Találatok a következő kifejezésre: Milyen fájdalomcsillapítót bevenni (13 db)

Pánikbetegségemre 10mgos cipralexet szedek, e mellé milyen fájdalomcsillapítót lehet bevenni?

Legjobb válasz: Szia! Én is 10 mg-os Cipralexet szedek lassan 1 éve, szoktam bevenni Algopyrint, vagy Aspirint is, még semmi bajom nem volt tõlük. Mondjuk csak alkalmanként van fájdalomcsillapítóra szükségem szerencsére.

Szia! Én is 10 mg-os Cipralexet szedek lassan 1 éve, szoktam bevenni Algopyrint, vagy Aspirint is, még semmi bajom nem volt tõlük. Mondjuk csak alkalmanként van fájdalomcsillapítóra szükségem szerencsére.

Ha szoptatok, és muszáj fogorvoshoz mennem, kaphatok-e érzéstelenítő injekciót? És a kezelés után milyen fájdalomcsillapítót lehet bevenni?

Már nem csak kizárólag, de naponta legalább 4-5-ször még szopik a baba.

Legjobb válasz: szoptatás alatt is szólni kell a dokinak, attól függ majd mit ad be. Lehet, de utána viszont nem mindegy milyen gyógyszert szedsz be, mert ind megjelenik a tejedbe, de a gyenge fájdalomcsillapító ( a doki tudni fogja elvileg) még jó is lehet a tejjel a babának, mert ha olyat szedsz minimális a kiválása és nem káros.

szoptatás alatt is szólni kell a dokinak, attól függ majd mit ad be. Lehet, de utána viszont nem mindegy milyen gyógyszert szedsz be, mert ind megjelenik a tejedbe, de a gyenge fájdalomcsillapító ( a doki tudni fogja elvileg) még jó is lehet a tejjel a babának, mert ha olyat szedsz minimális a kiválása és nem káros.
Nekem 3 hete húzták ki a bölcsességfogamat.A fogorvos azt mondta, hogy az érzéstelenítõ injekció csak helyileg hat, nem jelenik meg az anyatejben.Fájdalomcsillapítónak Algopyrin.De írasd fel, vényköteles lett!

Milyen fájdalomcsillapítót lehet bevenni?

Eddig elég jól vészeltem, pedig migrénes vagyok. Terhesség alatt sem vettem be semmit. De tegnap este már ott tartottam, hogy minden kijött belőlem(hánytam). Apa látta el a 2 gyerkőcöt.

Legjobb válasz: Paracetamol (panadol) és ibuprofen (nurofen) hatóanyagú mehet, ezt kaphatják a babák is 3 hónapos koruktól. De alkalomadtán 1/2-1 szem algopyrin is mehet, a kórházban én ezt kaptam szülés után fájdalomcsillapítónak (csak egyszer vettem be a gátsebem miatt, szerencsére nem volt rá többször szükségem).

Paracetamol (panadol) és ibuprofen (nurofen) hatóanyagú mehet, ezt kaphatják a babák is 3 hónapos koruktól. De alkalomadtán 1/2-1 szem algopyrin is mehet, a kórházban én ezt kaptam szülés után fájdalomcsillapítónak (csak egyszer vettem be a gátsebem miatt, szerencsére nem volt rá többször szükségem).
Paramax rapid, én ilyet eszek, ha már nagyon muszáj. Védõnõ ajánlotta, és a papírján is az van, hogy az elõírt dózisban terhesség és szoptatás alatt is alkalmazható (paracetamol hatóanyagú ez is).
Panadolt.
Algopyrint lehet nyugodtan.

Cipralex mellé fejfájás esetén milyen fájdalomcsillapítót lehet bevenni?

Legjobb válasz: Algopyrint, Algoflexet nyugodtan bevehetsz mellette,de ne egyszerre a kettõt. Teljen el a két gyógyszer bevétele közt 2 óra.

Algopyrint, Algoflexet nyugodtan bevehetsz mellette, de ne egyszerre a kettõt. Teljen el a két gyógyszer bevétele közt 2 óra.

Szoptatás alatt lehet magne B6 szedni? és mennyit? és milyen fájdalomcsillapítót lehet bevenni?

Köszönöm a válaszotokat

Legjobb válasz: Úgy tudom Magne b6-ot lehet, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos. Fájdalomcsillapítóból a paracetamol alapúakat nyugodtan beveheted, én pl. Saridont szedtem be, ha fájt afejem.

Úgy tudom Magne b6-ot lehet, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos. Fájdalomcsillapítóból a paracetamol alapúakat nyugodtan beveheted, én pl. Saridont szedtem be, ha fájt afejem.
Én nagyon migrénes vagyok, terhességem alatt nem volt gond, de szülés után ha lehet még erõsebben kínoz a migrén mint elõtte. Nekem algopyrint szoktak adni injekcióban, illetve én is azt veszek be, ha idõben sikerül bevennem.
Magne b6 mehet és Algopyrin, az a legveszélytelenebb. Amit tilos az a Kalmopyrin és Aszpirin.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Milyen fájdalomcsillapítót lehet bevenni a terhesség első pár hetében?

Két napja nagyon fáj a fejem, és nem merek semmilyen fájdalomcsillapított bevenni. Most kezdtem a 8 hetet.

Legjobb válasz: Orvosod van, vagy védõnõhöz mentél már. Mert egyszerûbb lenne õket kérdezni. Én terhesség alatt, Panadolt vettem be, nekem a doki ezt ajánlotta, de a barátnõm aki most kismama, neki a doki az Algopyrint adta. Bár én úgy tudom, Algopyrint nem lehet.

Orvosod van, vagy védõnõhöz mentél már. Mert egyszerûbb lenne õket kérdezni. Én terhesség alatt, Panadolt vettem be, nekem a doki ezt ajánlotta, de a barátnõm aki most kismama, neki a doki az Algopyrint adta. Bár én úgy tudom, Algopyrint nem lehet.
Szintén Panadol.
nekem a gyógyszertárba a panadolt javasolták. az algop.-t én ugy tudom h nem nagyon lehetne.
Panadol, Algopyrin. Az aspyrin, és az ibuprofen tartalmú fájdalomcsillapítók tilosak.
Borogasd hideg vízzel, vagy jeges zacskóval, hátha segít. Jobb ha semmilyent.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A védõnõ azt mondta, hogy bármit bevehetek, amit elõtte szedtem, csak nem szedjem rendszeresen, és ne egyszerre több szemet.Hát......!

Terhesség alatt milyen fájdalomcsillapítót lehet bevenni? Vélemények, tapasztalatok vannak esetleg?

Hidegfrontnál olyan fejgöcsöm van, nem múlik el semmit?l, csak gyógyszert?l. Sajnos.

Legjobb válasz: Én így voltan az elsõ trimeszterben,Iszonyat fejfájás gyötört volt hogy 2-3 napig.Aztán nekem is gyógyszer lett a vége.Az algopyrinbõl heti 1 max 2 még nem okoz sok kárt...Most is csak azt szedem ha fáj a fejem és a lányomnál is azt szedtem...

Én így voltan az elsõ trimeszterben, Iszonyat fejfájás gyötört volt hogy 2-3 napig.Aztán nekem is gyógyszer lett a vége.Az algopyrinbõl heti 1 max 2 még nem okoz sok kárt...Most is csak azt szedem ha fáj a fejem és a lányomnál is azt szedtem...
nekem az algopyrint javasolta a dokim
algopyrin, panalgoryn, a nurofenbõl a gyengébb, és állitolag a cataflam is szedhetõ fájdalomra. nekem is iszonyat szokott fájni a fejem, bár nekem a fogam is fájt mostanában igy napi 1 algopyrinnel birtam csak ki azt is este vettem be mer nem tudtam aludni :S 29hetes kismama
Nekem anno Paramax-ot adtak a gyógyszertárban, amikor fájt a fogam, gondolom, más fájdalomra is jó.. Direkt megnézte a gyógyszerésznõ és terhesek is szedhetik.. :-)
Algopyrin, panadol, de azt mondják, hogy cataflam-ot is lehet - a dokim szerint. A védõnõ a panadolt javasolja. Mindkettõ azt mondja, hogy ne várjam meg amíg nagyon fáj, mert felmehet a vérnyomás stb., néha 1-1 szemtõl nem lesz semmi baja a babának.
Nekem csak a Paramax Rapid-ot ajánlották!

Ha szoptatás alatt megjön a menzi, milyen fájdalomcsillapítót lehet bevenni?

Lassan 4 hónapos a kisfiam, szoptatom, és még nem menstruáltam. Viszont nekem korábban is szokott fájni a hasam az els? két napon, gyógyszert is mindig be kellett vennem. Ha megjönne szoptatás alatt nem tudom milyen fájdalomcsillapítót lehet bevenni. Köszi.

Legjobb válasz: Valószínûleg a szüléssel elmarad a görcsös menstruáció. Ha mégis fájna, akkor meleg fedõ a hasra! De nem fog!

Valószínûleg a szüléssel elmarad a görcsös menstruáció. Ha mégis fájna, akkor meleg fedõ a hasra! De nem fog!
Algoflex, Panadol. Algopyrint is sokan írnak. Persze módjával.
Algopyrint, no-spa-t is lehet szedni.

Szoptatás alatt milyen fájdalomcsillapitót lehet bevenni?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a kórházban Algopirint és Panadolt adtak. Üdv: 8 hetes baba anyukája

Szia! Nekem a kórházban Algopirint és Panadolt adtak. Üdv: 8 hetes baba anyukája
Algopirint biztos.
Én már igazán rutinos vagyok, már két éve szoptatok folyamatosan. :-) Ha nagyon fáj valamim, általában a fejem, akkor csak Algopyrint használok. A kórházban is ezt adták szülés után mikor nagyon fájt a gátsebem. 4, 5 kilós baba volt, végig szétrepesztett.:s Elõször mindig egy felet veszek be, ha nem múlik, akkor a máik felet. A Panadol nekem nem hat, de elvileg engedélyezett. Csak akkor vegyél be bármilyen gyógyszert, ha tényleg nagyon fáj és elkerülhetetlen.
Nekem is az algopirint és a panadolt mondták a kórházban.
Nekem a Paramax nevû gyógyszert adták a kórházban, azóta vettem is, mert sokkal jobban hatott nálam, mint a Panadol.

Fogfájásra milyen fájdalomcsillapítót lehet bevenni, ami nem árt a babának?

Legjobb válasz: Paracetamol vagy Paramax Rapid 500 mg. Jó egészséget! 37. hetes kismama

Paracetamol vagy Paramax Rapid 500 mg. Jó egészséget! 37. hetes kismama
Én inkább a fogorvost javaslom, és a kezelést. Én úgy tudom, hogy paracetamol tartalmu tabit tilos bevenni terhesség alatt. A dokik is max napi 2 db algopyrint szoktak mondani fájásokra. De próbáld elkerülni...
Szia! Paracetamol tartalmút, pl. Panadol, Rubophen. De a patikában tudnak segíteni, hogy minek még ugyanez a hatóanyaga. Arra nagyon vigyázz, hogy ne lépd túl a betegtájékoztatóban megadott adagot!
Ja és nekem a paracetamolt a nõgyógyász ajánlotta, mint terhesség alatt adható fájdalomcsillapítót.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, bevettem egy gyógyszert és most jelenleg nem fáj a fogam. Tudom, hogy a fogorvos lesz a megoldás, de nem egy kisvárosban hétvégén. :-(
Szióka, nekem 7 hetes terhesen a kórházban cataflamot adtak iszonyatos fogfájásra, de szigorúan napi egyet.Mindenesetre inkább beszéld meg a dokiddal, és rohanj a fogorvoshoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!