Találatok a következő kifejezésre: Milyen fájdalmak a (51 db)

egyáltalán fiú vagy lány vagy?:D neked mi a konkrét problémád?
akkor mondd, hogy mindig fáj, vagy ha arra sem, akkor add be a derekad és mondd, hogy csíp a pisi, oszt annyi:D hihetetlen, hogy csak kategorizált fájdalommal képesek törõdni..
A kérdező hozzászólása: rosszul irtam tudok aludni...
A kérdező hozzászólása: Már hetek óta nem csinálom, téli szünet elõtt csináltam. A hugycsövemmnél (belül) De mostmár nem annyira tudok aludni stb. Ez az orvos vezárigazgató urulógián. Van magánrendelõje is Apámat is meggyogyította amikor fájt neki. De azt mondta bármikor csinálhatunk labort ha csíp a pisi
Maga a cso faj, vagy valamivel foljebb? Ha foljebb, akkor meg kisebb epeko 7s lehet akar Gyanum, hogy valami felsertette a rendszert:S De a hidegviz nem valoszinu, hogy baj volt, se a kezedrol nem ment at, ha elotte nem turkaltal fekaliaban:D Mindenesetre pihentesd a limbit, az sem kizart, hogy tulhajszoltad a fickot
Hát ezt így nagyon nehéz megmondani, tanácsot adni! Én speciel csodálkozom, hogy nem végeztek laborvizsgálatot nálad. Lehet, hogy ciki, de ha apával voltatok fel kellene keresnie egy másik orvost is, hogy mi a bajod, szerinte kellene e végeznie és végezne e egy laborvizsgálatot. Ha igen, akkor hozzá is el kellene mennetek. Persze õ is megvizsgálna, de közelebb kerülnétek a megoldáshoz. A kamilla teás fürdés a makk érzékenységedre jó lehet, de belsõleg az sem hat fel a húgycsõre szerintem. Ha felfáztál volna, akkor sûrûbben járnál WC-re, állandó ingered lenne pisilésre és ezek szerint csípne is. Én apával megkérdeztetnék másik urológust is és pozitívabb válasz esetén felkeresném õt is vele.
A kérdező hozzászólása: Néha volt olyan hogy maszturbálás után mentem és gyorsan megfürödtem lemostam a spermát meleg vizel aztán gyorsan hideg vízzel az baj ha hideg vízel megmostam? Lehet hogy ezért fáztam fel? Akkor most mit tegyek? tea, kammila fördetés stb?
A kérdező hozzászólása: Mondták a lambort hogy csinálnak de csak akkor ha nehezen pisilek meg csíp a pisi. De nekem könnyedén jön a pisi és nem fáj vizelés közben. VAlamelyik este is nagyon szúrt amikor felkeltem :/ de az orvos aztmondta hogy nincs szervi problémám megfogta mindenhol a golyóimat meg a herémet akkor most kamilla tea?:DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Apámmal elmentünk.Aztmondta az orvos hogy ha csíp pisilés közben akkor kell vizsgálatot csinálni.De nekem nem csípet.Nekem szúró érzésem szokott lenni énis gondolkodtam azon hogy elkaphatam valamilyen fertõzést, nem szoktam semmi síkosított használni, lehet hogy bacirusok a kezemrõl belekerülhetek a hugycsövembe? Lehet nem volt tiszta a kezem és ez miatt? Neked volt ilyen bajod? Ha felfáztam/vagy elkaptam valamilen fertõzést kézi utón akkor mit tegyek? Ha kamilla teával mosakodom akkor meggyógyítja? HElp!
Szia! Urológusnál voltál? A maszturbációtól nem sérül meg a péniszed és nem jár betegséggel, ha nem csinálsz butaságot. Remélem nem dugdostál fel semmit sehova... :) Ha csíp, akkor valamilyen fertõzésed lehet, de ezt furcsálom, hogy nem vizsgálták urológián. Pedig labort szoktak kérni és csinálni.
A kérdező hozzászólása: fiú vagyok olyan jellegü problémám van hogy fáj a pénisem, már hetek óta nem maszturbáltam, voltam orvosnál megnézte aztmondta nincs baja.De én aggódom mert olyan érzésem van hogy a hugycsövem környékén szúr! szerintetek megsérült a hugycsövem a maszturbálástól? ha nektek volt ilyen akkor irjatok kérlek. 14 éves vagyok egy laboreredmény kimutatná?
Az egyetlen szövõdmény, hogy nincs barátnõm. :D
Csináltassatok labort de akár ultrahangot is. Nem normális a problémad.

Csajok? Milyen fájdalmakkal jár a menstruációtok?

Nekem változó: van olyan hónap amikor egy héttel el?tte fájni kezd a mellem, olyankor nem görcsölök mikor megjön, és van olyan amikor egyáltalán nem fáj semmi, csak megjön, de utána fél napig kínoz a hasfájás. Nektek milyen "fájdalmaitok" vannak?

Legjobb válasz: Régebben sokat görcsöltem, de amióta dohányzom szinte semmi bajom sincs. Kis túlzással észre se veszem, hogy megvan. Viccen kívül. 19/L

Régebben sokat görcsöltem, de amióta dohányzom szinte semmi bajom sincs. Kis túlzással észre se veszem, hogy megvan. Viccen kívül. 19/L
Nekem mióta fogamzásgátlót szedek, szinte egyáltalán nem fáj. Azelõtt meg akartam halni, úgy görcsölt :)
alhasi fajdalmak, gorcsok, sokszor szedules, fejfajas. :/ legfobb kivansagom, h barcsak ne lenne.
Nekem elõtte 2-3 nappal mindig nagyon fáj a fejem és iszonyatos hányingerem van. Amikor megjön, van, hogy nagyon görcsöl a hasam de olyan is, hogy , , csak" a hányinger , meg a fejfájás marad egy kis hasfájással.
nekem elõtte egy nappal a lábam a bokám fáj. de utána semmit nem érzek...
Van, hogy meg sem érzem jóformán, de pl. tegnap este megjött, délelõtt azt hittem megdöglök :( de bevettem fájdalomcsillapítót, és már jobb...nem tudom mitõl függ.
Nekem csak akkor görcsöl, ha ideges vagyok. Tehát ha pont akkor van ZH az egyetemen, vagy vizsgaidõszak, vagy zenekari fellépés. Ha nyugodt vagyok, akkor semmi bajom.
Hát nekem menstruáció elõtt 1 héttel mellfájás, amikor megjön, elõtte 1-2 órával elkezdek kicsit görcsölni, hányingerem lesz..amikor megjön pár perc alatt iszonyúan begörcsölök, a hányingerem elviselhetetlen, általában a wc kagyló felett görnyedek 1 órát...és ráadásul akkor még gyógyszert sem tudok bevenni, hisz úgyis kijön:S:S elég borzasztó.. voltam egyszer nõgyógyásznál, hogy fogamzásgátló segíthet-e, közölte hogy nem valószínû.. pedig már mindent kipróbáltam, de nem. Egy évben jó ha 2 alkalomkor "csak" görcsölök...:( 22L
Szinte mindegyik elõtt pár nappal leadja a jelzést egy kis hasfájással hogy meg fog jönni, az hasfájás olyan tipikus menzesz fájás vagy nem is tudom :D A mellem szinte sose fáj, 10bõl ha 1× talán. Volt olyan idõszak mikor egymás után 3-4 alkalommal elsõ nap úgy fájt a hasam hogy majd elájultam, ami legtöbbször elõfordul az a rossz kedv és a vele járó hasfájás, van mikor csak annyira hogy zavar, van mikor egész nap az ágyban punnyadnék úgy fáj még se olyan nagyon. Remélem érthetõ :D
Nekem is vannak idõnként görcseim. Egyszer erõsebben, máskor kevésbé. Mellfeszülésem sosem volt. De egy jó tanács (nekem bejött): igyál cickafarkteát! Kb. 1 héttel, mielõtt megjönne, minden nap egy bögrével. Nem éppen jóízû, de megéri. Inkább, minthogy órákig görcsölj. (Nekem volt már ilyen.)

Volt valakinek endometriozisa? Hogy vette eszre, milyen fajdalmai voltak, milyen idokozonkent? Volt is mutet? A doki sima ultrahangal nem latja?

abaval probalkozunk es felek h endom van ezert nem sikerul:(( es valakinek a mutet utan egybol osszejott a baba?hogy van ez?valaki irja meg kerlek a tapasztalatait,koszonom

Legjobb válasz: Szia. Engem 3 hete mûtöttek endometriózis miatt már másodjára. Fél éve próbálkozunk mi is a babával, most bizakodom.. Nekem nagyon fájt már napokkal menstruáció elõtt a hasam, közben pedig volt, hogy fel sem tudtam kelni.. menj el dokihoz, mert az a tapasztalat, hogy kb. a 4-5.-ik doki jön rá, hogy ez tényleg az, én is így voltam.. Kitartás!!

Szia. Engem 3 hete mûtöttek endometriózis miatt már másodjára. Fél éve próbálkozunk mi is a babával, most bizakodom.. Nekem nagyon fájt már napokkal menstruáció elõtt a hasam, közben pedig volt, hogy fel sem tudtam kelni.. menj el dokihoz, mert az a tapasztalat, hogy kb. a 4-5.-ik doki jön rá, hogy ez tényleg az, én is így voltam.. Kitartás!!
Másfél évig próbálkoztunk, de nem sikerült teherbe esnem. A menstruációm viszonylag normális volt, nem voltak fájdalmaim. Egy dolog volt furcsa, hogy 2-3 nappal a mensi elõtt már barnáztam. A sok csalódás után elmentem orvoshoz, ultrahangom volt, talált egy nagy cisztát és több kicsit. Volt vérvételem, kiderült, hogy ösztrogéndominanciám van és nincs peteérésem. Néztek CA 125-öt (ez egy tumor marker), ennek is nagyon magas lett az eredménye, emiatt rögtön laparoszkópiát javasolt a doki. Megmûtöttek, hogy nagyon súlyos endóm van. Sajnos, a férjemnek is rosszak az eredményei. Nálunk szóba sem került a spontán próbálkozás, mûtét után 3 hónappal kezdtük a lombikot! 15 hetes kismama vagyok! Sok sikert kívánok Nektek! Nekem sok infót nyújtott a hoxa. hu-n található endometriózisos fórum!
A nõgyógyászod.
Hát igen
'A spirál komoly szövõdményeket okozhat, pl. vérzést, kismedencei fertõzést és a méh átfúródását. Ezek miatt meddõvé válhat a nõ. Súlyos mûtétek válhatnak szükségessé, sõt egyes esetekben halált is okozhat a spirál használata.' http://hexa.hcbc.hu/meh/iud.htm Egyébként szerintem is inkább nõgyógyásznál érdeklõdj.
a feltétele elvileg nem fáj, hát nekem fájt.egyébként kérhetsz hozzá fájdalomcsillapítót.a veszélyeket nemtudom, nekem fél éve rakták fel.de viszont azt tudnod kell hogy a spirál a megtermékenyülést nem, csak a beágyazódást gátolja.utána enyhe görcsöm volt kb egy napig.a menzim erösödött tõle.hát a biztonságrol pedig annyit tudok, hogy annyira nem az, becsúszhat a baba.dehát nincs 100százalékos módszer!

Milyen fájdalmak vannak a kitolási szakaszban?

Legjobb válasz: Ha az orvos nem mondja, nekem fel sem tûnik, hogy mikortól van a kitolási szakasz. Talán kicsit erõsebb volt, de én nem vettem észre különbséget.

Ha az orvos nem mondja, nekem fel sem tûnik, hogy mikortól van a kitolási szakasz. Talán kicsit erõsebb volt, de én nem vettem észre különbséget.
Mikor már ott vagy nem a fájdalommal fogsz törõdni, mert akkor már csak a nyomásra figyelsz.Viszont az addig vezetõ út, már kellemetlenbb.Nálam csempekaparós volt, de mindenkinél más.
Szerintem sincs különbség. Inkább megkönnyebülés, mert már nem kell visszafolytanod a nyomást, végre nyomhatsz! Vajúdás során el kell sóhajtanod a fájásokat.
Nekem pont, hogy akkortól fájt jobban. Mivel akkor már nem hatott az érzéstelenítés. Mondtam is a dokinak, hogy már kezd nagyon fájni, adjon még gerincbe cuccot, de mondta, hogy felesleges, mert a kitolási szakaszban már nem hat. Hát, mit ne mondja, azon gondolkodtam, hová meneküljek, de azért csak kijött a kisfickó :)
Nekem pl a kitolási szak már nem fájt, hanem csak kakilni kell érzésem volt haskeményedéssel. De utána úgyis elmúlik egycsapásra :o) Szép szülést!! :o)
Nekem is megkönnyebbülést hozott a kitolási szakasz, mert nyomás közben már nem fájt.
Nekem elegge fajdalmas volt, talan csak azert elviselhetobbek mert tudod hogy mindjart vege.

Endometriozis esetén milyen állagú a menstruácio? Nagy fájdalmakkal jár?

Nekem nem fáj mielött megjön.Ugy rendes mennyiség?,csak egy baj van,hogy nyák van benne.Tapasztalatok?

Legjobb válasz: és az miért baj?az a levált méhnyálkahártya. nekem nagyon fáj,mikor megjön,fetrengek a görcsbe :((((

és az miért baj?az a levált méhnyálkahártya. nekem nagyon fáj, mikor megjön, fetrengek a görcsbe :((((
A kérdező hozzászólása: Nekem régen nem volt nyák benne.Mindez szülés után kezdödött.Ezért gondolom, hogy valami nincs rendben.Elég sok van benne....
õszintén szólva, én még sosem láttam magamnak.se szülés elõtt, se szülés után.lehetséges talán, hogy vastagabb, és azért tûnik soknak neked?nemtudom. látod én görcsölök õrülten, állítólag ez a leválás miatt van, aztán még sose láttam..
A kérdező hozzászólása: Mit nem láttál?Nyákot a menziben?Én nem tudom, hogy nekem mi a bajom, csak kombinálok.Majd elmegyek dokihoz és majd talán õ megmondja, hogy miért van nyák benne...
A kérdező hozzászólása: Te régen szenvedsz már ebben a betegségben?Gyerköcöd van?Hogy vetted észre???

Honnan lehet tudni hogy terhes a barátnöm? (2-3 hete volt az aktus) milyen fájdalmak jelentkezhetnek?

Legjobb válasz: A leggyakoribb (nem is tudom, hogy van-e másmilyen) fájdalom, hogy úgy érzi, mintha meg akarna jönni. Amúgy teszt, vagy orvos a lelke.

A leggyakoribb (nem is tudom, hogy van-e másmilyen) fájdalom, hogy úgy érzi, mintha meg akarna jönni. Amúgy teszt, vagy orvos a lelke.
Akkor kezdjetek aggódni, ha nem jön idõre meg a mensije, pedig meg szokott (4-5 nap késés még nem gáz). A mensije után és a következõ mensi elõtt 1 héttel elég kicsi a valószínûsége, a ciklusa közepén (az elõzõ mensije után 2 héttel) elég könnyen teherbe eshetett, ha nem védekeztetek. A terhesség legelsõ jelei általában az elõzõ mensi után 6-7 héttel jelentkeznek - mellfeszülés, alhasi fájás (ahogy az elõzõ írta: mintha meg akarna jönni), émelygés, gyakran kell pisilni. Szerintem ha izgultok, vegyetek egy gyorstesztet (én 2 hete kb 400 ft-ért vettem) és egybõl kiderül. Ezt is csak azután érdemes megcsinálni, miután már kb 1, 5-2 hetet késik a havija, mert elõtte akkor sem biztos, hogy kimutatja, ha tényleg terhes. De ha jól számolom, egyenlõre nem kell aggódnotok. Általában attól is késik a mensi, ha nagyon izgul. Nekem volt, hogy 10 napot késett, mert féltem, pedig mindig pontos volt elõtte.
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigieket :) hát a havi megjött csak havi után ugy elkezdett fájni a hasa de azt monta nem naon fájt meg scak néha néha fáj 2 napig ez tegnap monta ma meg már áll. nem fáj tök jól van
Én annyit hozzátennék, hogy azért közel két hetet nem kell várni a teszteléssel egy normál ciklus esetében! Nekem ugyan kicsit rendszertelen volt, de sokkal hamarabb kimutatta, még engem is meglepett, persze csak halványka volt a második vonal! Igaz kicsit drágább fajta teszt volt, sok múlik azon, mennyire érzékeny az a teszt!

Ki kellene hogy vegyék a manduláimat, nagyon félek, hogy meg ne haljak. Kétségbe vagyok esve. Milyen ez a műtét? Mit érzek utána? Lesz lázam, fájdalmam?

Legjobb válasz: Nezd a mandulamutetbe nem fogsz belehalni. Abba ha nem veszik ki, es egy gyulladas rahuzodik a szivedre szelsoseges esetben viszont belehlhatsz. Semmi exra nem fog tortenni. Igen fajni fog utanna, es keszulj fel, hogy inkabb pepes eteleket fogsz tudni enni. De masnak is csinaltak mar iyet es kibirta. Es ez fontos! Keszulj fel lelkiekben arra, hogy utanna fajni fog, es nehezen fogsz tudni nyelni nagyon. De naprol napra jobb lesz!

Nezd a mandulamutetbe nem fogsz belehalni. Abba ha nem veszik ki, es egy gyulladas rahuzodik a szivedre szelsoseges esetben viszont belehlhatsz. Semmi exra nem fog tortenni. Igen fajni fog utanna, es keszulj fel, hogy inkabb pepes eteleket fogsz tudni enni. De masnak is csinaltak mar iyet es kibirta. Es ez fontos! Keszulj fel lelkiekben arra, hogy utanna fajni fog, es nehezen fogsz tudni nyelni nagyon. De naprol napra jobb lesz!
Nekem gyerekkoromban vették ki. én nagyon rosszul voltam a mûtét után, egész éjjel hánytam, levert voltam. aztán fájt a helye, olyan volt mintha a torkom fájna. gyerekkorban érdemes kivetetni, felnõttkorban lassabban regenerálódnak a szövetek és nehezebb is kivenni. rutinmûtét amúgy.
Ne izgulj már akik meghaltak azoknál számtalan más ok is közrejátszahtott például volt más betegségük is vagy vérzékenyek voltak, hemofiliások, és nem állt el a vérzés.. Ez olyan dolog hogy egy sima megfázásba is rengetegen belahaltak már ! Meghalni bármitõl meg lehet!! Akár egy gombostûtõl is vagy egy szerencsétlen eséstõl! De például a stressztöl is!! Ne stresszelj!!!
Akik meghalnak, én úgy tudom, hogy a vérzés miatt. Megfulladnak azt hiszem a vértõl. De az nagyon extrém eset. A láz fertõzés, gyulladás jele. Akkor vissza kell menni. De amúgy 3 napot (itt nálunk legalábbis) bent kell maradni.
Szia! Helyi érzéstelenítéssel csinálják, ülve, mintha a fogadat húznák ki, csak mélyebbre nyúlnak. És fáj utána. Nem fogsz meghalni, nyugi :)
Nem fogsz meghalni, enyhe höemelkedésed lehet... Kb egy két hétig utánna nem emelhetsz és nem erölködhetsz... Nem veszélyesebb egy foghuzásnál a dolog... Nyugi!
Amúgy oylan is van hogy kiveszik fiatalon aztán visszanõ..
A kérdező hozzászólása: De akik meghaltak benne, azokkal miért történt?És mondják ha lázas utánna az ember akkor gond van?
Nekem tavaly vették ki a mandulámat. És én is nagyon féltem... Nem lesz semmi baj. Engem altattak, szval a mûtétet egyáltalán nem éreztem. A mûtét után se nagyon fájt még, de mikor hazaengedtek, akkor napról napra egyre jobban fájt 2 hétig. Enni nem nagyon tudtam, sõt még inni se. Lázam nem volt, de a kórterembe volt olyan aki hányt. 16/L
Nekem 5 évesen vették ki. Semmire sem emlékszem a mûtétbõl. Anya elmondása szerint jól viseltem, csupán inni nem akartam, mert kellemetlen volt a nyelés.
Kellemetlen, utána egy darabig fájni is fog, de ki lehet bírni. Kis kockázatú beavatkozás (pl. mint egy bölcsességfog-mûtét, stb.), teljesen felesleges tõle pánikolni. Ennyi erõvel a zebrán se menj át, az is kockázatos.

34. hét után lévő kismamák Nektek milyen fájdalmaitok vannak? Nem tudom, hogy mi a normális és mi nem.

Ma éjszaka arra ébredtem, hogy olyan, mintha karmolás lenne a hüvelyemben. Nem folytonos az érzés, de érzem többször is.

Legjobb válasz: A hétvégén én is betöltöttema 34 hetet. Többször észlelek alhasi fájdalmat, enyhe menstruációszerû görcsöket. Ilyen fura hüvelyi dolog nálam is volt, de csak egyszer, egyik este. Ha sokáig talpon vagyok, alaposan bekeményedik a hasam, elég aggasztó számomra. Én nagyon bízom benne, hogy még legalább 4 hétig nem szülök, jó helye van ott benn a kisbabónak. Mire vagy pontosan kiírva? Kisfiú vagy kislány? Neve? Nekünk kislány lesz és a neve még vitás, emiatt nem tudok pontosat írni. Minden jót neked!

A hétvégén én is betöltöttema 34 hetet. Többször észlelek alhasi fájdalmat, enyhe menstruációszerû görcsöket. Ilyen fura hüvelyi dolog nálam is volt, de csak egyszer, egyik este. Ha sokáig talpon vagyok, alaposan bekeményedik a hasam, elég aggasztó számomra. Én nagyon bízom benne, hogy még legalább 4 hétig nem szülök, jó helye van ott benn a kisbabónak. Mire vagy pontosan kiírva? Kisfiú vagy kislány? Neve? Nekünk kislány lesz és a neve még vitás, emiatt nem tudok pontosat írni. Minden jót neked!
Szia!Én is pontosan így voltam(vagyok), a 34 héttõl szurkálást, furcsa fájdalmat érzek néha.Voltam dokinál, és megnyugtatott.Akkor azt hittem lassan mehetek szülni, nagyon megijedtem én is.Most 36 hetes vagyok, és örülök, hogy még egyenlõre minden ok.Kitartást neked!Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Április 30ra vagyok kiírva. Kisfiam lesz, a neve pedig Levente. :-) Én is nagyon remélem, hogy még legalább 1 hónapig a pocimban marad. Te hol szülsz? És Neked is minden jót, könnyû szülést!
Mi is április 30-ra vagyunk kiírva Vincével. Nekem a hüvelyem még nem jelezget, de a szemérem csontom, az már borzastóan fáj éjjelente, ha fordulok, illetve állva nehéz a nadrágot felhzni, mmert ha emelem a lábam, majd szétszakadok. Úgy tudom ez ilyenkor normális. Készül a szervezet a szülésre, lágyul a"kijárat". Keményedni az utóbbi 2 hétben nem keményedtem csak vagy 2-szer. Már nem dolgozom mert elõtte viszont volt ilyen gond, és a méhszáj Cx2000-es volt. Pihenés , meg 3*2 Magne B6, illetve ha nagyon feszít, akkor egy fél konyak. A ti babátok is hiperaktív? Gondolom kihasználja, hogy még van helye.:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igen, elég sokat mozog Levi. Bár most már nem annyira a rugdosás a jellemzõ, inkább kinyomni szereti magát és keresztbe fordulni, na ekkor nem sok levegõ jut nekem. Nálatok mi a helyzet?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!