Találatok a következő kifejezésre: Milyen fajta van (708 db)

Milyen fajtáknak van fajtamentésük?

A német juhászt, a vizslát, a komondort, a dobermannt, a német dogot tudom. Más fajtáknak is van?

Legjobb válasz: Nagyon sok fajtának van, fõleg az ismertebbeknek és a Magyarországon elterjedtebbeknek. Ha beírod google-be az adott fajtát meg hozzáteszed hogy fajtamentés akkor rögtön kidobja hogy van-e az adott fajtának ilyen.

Nagyon sok fajtának van, fõleg az ismertebbeknek és a Magyarországon elterjedtebbeknek. Ha beírod google-be az adott fajtát meg hozzáteszed hogy fajtamentés akkor rögtön kidobja hogy van-e az adott fajtának ilyen.
A mudiknak is van, meg az angol pásztorkutyáknak.
Elég soknak van. Az allatmenhely.lap.hu-n fel vannak sorolva a fajtamentõ szervezetek, ott megnézheted.
Tulajdonképp mindnek van, hiszen minden fajta tartozik valamelyik fajtamentõhöz.

Mi határolja a testeket? milyen fajtái vannak a felületeknek? a felületdarabokat mi határolja?

Legjobb válasz: Felületek. Hogy értve milyen fajtái? Görbék.

Felületek. Hogy értve milyen fajtái? Görbék.

Tetoválást szeretnék, valami irást. Milyen fajták vannak?

Kinait nem szeretnék,ezen kivül még milyenek vannak? Arab,japán... ?

Legjobb válasz: hogy hogy milyen fajták?:D csak a képzelet szab hatátz..

hogy hogy milyen fajták?:D csak a képzelet szab hatátz..
határt*
A kérdező hozzászólása: hát milyen fajta nyelvek vannak ahol eltérõ az irás?
Japán, Kínai, ciril betûs (orosz) , Arab, ienek.
A kérdező hozzászólása: és tudnátok küldeni linkeket amin pl vannak kinai vagy japán kifejezések amit lehet tetoválni? kerestem googlen mielõtt bárki megszólná, de nem találtam semmi használhatót.
Ha azt sem tudod mit szeretnél, minek akarsz tetováltatni???Mert vagány?:( hát emiatt van annyi elb*** tetkó, mert mindenféle hülye magára varrat olyat amiben nnincs is benne az egyénisége...stb
A kérdező hozzászólása: hát nagyon tévedsz.. tudom hogy mit szeretnék csak nem találom meg a jelentését mert nem magyarul akarom hanem valamilyen más nyelven.. -.-½ nem egy tetoválásom van már és egyik sem divatból hanem komoly jelentõséggel.. amíg pedig nem ismersz nemkell ilyeneket mondani .. köszöntem.
Rovásírás :)
A kérdező hozzászólása: hû tényleg azis egész jó :) köszi


Van-e igény szakfordítókra? Milyen fajtái vannak és hol lehet ilyet tanulni? Fogok vele munkát találni? Melyik éri meg jobban: anglisztika vagy a szakfordító?

Legjobb válasz: Lévén a szakfordító egy MA képzés, eleve elõször el kell végezzél egy tetszõleges BA-t, csak azután jelentkezhetsz. Minden elképzelhetõ "fajta" szakfordító van, a mûszakitól elkezdve egészen a jogi szakfordítóig minden. Az ELTÉ-n, a Pázmányon, a Debreceni Egyetemen biztos h van, de szerintem máshol is. Igen, ezzel spec egészen jól lehet keresni, de ha rám hallgatsz, akkor mindenképpen elkezdesz egy olyan nyelvet is tanulni, amit kevesen beszélnek. Szimpla angol semmire nem elég, de még az angol kombinációja egy másik gyakori nyelvvel sem.

Lévén a szakfordító egy MA képzés, eleve elõször el kell végezzél egy tetszõleges BA-t, csak azután jelentkezhetsz. Minden elképzelhetõ "fajta" szakfordító van, a mûszakitól elkezdve egészen a jogi szakfordítóig minden. Az ELTÉ-n, a Pázmányon, a Debreceni Egyetemen biztos h van, de szerintem máshol is. Igen, ezzel spec egészen jól lehet keresni, de ha rám hallgatsz, akkor mindenképpen elkezdesz egy olyan nyelvet is tanulni, amit kevesen beszélnek. Szimpla angol semmire nem elég, de még az angol kombinációja egy másik gyakori nyelvvel sem.
Szakfordító képzõhelyek még pl. a BGF-en, BME-n is vannak. Költségtérítéses, kb. 220000 - 300000 Ft/félév. Ajánlatos közben intenzíven keresni a kapcsolatokat (ez bármilyen nyelvre vonatkozik)! Igényeket én is szívesen olvasnék német nyelvre...

Milyen fajták vannak olyan méretben mint a border collie?

Olyan méret? kutyafajtákat várok mint egy border collie.

Legjobb válasz: Nem is tudom, és senki sem tudja felsorolni az összeset. De itt van egy pár: - Collie - Bobtail - Aussie - Labrador, Golden retriever ( pár centivel magasabb ) - Norvég spicc ( nem sokan ismerik ) - Pit bull terrier - Amerikai vízispániel, Angol springer spániel - Angol juhászkutya ( szintén ismeretlen ) - Appenzeli pásztorkutya Még bõven vannak, de szerintem ez elég. Elárulnád, hogy mi célból kellenek ilyen fajták?

Nem is tudom, és senki sem tudja felsorolni az összeset. De itt van egy pár: - Collie - Bobtail - Aussie - Labrador, Golden retriever ( pár centivel magasabb ) - Norvég spicc ( nem sokan ismerik ) - Pit bull terrier - Amerikai vízispániel, Angol springer spániel - Angol juhászkutya ( szintén ismeretlen ) - Appenzeli pásztorkutya Még bõven vannak, de szerintem ez elég. Elárulnád, hogy mi célból kellenek ilyen fajták?
Többet tudnék mondani, ha elárulnád milyen célra kellene.

A porcelánnak milyen fajtái vannak?

Legjobb válasz: Nincsenek fajtái, csak porcelán van. Kétféle formázás létezik az öntés és a korongozás, a porcelán maga azonos.

Nincsenek fajtái, csak porcelán van. Kétféle formázás létezik az öntés és a korongozás, a porcelán maga azonos.
A kérdező hozzászólása: Ja köszi most már értem.

Milyen fajták vannak amiknek a hátára kunkorodik a farka?

Van egy keverék kiskutyánk ilyen farokkal.

Legjobb válasz: Sok fajta van. Esetleg tudsz képet küldeni a kutyusról? Vagy leírnád, hogy néz ki? Színe, mérete, feje, fülei...

Sok fajta van. Esetleg tudsz képet küldeni a kutyusról? Vagy leírnád, hogy néz ki? Színe, mérete, feje, fülei...
Aranyos kutyus. Nekem is a mudi jutott eszembe róla.
Ittenem milyen kis pöttöm! :) )) Arról a képrõl, amin pont szembe néz a fényképezõgéppel, egybõl a mudi ugrott be. De látom többen is írták már, aztán ki tudja... :)
Így belegondolva a mudi jó ötlet...lehet, hogy van benne.
Ott van a basenji, a puli, a szamojéd, a chow chow, a shar pei, chihuahua meg a kínai kopaszkutya és még sorolhatnám.
Aranyos :D biztos nem Magyar vizsla :D
kis mudi vér esetleg?
Kicsit hasonlít a shiperkére, ami persze nem jelenti, hogy van is benne, mert eléggé ritka fajta. http://www.google.hu/imgres?hl=hu&client=firefox-a&hs=0pP&sa.. Amúgy a farka nem kunkorodik a hátára, csak fölé hajlik.
Fogalmam sincs, de nagyon édes!!!! :D
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/121027/F_nyk_p-0802_www.kepfeltoltes... http://kepfeltoltes.hu/121027/F_nyk_p-0805_www.kepfeltoltes... http://kepfeltoltes.hu/121027/F_nyk_p-0804_www.kepfeltoltes... Nem sikerült túl jó képeket csinálni, ennél jobban is szokta kunkorítani. Amúgy kb. 6 hetes és elég kicsi, szerintem olyan 1 kg.
Nagyon sok (a husky nem a standard szerint, de elõfordulhat hibás kutya), pl.malamut, akita, basenji, spiccek, shar-pei...
Husky
Rengeteg fajta lehet, tegyél fel képet és tippelünk:) Szeretjük az aranyos kiskutyákat:) Egyébként az állatorvos az elsõ oltásnál megmondja, bár az enyémet német juhász keveréknek nézte, hiába mondtam, hogy nem az:)
nem tudom, engem nem is erdekelne a lenyeg hogy nagyon cuki es hogy szeretve legyen fajtatol fuggetlenul <3
upc.hu ha vmit nem találsz szólj.
hát, hogy neked milyen neted van az rajt van a szerzõdéseden/számlán/sárgacsekken is amit havonta föladsz.
A kérdező hozzászólása: Szüleim intézik ezeket, én csak úgy vagyok kíváncsi.
mérj rá speedtest.net-en
A kérdező hozzászólása: szóval ha nekem download speed-re 30-at ad ki, akkor a Fiber Power 30 van meg?
Jó esetben :D de kérdezd meg a szülõket biztos megmondják.

Dr. Martens bakancsból milyen fajták vannak?

Én csak az 1460-ast (a sima talpú elvileg nem acélbetétest) és az 1919-est a bordás talpú acélbetétest ismerem! Még van más fajta is ?

Legjobb válasz: Persze, nagyon sok fajta létezik http://www.astoriashop.hu/index.php?mainpage=products&menu=3.. http://www.astoriashop.hu/index.php?mainpage=products&menu=3..

Az egykezes fekvőtámaszokból milyen fajták vannak, és hogy hívják őket?

Pl lehet melletted a kezed, vagy a mellkasod alatt -> ezeknek van valami hivatalos megnevezése? Tudtok még fajtákat írni?

Legjobb válasz: Az 1kezesnek nincsenek annyira külön megnevezve a fajtái.

Az 1kezesnek nincsenek annyira külön megnevezve a fajtái.
A kérdező hozzászólása: akkor marad a hosszas körbeírás :D
gekkó, zuhanóbombázó, kézállásból egykezes fekvõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!