Találatok a következő kifejezésre: Milyen fájdalommal a (164 db)

Mit jelent az hogy a 12 hetes magzat érzi a fájdalmat? Mármint milyen fájdalmat érezhet? Ezt olvastam.

Legjobb válasz: Nyilván alap esetben nem érez fájdalmat, hiszen odabent biztonságban és puha/nedves közegben van. Itt inkább arról van szó, hogy ha netán el kellene venni a magzatot, akkor az abortusszal járó fájdalmat bizony õ is érezné :-(

Nyilván alap esetben nem érez fájdalmat, hiszen odabent biztonságban és puha/nedves közegben van. Itt inkább arról van szó, hogy ha netán el kellene venni a magzatot, akkor az abortusszal járó fájdalmat bizony õ is érezné :-(
A kérdező hozzászólása: Így már értem.Köszönöm szépen a választ.
Azt tudom elképzelni, hogy arra alapozzák, hogy sír a magzat az anyaméhben. Nyilván nem jó kedvében, bár kit tudja, de sírni leginkább fájdalmában szokott az ember. Egyébként külsõ fájdalma nem lehet, de szerintem ha az agya kialakult és elég fejlett, érezhet fájdalmat, most ez jutott eszembe, de miért ne fájhatna a lába, keze-akár ahogy fejlõdnek az izmok? Vagy a feje? Persze nem tudom, lehet, hogy semmit nem érez a baba. De szerintem ebben nincs különbség, bajod van akkor fájdalmat érzel. És baja lehet a magzatnak is, akár végzetes is.
Ez mindössze annyit jelent, hogy a fájdalomérzetét felelõs struktúrák eddigre már kialakultak. Nem jelenti azt, hogy fáj is neki valami! :)
Nem tudom, a fájdalomérzettel mi a helyzet, de az tuti, hogy a 11 hetes hüvelyi ultrahangtól nagyon megijedt és szó szerint elugrott elõle a babánk.

Milyen érzés a szülési fájdalom?

Tegnap kezdett kilök?dni a nyákdugó. Ma pedig amikor ültem, hirtelen egy nagyon er?s szúrást éreztem az alhasamban, annyira fájt, hogy meg se tudtam mozdulni. Kicsit olyan, mintha fel lettem volna puffadva. Egy pár pillanat után el is múlt. Azóta nem ismétl?dött. Lehet, hogy már elkezd?dött valami?

Legjobb válasz: A szülési fájdalom nem szúró fájdalom, hanem görcs jellegû. Ezt így elég nehéz leírni... Ha valamilyen szúró fájdalmat éreztél, az inkább a baba lehetett szerintem, lehet, hogy rosszul mozdult.

A szülési fájdalom nem szúró fájdalom, hanem görcs jellegû. Ezt így elég nehéz leírni... Ha valamilyen szúró fájdalmat éreztél, az inkább a baba lehetett szerintem, lehet, hogy rosszul mozdult.
Elképzelhetõ, hogy nemsokára szülni fogsz. Egyébként a szülési fájdalmat szerintem nem lehet leírni, vagy elmondani. Ha ott tartasz tudni fogod, mert az a fájdalom semmihez sem hasonlítható, nagyon erõs görcsölés szerû fájás. Sok sikert.
szia! mint minden fájdalmat mindenki máshogy éli meg a szülési fájásokat is. Nekem nagyon erõs menzesz görcseim voltak tinédzser koromban, na én ahhoz tudnám hasonlítani kb. tízszer megszorozva. De nem törvényszerû, hogy nálad is ilyen lesz. A lényeg: ne aggódj ezen, túl leszel rajta:) sok sikert és boldog babázást! egy hónapos kisfiú anyukája
Én is a mensi görcshöz tudnám hasonlítani, csak sokkal erõsebb. 2 hónapos kisfiú anyuja
szia! pontosan, olyasmi mint a menszi gorcsok csak a szulesnel sokkal erosebb! olyan fajdalom nincs meg egy mint a szules:)
szia nekem egyáltalán nem voltak görcseim, méhkeményedéseim voltak, de OLYANOK...és a derekam ami nagyon hasogatott és ezek egyszerre jöttek. sok sikert, sok boldogságot, egészséget! 2hónapos kisfiú anyukája
szia! nekem a derekam akart kiszakadni a helyérõl, naon-naon fájt, nem lehet leirni, mert tényleg olyan fájdalom h soha máskor nem érzi az ember...és bmilyen fáradtnak is fogod érezni magad a vajudáskor, a kitolásra rengeteg erõd lesz.én 10 órát vajudtam, éjszaka, reggelre lett meg a babóm, naon fáradtnak éereztem magam, de kitolási szakra, mintha 10 energia italt megittam volna, sõt utána még egész nap pörögtem... könnyû szülést, és rengeteg energiát hozzá!

Nagyon fáj a szüzesség elvesztése, milyen fájdalmat érezhetek? és az igaz, hogy az elvesztése után vérezhetek?

Segítsetek.. :( nagyon kívánom már a barátomat.. ő 17 én 16 éves vagyok.. és ő már nem szűz, mondta nekem, hogy figyelne rám.. és nagyon rendes és szeretem:) de kimondottan a szemem előtt lebegnek azok a kérdések, hogy mennyire fog fájni.. meg hogy fogok-e vérezni.. és egy kicsit szégyenlős is vagyok:$ és attól is félek, hogy tetszeni fog-e neki a testem.. és az amit csinálni fogok :)

Legjobb válasz: Igen biztosra veheted, hogy vérezni fogsz. A fájdalmat nem tudom, mert férfi vagyok :D De szerintem nem lehet annyira komoly fájdalom ha nem hatol be túl durván túl nagy péróval. A tested miatt meg ne aggódj ha csak nem vagy 200 kiló.

Igen biztosra veheted, hogy vérezni fogsz. A fájdalmat nem tudom, mert férfi vagyok :D De szerintem nem lehet annyira komoly fájdalom ha nem hatol be túl durván túl nagy péróval. A tested miatt meg ne aggódj ha csak nem vagy 200 kiló.
nekem nagyon fájt az elsõ, de nem véreztem egy cseppet sem
Azt a fajdalmatnehez elmondani , kicsit olyan hasfajzos mintha megjonne de kozben elvezed is
EN vereztem es nagyon fajt. Nem fog elhanyni attol nem kell felned es ha veled jar akkro biztos hogy tetszik neked az alakod ettol nem kell paraznod. A lenyeg hogyprobalj minnel jobban elazulni es enged neki hogy kelojen fezgasson kivand ot, es ja elege kitagulsz nem fog annyira fajni, ne a fajasra koncetralj :)
A kérdező hozzászólása: és azt szerettem volna még, hogy érdemes-e ilyeneken aggódni.. ? :) valaki esetleg írhatna egy üzit is, és elmondaná nekem, hogy hogyan is történik ez:) köszönöm.
A kérdező hozzászólása: nem, dehogy vagyok 200 kiló :) azt mondta, hogy bombanõ vagyok :$ és attól féljek, hogy esetleg utána elhagy ?:(
A kérdező hozzászólása: de mégis milyen fájdalmat éreztél?
Legtöbb esetben mensi görcsös, majd ez erõsödik!
Nekem is mindig ezt mondták, hogy olyan mint a mensi csak erõsebb...és én azt vártam. Hát nem olyan volt. Mondjuk nekem már hajnali 2kor mikor kezdõdött a vajúdásom, egybõl 10 percenként jöttek a fájások, és nagyon hamar be is gyorsult, 4kor már 3-4 percesek voltak, 7re meglett a fiam. A lényeg : nekem olyan volt és úgy is indult, mint amikor piszokul elrontod a gyomrod és megy a hasad nagyon, teljesen olyan volt, semmi menstruációhoz hasonlatost nem éreztem. Persze másnál másképp van, csak azért írtam le, hogy ne lepõdj meg ha emésztõszervi jellegû erõs hasgörcsre hasonlít inkább :)
En most szombaton szultem, nekem mensis szeru gorcsok voltak, este kezdodott 9 fele es minnel jobban erosodott, a vegen mar kibirhatatlanul.Es ami erdekes az elso perctol 1-2 percenkent, sot par masodpercenkent jottek a fajasok.Reggel meglett a kislanyom.
Nekem a derekam fájt végig, szinte mást nem is éreztem, de azt nagyon :-).
3-szor voltam a kórházban téves riasztás miatt, mindig azt hittem, hogy már itt az idõ.Ugy gondoltam én nem fogom észrevenni, hogy mikor kell menni.A dokit kérdezgettem, hogy mit kell érezni, milyen az.Mondta, hogy õ férfi révén nem igen tudná elmondani, de ne aggódjak, mindenki azt mondta neki, hogy egybõl tudta mikor van itt az idõ.Tényleg így van.Az olyan, hogy oylat még nem érzetél és tudni fogod, hogy az az.Nem azért, mert fáj, v ilyesmi, mert elõször nem fáj nagyon, de tudni fogod.Nekem is a mensi görcsöket mondta mondenki, de nem olyan.Inkább ahhoz hasonló, mikor magzatvizet néznek azzal a lámpával, az fáj kicsit, na olyasmi érzés, és az erõsödik a végre.Konkrétan nem is a hasad fáj, hanem ott bent, a hasad és a nunid között, a méhszáj.Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! azért remélem még nem azt érzem, és csak jóslók, mert még kicsit korai lenne:) )

Mit fogok érezni ha jönnek a fájások? Milyen fájdalmat kell érezni? Mihez hasonló?

Legjobb válasz: 26 hetes korommal csak azt tudom írni, amit itt olvastam. Olyan, mint a menseses görcs, csak erõsebb. Eleinte 10 percesek, majd sûrûsödnek és erõsödnek. A kitolási fájdalom olyan mint a vesegörcs, vagy mint a mensis fájdalom X6.

26 hetes korommal csak azt tudom írni, amit itt olvastam. Olyan, mint a menseses görcs, csak erõsebb. Eleinte 10 percesek, majd sûrûsödnek és erõsödnek. A kitolási fájdalom olyan mint a vesegörcs, vagy mint a mensis fájdalom X6.
A fájásoknál fáj a hasad.Nekem reggel kezdõdött kb 3/4 óránként.Mire letusoltam, elkészültem addigra dél lett és el is múlt minden.De bementem a doki ha már egyszer elindultam!Megvizsgált és azt mondta ebbõl bármi lehet.CTG semmit se mutatott.Elmúlt minden.A doki kérésére sétáltam a városban és 3 óra múlva visszamentem.A reggeli ritka fájások visszatértek.Sokáig nem is sûrûsödtek csak erõsödtek.20:40-re megszületett a kisfiam.
szia! eleinte még nem lesznek erõs fájásaid, de elég rendszeresek. az az igazi fájás, mikor derékból indul ki, és a hasad aljára húzódik le. aztán mikor az igaziak jönnek, a nagyon erõsek (közvetlen tolófájás elõtt), azt nehéz elviselni, de ha jól lélegzel, akkor könnyebb. én megkérdeztem a szülésznõt, hogy van-e ehhez hasonló fájdalom, és õ is csak a vesegörcsöt tudta mondani, mint az elõttem szóló. a tolófájásoknál viszont már nem a fájdalomra fogsz figyelni, hanem arra, hogy úgy nyomj, ahogy mondják, és ahogy kell. én is nagyon féltem tõle, de hidd el, nem kell. nehéz lesz, de megéri. körülötted mindenki azon lesz, hogy segítsen. sok sikert, és könnyû szülést! egy 3 hetes anyuka

Nagyon fáj a derekam, és a gerincem. Napok óta, és nem tudom mit tegyek, mert a gyógyszeretárba azt mondták semmi féle fájdalom csillapitót nem szedhetek. Milyen fájdalóm csilapitót szedhetekbe? Mitől lehet ez a fájdalom?

21 hetes terhes vagyok,és 3 napja szenvedek.

Legjobb válasz: Szia,ez a derékfájás teljessen normális,a növekvõ méh csinálja a helyet,és tágítja a csontokat.Sajnos én is a 24 héttõl derékfájástól szenvedek,de az még semmi,igazából most fáj rendessen.Ülni aludni nem tudok,ha meg sikerül leünöm 5 perc mirre feltudok álni.Nálad lehetséges hogy elfog mulni,és majd késõbb jelentkezik megint.Fájdalomcsilapítót én nem szednék,szerintem nem tesz jót,mert lehet elmúlik tõle pár órára,de aztán indul megint az elejétõl minden.Üdv 40 hetes kismama.

Szia, ez a derékfájás teljessen normális, a növekvõ méh csinálja a helyet, és tágítja a csontokat.Sajnos én is a 24 héttõl derékfájástól szenvedek, de az még semmi, igazából most fáj rendessen.Ülni aludni nem tudok, ha meg sikerül leünöm 5 perc mirre feltudok álni.Nálad lehetséges hogy elfog mulni, és majd késõbb jelentkezik megint.Fájdalomcsilapítót én nem szednék, szerintem nem tesz jót, mert lehet elmúlik tõle pár órára, de aztán indul megint az elejétõl minden.Üdv 40 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Szíja!Nagyon köszönöm a válaszodat!Már azt hittem izületi gyulladásom lehet.Akkor szenvedek tovább, elég jó fájdalom türö vagyok, de ez kicsit sok:(Akkor meg nyugiztam, hogy nincs nagyobb baj.De jó neked nem sokára meg lesz a babód:) Gratulálok a picihez elöre is!Köszönöm szépen a segitséget!
A derékfájás bizonyos szintig norális, de azért vannak fokozoatok. A javaslato az, hogy keress fel egy szakembert, egy gyógytornászt, lehetõleg olyat, aki ért a kismamákhoz, és kezdj tornázni. A torna megerõsíti a hátizmokat és nem fog fájni (bár az elsõ 2-3 hét akkor is nehéz lesz , fokozódni fog a fájdalom, de aztán nem fog fájni) Gyógyszert semmiképp ne szedj, az csak tünetet kezel, jobb lesz pár órára, de nem fog elmúlni, a babádnak meg ártasz vele!! Gyulladáscsökkentõ krémet használhatsz (voltaren, diclofenac...), és jót tesz ha párod kicsit megmaszíroz, de óvatosan a derekad körül. 41 hetes kismama, 4 törött csigolyával, tudom milyen a hátfájás...
A kérdező hozzászólása: Szíja 2 válaszóló!Köszönöm szépen, hogy írtál.Meg fogadom a jó tanácsod!Nagyon szép babázást kivánok, azért nem írtam hogy babavárást, mert már bármelyik pillanatba kezdbe tarthatod a babádat:) Köszönöm még egyszer!
A második válaszolónak: a Diclofenac is, a Voltaren is tilos! Ha nagyon muszáj, lehet bevenni egy Algopyrint. Nekem ezt a doki mondta. De a legjobb a masszázs illetve az úszás csodát tesz! Ami még segít: vegyél egy nagy labdát, azon ücsörögj, ha leülsz, ne széken, segíteni fog! Nekem is beváltak ezek, mert én is derékfájós vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!A válaszod neked is!Veszek labdát:) De úszni nem tudok:(Köszönöm még egyszer!Szíja

Milyen más fájdalom a jóslófájás? Mit érezni akkor?

Legjobb válasz: Szerintem nekem két éjszaka volt jóslóm. Enyhébb mensiszerû fájdalom, nekem kb. 2-3 percig tartott, de csak egyszer-egyszer, nem jött vissza. Ahogy utánanéztem, ez már az lehetett! Jelenleg 34 hetet töltöttem be.

Szerintem nekem két éjszaka volt jóslóm. Enyhébb mensiszerû fájdalom, nekem kb. 2-3 percig tartott, de csak egyszer-egyszer, nem jött vissza. Ahogy utánanéztem, ez már az lehetett! Jelenleg 34 hetet töltöttem be.
Én is így tudom. Nekem is mensi szerû fájásaim vanna, a hasam aljában, és a doki erre mondta, hogy ez már jóslófájás. 34 hetes vagyok
Nekem csak keményedett, nem fájt egyáltalán.

Milyen olyan animék vannak ahol nincs semmien fájdalom a a szereplők szerelmi életében?

lehet?leg ecchi és ha lehet akkor még pluszba hentai

Legjobb válasz: Hát, ahogy én tudom,olyan szerelmi animék, amikben nem lenne lelki fájdalom (sajna) szóval, valami mást kéne keresned, de ajánlhatok egy nagyon hentai animét :Eroge! h mo game mo kaihatsu zanmai :) 2 OVA-s de nagyon HENTAI :D

Hát, ahogy én tudom, olyan szerelmi animék, amikben nem lenne lelki fájdalom (sajna) szóval, valami mást kéne keresned, de ajánlhatok egy nagyon hentai animét :Eroge! h mo game mo kaihatsu zanmai :) 2 OVA-s de nagyon HENTAI :D

Milyen érzés a méhszalagok nyúlása okozta fájdalom?

9 hetes vagyok. Néha érzek az alhasamban enyhe izomlázszer? fájdalmat, de ez kissé fokozódik ha leülök, felállok, megnyomom ott a hasam. Ez lehet a méh növekedése miatt? Nem er?s fájdalomról van szó, de aggódom, hogy normális-e?

Legjobb válasz: Teljesen normális, nekem még néha nyilall olyanokat a combom tövébe, hogy meg lehet hülyülni tõle. Olyan húzó, szurkáló fájdalom teljesen normális ne aggódj!

Teljesen normális, nekem még néha nyilall olyanokat a combom tövébe, hogy meg lehet hülyülni tõle. Olyan húzó, szurkáló fájdalom teljesen normális ne aggódj!
Nekem még most is van ilyen és volt h annyira fájt már h orvoshoz kellett vele mennem mert nem bírtam meg féltem h nem-e a picinek van baja.Azt mondják ált. akkor van ha kemény a hasfalad... kitartás :-S (16hetes kismami)
Nekem nyilaló fájdalom volt, ez teljesen normális.Ne aggódj!

Tényleg annyira fáj, amikor felteszik a lamináriát? Mégis mit érzel, milyen fájdalom?

Legjobb válasz: Erõsen szúró fájdalom, mintha kést döfnének az emberbe :( Vetélés miatt kellett nekem, hát egész éjjel ébren voltam a görcsöktõl :((

Erõsen szúró fájdalom, mintha kést döfnének az emberbe :( Vetélés miatt kellett nekem, hát egész éjjel ébren voltam a görcsöktõl :((
Nekem a felhelyezése nem fájt, utána pár órával enyhe mensis görcsök lettek, de engem még aznap mûtöttek is.
Nekem fájt a laminária felhelyezése, és utána ahogy tágított, nagyon görcsöltem. Mindenkinek más, de még senkitõl sem hallottam, hogy élvezte volna. :(
Én spec rosszul is lettem úgy fájt! :(( Utánna görcsölgettem picit, de az már nem volt vészes, maga a mûtét már megváltás volt, mert megszünt utánna minden fájdalmam! 1 hétig hagytak vetélni! :(((

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!