Találatok a következő kifejezésre: Milyen fajta léteznek (33 db)

Fiú vagy? (A nevedbõl ítélve :D) és hány éves? Ez is fontos.
A kérdező hozzászólása: Igen fiú, bocsi el is felejtettem, 24 éves.
farmer, bársony, vászon, kord, tweed, melegítõ, stb :) )
A kérdező hozzászólása: Az egyes fajtákat tudnád egy-egy képpel illusztrálni, hogy egyöntetûen tudjam melyik az?
A kérdező hozzászólása: Sehol senki?

Leírnátok hogy milyen fajta szellemek léteznek? és hogy mik a jelei hogy milyen szellemmel van "dolgunk"

köszi el?re is:D

Legjobb válasz: Olyan szellemek léteznek, mint, amilyenek voltak még fizikai életükben.

Olyan szellemek léteznek, mint, amilyenek voltak még fizikai életükben.
te igen gyökér takarogy akkor suliba tanitani ha ekkora [email protected] vagy a szellemeknek nincsenek fajtái azt ércsd meg te segg hülye.jo meg rossz van azt kész idiota barom.
Te vagy idióta barom, ha csak ilyen alpári módon tudod kifejezni magad. Egyébként nincsenek fajtái.
szellem:jo-rossz. jo csak ijeszteget vagy épp nem csinál semit rosz ki akar nyirni rád bsza az ajtot meg még pár durváb fajtái nincsenek.
Itt a legibkább elõfordulók a troll szellemek
Kérdezõ miért a [email protected]ér oktatsz ki mindenkit?
Honnan tudod, hogy k*csög? Egyébként pont nem. Minél kevésbé vagy k*csög egy k*csöggel annál inkább tudod kezelni õt.
jolvan-.-
A kérdező hozzászólása: ja és helyesírás 1-es:D..
ne b.ziskodjatok már itt!!! menjetek el valahova és csináljarok valami értelmeset.Ne játszatok itt szellemeset :D
Hát, ha arra gondolsz vannak kórházi kísértetek ...ezek helyhez kötött kísértetek ezen belül van a kopogószellem de a kopogószellemnek van egy olyan fajtája is ami nem helyhez kötött ezek áldalában kósza szellemnek hívják a fehér ruhás nõ sem helyhez kötött akárhol felbukkan és igen vannak jó és rosszindulatú szellemek, a jó indulatú szellemek nem bántanak csak ilyesztegetnek, a rossz indulatú szellemek meg akarnak ölni és a félemlembõl táplálkoznak
A SZELLEMEKNEK FAJTÁI NINCSENEK !!!! degativ energiát érzel , az már elég
Szellemek nincsenek. Olvass rendes ismeretterjesztõ könyveket.
A kérdező hozzászólása: de van pl ilyen fajta is h kopogó szellem nem?:D
2 fajta: jó, és rossz. A rosszal nem érdemes szarozni, mert rád telepszik, energiát szí el tõled, és esetleg -szélsõséges esetekben a gondolataidra, és a tetteidre is befolyással lehetnek... Ebbe meg inkább nem mennék bele, hogy ebbõl mi következik...
A kérdező hozzászólása: hát ez semmitsem ért! de azértköszi hogy rámpocsékoltad az idõdet! szépestét:DD
Hát én ehhez annyira nem értek, de van egy könyvem ami igaz történeteken alapul.Több is van:vannak sima szellemek, tisztátalan lelkek, démonok(démonokból több is van), meg sátán(a sátán aki leakar mindenkit járatni), meg az ördög(az ördögbõl egy csak egy van.

Megéri morzsaporszívót venni? Az állatszőrt összeszedi? Milyen fajtát érdemes vásárolni? Létezik olyan fajta morzsaporszívó, aminek külön kell tölteni az akksiját?

Igazából még nem is láttam élőben, szóval nem tudom, hogy mekkora egy ilyen, mennyire nehéz, mennyire hatékony, és hogy létezik-e olyan, amit nem egy az egyben kell rácsatlakoztatni a konnektorra, hanem külön van egy akksitöltője, és abba kell belerakni a kivehető akkumulátort...

Legjobb válasz: Az enyém nem túl hatékony, gyakran kell tölteni, minden 4. alkalommal, és csak a morzsát szedi össze.

Az enyém nem túl hatékony, gyakran kell tölteni, minden 4. alkalommal, és csak a morzsát szedi össze.
Nekem kézi porszívóm van, aminek a kivehetõ része a morzsaporszívó. Az egész jól szív. ilyen: http://www.bosch-home.com/hu/term%C3%A9kek/padl%C3%B3%C3%A1p..

Milyen fajta pszichológusok léteznek és melyik a legkeresettebb ezek közül? Melyik keres többet?

lécci ne írjatok olyanokat, hogy nem lehet vele elhelyezkedni mert egyik sem keresett, és hogy nem keres sok pénzt, mert nem erre voltam kiváncsi... :)

Legjobb válasz: Nincsenek különbözõ fajta pszichológusok..

Nincsenek különbözõ fajta pszichológusok..
Hát jó, legyen ennyi egy rendelõ. Ellenben egy urológusnak nem árt, ha van egy UH-ja. Az meg legalább 40-50 milliónál kezdõdik. Mellesleg rendelõt bérelhet is az elején. Szóval nem kell milliomosnak lenni a praxis beindításához.
Szerintem annyi. A magánorvosoknak is drága, nem is engedheti meg magának mindenki, hogy jó helyen legyen szép, modern rendelõje. A különbség viszont, hogy egy urológushoz elmész akkor is, ha egy romos kis vacakban praktizál, egy pszichiáterhez már korántsem biztos.
Szerinted 25 millió egy rendelõ? Hát akkor mit szóljon a többi magánorvos?
A 25 millió Ft-os rendelõ + vállalkozói engedélyek, járulékok.
Egy pszichiáternél mégis mi a drága a magán praxisban?
Teljesen más a pszichiáter szakma. Abban az egyben hasonló, hogy egyikkel se lehet jól keresni, ha nincs saját praxisod, ami meg nem olcsó :)
A kérdező hozzászólása: ahhoz kell sok kémia nem? én így tudom, és a kémia nagyon nem megy..
Csak magánpraxisban kereshetsz vele többet. Állami szektorban nem leszel milliomos. De akkor elmehetnél pszichiáternek, szerintem õk kelendõbbek.
A kérdező hozzászólása: nem csak az vezérel, ezt ki mondta? csak érdekelt.
Hát, ha csak a pénz vezérel hagyd a francba. Egyébként szerintem nincsenek különbözõ pszichológusok. De majd kijavít egy hozzáértõ.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy hülyén fogalmaztam, a szakirányokra gondoltam, hogy milyen pszichológusnak lehet továbbtanulni mesterképzésen vagy az azutáni képzéseken, melyikkel találhatok a legkönnyebben munkát és melyikkel kereshetek a legtöbb pénzt?
Jártas vagyok ebben ;)
És olyan is, aki hajléktalanszállón dolgozik.
A kérdező hozzászólása: de, azt tudom hogy van iskola, klinikai pszichológus. lécci olyan írjon aki jártas ebben :)
Nyílván, mindent meg lehet oldani. Hitelt is lehet felvenni, vagy lehet a lakásodban is praktizálni.. Én a standard, optimális esetrõl beszéltem, nem a 3. világbeli élhetetlenségrõl :)

Milyen spániel fajták léteznek?

Az elismert nyilván az angol cocker spániel meg az amerikai. Ezen kívül milyen van még?

Legjobb válasz: www.google.hu beírod hogy spániel fajták és lám kiadja a találatokat köztük ezt: http://kutya.hu/Cikk.aspx?id=5651

http://www.google.hu beírod hogy spániel fajták és lám kiadja a találatokat köztük ezt: http://kutya.hu/Cikk.aspx?id=5651
Fú hát van egy kettõ. Leírok neked párat. Angol Cocker Spániel Amerikai Cocker Spániel Angol Springer Spániel Amerikai Vízispániel Breton Spániel Cavalier King Charles Spániel Clumner Spániel Field Spániel Francia Spániel Ír Vízispániel King Charles Spániel Orosz Spániel Pikárdiai Kék Spániel Pikárdiai Spániel Pont-Audemer-i Spániel Sussexi Spániel Tibeti Spániel Welsh Spinger Spániel Én ennyirõl tudok:)
a Cavalier King Charles Spániel nagyon édiii:)
spániel fajtákból én ismerem még a kutyáát. remélem tudtam segíteni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Utolsó ezt hogy érted?
csak kötekedett a gyíkarc

Milyen fajta sminkek léteznek?

Egy kis összegzést szeretnék készíteni,hogy milyen fajta sminkek léteznek a világon.Ha segíteni szeretnél,akkor írj egyet(kérlek mindenki csak egyet írjon)... el?re is köszönöm..E.

Legjobb válasz: a világon létezõ sminkek 0,001%-át megtalálod a krémmánia.hu-n Azért te is jó kis fába vágtad a fejszéd... Mondjuk kíváncsi leszek, hogy az afgán sminkiparral mire jutsz :))

a világon létezõ sminkek 0, 001%-át megtalálod a krémmánia.hu-n Azért te is jó kis fába vágtad a fejszéd... Mondjuk kíváncsi leszek, hogy az afgán sminkiparral mire jutsz :) )
Márka érdekel, vagy termékek, vagy mi?
A kérdező hozzászólása: (sminkelési " technikákra" vagyok kíváncsi......) pl.:goth smink , nude smink, cica......stb..
Errõl nem lehet összegzést csinálni.
Szerintem ez olyan sokrétû és változó téma, mint kb. az informatika. Mindennap lesz valami új és mindennap "elavul" valami.
van a gyaru sminkelési technika azt a japánok csinálják és durván nagyítja a szemüket

Milyen fajta ügyvédek léteznek és milyen iskolába kell menni ahhoz hogy valaki ügyvéd legyen?

tetszik az ügyvédek élete segítséget kérek

Legjobb válasz: Ha nincs valami közeli ügyvéd vagy jogász ismerõsöd, esélyed sincs ebben a szakmában, hiába végezted el az egyetemet.

Ha nincs valami közeli ügyvéd vagy jogász ismerõsöd, esélyed sincs ebben a szakmában, hiába végezted el az egyetemet.
Elsõ lépésként jogi egyetemet kell elvégezned. Ajánlom figyelmedbe az alábbi linket, itt minden információt megtalálsz a kérdéseddel kapcsolatban: http://hu.wikipedia.org/wiki/Jog%C3%A1sz
sok féle létezik, alapvetõek a polgári, büntetõjogi, családi jogi, gazdasági jogi ügyvédek. jogi egyetem kell, meg jogi szakvizsga és felvétel a kamarába. És igazából hány ügyvédet ismersz? Én elég sokat, én is egy leszek ha más nem jön össze, elég besavanyodott népség. Ha a filmek alapján gondolod, hogy milyen jó és szép... hát akkor inkább ne erõltesd. A bíróságon elég kevés a zárt tárgyalás, a többire szabadon bemehetsz, ha más nem, mondd azt, hogy joghallgató vagy. :D Ott élõben iis láthatsz ügyvédet. Hát nem egy ingergazdag szakma, ráadásul túltelített, szóval meggazdagodni se könnyû belõle.
A jogi egyetem nehézségeirõl meg nem is beszélünk... amúgy is rengetegen mennek ügyvédnek, ebbõl a negyede sem lesz gazdag...

Létezik hosszú, nem vékony, mentolos cigaretta? Ha igen, milyen fajta?

Köszönöm szépen elõre is a válaszokat!

Legjobb válasz: pl az eve

pl az eve
Szivart martsal bele mentolos szajvizbe az eleg vastag es eleg hosszu es akkor elegge jo mentolos ize is lessz..persze vard meg mig kiszrad es mar slukkolhatod is. Igy nem kell mereg draga neves cigikre koltened a lovedat...sokat sporolsz vele a kesobbi orvosi kezelesekre mert ugye a dohanyzas karos es artalmas az egeszsegre bar ezt valoszinuleg eddig senki nem mondta neked azert elkerulhette a figyelmedet..mindegy ez nem ide tartozik..
Pattintós marlbi

Nõknél milyen orgazmus fajták léteznek?

Nõknél milyen orgazmus fajták léteznek? Hüvelyi... ?

Legjobb válasz: Hüvelyi, csiklói

Hüvelyi, csiklói
g-pont, anális
A kérdező hozzászólása: aham, és ezeket hogyan lehetne elérni, mármint hogy a pasi váltsa ki?

Milyen fajta számok léteznek a matematikában?

Olyanokra gondoltam, mint pl:

Legjobb válasz: Például: [link]

Például: [link]
Fibonacci-, Euler-, Bernoulli-számok, teljes hatványok, ikerprímek, álprímek, Mersenne-prímek, faktoriálisok, primoriálisok.
Szerintem ezek is cukik: [link]

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!