Találatok a következő kifejezésre: Milyen fajta vegyek (141 db)

Gitárt szeretnék venni. Eddig nem gitároztam, de most nagyon kedvet kaptam hozzá. Milyen fajtát vegyek?

Akusztikusra gondoltam. MIlyen húrosat nylont vagy fémet? Milyen program/könyvvel lehet viszonylag gyorsan megtanulni? MIt jelent az ha egy gitár 4/4-es vagy 3/4-es? El?re is köszönöm a válaszokat:)

Legjobb válasz: hány húrosat vegyek, mert láttam olyat hogy van 12 is? Milyen bundokkal? milyen fából? annyi fajta gitár van...

A kérdező hozzászólása: hány húrosat vegyek, mert láttam olyat hogy van 12 is? Milyen bundokkal? milyen fából? annyi fajta gitár van...
A kérdező hozzászólása: hát a most múlik pontosan pl. meg ehhez hasonló számok.
Bocs, hogy itt lehet hogy felesleges vitába bocsátkozom, de ez nem úgy van, hogy a nylonhúr a kezdõknek van, a fémhúr pedig a haladóknak. A fém nem jobb a nylonnál. Az igaz talán, hogy tágabb körben lehet használni, de a lényeg az, hogy milyen stílusban akarsz zenélni. Milyen számoktól kaptál hozzá kedvet? Ez alapján talán többet és jobbat mondhatok és valószínûleg mások is.
azért fémhúrosat mert az nem szabályoz le annyira stílusilag... meg eleve.. én hozzá nem nyúlok nejlon húros gitárhoz, egyszerûen rühellem.. bár én alapból egy telecasteren játszok, de akkor is... fémhúros jobb
Azért fémhúrosat vegyél, mert arra lehet nejlon húrt tenni, de ha nejlon húrosat veszel arra soha nem tehetsz fém húrt.
Akusztikus-fémhúr Klasszikus-nejlonhúr
A kérdező hozzászólása: mi a különbség az akkusztikus és a klasszikus gitár között? a spanyol gitár az melyik? bocsi a sok kérdésért:$
A kérdező hozzászólása: és a nylon húr mivel rrosszabb a fémhúrostól?
Én a coda hangszertõl szoktam(keress rá), teljesen rendben vannak, jók a gitárok, és ingyen kiszállítják a gitárt(ha bizonyos összeg felett van), és még tokot is kapsz hozzá ingyen(ezt csak 30k felett), viszont nekem egyszer a rendelés ára miatt járt volna 1 ingyen húrkészlet és 3 pengetõ és a pengetõket "elfelejtették" elküldeni-.-
A kérdező hozzászólása: és neten hol érdemes rendelni?
6 fém húr legyen rajta.A 3/4 és a 4/4 a mérete, rendes felnõtt gitárt vegyél.Van pár jó könyv, pl. Gitáriskola, illetve van pár honlap is ami segíthet.
Akkor tényleg jobb egy fémhúros akusztikus.
A kérdező hozzászólása: A térképhátúnak mi a teljes neve, mert nem találom a googleben!!!
A kérdező hozzászólása: Egyébként kösz! Nagyon!!!!!!
http://www.teknosinfo.hu/hieroglif/hierog.html bocsi a tarajosra gondoltam csak néhány állatkereskedésben másképp van kiírva. A linken találsz leírásokat róluk. Szivesen

Most kap a kisfiam először almát, milyen fajtát vegyek neki?

Legjobb válasz: Jonagold, idared, star king, ezek édes fajták.

Jonagold, idared, star king, ezek édes fajták.
Édes, lédús almát. Én a Jonatnát és hasonlóakat szeretem, amik ropognak és lédúsak.
szerintem a starking a legédesebb, én azt adtam elõször.
Az idared finom és pépesre lehet reszelni, mixelni.
Szerintem a Gála finom édes, jól reszelhetõ.
SziaÍ! Nekem a dokim a Goldent, Jonagoldot és a Jonatant ajánlotta.


Pl. elég nehéz megmondani ha árat nem ír senki.
A kérdező hozzászólása: kb 150.000-ret tudnánk rá szánni
# 3 +1 (ép most akartam be linkelni:/) az a legalkalmasabb játékra, munkára 150k ért
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!Megnézzük az ajánlott oldalt.

A hörcsögnek ketrecet vegyek vagy terráriumot? Milyen fajtát vegyek? NEM AKAROK ARANYHÖRIT műanyag futókerék mennyire jó?

Legjobb válasz: Egyértelmûen ketrec. Praktikusabb, a hörinek is egészségesebb. Nem értem azokat akik terráriumban tartják õket.

Egyértelmûen ketrec. Praktikusabb, a hörinek is egészségesebb. Nem értem azokat akik terráriumban tartják õket.
nekünk az a hörcsink érezte a legjobban magát, amelyiket úgy tartottuk, hogy lent volt egy nagy (a legnagyobb, ami volt, de legutóbb már nem árulták) ikeás mûanyag tároló doboz, de van egy feljárója (most ilyen hörcsögalagúton megy fel), amivel fel tud menni egy ketrecbe is, és ott szeret nézelõdni, meg a futója is fent van. milyen állatot szeretnél? amúgy magyarországon nagyon drágák a ketrecek, lehet érdemesebb külföldön venni, én németországba ugyanannyi pénzért kb 4 szer akkora itatóval, emeletekkel felszerelt ketrecet (sûrû rácsosat) kaptam, mint amilyet magyarországon adtak volna.

Szép vadszilva árnyalatú hajfestéket ajánlanátok nekem? Milyen fajtát vegyek? Ma láttam egy hölgynek, hamvas-lilás, enyhe rózsaszines árnyalattal, nagyon megtetszett.

Legjobb válasz: szerintem menj be 1 fodrászkellékeshez õ tud neked mondani és ajánlani szebbnél szebb színeket,és még tanácsokat is ad hozzá,hogy milyen oxival stb!!így látatlanban nem tudom hogy milyen árnyalatra gondoltál,és hogy most milyen az alapszíned!!

szerintem menj be 1 fodrászkellékeshez õ tud neked mondani és ajánlani szebbnél szebb színeket, és még tanácsokat is ad hozzá, hogy milyen oxival stb!!így látatlanban nem tudom hogy milyen árnyalatra gondoltál, és hogy most milyen az alapszíned!!
http://bookline.hu/product/home.action?id=68947&type=72&_v=L.. Ez nagyon jó minõségû szerintem :) )Igaz, hogy csak színezõ, de nekem sokkal tovább bírta mint a hajfestékek :)

Trükkökhöz milyen kártyát ajánlotok? A Bicycle az jó, milyen fajtát vegyek belőle?

pl.:legyez? meg ilyenekre gondolok amiket sima kártyákkal nem lehet megcsinálni

Legjobb válasz: legyezõt meg ilyeneket bármilyen kártyával lehet csinálni csak megfelelõ gyakorlat szükséges hozzá én nekem is volt minden féle kártyám de az igaz hogy bicycle a leg jobb

legyezõt meg ilyeneket bármilyen kártyával lehet csinálni csak megfelelõ gyakorlat szükséges hozzá én nekem is volt minden féle kártyám de az igaz hogy bicycle a leg jobb
Bicycle-bõl bármilyen fajtát vehetsz, az ízlésedtõl és a pénztárcádtól függ.

Milyen fajtát vegyek? Milyenek a tapasztalatok?

Saját magam szeretném megcsinálni a sminkem az esküv?nkre. Gyakran sminkelem magam, így ezzel nem lesz gond, viszont nem tudom milyen tartós termékeket vegyek? Melyik bírja legtovább? A vízálló szemceruza, spirál ok, de milyen legyen az alapozó, púder, szemfesték, stb...?

Legjobb válasz: Ezért van a sminkes! Mire megveszed, amúgy, ugyanott leszel anyagilag kb. De ha már, akkor MAC cuccokat jók, vagy a Kryolan.

Ezért van a sminkes! Mire megveszed, amúgy, ugyanott leszel anyagilag kb. De ha már, akkor MAC cuccokat jók, vagy a Kryolan.
lehet, hogy ugyan ott lesz, de akkor legalább megmaradnak a minõségi sminkcuccai, máskor is ki tudja festeni magát vele, nem csak egyszeri alkalom, plusz ha elcsúszik, tudja igazítani, stb... amúgy én is a MAC-ot ajánlom!

Máté teát ihat magas vérnyomásban szenvedő személy? Tapasztalatok? Milyen fajtát vegyek?

Nagymamámnak szeretném ajánlani a máté teát a kávé helyett, de úgy hallottam, hogy elég sok koffein van benne, mamám pedig magas vérnyomásos (gyógyszert is szed rá). Szerintetek ő is ihatja a máté teát? U.i.: Nincs konkrét tapasztalatom még a máté teáról, csak mások véleményére/tapasztalatára építek, de már eldöntöttem, hogy én is ki fogom próbálni. Milyen fajtái vannak? Van vízhajtó hatása? Ízesíteni lehet? A válaszokat előre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Soha nem hallottam róla, de nem is innék ilyen csodaszert.

Soha nem hallottam róla, de nem is innék ilyen csodaszert.
Nyugodtan ajánlhatod a nagymamádnak nincs benne annyi koffein mint a kávéban. Nálunk anyukám issza és neki is magas a vérnyomása. Enyhe vízhajtó hatása van. Ízesíteni pedig lehet. :)
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló, köszönöm a választ! :)

Airsoft fegyvert szeretnök vásárolni és segitséget szeretnék kérni abban hogy milyen fajtát vegyek/mit nézzek vásárlásnál?

Legjobb válasz: Azt hiszem az elõttem szóló igen részletes leírást adott mire kell figyelni. Annyival toldanám meg az õ hozzászólását hogy a legfontosabb tényezõ az hogy neked tetszen. mert ha olyan fegyvert veszel ami jó-jó de mégsem az igazi akkor nem lesz annyira élvezetes a játék. És ne ess bele abba a csapdába amibe a kezdõk majdnem fele. Ne gondold azt hogy hûûû én most végigrohanok a pályán és szét lövök mindenkit mert ez nem így lesz. Többször fognak eltalálni mint szeretnéd de ebbõl is tanul az ember és 2-3 játék után fogod csak azt érezni, Na mostmár tényleg játékban vagyok.

Azt hiszem az elõttem szóló igen részletes leírást adott mire kell figyelni. Annyival toldanám meg az õ hozzászólását hogy a legfontosabb tényezõ az hogy neked tetszen. mert ha olyan fegyvert veszel ami jó-jó de mégsem az igazi akkor nem lesz annyira élvezetes a játék. És ne ess bele abba a csapdába amibe a kezdõk majdnem fele. Ne gondold azt hogy hûûû én most végigrohanok a pályán és szét lövök mindenkit mert ez nem így lesz. Többször fognak eltalálni mint szeretnéd de ebbõl is tanul az ember és 2-3 játék után fogod csak azt érezni, Na mostmár tényleg játékban vagyok.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat sokat segítettek :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!