Találatok a következő kifejezésre: Milyen fajta igyak (16 db)

Találtam egy kutyát kb.8 hónaposan és aszüleimmel befogadtuk most 2 éves és nem tudjuk, hogy mlyen fajta az orvos sem tudta. Meg tudnátok mondani, hogy milyen fajta lehet benne? ! Így néz ki::

Legjobb válasz: Nos, én táppárti vagyok. A Brit egy közepes minõségû táp, ami jól megfizethetõ. Nekünk be is vált. Az edzésprogramját neked kell kidolgoznod, mert te tudod, hogy mit szeretnél vele kezdeni. Mi agilityzni szoktunk. De rengeteg kutyás sport van. Nézz utána a neten.

Nos, én táppárti vagyok. A Brit egy közepes minõségû táp, ami jól megfizethetõ. Nekünk be is vált. Az edzésprogramját neked kell kidolgoznod, mert te tudod, hogy mit szeretnél vele kezdeni. Mi agilityzni szoktunk. De rengeteg kutyás sport van. Nézz utána a neten.
Német juhász keverék lehet.
A kérdező hozzászólása: C:\Users\Attila\Downloads\1045100_1388211801394931_2101382529_n.jpg
Az izmai a mozgatástól fognak látszani.Futás bicaj mellett, úszás, dombra fel, dombra le futás, stb
Én a németjuhászt a fülei állásából gondoltam, a németjucinak szokott ilyen kajla füle lenni, ha bejátszik a keveredés. A rotinak, vizslának, labinak nem szokott kajla füle lenni, nekik alacsonyan tûzött és kicsit sem áll.
ha ilyen az alapalkata, akkor nem lesz olyan izmos mint mondjuk egy pitbull, ha pedig félõsebb természet, azon is nehéz változtatni. Szép kutya, biztos nagyon kötõdik hozzád.
A feje miatt gondoltam a juhászt és mert gyakoriak a keverékei.
Én egy roti-dobi keveréket pont így képzelnék el.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos le van vágva a farka biztos levágták neki... estelg nem lehet benne egy kis jagd terrier??
A kérdező hozzászólása: nem tudjátok estleg hogy miért nem akar semmilyen játékkal játszani?? volt egy kendevecn labdája de már az sem érdekli.. mit csináljak hogy tudjak a mezõn vele labdázni?? létszí mondjatok jó ötleteket ...... köszönöm
Az 1. képen olyan erdei kopós beütést láttam, de a 2-on látszik, hogy vaskosabb, talán tényleg roti.
Vajon mi benne a német juhászos? Közelebb van a roti keverékhez.
a farka elég fura, le lenne vágva? amúgy én mintha rottweiler-t látnék, németjuhász, labrador és vizsga keverék fejjel :)
Kép nélkül elég nehéz lesz ;)
A kérdező hozzászólása: D:\programok\kepek\Schwarzy\DSCN4237.JPG
A kérdező hozzászólása: elküldöm az emailodra , , add meg!!
A képfeltöltés.hu-ra töltsd fel, onnan könnyû linkelni.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/131103/1045100_1388211801394931_..
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/131103/DSCN4239_www.kepfeltoltes.hu_...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! még egy kérdés szerinted hogy és mivel etessem és hogyan edzem??
A kérdező hozzászólása: hát azt szeretném hogy látszódjanak az izmai és ne legyen olyan kis félénk... legyen egy jól kinézõ megjelenése
szerintem rotveler keverék :D

Valaki megtudná mondani milyen fajta kutya ez a linken? //www.expressz.hu/allat-noveny/haziallat/kutya/kutya-fajta/a merikai-rokakopo/ Amerikai rókakopónak van kiírva, de az nem így néz ki!

Ilyet szeretnék énis de nem jövök rá milyen fajta ez.Lehet hogy rókakopó felvágott fülekkel?

Legjobb válasz: http://www.expressz.hu/allat-noveny/haziallat/kutya/kutya-fa..

Nem rókakopó.
Remélem eszedben sincs szaporítókat támogatni! Itt vannak eladó pointer kiskutyák, hívd fel a tenyésztõket és érdeklõdj, de ne felejts el elõtte egy kicsit beszélni magadról és a céljaidról, terveiddel a kiskutyáddal: http://www.posteleki-pointer.hu/alomhirek.htm
A kérdező hozzászólása: Angol pionter érdekelne, ha tud esetleg valaki kölyköt eladót, vagy elvihetõt az legyen szíves és szóljon, a többit megbeszéljük :)
lehet h nem fajtiszta amstaff, de ide hívtam anyát, és még laikus szemmel nézve sem hasonlít egy kopóra...aki meg ennyi pénzért el akarja adni, annak csak gratulálni tudok, hogy ennyire nem ért hozzá.
http://www.expressz.hu/amerikai-rokakopo-kan-kutya-elado-333.. EZ rókakopó? Na ne... Még azt is nehéz elhinni, hogy törzskönyvezett amstaff (pedig valószínûleg az), ennyi pénzért. De nem néz ki éppen kiállítási minõségûnek, mint ahogy ajánlják... Bár még alakulhat. Valószínûleg a "tenyésztõ" elírta, bár nem értem, hogy nem tûnt fel neki a hiba.
A kérdező hozzászólása: Nem ezt szeretném, csak ilyet.Tuti nem sztaff mert ahoz túl kicsi, de amúgy tényleg úgynézki azért tetszik nagyon, és ezért szeretném kideríteni, hogy mi is ez ponotsan mert jó, hogy ilyen pici.
az 1000% h nem rókakopó
Nem található az oldal, de ha van törzskönyv, akkor.rókakopó, ha nincs, ne vedd meg.
inkább amerikai staffordshire terrier, vagy vmi ilyesmi :)
A kérdező hozzászólása: Hogy álltok az önálló evéssel? Mi még sehogy:)
Próbálkozz keményebb csõrû pohárkával, pl Tommee Tippee vagy Avent itatóval. Az én lányom is "rágózik" a szilikon csõrrel.
ma láttam a játszótéren egy jópofát, mutatta egy apuka mindjárt utána nézek! ha megtalálom linkelem, ha nem, akkor késõbb, mert el is kell mennem. no de az önálló evés elég 2 év körül nem? mi sem állunk vele sehogy:) néha kanalazna, akkor hagyom, és segítek neki, de fordítva veszi be a kanalat, így nehéz neki adnom bármit:D (14hó szintén)
http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://images.minimano.. nekünk ilyen van és szupi. nekünk tényleg nem csepeg és ezt nem tudja elrágni :)
valami ilyesmi volt: http://www.babyplanet.hu/index.php?pg=market&item_id=N9841BP nekem ez tetszik!
Fiam 14 hósan biciklis kulacsból ivott.elegem lett a cseppmentes üvegekbõl, befülledt, amugy csepegett...
Nekünk a mAm nagyon bevált
Nekünk dm-es van. A szilikonost az én kislányom is kirágta.

Gyerekek mellé szeretnénk kiscicát. Családi házban lakunk, így bent is és kint is lehetne. Milyen fajtát ajánlotok?

Legjobb válasz: Mindenképp fajtatiszta cicát szeretnél? Szerintem egy házi macska is nagyon jól érezné magát veletek és akár a menhelyrõl is el tudnál hozni egyet! :) Én fajtatiszta macskát biztosan nem tartanék kint, mert valakinek úgyis annyira megtetszene, hogy elvinné magával, nem beszélve arról, hogy akár több százezret "ér" a cica. Az én személyes kedvencem a Ragdoll, nagyon nyugodt természetû, imádja, ha dögönyözve van és kimondottan családi cica.

Mindenképp fajtatiszta cicát szeretnél? Szerintem egy házi macska is nagyon jól érezné magát veletek és akár a menhelyrõl is el tudnál hozni egyet! :) Én fajtatiszta macskát biztosan nem tartanék kint, mert valakinek úgyis annyira megtetszene, hogy elvinné magával, nem beszélve arról, hogy akár több százezret "ér" a cica. Az én személyes kedvencem a Ragdoll, nagyon nyugodt természetû, imádja, ha dögönyözve van és kimondottan családi cica.
Kozonséges házicicát, a menhelyek tele vannak pici cicákkal, szebbnél szebbek. Ne gazdagítsd a tenyésztoket! Fogadj orokbe! Ugyanúgy fog játszani, amíg kicsi, és ugyanúgy fog lustálkodni, amikor nagy lesz, mint a fajtiszta.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Semmiképpen nem javaslom, hogy pénzért vásárolj valamiféle fajtatiszta macskát, amennyiben kinti-benti lesz. Sajnos a kijárós macska fogyóeszköz. Akárhol találsz ajándékba elvihetõ kiscicát, tele van velük minden internetes oldal. A faluban, szomszédoknál is érdemes körbekérdezni. Onnantól már csak az a kérdés, mennyire legyen kölyök, fiú vagy lány, milyen színû, milyen szõrhosszúságú, milyen fejformájú, azaz csak a beleszeretés dönt. Mi tanyán élünk, és én pl mindig olyan cicákat kerestem, akik jó egerészõ szülõktõl származnak és nem lakásban születtek, hanem rendes "kinti" macskának. Ezután jött a többi tulajdonság. És még valami: az sem jelent semmit, ha egy két hónapos kiscica nem szelíd. Adtam már úgy ajándékba cicát, hogy szó szerint átharapta a hüvelykujjamat, merõ vér volt mindkét kezem, mire a két 8-hetes macsekot betettem a hordozóba - mert az anyjuk a padláson ellett meg, és a kicsik 4 hetes korukig embert nem is láttak. Egy hét múlva hívott a srác, hogy a cica az ágyban alszik és nyakmelegítõként "használják".
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! A menhelyre nem is gondoltam, de nagyon jó ötlet :)

Üdv! Milyen fajta cica? Igy nézett ki picinek de most 2 éves és teljesen fekete appró fehérvégû szörszálakkal.

http://kepfeltoltes.hu/131123/image002_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg

Legjobb válasz: Nem jók a linkek.

Nem jók a linkek.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/131130/iphone_3gs_32gb_2103_11_2.. itt látható hogy vannak helyek ahol majdnem világos szürke a a szõre de ahol fekete ott is a töve világos szürke. hátulról jól látni de nem akartam a fenekét fényképezni (talán illetlenség)
A táblázat szerint azok a minták betegségek(bõrfertõzés...stb) és sebek miatt alakulnak ki az élet során. A kérdezõ macskája már picinek is nagyon fura volt. A felnõttkori színét rá lehetne fogni bõrbetegség miatti pigmenthiányra, de a kölyökkorit nem. Határozottan akromelanisztikusnak néz ki, mint a sziámi. Ez a mutációtípus a macska melegebb részein( a teste közepén) elhalványítja a színanyagokat. De a hétköznapi sziámival ellentétben zöldes a szeme és sokkal, de sokkal sötétebb. Felnõtt korára meg el is tûnik a halvány test, ami logikus, mert a felnõttek a normál sziáminál is sokkal sötétebbek(hidegebbek?). És akkor erre még rátesz egy lapáttal a foltokban jelentkezõ pigmenthiány. Ez mindenképpen nagyon fura kombináció.
Úgy látszik, senki nem nézte meg azt a táblázatot, amit linkeltem. :( Jobb oldalt van a health-related rész. Itt mindenféle mutáció van (ami nem feltétlenül betegség, csak érdekes színkombinációk jöhetnek létre.) Íme egy fekete párduc, ami hasonló: http://scienceblogs.com/tetrapodzoology/wp-content/blogs.dir..
Tyû. Ez konkrétan egyetlen általam ismert macskaszínnel sem egyezik. Még csak képen sem láttam hasonlót. Szerintem kérdezd meg itt, ide írnak tenyésztõk is, hátha mondanak rá valami okosat: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9057759 Csak ne azt kérdezd, mi a fajtája, mert az közönséges házimacska. A színe az, ami rendkívüli.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/131125/iphone_3gs_32gb_2103_11_2.. nem tudok róla igazán jó képet
http://felinedocs.com/wp-content/uploads/2012/10/catcoatcolo.. Ez alapján a füst is világos tövû. Azt úgy fordítottam le, hogy az ezüst cirmos macska nonaguti változata... A maine coonok között is vannak füstösek. De találkoztam már olyannal is egy leírásban, hogy mondjuk szürke színû cica világos szõrvéggel, de hogy ez milyen szín lenne, nem tudom. Mindenesetre nagyon cuki. Hogy milyen fajtára hajaz, nem nagyon lehet megmondani kiskori képek alapján.
Fel kéne ébrednem, mert fordítva olvastam a leírásod, fekete végû fehér szõrnek. Az emlékeztet a csincsillára, a fehér végû fekete az a füst színre hajaz. Elég ritka, a perzsának van ilyen színváltozata például de más fajta nem is jut eszembe.
Tényleg nagyon érdekes cica. A sziámi mutáció valamilyen változatát hordozza. Kicsit a csincsilla színre is emlékeztet, de az nem ilyen sötét kölyökként. A testalkata alapján keverék házimacska, de mindenképpen nagyon különleges színû. Felnõttkori képet nem töltenél fel róla?
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/131123/image001_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/131123/image002_www.kepfeltoltes.. remélem ez már jó lesz .
milyen sokat változott pici kora óta.

Milyen fajta ásványvizet igyunk a kánikulában ami majdnem tökéletesen visszapótolja az elvesztett ásványokat amiket elvesztünk?

Legjobb válasz: Egy ásvány van, amit pótolnod kell, a Nátrium. Magas Na tartalmú víz kell ilyenkor.

Egy ásvány van, amit pótolnod kell, a Nátrium. Magas Na tartalmú víz kell ilyenkor.
Nem jó egyféle ásványvizet inni sokáig, mert különbözõ arányban vannak benne az ásványi anyagok. Ha váltogatva iszod õket, akkor ez kissé kiegyenlítõdik, ami nagyon fontos!

Milyen fajta kutya van a Lesz ez még így se! Című filmben?

Nagyon aranyos :))

Legjobb válasz: Brüsszeli griffon

Brüsszeli griffon

Véleményetek szerint a lent linkelt hajszínhez és hajformához milyen fajta/színű melír illene? A hajam körülbelül így néz ki. Az lenne a célom hogy világosabbnak hasson a hajam de az egészet nem akarom befesteni.18/L

http://www.asianpopcorn.com/battle_images/yi_sheng_xue_07102... jpg

Legjobb válasz: Elrontottam a linkeket bocsi: http://www.asianpopcorn.com/battle_images/yi_sheng_xue_07102.. http://img100.imageshack.us/i/b117009910if9.jpg/ http://img407.imageshack.us/img407/8335/21ln5.jpg

szia:) szerintem pár lila színû melír tök jó lenne benne:) persze nem az a nagyon sötét lila, hanem ami látszódik is a sötét hajban:) illetve más szín is jó lenne benne, a sötéthez megy minden:)
nekem tetszik a fekete-szõke párosítás, de csak ha igényesen van befestve pl ha elöl szõke lenne, így ha hátra csatolod, akkor elöl tök jó, hogy szõke. meg ha akarod alul is lehetne az:D
Ha ha csak "divat" csíkokat akarsz, akkor vmi merész szín pl lila ..nekem is ez van benne:) vagy vmi szép világos szõkét..de csak ha az alap színt akarod feldobni, akkor vmi sötétszõkét vagy világosbarnát:)
szerintem lila vagy pink, a fekete szõkével nem néz ki jól. de ez csak az én véleményem :)
A kérdező hozzászólása: köszike hogy segítetek... a lila vagy sötét szöke egész jól hangzik:D
zöld

Leiden homozigóta vagyok és azt mondta az orvos, hogy nem szedhetek hormonális fogamzásgátlót a trombózisveszély miatt. Nem hallottatok esetleg olyat hogy valaki mégis szed igy, és ha igen milyen fajtát?

Legjobb válasz: Szerintem a doki jobban tudja, mint más. Ha nem vagy biztos abban, hogy tényleg nem szedhetsz tabit akkor keres fel egy másik dokit és kérdezd meg tõle. Kérj másik szakvéleményt. Az egészségeddel ne játssz.

Szerintem a doki jobban tudja, mint más. Ha nem vagy biztos abban, hogy tényleg nem szedhetsz tabit akkor keres fel egy másik dokit és kérdezd meg tõle. Kérj másik szakvéleményt. Az egészségeddel ne játssz.
A trombózisveszély egy fogamzásgátlónál amúgy is megnövekszik. Van ez a NUvaring gyûrû, ami helyileg bocsát ki hormont, és nem megy át az egész szervezeteden a tablettában lévõ anyagok, meg a véredbe sem kerül be, csak a méhednél hat. 27/n
nem szedhetsz leiden mutációval fogamzásgátlót. sajnos ez van törõdj bele, akár két hét után trombózist kaphatsz, nekem az életem többet érne...
Nekem is leiden mutációm van... Nekem is mondták hogy nem szedhetek semmilyen hormon tartalmú gyógyszert. Viszont elmondta a dokim, hogy milyen védekezés javasolt. Egyenlõre a gumi, de késõbb mondta hogy lehetne spirál... Gyógyszert semmiképpen ne szedj, több ismerõsöm is trombozist vagy emboliát kapott mert fogamzásgátlót szedett a genetikai betegsége mellett. Ne játssz az életeddel! (egy 18 éves lány)
Nekem is az van és továbbra is szedem a fogamzásgátlót... legalacsonyabb hormontartalmút. Nem mondták, hogy tilos, csak nem ajánlott, máshogy nem tudunk védekezni, így is elég nehézkes a szex. Már amúgy 3 éve szedem és csak az elõzõ vérvizsgálatnál derült ez ki, nem is értem

Milyen fajta kutya szerepel a Bosszúból jeles, és a Lesz ez még így se c. filmben?

Legjobb válasz: Brüsszeli griffon.Szerintem legalábbis.

Brüsszeli griffon.Szerintem legalábbis.
Az, brüsszeli griffon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!