Találatok a következő kifejezésre: Milyen fajta mennyi (130 db)

Rendszeresen futók! Ti szoktatok használni térd illetve bokavédőt? Milyen fajtát? Mennyibe került?

Legjobb válasz: Nem, nem is hallottam róluk. Pedig én futok legalább heti 60-70 km-t több mint 10 éve, de nem volt ilyen problémám.

Nem, nem is hallottam róluk. Pedig én futok legalább heti 60-70 km-t több mint 10 éve, de nem volt ilyen problémám.
nem

Volt már valamelyikőtöknek atkás a kutyája? Milyen kezelést kapott rá és mennyi idő alatt gyógyult meg? Milyen fajta és mennyi idős volt amikor atkás lett? Később visszajött neki, vagy teljesen meggyógyult?

Legjobb válasz: ha demodex atka, akkor gyorsan immunerõsités, és ivemectin injekció kura. ez a legjobb, és a legbiztosabb az atkára. Kivéve ha nem bordered, vagy hasonló fajta kutyád van, mert õk érzékenyek a hatóanyagra.

ha demodex atka, akkor gyorsan immunerõsités, és ivemectin injekció kura. ez a legjobb, és a legbiztosabb az atkára. Kivéve ha nem bordered, vagy hasonló fajta kutyád van, mert õk érzékenyek a hatóanyagra.
Nekem volt, immunrendszer erõsítése (én kecsketejet + almaecetet adtam mézzel, + lazacolajat egyébként is kapott), ezen kívül pedig stronghold spot on-t kaptunk. 1-2 hét alatt teljesen rendbejött. Bullmasztiff kutyus, most 1, 5 éves, olyan 4-5 hónapja lehetett. Azóta étrendet is váltottunk, bivalyerõs az immunrendszeres és nincs ilyen gondunk (kop-kop).
A kérdező hozzászólása: Nem tudom másik dokihoz vinni, ez az egy van aki kijön a falunkba (õ itt a körzeti állatorvos) Busszal és vonattal kellene menni, majd sokat gyalogolni, vagy megint buszozni. Se, az állat, se az emberorvos tekintetében nem állunk jól. Megpróbálom megszerezni a másik két szer valamelyikét, amit írtál. Szerencsére a sebe már gyógyul, és a büdi szaga is jócskán csökkent.
Igen, a demodexnek jellegzetes avas szaga van, mert ugye azok a dögök a szõrtüszõkben élõsködnek. Amíg helyre nem jön, nem is múlik el.
Nem, az immunovet ilyenkor sajnos kevés szokott lenni. Inkább Plerasan szirup vagy Vetri DMG kell. Az antibiotikum belsõleg kell (nekünk Pyassan kapszulát írt fel az orvos azzal, hogy legalább 2 hétig szednie kell), és én semmiféleképpen nem használnék olyan szert most, ami az immunrendszert elnyomhatja. Márpedig a Tenazymban van Prednisolon is...... Fertõtleníteni a környezetét nem kell, ha demodex, az nem fertõzõ, és a Piret-Mix ellene szerintem nem is sokat érne.... Nem akarok okoskodni, de szerintem vidd el egy másik dokihoz, mert ez nem áll a helyzet magaslatán....
A kérdező hozzászólása: Úgy érted, hogy ha demodexes a kutya, akkor nagyon büdi?
a demodex-nek elég jellegzetes szaga van. de nagyon szemét dolog. Az immunovet tökéletes.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Foxi keverék. Azt nem mondta az állatorvos, hogy milyen atka. Neocidol oldatot kaptunk fürdetésre (2 ampullát, a másodikat 10 nap múlva kell) A sebére Tenazymot kell kenni. Elõtte Tardocyclin spray-vel kellett fújni a sebet (akkor nem kaptunk fürdetõt) Az eleinte használt, de késõbb nagyobb lett a seb. Ekkor kaptuk a fürdetõt és a kenõcsöt. A környezetét piret mix-szel fertõtlenítettük. Most rendeltem neki immunovet port (a környéken nincs állatpatika)
Igen. Injekció kúra + Tacticos fürdõ + Advocate spot-on + antibiotikum kúra az atka miatti bõrgyulladása miatt. Az injekció kúra végén még hónapokig havonta kellett az Advocate, aztán volt, hogy 1 hónapot kibírt nélküle, most augusztustól januárig kibírta anélkül, hogy pici foltokban megint kihullt volna a hátsó lábairól a szõr. Sajnos itt nagyon nagy a kiújulás veszélye, mivel gyakran a gyenge immunrendszer miatt alakul ki a betegség.
És bár vényköteles, próbálj szerezni Advocate spot-ont a fürdetõszer mellé. Foxira elég lehet a 10 kilóra való, de én nyugiban rátenném a 15 kilóra való adagot is. Vedd meg a 40 kilós kutyára valót, azt el tudod osztani kb. 3 alkalomra (3 hónapra). Ugyanis az adott méretben a hatóanyag tartalom úgy van beállítva, hogy a maximális súlyon is meglegyen a hatás kifejtéséhez szükséges minimális hatóanyag mennyiség. Árban a két méret között nem nagy a különbség, lehet vele egy kicsit spórolni. Ha veszel két 2 ml-es fecsit (2 ml-essel könnyebb osztani) meg két tût a folyadék felszívásához, könnyedén el tudod majd osztani. A 40 kilóra való adag 4 ml, vagyis 10 kilóra 1 ml kell. Csak tedd szekrénybe, sötét helyre úgy, hogy rajta maradjon a tû, nehogy beszáradjon.

Milyen fajta IMAX 3D-k vannak? Milyen fajtát vetítenek Budapesten? És kb. mennyibe kerül egy jegy?

Fajta alatt azt értem, hogy van olyan amit egy óriási vászonra vetítenek, van amit kupolára.

Legjobb válasz: http://www.imaxbudapest.hu/

A kérdező hozzászólása: És meg tudnád mondani mennyibe kerül egy jegy?

Mennyire fáj egy szemöldök piercing? Esetleg milyen fajtát válasszak?

Szeretnék csináltatni magamnak egy szemöldök piercinget, de nem tudom, hogy hol csináltassam, esetleg milyen fajtát kérjek. És az is kérdés lenne, h mennyire kellemetlen a behelyezés, meg az utána lév? id?szak, amíg be nem heged rendesen. 14/F

Legjobb válasz: nem különösebben fáj, max kellemetlen, a behelyezést se különösebben érzed. A fajtát te tudod csak eldönteni, de!! sok embernek kidobja a bõre (idõvel konkrétan kiszakad és lesz egy szép nag heg ott) ezért én a sima banán alakút ajánlom, mert könnyebb és kevésbé huzza össze a bõrt.

nem különösebben fáj, max kellemetlen, a behelyezést se különösebben érzed. A fajtát te tudod csak eldönteni, de!! sok embernek kidobja a bõre (idõvel konkrétan kiszakad és lesz egy szép nag heg ott) ezért én a sima banán alakút ajánlom, mert könnyebb és kevésbé huzza össze a bõrt.
Nagyon kicsit kellemetlen, fájni nem fáj, csak egy pillanat. Kinézetre amilyen tetszik, a hajlított szárú sztem a megfelelõ. Kinézetre milyet szeretnél?
A kérdező hozzászólása: én egy alapra gondolta, azaz semmi csicsa, meg kõ, meg ilyenek...
Az klassz lehet, nekem is van egy haverom, neki két ezüst golyós van és nagyon jól néz ki.
Teljesen egyénfüggõ, emlékeim szerint nekem a szemöldök fájt a legjobban (ajak, nyelv, fül, szemöldök közül). A banán alakú tényleg a legjobb, gömb vagy kúpos végekkel. Amikor friss akkor külön figyelned kell rá mosakodásnál és öltözködésnél mert nagyon fájni tud ha belekapsz, késõbb már megszokásból óvni fogod. Könnyen begyulladhat, enyém rendszeresen púpot növeszt a tövében 2 havonta, olyankor pár napig Tetrannal kenem és elmúlik. Egyébként 14 évesen nem korai még? Nem épp egy rejtegethetõ piercing suliban vagy család elõtt.
A kérdező hozzászólása: a szüleim azt mondták, h nembaj, ha saját pénzbõl csináltatom... a suliban meg van pár nálam fiatalabbnak is piercingje

Meg tudná nekem valaki mondani hogy a Rossmannban milyen fajta ovulációs tesztek vannak és hogy k. b. mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Pont tegnap néztem õket:) Két fajta volt, mindkettõ Facelle. A különbség csak annyi volt,hogy az egyik sima tesztes,de nem ilyen kis papírcsíkos hanem rendes,mint egy terhességiteszt. A másik pedig kazettás volt. Mindkettõ 5-5 darabos volt. A kazettás 2999 a sima pedig 2500 körül volt:)

Pont tegnap néztem õket:) Két fajta volt, mindkettõ Facelle. A különbség csak annyi volt, hogy az egyik sima tesztes, de nem ilyen kis papírcsíkos hanem rendes, mint egy terhességiteszt. A másik pedig kazettás volt. Mindkettõ 5-5 darabos volt. A kazettás 2999 a sima pedig 2500 körül volt:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszod:)

Mennyit terem átlagban egy diófa és milyen fajtát érdemes ültetni?

Legjobb válasz: Dióból sok fajta van, igénytelen fa de a metszést gallyazást nagyon nem szereti, olyat válasszál ami többségben honos felétek vagy amit akarsz ami tetszik.

Dióból sok fajta van, igénytelen fa de a metszést gallyazást nagyon nem szereti, olyat válasszál ami többségben honos felétek vagy amit akarsz ami tetszik.

Milyen fajta itatopoharbol itatjatok babatok? Mennyire valt be?

Nekunk aventes van, de sajnos folyik.lanyom 11honapos, de cumisuvegbol itatom. Szeretnek atterni itatopoharra. Leirnatok nektek melyik valt be?

Legjobb válasz: A lányom 10 hónapos, általában cumisüveget használunk. Próbáltam több fajta itatósat, de eddig még egyik se jött be. Pohárból viszont egész jól iszik már, persze segítséggel...

A lányom 10 hónapos, általában cumisüveget használunk. Próbáltam több fajta itatósat, de eddig még egyik se jött be. Pohárból viszont egész jól iszik már, persze segítséggel...
Nuk csõrös poharunk van. Sima cumisüvegre (Nuk) vettem külön Nukos csõrt, mert az nem folyik és van rajta ugyanolyan szelep, mint a cumisüvegen, tehát a levegõ bele tud menni ivás közben az üvegbe. A rendes csõrös poharuk nagy lyukú és nem szelepes, tehát a gyereknek kell beengednie a levegõt ivás közben, mint a rendes üdítõs üvegbe. Ez nekünk nagyon bevált. 16 hónapos és a mai napig szívesen használja.
Szia! Nekünk tommiee tippee-s van, ez nem csepeg és szelepes is(engedi a levegõt):http://www.brendon.hu/products/FotoFrame?imageurl=http://kep..
Nekünk Nuby van, nem csöpög, nem ömlik belõle a víz, ügyesen tud belõle inni a 9 hós fiam. Nagyon szeretem! Szilikonos a feltétje.

Panelban tartó kutyás gazdik hányszor, hány percre, két séta alatt mennyi idő telik el? Kutyus mennyi súlyú és milyen fajta?

Legjobb válasz: Napi 3 séta 3 kutyával. Egy rövid (10-15 perc), egy közepes (25-30 perc) és egy hosszú (másfél óra)séta. Hogy mennyi idõ telik el, változó, van hogy csak 4-5 óra, van hogy 10. Az a max., annál többet csak nagyon ritkán kell kibírniuk. Egy husky és 2 keverék.

Napi 3 séta 3 kutyával. Egy rövid (10-15 perc), egy közepes (25-30 perc) és egy hosszú (másfél óra)séta. Hogy mennyi idõ telik el, változó, van hogy csak 4-5 óra, van hogy 10. Az a max., annál többet csak nagyon ritkán kell kibírniuk. Egy husky és 2 keverék.
A kérdező hozzászólása: 4 éves múlt
Mennyi idõs?
A kérdező hozzászólása: Akkor az én kutyámmal van a baj.Max:5 órát bír ki. Egyébként elvégzi bent a dolgát.
6 éves mopsz szuka, 8 kg Naponta minimum 2, de inkább 3 séta. Ha nagyon rossz idõ van, akkor 2, nem szeret esõben sétálni, nem erõltetem. Reggel fél7kor indulunk az egy órás sétára. Délután fél5 körül rövid séta, késõbb, fél7-7 felé 1-1, 5 órás séta. Ha hétvégén megyünk valahova, akkor természetesen még több, akár egész nap is kint vagyunk. Ha szép idõ van és ki tudok menni tanulni, (bár nem aktív mozgás számára)akkor is kint vagyunk a levegõn.
4 éves 10 kilós keverék.Reggel 7 és 8 között 30-40 perc séta, dél és 2 óra között valamikor 15 perc és este 2-3 óra (6-7-tõl vagyunk lent). A deles csak rövid eü séta, az estin meg szabadon van majdnem végig, csak addig van pórázon, míg a-ból b-be elmegyünk, mert a belvárosban lakunk.
Törpe uszkár, 6, 5 kg, 5 éves, ivartalanított kan. Reggel 07:30-08:00 között séta, este pedig 18:30 és 21:00 között, ez összesen 3 óra, 10, 5 órás otthonlétekkel. Bõven elég neki, nem gond a pisilés. Soha nem nyüszög, hogy menjünk már, ha 13-14 órán keresztül nem viszem le (nem vagyok rá büszke, de néha bizony képes vagyok csúnyán bealudni hétvégén, így elõfordul), még akkor sem azzal kezdi, hogy pisil. Még percek telnek el, míg végül talál valami jó kis jelölni valót. Mondjuk vele iszonyat mázlim van, sokkal jobban bírja ezt más kutyákhoz képest.
napi 3 séta, 3 kutya (keverék, két beagle) reggeli 1óra labdázás, változó, hogy a következõ mikor van 5-8 óra, az általában rövid és este megint egy órás laszti, kutyázós séta. Ha szükséges mert szólnak, akkor éjjel még egy gyors eü séta
Napi 3 séta 5 kilós szuka pekingi keverék. Reggel az csak egészségügyi 10 perc Délutáni 1, másfél óra kb addig intenzív mozgatás, apportírozás. Este meg szintén egészségügyi 10-15 perc. Ha esetleg a délutáni 1 másfél órás apportot valami miatt nem tudjuk beiktatni akkor 4 séta és az a kettõ oszlik el fél-fél órára.
6 éves, yorkshire terrier (5 kg) Napi 4 séta minimum. 5:15-kor van az elsõ séta, 20-30 perc. 11-12 óra körül 20-30 perc 17 órakor 1-2 óra 22 órakor 20-30 perc
15 kg-os keverékemmel régen fél évet éltünk panelban. Változó volt, de általában volt reggel 30-60 perc séta, délután és este pedig egy minimum 1-1, 5 órás, illetve egy fél órás. Aztán szabadidõben volt, hogy nyáron akár 5-6 órákat is voltunk a Duna-parton :) Nagyon jól bírta ahhoz képest, hogy 13 éves volt :) Úgy intéztem, hogy max. 12 órát kelljen visszatartania két séta közt. Jelenleg kertes házban vagyunk roti-nj keverékemmel, 29-32 kg. Télen csak a séták idejére volt kint. Délelõtt elmentünk egy fél órás-órás sétára, aztán késõ délután bõ 2 órás sétára, majd lefekvés elõtt volt 5 perc eü-i "séta" a kapu elõtt az utcában. Most reggel kirakom az udvarra, aztán elmegyünk sétálni kb. fél-egy órát, de van, hogy csak 10 perc eü-i dologintézés van az utcában...aztán kint van a kertben késõ délutánig...olyan 17.30 fele elmegyünk sétálni 19.30-ig minimum...vacsi itthon, aztán lefekvés elõtt vagy utolsó pisiltetés, vagy nem :D 12 óránál többet õt sem szeretem bent tartani...de reggel a kertben max egyet pisil...simán kibír 14-16 órát is...egyszer teszteltem véletlenül, akkor panelban voltunk...18 fele értünk haza rendezvényrõl, vacsizott, majd 20-kor még volt egy 10 perces eü-is kör kb. Másnap 9 fele felébredtem, Argos még horkolva aludt...így visszafeküdtem és 12 óra után ébredtem fel :O ami akárhogy is számolom, 16 óra :O gyorsan rohantam lefele, de elsõ dolga nem pisilés volt :)

Hányszor és mennyiket eszik egy nap 3 hónap körüli babátok? Aki teáztat hányszor és mennyiket ad a babájának? Milyen fajta tea vált be?

Legjobb válasz: Anyatejes, soha sem mérem,mennyit eszik, se teát se más + folyadékot nem kap. Napi sznten kb. 8-10x szopizik, igény szerint, még éjjel is.

Anyatejes, soha sem mérem, mennyit eszik, se teát se más + folyadékot nem kap. Napi sznten kb. 8-10x szopizik, igény szerint, még éjjel is.

Német nyelvvizsgáról mindent:Kb. mennyibe kerül? Milyen fajták vannak? Hogyan zajlik? Milyen típusú feladatok vannak?

Tavasszal nem mertem neki vágni,nem éreztem magam felkészültnek meg nagyon fél?s voltam(most már kevésbé).Év végén lesz egy német vizsga az egész éves anyagból.Ha ez jól sikerül akkor nyáron is tanulok,gyakorlok és majd 10.év vége felé letenni a középfokú nyelvvizsgát.

Legjobb válasz: nézz utánuk a neten, mert nagyon sok van, és mindegyikben mások a típus feladatok. van az ECL, BME, Társalkodó, , Rigó utca, TELC, Euró... nézegesd meg neten, h melyikbe milyenek a feladatok, és olyat válassz, ami neked a legszipmtaikusabb. az árak is változók. nekem BME-s nyelvvizsgám van, abból a C típusú komplex kb 20000ft. kétnyelvû, van benn fordítás, nyelvtan, szövegértés, a szóbelin pedig magnó, képleírás, témakifejtés és szituáció. nekem bejött. szóval elõször válassz nyelvvizsgát, nézd mikor lesz vizsgájuk ill árat, aztán gyakorold be a feladatait, tanuld meg a szóbeli tételeket és menni fog. 17/L

nézz utánuk a neten, mert nagyon sok van, és mindegyikben mások a típus feladatok. van az ECL, BME, Társalkodó, , Rigó utca, TELC, Euró... nézegesd meg neten, h melyikbe milyenek a feladatok, és olyat válassz, ami neked a legszipmtaikusabb. az árak is változók. nekem BME-s nyelvvizsgám van, abból a C típusú komplex kb 20000ft. kétnyelvû, van benn fordítás, nyelvtan, szövegértés, a szóbelin pedig magnó, képleírás, témakifejtés és szituáció. nekem bejött. szóval elõször válassz nyelvvizsgát, nézd mikor lesz vizsgájuk ill árat, aztán gyakorold be a feladatait, tanuld meg a szóbeli tételeket és menni fog. 17/L
jah, amúgy, ha már 3-4 éve tanulsz egy nyelvet, és gyakorolsz intenzíven 2 hónapot (max. 3at) és nem vagy teljesen sík, akkor lazán meglehet a nyelvvizsgád. elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszoadt! 3.óta, vagyis 7éve emelt szinten németet.Vagyis a haladó csoport tagja vagyok.Amúgy 2.tól, tehát 8.éve tanulok németet. 7.-ben már sokat tanultam, de még mindig nem eleget.Igazából 8.-ban és most érzem h mindent megteszek a legjobb jegyekért.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!