Találatok a következő kifejezésre: Milyen fájások igazi (5 db)

Milyen fájások az igazi és erős fájások?

Mindenki csak azt írja, hogy meg fogom érezni, de mégis mit? Milyen fájdalom ez?

Legjobb válasz: Képzeld el, hogy hasmenésed van, de azt a részét, amikor még csak csikarja a hasad, görcsöl. Ezt szorozd meg úgy 4-5-tel, (vagy még többel), ilyenek a tágulásnál a fájdalmak. Vagy ha volt már veseköved, akkor ahhoz hasonló fájdalom, csak nem folyamatos. Hmm, most olvasom újra amit írtál, nyilván a kezdõ fájásokra gondoltál, bocsi. Ezek erõsebb menstruációs görcsökre emlékeztetnek, és rendszeresen jelentkeznek. Amikor felfigyelsz rá, akkor kb. 10 percenként, és ez folyamatosan rövidül. De persze ezt is embere válogatja.

Képzeld el, hogy hasmenésed van, de azt a részét, amikor még csak csikarja a hasad, görcsöl. Ezt szorozd meg úgy 4-5-tel, (vagy még többel), ilyenek a tágulásnál a fájdalmak. Vagy ha volt már veseköved, akkor ahhoz hasonló fájdalom, csak nem folyamatos. Hmm, most olvasom újra amit írtál, nyilván a kezdõ fájásokra gondoltál, bocsi. Ezek erõsebb menstruációs görcsökre emlékeztetnek, és rendszeresen jelentkeznek. Amikor felfigyelsz rá, akkor kb. 10 percenként, és ez folyamatosan rövidül. De persze ezt is embere válogatja.

Ha sok kicsi rendszertelen összehúzódásom van, akkor nemsokára jön a babucim? Milyen az, amikor az IGAZI fájások jönnek?

37 hetes 5 napos vagyok. 3 ujjnyira kivagyok már tágulva (azt nem tudom, hogy küls? vagy bels?, mert nem mondta a doki) és reggel óta ezeket a jósló fájásokat, keményedéseket érzem kb 10 percenként, de van hogy hamarabb, pár másodpercre. Eddig nem volt ennyiszer keményedésem. Nincs hasmenésem, nincs fészekrakó ösztönöm, semmi ilyen "el?jel" csak egy kicsit kábának érzem magam. Ja és nagyon er?s kocsonyás folyásom volt most az el?z? 5 napban, de ma már ezt nem tapasztaltam.

Legjobb válasz: A kocsonyás folyás lehet a nyákdugó -ami a méhnyak felpuhulását jelzi- de nem mérvadó mert van aki rá két hétre szül van aki másnapra rá. Az igazi fájások rendszeresek és hogy úgy mondjam lélegzetelállítóak . Meg lehet különböztetni a jóslóktól mert ott még tudsz beszélni és mosolyogni közben de a szülési fájásnál legyen az akárhány perces már nem. Attól függ hogy fogja fel az ember nem feltétlenül fájnak csak kellemetlen és arra késztet hogy hagyj mindent félbe és lazítsd el magad közben ne akarj ellene tenni semmit mert úgy sokkal rosszabb és még el is fáradsz közben nyugodtan egyél mert erõ és kitartás kell hozzá. A hasmenés meg a fészekrakó ösztön nem mindenkinél jelentkezik. Ha tudod írd a fájásokat így láthatod hogy milyen idõközönként jönnek és feltünik ha van bennük rendszer.

A kocsonyás folyás lehet a nyákdugó -ami a méhnyak felpuhulását jelzi- de nem mérvadó mert van aki rá két hétre szül van aki másnapra rá. Az igazi fájások rendszeresek és hogy úgy mondjam lélegzetelállítóak . Meg lehet különböztetni a jóslóktól mert ott még tudsz beszélni és mosolyogni közben de a szülési fájásnál legyen az akárhány perces már nem. Attól függ hogy fogja fel az ember nem feltétlenül fájnak csak kellemetlen és arra késztet hogy hagyj mindent félbe és lazítsd el magad közben ne akarj ellene tenni semmit mert úgy sokkal rosszabb és még el is fáradsz közben nyugodtan egyél mert erõ és kitartás kell hozzá. A hasmenés meg a fészekrakó ösztön nem mindenkinél jelentkezik. Ha tudod írd a fájásokat így láthatod hogy milyen idõközönként jönnek és feltünik ha van bennük rendszer.
Nálam már 30 hetesen elkezdõdtek a keményedések és a 39. héten szültem. észre fogod venni ha már beindul a szülés, az igazi fájások. Ez leht nálad josló fájás is, ami akár 2-3 héttel elöbb jelentkezik. Dia
Szerintem a kocsonyás váladék semmiképp nem a nyákdugó, mert az egyszerre jön ki és nem több napig folyamatosan. Szóval ne aggod, mert érezni fogod ha menni kell!

Milyen pontosan a joslo fajas? Mikor lehet tudni h az az es nem igazi fajasrol van szo?

Tegnap ejjel nagyon fajt lent a pocak,mint amikor mensi jon. Derekfajas nem volt. Ma is neha ereztem h fajok. A font is befolyasolhatja?

Legjobb válasz: Persze, a jóslókat a front is befolyásolhatja. Úgy tudod a valódi fájást felismerni, hogy az nem múlik el rövid idõn belül, hanem rendszeres idõközönként jön és egyre erõsödik. Amikor érzed a fájásokat, feküdj le kis idõre vagy állj a zuhany alá és folyass magadra kellemesen meleg vizet, ha csak jóslók, akkor elmúlnak.

Persze, a jóslókat a front is befolyásolhatja. Úgy tudod a valódi fájást felismerni, hogy az nem múlik el rövid idõn belül, hanem rendszeres idõközönként jön és egyre erõsödik. Amikor érzed a fájásokat, feküdj le kis idõre vagy állj a zuhany alá és folyass magadra kellemesen meleg vizet, ha csak jóslók, akkor elmúlnak.

Egy 10-es skálán mi a külömbség a jóslófájás és az igazi fájás között? Hány hetes kortól ihatom a Laktoherbet és milyen adagban?

Legjobb válasz: A jóslófájás más jellegû, másképp fáj. 10-es skálán nem tudok különbséget írni, mert nem tudjuk, milyen fájásra vagy kíváncsi. A vajúdás kezdete nem is fáj, inkább húzódik, a tolófájások, és ami a 3 perces után jön az 10-es skálán mérve olyan 11-es.

A jóslófájás más jellegû, másképp fáj. 10-es skálán nem tudok különbséget írni, mert nem tudjuk, milyen fájásra vagy kíváncsi. A vajúdás kezdete nem is fáj, inkább húzódik, a tolófájások, és ami a 3 perces után jön az 10-es skálán mérve olyan 11-es.
ha a jóslófájás az 1-es, akkor a tágulási szak alatti méhösszehúzódások érzete 10, de nem mindegy, hogy éled meg. El lehet lélegezni a fájásokat és segíthetsz is, pl. nem fekszel vagy ülsz, hanem ácsorogsz v. gugolsz v. térdelsz, táncolsz, ringatod a csípõd, közben alkalmazod a haslégzést, a függõleges testhelyzet nagyon elõnyös ilyenkor nekem a tolófájások nem fájtak, nem kellett nyomnom sem, mert hagytam, hogy a méhem dolgozzon és így volt a legjobb a babáimnak is
Laktoherbet a szülés után kezdheted el inni.

38 hetes vagyok. Milyen a jósló, és az igazi fájás? Ma egész nap nyilalgatott, ilyen erősen még soha, de, még nem hiszem hogy ez az. Ez már lehet a jele, hogy napokon belül?

Legjobb válasz: Szia. Én is 38 hetes vagyok, és én 2 napja éreztem olyat, mint amikor mensi alatt görcsöl a hasam. Csak ez viszonylag rövid ideig tartott. A doki azt mondta, hogy na ez egy jósló fájás volt, és majd ilyenek lesznek az igaziak is, csak azok rendszeresek lesznek. Ha kellemetlen próbáld meg, hogy sétára, zuhanyozásra elmúlik-e. Ha igen, akkor csak jósló, ha nem és már 5 percenként jönnek, akkor irány a kórház. Remélem tudtam segíteni. Üdv.

Szia. Én is 38 hetes vagyok, és én 2 napja éreztem olyat, mint amikor mensi alatt görcsöl a hasam. Csak ez viszonylag rövid ideig tartott. A doki azt mondta, hogy na ez egy jósló fájás volt, és majd ilyenek lesznek az igaziak is, csak azok rendszeresek lesznek. Ha kellemetlen próbáld meg, hogy sétára, zuhanyozásra elmúlik-e. Ha igen, akkor csak jósló, ha nem és már 5 percenként jönnek, akkor irány a kórház. Remélem tudtam segíteni. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Végülis elmúltak, de reggel óta jönnek folyamatosan, de nincs benne rendszer.
Akkor még ebbõl akármi is lehet. Majd ha 7 és késõbb 5 perces rendszer lesz, vagy esetleg elfolyik a magzatvízed, akkor kell menni a kórházba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!