, minden tucat.lehet az szakadt farmer, vagy neon ruha.varjjatok magatoknak ruhát, én is azt csinálom ;)
A kérdező hozzászólása: én egy fekete csipkés csõtopra gondoltam :D olyan fodros csipkés, vagy hogy mondjam. vagy egy ilyesmire, csak feketében: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/292432_..
A kérdező hozzászólása: olyant szeretnék, csak nem kapok sehol.
a nadrág elég feltûnõ, szóval ne vegyél fel feltûnõ kiegészítõket. a feslõd se legyen az. vegyél fel egy csipkementes felsõt :D ait linkeltél, annak a fazonja nagyszerû.
A kérdező hozzászólása: nagyon tucat az a felsõ! :D
egyszerû fekete vagy fehér trikó, én ilyet vennék fel hozzá: http://n1.teszvesz.hu/photos/0e/5f/2cf5_2_big.jpg csak a fent említett színekben
na jó. kussoljatok :D mindenki azt csinál, amit akar, mindenki azt vesz fel, amit akar, mindenki azt kérdez, amit akar és bla bla. peace ppl.:D

Milyen fazonú és színű fürdőruha állna jól az alábbi alakomra?

Vékony láb, pici fenék (nem túl jó formájú), keskeny csípő, nem túl vékony normál derék, pici poci, nagy mell, vékonyka karok. Világos bőr, haj, szem.

Legjobb válasz: Kép nélkül feleslegesen írod ezeket.

Kép nélkül feleslegesen írod ezeket.
szerintem rózsaszínnel sokra mennél vékony rózsaszín fürdõruha elképzeltelek bár adhattál volna átfogóbb leírást is:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!