Találatok a következő kifejezésre: Milyen fajta fogok (16 db)

Ha libidó csökkenése miatt gyógyszert kell váltanom, mire számíthatok, milyen fajtát fog nekem írni a doki?

Úgy tudom, ilyenkor f?leg két-, vagy háromfázisú tabletta ajánlott.

Legjobb válasz: barátnõmnek Qlairát vagy mit írt fel

barátnõmnek Qlairát vagy mit írt fel

Van-e igény szakfordítókra? Milyen fajtái vannak és hol lehet ilyet tanulni? Fogok vele munkát találni? Melyik éri meg jobban: anglisztika vagy a szakfordító?

Legjobb válasz: Lévén a szakfordító egy MA képzés, eleve elõször el kell végezzél egy tetszõleges BA-t, csak azután jelentkezhetsz. Minden elképzelhetõ "fajta" szakfordító van, a mûszakitól elkezdve egészen a jogi szakfordítóig minden. Az ELTÉ-n, a Pázmányon, a Debreceni Egyetemen biztos h van, de szerintem máshol is. Igen, ezzel spec egészen jól lehet keresni, de ha rám hallgatsz, akkor mindenképpen elkezdesz egy olyan nyelvet is tanulni, amit kevesen beszélnek. Szimpla angol semmire nem elég, de még az angol kombinációja egy másik gyakori nyelvvel sem.

Lévén a szakfordító egy MA képzés, eleve elõször el kell végezzél egy tetszõleges BA-t, csak azután jelentkezhetsz. Minden elképzelhetõ "fajta" szakfordító van, a mûszakitól elkezdve egészen a jogi szakfordítóig minden. Az ELTÉ-n, a Pázmányon, a Debreceni Egyetemen biztos h van, de szerintem máshol is. Igen, ezzel spec egészen jól lehet keresni, de ha rám hallgatsz, akkor mindenképpen elkezdesz egy olyan nyelvet is tanulni, amit kevesen beszélnek. Szimpla angol semmire nem elég, de még az angol kombinációja egy másik gyakori nyelvvel sem.
Szakfordító képzõhelyek még pl. a BGF-en, BME-n is vannak. Költségtérítéses, kb. 220000 - 300000 Ft/félév. Ajánlatos közben intenzíven keresni a kapcsolatokat (ez bármilyen nyelvre vonatkozik)! Igényeket én is szívesen olvasnék német nyelvre...

Milyen fajta kutyát vegyek 11 éves lányom számára ha lakásban lakunk, de nemsokára kertes házba fogunk költözni?

Legjobb válasz: Azon kell elgondolkodni , hogy minek kell a kutya.Házörzõnek,társnak,játszópalytásnak...Lakásba kisebb testü kutya való.Ha most lakásban laktok a kutya is bennt lesz , ha kertes házba költöztök akkor is be akar majd menni mivel ezt szokja meg... Gondolkozzatok , beszéljétek meg együtt,hogy kinek milyen kutya tetszik.Egy 11 éves kislánynak már lehetnek konkrét elképzelései.Nézzetek utánna a neten, könyvben , hogy számotokra milyen kutya lenne megfelelõ.

Azon kell elgondolkodni , hogy minek kell a kutya.Házörzõnek, társnak, játszópalytásnak...Lakásba kisebb testü kutya való.Ha most lakásban laktok a kutya is bennt lesz , ha kertes házba költöztök akkor is be akar majd menni mivel ezt szokja meg... Gondolkozzatok , beszéljétek meg együtt, hogy kinek milyen kutya tetszik.Egy 11 éves kislánynak már lehetnek konkrét elképzelései.Nézzetek utánna a neten, könyvben , hogy számotokra milyen kutya lenne megfelelõ.
dobberman!!!!!! vicc volt. vizsla
Labrador azok a legjobb kutyá.Gyerekszeretõk és egyáltalán nem veszéjesek.Egyáltalán nem olyanok mnt a Rotweiler ugyhogy ez elõbi hozzászóló hülyeséget mondott hogy veszélyes pedig nem igaz.Egyik legjobb kutyafajta.A labradorok türelmesek és egyáltalán nem kiszámíthatalnaok.Direkt ezért szokták a labradorokkat beteg emberek és vak emberek mellé ajánlani mert tõkéletesen meg lehet bízni ebben a fajtában.
Szerintem Beagle legyen mindenkivel kijön és barátságos és lehet bent is meg kint is tartani csak télre kell bent tartani.Ja és általában szeretik a gyerekek.
Én a labradort nem ajánlom, az is kiszámíthatatlan. Ránézésre tök jópofa meg aranyos, de elborulhat az agya, úgy mint a rottweilernek, kuvasznak stb... Németjuhászt nem ajánlod? Szerinted nem ez a kutyafajta az egyik legjobb életmentõ? Nagyon könnyen taníthatóak. Minden kutyát kell valamilyen szinten nevelni, vagy utolsó elõtti csak úgy megveszed a kutyát és kész?
Golden rettrivert nagyon ajánlom, mivel könnyen tanul és imádja a gyerekeket. Még szóba jöhetne a labrador is!
Hát udvari kutyának magyar vizsla, labrador vagy beagle Szerintem ezek a legjobb kutyák. Németjuhászt, Rotweilert, Kuvaszt és pitbullokat nem ajánlom! Mert azért aki nem neveli rendesen a Németjuhászt abból is lehetnek veszéjjesek.Egyszer a idõs szomszédomra rátámadt a saját németjuhásza pedig a kutya egyáltalán nem látszódott veszéjesnek.Meg a nõvéremnek is eg kellett szabadulnia a Németjuhásztól mert meg akarta támadni az egyik gyerekét.
Nos ha családi házba költöztök én a Németjuhász kutyát ajánlom, ha szimpatikus nektek. No igen nagy kutya, de hozzánk járnak kis gyerekek is, és a kutya boldogan rohangál velük egyáltalán nem bántja a gyerekeket, egyik legbarátságosabb kutyafajta. 11 évesen már elég nagy ekkora kutyához is. Sokszor a kisebb termetû kutyák a veszélyesebbek a gyerekekre.
Kertes házba a különbözõ divatos szobacirkálókat (westie, yorki) nem ajánlom. Ennyi idõs gyerek mellé én is bátran ajánlom a skót juhászt, nekünk azok vannak. Õk családszeretõ, türelmes kutyák, ugyanakkor házõrzésre is alkalmasak. Csak arra kérlek figyelj oda, és ne az legyen a legfontosabb szempont, hogy olcsó legyen, mert úgy könnyen beszerezhetsz egy bizonytalan idegrendszerû kutyát. Ezzel kapcsolatban nézd meg ezt a honlapot: http://olcsokutya.uw.hu Ha nem akarok ilyen hosszú szõrû kutyát (bár a hiedelemmel ellentétben nincs vele sok gond), akkor egy Labrador, vagy Golden is kiváló lehet gyereknek. Harci típusú kutyákat csak akkor vegyél, ha tudod kezelni. Bár legtöbbjük gyereket nem bánt, de erõs kéz kell hozzájuk. 8 éve kutyamentéssel foglalkozom, így azt cáfolom, hogy a keverékekkel nagy probléma lenne. A legtöbb esetben meg tudjuk állapítani, hogy milyen fajták keveréke lehet, így behatárolható, hogy milyen lesz a viselkedése. Ha nem tudsz/akarsz kifizetni egy normális tenyésztõtõl származó fajtatiszta kutyát, akkor ajánlom nézz körül menhelyeken, és ments ki egy szerencsétlen sorsú kutyát. Jól nevelve semmivel se lesz rosszabb kutya, mint egy fajtatiszta. Mint írtam, van némi tapasztalatom kutyákkal, így szívesen segítek ha van további kérdésed.
Ha kisebb kutyát szeretnétek akkor pl. a westie egy nagyon aranyos, szép kutya, ha nagyobbat akkor skótjuhászt tudnám ajánlani, barátságos és gyerekekkel jól kijön (ami fontos ugye), de egyéb háziállatokkal is könnyen összeszoknak. Keveréket ne vegyetek, lehet hogy vannak szépek meg minden, de elég rossz tapasztalataim vannak velük. Nehezen nevelhetõk, stb. (Állatmenhelyen dolgoztam, meg egyébként is állatokkal foglalkozom)
Én goldent, labradort és más nagytestû fajtát nem ajánlanék mert túl nagyok egy 11 éves kislánynak. Nekem mudim van, õ csodálatosan türelmes a gyerekekkel, imádja õket. Viszont kezdõknek mindenképpen szukát ajánlanék, ez egyébként a legtöbb fajtára igaz. Könnyû nevelni és szinte semmi szõrápolásra nincs szüksége. A mudin kívül a sheltie-t ajánlom még. Szerintem mindenképpen terelõkutya legyen, õk a legokosabbak.


Dulux a vilag szinei festekkel festett piros falat, milyen fajta festek fogja be?

valami vilagos bezs,capuccino szint szeretnenk...

Legjobb válasz: Bármelyik diszperziós vagy latex. Nem értem a kérdést. Lehet, hogy nem fog egybõl takarni, de nem is ez a kérdés ahogy látom.

Bármelyik diszperziós vagy latex. Nem értem a kérdést. Lehet, hogy nem fog egybõl takarni, de nem is ez a kérdés ahogy látom.

Hol tudok venni olyan FOGFEHÉRÍTÕT ami pár használat után teljesen fehérré teszi a fogamat, ez milyen fajta, illetve KB hány forintba kerül?

olyanra lenne szükségem,amely kifehéríti elég rendesen a fogaimat,de mégsem károsítja! és viszonylag kedvez? ára van

Legjobb válasz: A gyógyszertárban, drogériában kapható fogfehérítõk mind pénzkidobás, egyik sem fehérít igazán. Maszek fogorvos tud csinálni profi rendelõi fehérítést, kb. 60 ezer Ft, és elvileg nem károsítja a fogadat. Viszont 2-3 év alatt elmúlik a hatása.

A gyógyszertárban, drogériában kapható fogfehérítõk mind pénzkidobás, egyik sem fehérít igazán. Maszek fogorvos tud csinálni profi rendelõi fehérítést, kb. 60 ezer Ft, és elvileg nem károsítja a fogadat. Viszont 2-3 év alatt elmúlik a hatása.

Milyen fajta fenyőfát fogtok feldíszíteni karácsonyra? Én mamutfenyőt fogok. XD Szerintetek el fog férni egy panelházban? :D

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!!!

Legjobb válasz: Szia! Nálunk is mini mûfenyõ lesz. :) Nektek is Boldog Karácsonyt! (:

uristen msot mti tegyek???? a mi fenyõnk még össze van kötözve! nem tud bántani figyelmeztettem a családot! senk isem hitt nekem! hogy akadájozzam meg h elõvegyék a fenyõfát ?? :O -félek-
Szia! Nálunk is mini mûfenyõ lesz. :) Nektek is Boldog Karácsonyt! (:
A fa kinnt van meghkövte, ezüstfenyõ . :S De holnap már fel lessz állítva!!!!!
gyümölcsfát
már eltelt, Húsvétra milyen fát ajánlotok?NYUSZIFÁT?
xD Basszus, én most mentem el láncfûrészért meg lángszóróért, biztos ami biztos vettem néhány mozgásérzékelõt is:D
A kérdező hozzászólása: nagyon vigyázzatok!!!!!! Ha a fenyõk megtámadnak titeket akkor csak rúgjátok õket tökön és utána szúrjátok le!!!!!!
xDD De jó neked:) Szurkolok, hogy elférjen és neked is boldog karácsonyt;) Egyébként nálunk mini mûfenyõ lesz, de az is szép, szerintem.
Csak egy kalapács kell hogy kivésd a tetõt. Ha földszinten laksz nincs baj, ha emeleten akkor kérd azt a jézuskától, hogy építse újra a házat mert meglehet hogy összedõl xD
Szerintem nem fog elférni a mamutfenyõd, ugyanis az több mint 200 m magas!
A kérdező hozzászólása: a youtube.com-on találtam
Basszus..xD Te õrült vagy:DDD Honnan szedted ezt a videót?
A kérdező hozzászólása: én félek a fenyõfáktól!!! meg fognak támadni minket!!!! http://www.youtube.com/watch?v=Vaiv7kAXBzM&feature=related
A kérdező hozzászólása: az jó!!!!!!

Miben kulonbozik- (jobb/rosszabb) az Xbox 360 az Xbox 360 Arcade-tól? és hogy menni fog e a Guitar hero fuggetlenul hogy milyen fajta Xbox om van?

Legjobb válasz: az xbox 360ból van arcade premium és elit, a három gép tök ugyanaz kivétel a memóriát merthogy arcadehoz nincs merevlemez premium régen 20 mostmár ha jól tudom 60 gigás van elithez pedig 120 gigás és ugyanúgy menni fog a gitar hero

az xbox 360ból van arcade premium és elit, a három gép tök ugyanaz kivétel a memóriát merthogy arcadehoz nincs merevlemez premium régen 20 mostmár ha jól tudom 60 gigás van elithez pedig 120 gigás és ugyanúgy menni fog a gitar hero
A kérdező hozzászólása: koszonom szépen!

A kézilabda meccseken milyen fajta/márkájú labdával játszanak? (Januártól fogok elkezdeni kézilabdázni újra, szerintetek milyen labdát vegyek? )

itt egy kép pl:

Legjobb válasz: ez select labda. ezek a legjobban de az adidas és a kempa labdái is jók

ez select labda. ezek a legjobban de az adidas és a kempa labdái is jók
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) )
38.000Ft ez a családi és a gyes együtt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a gyors valaszt :)
Amit az elsõ írt, illetve ha eljársz rendesen terhesgondozása, akkor 64 ezer egyszeri anyasági támogatás. Nem írtad mikor szülsz, de ha szülésig tudsz dolgozni még 180 napot legalább, akkor jogosult leszel tgyásra és gyedre, mivel a felsõfokú tanulmányaidból is figyelembe vesznek 180 napot, ha nappalin tanultál.
A kérdező hozzászólása: szia! neked is köszönöm a választ :) még csak 6 hetes vagyok szóval még az elején... igen, nappalira jártam/járok és rendesen fogok járni terhesgondozásra. 180 nap...?? tyû az jó sok. 1vizsgálaton vagyok túl de ha az orvos nem talál veszélyt akkor megpróbálok vmi melót szerezni de ki vesz fel egy terhes lányt??? suli mellett se találtam hosszú távra :/ hol érdemes próbàlkozni? vmi alkalmi melót talán?

Milyen fajta az a villa ami csak egy oldalról fogja a kerékagyat? Mármint mi a pontos neve?

Legjobb válasz: Hat a pontos valaszt nemtudom,cannondale bringakon van ilyen es ok "lefty"-nek hivjak,de ez az o megoldasuk szabadalmaztott neve azaz "trade mark".Barhol ahol leirast olvastam ezekrol a rendszerekrol "one sided front fork"-kent neveztek meg...

Hat a pontos valaszt nemtudom, cannondale bringakon van ilyen es ok "lefty"-nek hivjak, de ez az o megoldasuk szabadalmaztott neve azaz "trade mark".Barhol ahol leirast olvastam ezekrol a rendszerekrol "one sided front fork"-kent neveztek meg...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. :)
Paralever felfüggesztés


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!