Találatok a következő kifejezésre: Milyen fajta jó a (73 db)

Milyen fajta Videokártya a következő: nVidia GeForce 610M 2GB? Jó? Rossz? És milyen fajta a következő processzor? IntelŸ Core™ i3 2350M 2, 3 GHZ 5 GT/s. Hány magos egyáltalán? Jó? Rossz?

Legjobb válasz: az a vidikari nagyon gyenge. a 2gb-t ki sem használja. az a proci még elmegy, és 2 magos, 4 szálas. ha jóltudom

az a vidikari nagyon gyenge. a 2gb-t ki sem használja. az a proci még elmegy, és 2 magos, 4 szálas. ha jóltudom
A kérdező hozzászólása: A fifa13-at f1 2012õt viszi e nagy felbontáson ?
Esélytelen
A kérdező hozzászólása: Mar mint ugy ertem h egyalltalan viszi? Nem is ultra felbontason hanem nem is 640x480-on. Hanem olyan kis alapon?
nemhiszem hogy vinné
Ne hallgass a két amatõrre ez a konfig fogja vinni még a 2013-at is. Persze nem fullon de 1024*768 mellett közepes részletességben egész biztosan.
Hát nekem ilyen video karim van fifát nem probáltam de 110% hogy elviszi én bf3-mon ultra grafon játszok, mw3 high, gta4 high, crysis3 low de szagatás nélkül fut. Ugyhogy sztem simán.
ez nagyon jó konfig , nem tudom miért kell állandóan lebecsülni egy videókártyát. pl:Jaj, nvidia geforce gt 720 , az szar nem viszia a máriót sem.Szerintem jó. Amúgy youtube-on rengeteg vidóteszt van vidikártyákra.

Van egy Ati radeon 5670, leszeretném cserélni a hűtőt, milyen fajták jó hozzá?

Legjobb válasz: Arctic Cooling Accelero L2-nél drágábbat szerintem felesleges rá venni. Egyébként nézegetsz neked tetszõ és árban megfelelõ hûtõket, és a gyártó honlapján le van írva, hogy jó-e rá.

Arctic Cooling Accelero L2-nél drágábbat szerintem felesleges rá venni. Egyébként nézegetsz neked tetszõ és árban megfelelõ hûtõket, és a gyártó honlapján le van írva, hogy jó-e rá.
Miért szeretnéd lecserélni a hûtõt?
A kérdező hozzászólása: Arctic Cooling Accelero L2 biztos jó hozzá?
A kérdező hozzászólása: Meg eredetileg szerintem ilyen van rajta!

Malaguti f12 elsõ lámpáját szeretném le cserélni mert a foncsor szét van égve. És köd lámpára szeretném kicserélni csak nem tudom hogy milyen fajta jó belle?

Igazából ha valaki cserélte egy tipus kéne

Legjobb válasz: Rakj gyàrit , inkàb mint kisérletezel hülyeségekel :) lámpával nemérdemes szorakozni ! és esetleg bármihiba elõjön ? pont este , mitkezdesz világitás 0 temeg utonvagy veszélyben enyi..

Rakj gyàrit , inkàb mint kisérletezel hülyeségekel :) lámpával nemérdemes szorakozni ! és esetleg bármihiba elõjön ? pont este , mitkezdesz világitás 0 temeg utonvagy veszélyben enyi..
A kérdező hozzászólása: Az egy dolog hogy gyári kell de 100 malaguti f12 nem találok gyári foncsort
Ahm akor ajánlom figyelmedbe , képes motor.hu oldalt ott 100% találsz , mert külföldrõl behozot gépek rakásban vanak eladóak bontva is ! TALÀLTAM OJAT PL. MALAGUTI BONTOT CUCCAI :) és hegyekben volt dobozban polcon minden , postai uton is birod ezek kereskedõk soksikert.


Hálókártya drivere kéne. Nem tudom milyen fajta van a gépembe. Ha tudom az alaplap típusát valaki linkel nekem jó drivert?

Hálókártya drivere kellene. Ha tudom, hogy milyen alaplpal meg minden más van a gpembe van aki tud nekem linkelni, hogy mit kell leszednem a hálókártyához?

Legjobb válasz: Az alaplapod pontos típusa kéne...

Az alaplapod pontos típusa kéne...
A kérdező hozzászólása: MSI 760GM-P23 (FX)
Oprendszered?
A kérdező hozzászólása: Win XP
http://hu.msi.com/product/mb/760GM-P23--FX-.html#/?div=Drive.. Itt a "Realtek PCI-E Ethernet Drivers "-t töltsd és telepítsd.
Sziasztok! Nekem is hasonló gondom lenne, hálózati kártya driver kellene, viszont nem tudom se a kártya, se az alaplap típusát.. meg tudom ezt valahol nézni? :$
Aida64-el meg tudod nézni...
Közben annyit sikerült kiderítenem, hogy Asus M2N ezzel már tudok kezdeni valamit? Többet nem nagyon találok...

Kertes házban lakók! Kisgyerekeknek milyen "fajta" kert a jó ahol játszani tudnak?

Sövényes, esetleg bokros, mert azokból rengeteg van.

Legjobb válasz: Szerintem annyi a lényeg, hogy legyen valamennyi mozgástere, és ne legyen sok olyan hely, ahova nem mehet be nehogy széttúrja, szóval ne mindig azt hallja, hogy ide se menj be, meg oda se. Meg az a legfontosabb, hogy ne legyenek mérgezõ bogyók vagy növények, és ne hemzsegjenek a darazsak, méhecskék. Nálunk egy tök átlagos kert van, nem túl nagy, de nem is túl kicsi, van homokozója (amit alig használt), meg egy kicsi csúszdája, de az a tapasztalatom, hogy hiába tesszük tele játékkal, egyedül nem olyan izgis játszani a legjobb játékokkal sem, inkább akkor jó, amikor van kivel játszani, akkor viszont a legalapabb terepen is jól elvannak.

Szerintem annyi a lényeg, hogy legyen valamennyi mozgástere, és ne legyen sok olyan hely, ahova nem mehet be nehogy széttúrja, szóval ne mindig azt hallja, hogy ide se menj be, meg oda se. Meg az a legfontosabb, hogy ne legyenek mérgezõ bogyók vagy növények, és ne hemzsegjenek a darazsak, méhecskék. Nálunk egy tök átlagos kert van, nem túl nagy, de nem is túl kicsi, van homokozója (amit alig használt), meg egy kicsi csúszdája, de az a tapasztalatom, hogy hiába tesszük tele játékkal, egyedül nem olyan izgis játszani a legjobb játékokkal sem, inkább akkor jó, amikor van kivel játszani, akkor viszont a legalapabb terepen is jól elvannak.
Nálunk csak pár kicsi bokor van, a többi rész be van füvesítve. Van egy házikója, ahova fel lehet mászni, hozzá csúszda, homokozó, hinta. A sövény veszélyesebb, mert ha beleesik, vagy nekiszalad, az megsérti. A bokor meg, az se baj ha kitapossa.
nekünk úgy néz ki a kert, hogy van egy nagy medence. ez nyáron nagyon buli, imádja :) körülötte beton van, itt biciklizik, motorozik. a kert másik része meg füves, ott van a homokozója, a hintája és a csúszda :) a kerítés körül meg haszonnövények vannak, azzal is sok idõt töltünk, õ locsolja, segít gazolni, leszedegeti a zöldségeket-gyümölcsöket ha megérettek, és persze egybõl meg is eszi. nyáron gyakran elõfordult, hogy uzsizni lementünk, ráállítottam a bokorra és ment enni :D vannak persze kisebb játékok is, kréta, autók, labdák, stb. ha épp unja a többit, akkor is talál jó elfoglaltságot :)
A kérdező hozzászólása: Sövény az csak a házon kívül van, de az ilyen derékmagasságú bokrokkal, meg tujafákkal mi legyen? Érdemes lenne meghagyni? A bokrok nem tüskések, és nem is mérgezõek.
A tuják maradhatnak, csak arra figyeljetek, hogy le ne legelje a bogyókat (meg kell neki tanítani, hogy az nem ehetõ).
Nálunk végig tuják vannak a kert mentén, azért annyira nem könnyû a kicsivel, mert Õ aztán legel:) Nem eszi meg, de leszedi a termést, és tiszta gyanta, ha egy percig nem figyelek. Én kihagytam volna a kertbõl a tujákat...:) )) de hát adott, mert 20 évesek a fák. Viszont a csúszda, hinta, és a homokozó nagyon jó. Medencét mi még nem vállaltuk be, kicsit félek tõle. Majd talán egyszer, ha nagyobbak... Nálunk is vannak haszonnövények, imádják gondozni, de fõleg fû van.

Szerintetek milyen fajta a jó nekem?

Szerintetek milyen fajta ló jó nekem? 11 éves vagyok 4 éve lovagolok és már beszéltünk erről anyukámmal csak ő nem valami nagy ló szakértő 30kg vagyok 140 cm és a póni már nem való nekem ezt már megnéztem

Legjobb válasz: Nekem soha nem volt pónim, és nagy lovon tanultam meg lovagolni. Ne fajtát keress, hanem lovat. Egy kb. 165 cm marmagasságú lovacska ideális lenne neked, mert ha pónit veszel, akkor már pár éven belül kicsi lesz neked. Amúgy meg azt nézd, hogy szelíd legyen, jól idomított, engedelmes, rossz szokásoktól mentes, és lehetõleg 8+ éves legyen. A fajta mellékes, hacsak nem akarsz vele versenyezni. Tudom, hogy divatos ezt kiírni, hogy milyen fajtát válasszak, de lovat válassz, és ne fajtát!

Nekem soha nem volt pónim, és nagy lovon tanultam meg lovagolni. Ne fajtát keress, hanem lovat. Egy kb. 165 cm marmagasságú lovacska ideális lenne neked, mert ha pónit veszel, akkor már pár éven belül kicsi lesz neked. Amúgy meg azt nézd, hogy szelíd legyen, jól idomított, engedelmes, rossz szokásoktól mentes, és lehetõleg 8+ éves legyen. A fajta mellékes, hacsak nem akarsz vele versenyezni. Tudom, hogy divatos ezt kiírni, hogy milyen fajtát válasszak, de lovat válassz, és ne fajtát!
kedves kérdezõ, nincs igazad. van olyan barátnõm, akinek 4 pónija van, és képzeld 16 éves. :) és nagyon jól elvan velük :) úgyhogy ezt nagyon gyorsan felejtsd el, hogy 9 évesnek való :)
Kérdezd meg az edzõdet. Gondolom elsõ ló, ezért valami nyugodtabb, könnyebben kezelhetõ fajtát ajánlanék.
Ha 4 éve lovagolsz el kéne tudnod döntened. Én 3 éve lovagolok de ha egyszer lovam lesz pontosan tudom, hogy milyenre lenne szükségem. Tudnám, hogy elsõsorban attól is függ, hogy mit akarok vele csinálni, mire is használnám. Figyelembe veszem a saját arányaimat és azt, hogy milyen vérmérsékletû lóra lesz szükségem. Aztán kizárom a kizárható fajtákat. Körülnézek a 135- 150 cm-es marmagasságú lovak között. Körül nézek melyiknek milyen alapvetõen a tulajdonsága, mire szokták használni. Bár ezt 4 év után tudni szokták. Aztán ha megtetszik egy vagy két fajta akkor körülnézek eladó lovak táján és egyén szerint kiválasztom a legmegfelelõbbet. Elmegyek egyhez vagy kettõhöz megnézni milyen is a ló és mennyire passzol hozzám. 4 éve lovagolsz és anyukádat kell rá megkérned, hogy válasszon fajtát.
Nem értem, ha valaki alacsonyabb, miért rögtön pónit ajánlatok neki?:) Egy nyugodt ló, szerintem épp olyan jó lehet, sõt, még jobb is. Van nem egy olyan ismerõsöm aki lóról még nem, de póniról már esett, póniról pedig rosszabb esni mint lóról.Szerintem is edzõd segítségét kérd, menjetek el kipróbálni.:)
szerintem valami kislovat válassz! mondjuk egy haflingi, esetleg fjord? õk késõbb is jók lesznek. :)
Elõzõ vagyok, azt még hozzátenném, hogy a korodat is vedd figyelembe mert nõni fogsz. Nem fogtok többszázezreket kiadni 3 évente mert kinõtted a lovat és eladni ugye?! Tehát akkor olyan lovat válassz körülbelül ami mondjuk anyukádhoz is passzol mert körülbelül akkora leszel te is.
A kérdező hozzászólása: 11:33 válaszoló szerintem nem sokat értesz a lovakhoz a pónik az ilyen 5-9 éveseknek való ha nem tudnád. Unatkozz máshol.
*Haflinger
Már megbocsáss de neked még bõven a póni való. Pl: Rocky Mountain, Hafliner, Connemara stb.
A kérdező hozzászólása: kösznöm
Figyeljé' ide, me' csak ecccce' mondom el: MAGADAT ADD!
Légy önmagad ne akarj mindig másoknak megfelelni! :-)
A kérdező hozzászólása: Valamiben sikeres legyek pl. sport ? vagy kezdjek el hanszeren játszani ? esetleg más valami ?
a hangszernel a gitar am nezd meg enrique iglesias-t az nagyon jo pasi xd
Akármit is ha csinálsz ha csak azért csinálod hogy csajod legyen, az eléggé lelombozó...
Abban légy sikeres amit szeretsz. Ha sport akkor az ha más akkor más . Minden lány más típusú pasit szeretne.Nem tudsz mindenkinek megfelelni.
Á, semmit sem érsz el, ha nem vagy magas, jóképû, izmos, pénzes. Ez kell mindnek. Bár hazudni azt tudnak. Sose legyél a papucsuk és ne is hagyd, hogy zsaroljanak téged vagy a farkadnál fogva vezéreljenek, mert akkor kiszívják a véredet és tönkretesznek teljesen. LÉgy bunkó!
Szerintem lègy önmagad, de azèrt íme pár vèlemèny: èn azt szeretem ha egy pasinak sûrû haja van, nem ám fèlkopasz! 8-) Ès èn imádom ha egy fiû menõ pl.: ingje van ès nincs alatta pólò + a felsõ 2-3 gomb legyen kigombolva! (Persze csak nyáron) Szûk farmer, az mindig legyen! Szemszínt ès hajszínt mert az magától adódó! Na ennyi lenne a vèlemènyem! FOGADD MEG!

Milyen akkumulátort vegyek a suzuki bandit 250-es motoromhoz? 12 v.. Milyen fajták vannak, mik a jó márkák? Mire kell figyelni?

Legjobb válasz: Yuasa, gyárilag ez volt benne. Varta amit még ajánlok, jól bírja. Árakat nem tudok mondani, azt sem, hogy az enyémben milyen van :) Hála nem nagyon kell nézegetni. Nekem is 250es bandit van. Merre laksz? (Ha nem gond, hogy megkérdezem.)

Yuasa, gyárilag ez volt benne. Varta amit még ajánlok, jól bírja. Árakat nem tudok mondani, azt sem, hogy az enyémben milyen van :) Hála nem nagyon kell nézegetni. Nekem is 250es bandit van. Merre laksz? (Ha nem gond, hogy megkérdezem.)
YTX7A-BS 12V 6Ah Feszültség: 12V Kapacitás: 6Ah Hosszúság: 151mm Szélesség: 87mm Magasság: 93mm Indítóáram: 85A
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek, Mosonszolnok , Mosonmagyaróvártól 15 km
Aha, oké :( Az nekem 320km :D Én J-N-SZ megyei Szolnok alatt lakok. :)
A kérdező hozzászólása: hehehe, annyit kibír a bandit:D Amúgy majd késõbb akarok 1 Honda Cb 1000R -t::::P
Ki, az biztos :) Csak az anyagiakkal vannak gondok... http://motomodification.com/wp-content/uploads/2011/04/cb130.. Ha már CB, akkor nekem, ez jön be :)
A kérdező hozzászólása: Igen, ez se kutya, mind1 nekem , csak az egyik meglegyen:P

Trükkökhöz milyen kártyát ajánlotok? A Bicycle az jó, milyen fajtát vegyek belőle?

pl.:legyez? meg ilyenekre gondolok amiket sima kártyákkal nem lehet megcsinálni

Legjobb válasz: legyezõt meg ilyeneket bármilyen kártyával lehet csinálni csak megfelelõ gyakorlat szükséges hozzá én nekem is volt minden féle kártyám de az igaz hogy bicycle a leg jobb

legyezõt meg ilyeneket bármilyen kártyával lehet csinálni csak megfelelõ gyakorlat szükséges hozzá én nekem is volt minden féle kártyám de az igaz hogy bicycle a leg jobb
Bicycle-bõl bármilyen fajtát vehetsz, az ízlésedtõl és a pénztárcádtól függ.

Milyen fajta korrektort vegyek ami jó minőségű de nem drága? A folyékony vagy a "stift" a jobb?

Legjobb válasz: nekem essence korrektorom van méghozá hát olynam mitnhaszemfesték lenne de sokkal kérémeseeb 3 szin van benne kék-a piros foltok eltüntetésére rozsaszin-szem alatti karikék eltüntetésére bézses-egyéb börhibákra (vagyis battanásra mégis joban hangzik hogy egyéb börhibákra:D) szeritnem nagyon jó. amit az alsö válaszolo (?) irt naszóval aki a mási kessec-et irta az is nagyon jóó:D

nekem essence korrektorom van méghozá hát olynam mitnhaszemfesték lenne de sokkal kérémeseeb 3 szin van benne kék-a piros foltok eltüntetésére rozsaszin-szem alatti karikék eltüntetésére bézses-egyéb börhibákra (vagyis battanásra mégis joban hangzik hogy egyéb börhibákra:D) szeritnem nagyon jó. amit az alsö válaszolo (?) irt naszóval aki a mási kessec-et irta az is nagyon jóó:D
az Essence ecsetes végû korrektor nekem nagyon bevált, én nem is drága 600 vagy 700 forint.
nekem a miss sporty is bevált az pedig nagyon olcsó. lényeg, hogy elõtte púderezd be, mert sokkal jobban tapad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!