Találatok a következő kifejezésre: Milyen fajta jó (136 db)

Fiúk. Milyen maszturbálni testápolóval? Tapasztalatotok szerint milyen fajtát jó használni?

Legjobb válasz: A masszázszselét ajánlanám, azzal nagyon jó.

A masszázszselét ajánlanám, azzal nagyon jó.
hát igazság szerint parasztgyerek vagyok, szóval én a disznó- vagy a tyúkzsírt ajánlom neked!!!
én szerintem síkosítót vagy valami masszázsolajat használj ami beszívódik.a testápoló nagyon gáz nem lehet lemosni sehogy sem...
Én a gépzsírt preferálom! -Jancsi, a szerelõ
Én a borotvahabot ajánlanám. Esetleg valami mosogatószert, az nagyon jó csúszik és tisztít is.
Én szépen akurátusan szoktam, ahogy az UFO lebeg az égen! Közben mellettem egy testápoló is csinálja, kinyúlik a keze a dobozból meg egy farok nyúlvány és azt csapatja! Milyen érzés maszturbálni egy ilyen testápolóval? Hát zavaró!
Én hajzselét használok. Fantasztikus látványt nyújt, és Hajas Laci is elélvezne örömében, ha meglátná, micsoda fazonokat készítek.
Bocs, rossz helyre írtam.
Vékony és nem szép.
Fáradtolaj sem piskóta, széplátvány amikor a fehérség elönti a fekete olajat.
Én étolajjal szoktam, és nagyon jó.
Én ezt használom: http://bookline.hu/product/home.action?id=53387&type=72&_v=J.. Olcsó is és jó is nagyon. Ha a baba popsijának jó, akkor masztihoz is lehet használni :D

Milyen fajta Joe Jonas Wilson nevű kutyusa? (kép lent)

Kép:

Legjobb válasz: angol buldog igen, azt úgy bírom benne (Joe-ban) hogy jajj de jó örökbefogadott egy kutyát, de arra kínosan ügyelt hogy fajtiszta legyen =)

angol buldog igen, azt úgy bírom benne (Joe-ban) hogy jajj de jó örökbefogadott egy kutyát, de arra kínosan ügyelt hogy fajtiszta legyen =)
Angol bulldog.
Ez a kép szerencsésebb lett volna: http://www.disneydreaming.com/wp-content/uploads/2010/12/Win.. Egyébként angol bulldog.
igen faj tiszta angol bulldog
A kérdező hozzászólása: köszi! :)

Van egy Ati radeon 5670, leszeretném cserélni a hűtőt, milyen fajták jó hozzá?

Legjobb válasz: Arctic Cooling Accelero L2-nél drágábbat szerintem felesleges rá venni. Egyébként nézegetsz neked tetszõ és árban megfelelõ hûtõket, és a gyártó honlapján le van írva, hogy jó-e rá.

Arctic Cooling Accelero L2-nél drágábbat szerintem felesleges rá venni. Egyébként nézegetsz neked tetszõ és árban megfelelõ hûtõket, és a gyártó honlapján le van írva, hogy jó-e rá.
Miért szeretnéd lecserélni a hûtõt?
A kérdező hozzászólása: Arctic Cooling Accelero L2 biztos jó hozzá?
A kérdező hozzászólása: Meg eredetileg szerintem ilyen van rajta!

Malaguti f12 elsõ lámpáját szeretném le cserélni mert a foncsor szét van égve. És köd lámpára szeretném kicserélni csak nem tudom hogy milyen fajta jó belle?

Igazából ha valaki cserélte egy tipus kéne

Legjobb válasz: Rakj gyàrit , inkàb mint kisérletezel hülyeségekel :) lámpával nemérdemes szorakozni ! és esetleg bármihiba elõjön ? pont este , mitkezdesz világitás 0 temeg utonvagy veszélyben enyi..

Rakj gyàrit , inkàb mint kisérletezel hülyeségekel :) lámpával nemérdemes szorakozni ! és esetleg bármihiba elõjön ? pont este , mitkezdesz világitás 0 temeg utonvagy veszélyben enyi..
A kérdező hozzászólása: Az egy dolog hogy gyári kell de 100 malaguti f12 nem találok gyári foncsort
Ahm akor ajánlom figyelmedbe , képes motor.hu oldalt ott 100% találsz , mert külföldrõl behozot gépek rakásban vanak eladóak bontva is ! TALÀLTAM OJAT PL. MALAGUTI BONTOT CUCCAI :) és hegyekben volt dobozban polcon minden , postai uton is birod ezek kereskedõk soksikert.

Milyen fajta JÓ 12 cm-s ventilátorok vannak?

CM Elite 431 Plus házba kéne.

Legjobb válasz: Elmondanád miért?

Elmondanád miért?
azt ugye tudjátok, hogy valójában ugyanarról az elrendezésrõl beszéltek, csak máshogy fogalmaztátok meg? :D
Arctic Cooling Freezer 13 PRO-t bátran ajánlom. :)
A kérdező hozzászólása: flr, már bocs de ez így a legrosszabb beállítás lenne :D
A kérdező hozzászólása: Mert ügyebár azt mondod hogy felül és hátul, azaz felül szívjon kettõ, miközben a meleg levegõ lefelé terjed, és erõltessem ki alul. Ennek így semmi értelme. Jobb ha alul szív, azaz befelé fújja a hideg levegõt mivel az alulról terjed, és felül fúj, azaz kifújja a meleg levegõt ami felfelé terjed..
A kérdező hozzászólása: Vagyis hogy a meleg levegõ felfelé terjed.
Nem..Elõl a gyári fújja be a hideg levegõt.Hátul és felõl pedig az AC ventik szívják ki a meleg levegõt.
Így lesz a legjobb.
A kérdező hozzászólása: Igen, csak máshogy értelmezzük a fújni és a szívni szót... Nekem a fújni az az ami kifele fúj ami meg szív az meg befele szív..
Igen mostmár leeset csak a haverokkal bedobtunk pár feles:D
Jó lesz de úgy rakd hogy a gyári venti elõl fújjon az egyik ACt hátra szívni a másikat pedig felülre szívni.
A kérdező hozzászólása: http://prohardver.hu/dl/cnt/2011-12/79855/cooler-master-elit.. Ilyen házam van. A fönti két részre ideális lenne 2db ARCTIC COOLING F12 Pro?
dr. Bosko házhûtõ kell neki, omg.
Az más. Arctic Cooling F12 akkor.
ezek mind nagyon-nagyon drágák. erõs CPU hûtõkre vagy vízhûtés radijára való légkavarók inkább, mintsem házba. egyszerû házszellõztetésre az olcsó arctic is bõven megteszi.
Igen, de azért jelentõs különbség van egy 800 forintos Spire meg egy 5 ezer forintos Noctua között mind légszállítás mind zajszint terén. Természetesen az AC is teljesen jó de ha már van pénze akkor mondjuk jobb lenne egy Coolink.
ha azt mondod hogy az 5000-es akármilyen venti "5x jobb" mint a 1000 forintos arctic, levizelem magam. az arctic amúgy is híres volt arról, hogy csendes ventiket gyárt és olcsón. a koolink swif2 tényleg szuper venti, de én azt is csak izmosabb hûtõkön vagy egy radin tudom elképzelni, mint ésszerû alternatívát.
Szerintem sehol se írtam hogy egy xy ezer forintos venti 5ször jobb mint egy 5 ezer forintos xy..csak jelentõs különbség van köztök általában..viszont sajnos legtöbbször a márkát illetve az ÁFÁt, hasznot stb.t kell megfizetni.
ha nem jobb annyival, mint amennyivel drágább akkor igazából nincs is értelme megvenni. ha házhûtésrõl van szó, akkor szvsz egy csúcs ventivel is csak max 2-3 fokot lehet nyerni, annyit szerintem nem ér meg a majd' 5x ár.
felest*:)

Szerintetek milyen fajta a jó nekem?

Szerintetek milyen fajta ló jó nekem? 11 éves vagyok 4 éve lovagolok és már beszéltünk erről anyukámmal csak ő nem valami nagy ló szakértő 30kg vagyok 140 cm és a póni már nem való nekem ezt már megnéztem

Legjobb válasz: Nekem soha nem volt pónim, és nagy lovon tanultam meg lovagolni. Ne fajtát keress, hanem lovat. Egy kb. 165 cm marmagasságú lovacska ideális lenne neked, mert ha pónit veszel, akkor már pár éven belül kicsi lesz neked. Amúgy meg azt nézd, hogy szelíd legyen, jól idomított, engedelmes, rossz szokásoktól mentes, és lehetõleg 8+ éves legyen. A fajta mellékes, hacsak nem akarsz vele versenyezni. Tudom, hogy divatos ezt kiírni, hogy milyen fajtát válasszak, de lovat válassz, és ne fajtát!

Nekem soha nem volt pónim, és nagy lovon tanultam meg lovagolni. Ne fajtát keress, hanem lovat. Egy kb. 165 cm marmagasságú lovacska ideális lenne neked, mert ha pónit veszel, akkor már pár éven belül kicsi lesz neked. Amúgy meg azt nézd, hogy szelíd legyen, jól idomított, engedelmes, rossz szokásoktól mentes, és lehetõleg 8+ éves legyen. A fajta mellékes, hacsak nem akarsz vele versenyezni. Tudom, hogy divatos ezt kiírni, hogy milyen fajtát válasszak, de lovat válassz, és ne fajtát!
kedves kérdezõ, nincs igazad. van olyan barátnõm, akinek 4 pónija van, és képzeld 16 éves. :) és nagyon jól elvan velük :) úgyhogy ezt nagyon gyorsan felejtsd el, hogy 9 évesnek való :)
Kérdezd meg az edzõdet. Gondolom elsõ ló, ezért valami nyugodtabb, könnyebben kezelhetõ fajtát ajánlanék.
Ha 4 éve lovagolsz el kéne tudnod döntened. Én 3 éve lovagolok de ha egyszer lovam lesz pontosan tudom, hogy milyenre lenne szükségem. Tudnám, hogy elsõsorban attól is függ, hogy mit akarok vele csinálni, mire is használnám. Figyelembe veszem a saját arányaimat és azt, hogy milyen vérmérsékletû lóra lesz szükségem. Aztán kizárom a kizárható fajtákat. Körülnézek a 135- 150 cm-es marmagasságú lovak között. Körül nézek melyiknek milyen alapvetõen a tulajdonsága, mire szokták használni. Bár ezt 4 év után tudni szokták. Aztán ha megtetszik egy vagy két fajta akkor körülnézek eladó lovak táján és egyén szerint kiválasztom a legmegfelelõbbet. Elmegyek egyhez vagy kettõhöz megnézni milyen is a ló és mennyire passzol hozzám. 4 éve lovagolsz és anyukádat kell rá megkérned, hogy válasszon fajtát.
Nem értem, ha valaki alacsonyabb, miért rögtön pónit ajánlatok neki?:) Egy nyugodt ló, szerintem épp olyan jó lehet, sõt, még jobb is. Van nem egy olyan ismerõsöm aki lóról még nem, de póniról már esett, póniról pedig rosszabb esni mint lóról.Szerintem is edzõd segítségét kérd, menjetek el kipróbálni.:)
szerintem valami kislovat válassz! mondjuk egy haflingi, esetleg fjord? õk késõbb is jók lesznek. :)
Elõzõ vagyok, azt még hozzátenném, hogy a korodat is vedd figyelembe mert nõni fogsz. Nem fogtok többszázezreket kiadni 3 évente mert kinõtted a lovat és eladni ugye?! Tehát akkor olyan lovat válassz körülbelül ami mondjuk anyukádhoz is passzol mert körülbelül akkora leszel te is.
A kérdező hozzászólása: 11:33 válaszoló szerintem nem sokat értesz a lovakhoz a pónik az ilyen 5-9 éveseknek való ha nem tudnád. Unatkozz máshol.
*Haflinger
Már megbocsáss de neked még bõven a póni való. Pl: Rocky Mountain, Hafliner, Connemara stb.
A kérdező hozzászólása: kösznöm

Milyen fajta Videokártya a következő: nVidia GeForce 610M 2GB? Jó? Rossz? És milyen fajta a következő processzor? IntelŸ Core™ i3 2350M 2, 3 GHZ 5 GT/s. Hány magos egyáltalán? Jó? Rossz?

Legjobb válasz: az a vidikari nagyon gyenge. a 2gb-t ki sem használja. az a proci még elmegy, és 2 magos, 4 szálas. ha jóltudom

az a vidikari nagyon gyenge. a 2gb-t ki sem használja. az a proci még elmegy, és 2 magos, 4 szálas. ha jóltudom
A kérdező hozzászólása: A fifa13-at f1 2012õt viszi e nagy felbontáson ?
Esélytelen
A kérdező hozzászólása: Mar mint ugy ertem h egyalltalan viszi? Nem is ultra felbontason hanem nem is 640x480-on. Hanem olyan kis alapon?
nemhiszem hogy vinné
Ne hallgass a két amatõrre ez a konfig fogja vinni még a 2013-at is. Persze nem fullon de 1024*768 mellett közepes részletességben egész biztosan.
Hát nekem ilyen video karim van fifát nem probáltam de 110% hogy elviszi én bf3-mon ultra grafon játszok, mw3 high, gta4 high, crysis3 low de szagatás nélkül fut. Ugyhogy sztem simán.
ez nagyon jó konfig , nem tudom miért kell állandóan lebecsülni egy videókártyát. pl:Jaj, nvidia geforce gt 720 , az szar nem viszia a máriót sem.Szerintem jó. Amúgy youtube-on rengeteg vidóteszt van vidikártyákra.

Milyen fajta ló jó nekem?

11 éves vagyok...nem szeretnék pónit mert nem akarom majd eladni olyan méret?t szeretnék amlyeik kés?bb is meg felelne tudom hogy EGYEDET KELL KERESNI... 6 éve lovagolok 2-3 évig pónin majd nagyobb lovon lovagoltam ....

Legjobb válasz: Azt javaslom ne fajtát keress. Lõjétek be mekkora árhatárig vennél lovat, aztán nézegesd pl lovasok.hu-t, ha tetszik egy ló árban is jó és túl messze sincs, nézd meg próbáld ki. Ha jól együtt mûködik, elbírsz vele akkor tedd fel az esélyesek listájára. Ha van már 3-4 ló, akkor írd össze mik az elõnyei hátrányai egyes lovaknak, van-e egészségügyi problémájuk régi sérülésük. Ez majd segíteni fog a döntésben. Vigyél magaddal lóhoz értõ személyt, esetleg állatorvost. És mindenképp próbáld ki a lovakat. Amelyiket nem lehet az legyen számodra gyanús, hogy valami nem stimmel vele.

Azt javaslom ne fajtát keress. Lõjétek be mekkora árhatárig vennél lovat, aztán nézegesd pl lovasok.hu-t, ha tetszik egy ló árban is jó és túl messze sincs, nézd meg próbáld ki. Ha jól együtt mûködik, elbírsz vele akkor tedd fel az esélyesek listájára. Ha van már 3-4 ló, akkor írd össze mik az elõnyei hátrányai egyes lovaknak, van-e egészségügyi problémájuk régi sérülésük. Ez majd segíteni fog a döntésben. Vigyél magaddal lóhoz értõ személyt, esetleg állatorvost. És mindenképp próbáld ki a lovakat. Amelyiket nem lehet az legyen számodra gyanús, hogy valami nem stimmel vele.
A kérdező hozzászólása: Nincs edzõm...sosem volt... otthon tanultam nem voltam még lovardám anyukám ragaszkodik az otthoni lóhoz...és nem tesz le róla
ha jol tudsz lovagolni, esetleg angol telivér, bagyis nekem tetszik, de tetudod magyar sportló ilyenek ha szereted a magasabb lovakat remélem azért ez nem hülye tanács volt:)
Hát szerintem a Haflingi vagy a Fjord póni/ló az amit ajánlani tudok:) nem olyan kicsi lovak, szerintem megfelelõ magasságúak, és szerintem jó társ válhat belõle :) a Lovasok.hu-n is keresgethetsz olyat amilyen fajtát szeretnél:) Haflingi :Nagyon jófej lovak, poénkodósak, érdeklõdõek, de egy kicsit önfejûek tudnak lenni :D Ráadásul nagyon szívósak és strapabíróak is :) Fjord: õ is szívós ló, nagyon jól bírja a hideget, igazi kis északi alkat, ha választhat a meleg istálló és jéghideg havas legelõ között, akkor a legelõt választja :D
Akkor rögtön kettõbe gondolkodj. Lónak ilyen társ, hogy kutya, macska, birka, kecske, nullát jelent. Nem tudom, hogy mit akarsz vele, milyen legyen a ló amire vágysz...stb. Semmit nem tudok. Ha hat éve lovagolsz tudd már eldönteni milyen fajtát akarsz mellesleg ;)
Igaza van az elõzõnek, minimum vegyél mellé egy shetlandit... Egyébként a kérdésed leírásába megválaszoltad: Egyedet keress, hiába mondunk neked bármilyen lófajtát is.
Szerintem 11 évesen ne tarts lovat otthon... Inkább bértartásban, ahol van egy edzõd, vagy valami, aki tud segíteni, és szólni, ha valami nem jó. Egyáltalán edzõ nélkül akarsz lovagolni? Szerintem az nem bölcs döntés, elõbb-utóbb lesznek kisebb, késõbb nagyobb hibáid, olyanok, amiért egy edzõ szólna, de ha nincs edzõd, akkor könnyen beidegzõdhetnek.
Akkor mondom. Anyukád ragaszkodjon még egyhez.
A kérdező hozzászólása: Hát anyukám nem ragaszkodik még 1hez különben is fél a lovaktól XD

Milyen fajta lenne jó nekem?

Egy bújós, játékos, energikus, de ugyanakkor nyugodt, konnyen tanítható, apportos kozepes méretu kutyát szeretnék. Sportos vagyok, csak 2-3 napot lenne egyedul a kutya lakásban tobbi nap velem lenne egész nap. Rendszeresen járok úszni egész évben, és a mostani idos kistestu kutyámmal agilityzek és tud pár trukkot. Ezzel a másik kutyával szeretnék verseny szintek dog dancingelni és agilityzni. Járnék vele úszni, biciglizni, versenyezni, de ugyanakkor hajlamos vagyok lustaságra ezért kell egy kis osztonzés. Ne írjátok légyszi hogy border collie, én nem egy ennyire porgos, hiperaktív kutyát akarok. Vannak napjaim hogy csak ulok egész nap, max egy kis séta, máskor meg bírom egész nap a mozgást, lovagolni is járok hetente egyszer, ott elememben vagyok. Szóval valamilyen élénkebb fajtában gondolkodom, amely ugyanakkor azért nyugodt is és szeret tanulni. Sok fajtát ismerek, annyi van mind olyan jó, mindegyiknek megvan a maga kulonlegessége és nemtudok donteni koztuk. Menhelyen is gondolkodtam sokat a kovetkezo kutyámat biztos onnént fogom elhozni, de most még gondolkodom a kiállításban.

Legjobb válasz: Tudom, hogy a vizsla már hajszállal belelóg a nagytestûek közé, de minden egyéb szempontból illik a leírásodra. Ha program van, pörgõs és extra energikus, ha nincs, órákig hever a kanapén. Bújós, nyalakodós, elképesztõen intelligens, mindent irtó hamar felfog és megjegyez, rajong a klikkerért, trükktanulásért. Apportos, agility is abszolút "való" a fajtának. De ha õk már túl nagyméretûek neked, akkor nem szóltam:)

Tudom, hogy a vizsla már hajszállal belelóg a nagytestûek közé, de minden egyéb szempontból illik a leírásodra. Ha program van, pörgõs és extra energikus, ha nincs, órákig hever a kanapén. Bújós, nyalakodós, elképesztõen intelligens, mindent irtó hamar felfog és megjegyez, rajong a klikkerért, trükktanulásért. Apportos, agility is abszolút "való" a fajtának. De ha õk már túl nagyméretûek neked, akkor nem szóltam:)
Sztem is vizsla
Vagy labrador, az nagyon szeret úszni is
Esetleg uszkár? Több méretben és színben van, nagy szép, szereti a vizet, elég energikus, nagyon okos könnyen tanul. Tapasztalatom sajnos nincs velük, de a hallottak alapján szerintem jó választás lenne neked. Még a mudit talán merem ajánlani. Nem igazán ismerem, de sok jót olvastam már róluk is. Magyarfajta, közepes termetû, szép, több színváltozata is van, nagyon ügyes kutyák.
Nekem skót juhászom van, szerintem megfelelne a te leírásodnak teljesen, bemásolom egy elõzõ válaszomat a fajtáról kicsit átírva: A colliek végtelenül imádják a gyerekeket és úgy általában minden embert, borzasztó finom, gyengéd kutyák, soha nem lökné fel a gyereket, az enyémet 2-3 éves gyerekek is szokták sétáltatni, mert eszébe nem jutna megrántani a pórázt. Én terápiás vizsgát is tettem a skótommal, állítom, hogy ettõl a fajtától nincsen jobb kutya, olyan könnyen kezelhetõek, olyan egyszerû velük együtt élni, hogy más fajtánál én még ilyet nem tapasztaltam, pedig az idõsebb kutyám egy golden retriever, azért õk sem azok a túl nehéz természetû kutyák. A skótok végletekig alkalmazkodóak, ha punnyadás van, akkor egész nap elfekszenek a szobában, nem rombolnak, nem piszkálják a gazdit, de egy agility edzésen vagy séta alkalmával nagyon aktívak, pörgõsek tudnak lenni. Én is agilityzem meg dogdancingelek a kutyámmal, lehetséges, hogy egy fokkal lassabbak agilityben, mint a borderek, de állítom, hogy sokkal jobban figyelnek a gazdájukra, kevesebb hibát vétenek, könnyebben irányíthatóak. A collietõl egyszerûen nincsen szebb kutyafajta, az egész lényébõl sugárzik a szépség és az elegancia, az utcán nem lehet végigmenni velük anélkül, hogy ne csodálja meg õket mindenki. A szõrétõl nem kell megijedni, ugyanis meglepõen kevés(3-4 hetente) fésülés mellett is mindig jól ápolt benyomást kelt. A skótok emellett borzasztó okosak, az enyém elképesztõ gyorsan megtanul szinte bármilyen trükköt, klikkerezni szoktam vele elég gyakran, illetve õsszel szeretném vele letenni a BH vizsgát is, valamint a terelést is szeretnénk kipróbálni. Szerintem nagyon sokoldalú fajta, szinte nincsen olyan sport vagy tevékenység, amiben nem lennének ügyesek. Szóval ha szeretnél egy energikus, sportos, ugyanakkor mégsem idegesítõen hiperaktív kutyát, aki nem kattan be, ha egy nap kimarad a séta és nem esik nehezedre a hosszabb szõr ápolása, akkor szerintem a collie a te fajtád. Ha bármi kérdésed van a fajtáról, akkor írj bátran.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat Hát én kisebb kutyára gondoltam mint a vizsla vagy labrador vagy a collie, egy kiállítási uszkár kozmetikája rengetegbe kerül. A collie jól hangzik csak egy picit nagy, de még átgondolom.
Ha nem szeretnél Labit, akkor valamilyen spánielt ajánlanék.

Milyen fajta lenne jó választás?

Egy olyan kutyát szeretnék aki bújós imádja a gazdit és könnyen motiválható, tanítható és játékos. Szeretnék komolyabb szinten dog dancingelni és agilityzni vele. Közepes vagy esetleg nagy méret? kutyát szeretnék. Napi 2 óra játékos tanulást tudok biztosítani. Lakásba lenne, de csak napi 5-6 órát lenne egyedül. Hétvégente túráznánk és kutyás rendezvényekre járnánk. Amennyit csak lehet együtt lennénk, ha tudom viszem magammal mindenhová.

Legjobb válasz: macilaci mindegyik kérdéshez akik kutyát szeretnének nem kéne ajánlanod ezt a fajtát,nem is sportolásra valók. Én értem hogy szereted de azért túlzás ez már,nem mindenkinek való az újfunlandi! ennyit az offról. Kérdezõ én ír szettert,border cooliet,középuszkár,vizsla,boxer,ausztrál juhászkutya,shiba inu.. hirtelen ezek ugrottak be,akik jók lennének fent említett sportokra is,és könnyebben taníthatók!

macilaci mindegyik kérdéshez akik kutyát szeretnének nem kéne ajánlanod ezt a fajtát, nem is sportolásra valók. Én értem hogy szereted de azért túlzás ez már, nem mindenkinek való az újfunlandi! ennyit az offról. Kérdezõ én ír szettert, border cooliet, középuszkár, vizsla, boxer, ausztrál juhászkutya, shiba inu.. hirtelen ezek ugrottak be, akik jók lennének fent említett sportokra is, és könnyebben taníthatók!
Azért agilityzni ne az újfoundlandit ajánlgassuk már... Én ezeket a fajtákat tudom ajánlani: border collie, skót juhász, ausztrál juhász, magyar juhászkutyák(pumi, mudi), airedale terrier, vizslák, retrieverek(bár õk talán agilityre annyira nem), beagle. Nekem skót juhászom van és én is agilityzem meg dogdancingelek vele hobbi szinten, nagyon értelmes, bármit percek alatt megért, nagyon sokat klikkerezem vele. Emellett mi kiállításokra is járunk és a terápiás kutya vizsgát is sikeresen teljesítettük. Végtelenül bújós és emberbarát, emellett fáradhatatlan túrázó.
ha bújós nagy testût okos kutyát akarsz én az újjfullandit ajánlom pont neked való lenne lakásban és kertben is tartható, könnyen idomítható fajta itt egy videó errõl a fajtáról remélem meggyõztelek http://youtu.be/AslHqZ8HdII
Ha könnyen tanítható és az említett sportokban komolyabb eredményekre esélyes fajtát szeretnél, akkor azok között a fajták között nézelõdj, akik ebben valóban eredményesek. Nézz agilitys VB videókat, mely fajtákkal indulnak, nézd meg a magyar delegáció csapatát. A terrierek általában nem tartoznak az igazán eredményes fajták közé.
Akkor inkább airedale ! Az ír terrier nagyon önálló végletes.Az airedale simulékony és nagyon sok mindenre alkalmas van olyan kennel ahol agilityznek és ddznek is velük. http://www.youtube.com/watch?v=iHgtFAb6fbw
Azért lehet komolyan sportolni nem azonnal VBt jelent , ahhoz össze kell rakni elõtte pár kutyát. :)
Nyilván elõtte össze kell rakni a kutyát -_- De nem mindegy, hogy egy olyan kutyát rak össze, aki alkalmas a sportra, vagy egy olyat, aki kiváló arra a sportra...
Ez egyáltalán nem igaz, hogy a terrierek nem tartoznak az eredményes fajták közé, nagyon is sokan sportolnak velük eredményesen, fõleg jack russellekkel. Az ír terrier fajtát nem igazán ismerem, de szerintem alkalmasak lehetnek õk is sportolásra.
"könnyen motiválható, tanítható" - amelyik terrierre ez igaz, az max. csak külsõleg terrier. Minden, a sportra fizikailag alkalmas kutyából lehet nagyon jó kutyát faragni. Terrierekbõl is, csak oda több szívósság és szakértelem kell. Ha a kérdezõ könnyen motiválható és tanítható kutyát akar, akkor érdemes rá figyelmeztetni, hogy a terrierek nem azok. Én a profi videók között csak nyomokban láttam terriereseket. De nem is nagyon kerestem õket, szóval attól még lehet, hogy vannak.
Szerintem aki egy terriert összerak sportra sokkal jobb trénerré válik , mint aki egy borderen tanul. Ír terrier is van eredményes, de nem egy finom kutya Én is az airedale-t ajánlom.
A kérdező hozzászólása: értem és a tibeti terrier? ez az? http://www.youtube.com/watch?v=dv_gOBi8Wpk
A kérdező hozzászólása: már látom border collie keverek, az elejen mondja csak azt idaig nem neztem meg
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=2Kw4xA_iwQk 19:50 shiba inu Ír terrierrõl mit tudtok, ismer valaki ilyen kutyát?
Szerintem te akár egy pitet, vagy egy amstaffot is beválallhatsz :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, de a nagytestû alatt nem óriást értettem és én egy élénkebb kutyára gondoltam.
http://www.royalcanin.hu/kutya/a-kutya/a-kutyafajtak/kutyafa.. Itt az igényeid szerint kereshetsz kutyát :)
És igen skót juhász is kitünõ lenne!
akkor szerintem a collie vagyis a skót juhászkutya, a német juhászkutya, golden retriver, doberman (szerintem a dobermanok is aranyosak játékosak csak az emberek félnek tõlük a kinézetük miat)
A kérdező hozzászólása: a shiba inu könnyen tanítható??
Border collie, középuszkár. Meg biztos van még egy csomó fajta ami jó lenne neked, de nekem hirtelen ezek ugrottak be.
Mudi, border collie, pumi Én a mudit ajánlom leginkább. Nekünk sose volt problémánk kötõdéssel, tanulással, vizsgával... Agilityben nagyon sikeresek a mudik, sokan dog dancingelnek is velük.
Egy gazdás kutya inkább, de annak a gazdinak folyton a kedvébe akar járni, könnyen motiválható játékkal. Itt kicsit részletesebben: http://www.haziallat.hu/kutya/kutyafajtak/shiba-inu/68/
Uszkár vagy pumi.
Tibeti terrier is jó lehet, bár ebbõl a fajtából nem látni túl sokat az agility pályán(ettõl függetlenül még lehetnek jók).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!