Találatok a következő kifejezésre: Milyen extrém lehet szeretkezni (1 db)

Milyen extrém helyen lehet szeretkezni?

Barátommal úgy döntöttünk, hogy kiprobáljuk a szeretkezést máshol is, mint például az ágyban! Ti eddig ha csináltátok nyilvános helyen, hol csináltátok? Tapasztalatok...elöre is köszi!

Legjobb válasz: A legjobb hely a települések határán van a kukoricaföld mellett a földúton vagy az erdõben egy vadászles alatt:DDD Persze néha-néha feltünhet 1-2 vadász vagy kóborló motoros,minket észre is vettek ja és kocsiból :D:D:D:D:D

A legjobb hely a települések határán van a kukoricaföld mellett a földúton vagy az erdõben egy vadászles alatt:DDD Persze néha-néha feltünhet 1-2 vadász vagy kóborló motoros, minket észre is vettek ja és kocsiból :D:D:D:D:D
Duna-parton :) ez tapasztalat! Picit nyugisabb helyen, de izgi volt! Meg autóban is, egy elhagyatott parkolóban, sötétben! Annyira talán nem rizikós, de adrenalin az van!
Én egyszer láttam egy vidit ahogy több száz méter magasan egy helikopterbõl lógva csinálta egy csaj meg egy pasi :P Hát olyat röhögtem rajta na ez aztán az extrém helyzet.
Bemégy a Tesco-ba es a probafulkebe:D ez nagyon ott van:D
Reszket a bokor, mert......:D
nekem eddig a legnagyobb élményem egy erdõben volt az autóban azután következik a sátorban aztán egy erdõben fényes nappal a szabad ég alatt, de jó volt az is mikor szállodában és egyéb olyan helyen volt ami nem megszokott
Vonat?
Parlament
Éjjel egy temetõben :D Ott nem csak az adrenalin lesz sok hanem összesz_rjátok a gatyátokat xD Amúgy bevásárlóközpontok WC-je, hátsó kertben szabad ég alatt, duna parton sátorban/sátor nélkül nappal, vonat, busz, egy hétköznapi parkolóban egy kocsiban stbstb... cukorfalat
egy másik sráccal a barátod szekrényében :D ennél xtrémebb nincsen :P
parkban egy padon Nagyon szépen el lehet intézni. A lány szoknyában. Az öledbe ül. Bugyi félre, fallosz elõ. Rendkívül kis mozgásokkal alig észrevehetõ és még az élvezet is jobb.
szia! hát én 10.en lakom és van kulcsom a tetõre szóval oan mint egy nagy terasz a legextrémebb eddig az volt mikor ott csináltuk a barátommal közben beláttuk az egész várost:D de többször csináltuk már kocsiban erdõben tervben van a vadászles is:D egyenlõre ennyi szió
Tisza parton a gátoldalon, parkban elbújva egy fenyõfa alatt, autóban.
5ös metrón
Valami meccsen a lelátón, mikor viszonylag pangás van...
lépcsõház
Mi egyszer a csajommal strandon az öltözõbe csináltuk
Hát mi egy haverommal láttunk szexelõ párt fényes nappal a Városligetben, a rét közepén.. Csak röhögtünk, õk meg nagyon zavarban voltak, láthatóan szarul érezték magukat, a körülöttük lévõ embereken kívül nem is tudtak másra figyelni - fõleg a csaj.. Szóval nem is értem, mire volt jó nekik ez az egész.. 23 éves lány
Ha szüleiddel lax akkor elég dúrva nyitott ajtónál ha otthon vannak, volt hasonló nekünk de az orál volt és csak neki volt jó:P De én is élveztem, mászkáltak az ajtóm elõtt és az meg nyitva volt, persze a barátom bevolt szarva.:P
Lift
Tapasztalatok: a vonat fasza, de lehetõleg fülkés kocsiban, és ne csúcsidõben, hanem valami éjszakai járaton, ahol még a kalauz is alszik, és nincs tele utasokkal. A hazai pályák olyan szarok, hogy mozognotok se kell, a rázkódások elintézik helyettetek a munkát:) Lift szintén jó, de ezt se ajánlom csúcsidõben. Meg kell állítani valahol két emelet között aztán hajrá. Parton egy kissé félreesõ helyen szintén mehet a dolog. A lényeg, hogy kerüljétek a direkt látványos helyeket, mert talán jó bulinak tûnik, hogy a fél város titeket néz szex közben, de ha valaki kihívja a zsarukat, akkor simán bevisznek közszemérem-sértésért. Bár akkor csinálhatjátok a fogdában:)
szerintem egy folyóparton a legjobb mert ott nyugis...:) de lehet esetleg egy istállóba, bolt öltözõjábe...hülyülök a vizpart a legjobb és ne zavarjon egy-két szúnyog...:)
Egy bulin a mellékhelyiségben? Úgy h mindenki tudja h ott vagytok... :)
Szerintem ami nagyon jó és volt benne részem, belváros, kettes villamos vonala, a vigadó tér elött és után vannak a pálya alá menõ kis lejáratok, alul a rakparton mennek a kocsik. Ott keféltünk a barátnõmmel, úgy hogy közben száguldottak el a kocsik, mindeki csak 1 tizedmásodpercre látott oda. mindezt éjfélkor. De jó a játszótér is, otthon a mosogatón, fürdõszobában hogy a tükörbõl láss mindent...
Én eddig: éjjel egy játszótéren, ping-pong asztalon és mászókán erdõben kocsitároló tetején focipályán homokban, egy szõlõsor alatt parkban Végülis rátok van bízva, nem árt ha sötétben próbálkoztok, valami kevésbé forgalmas helyen:) tegnap pont a cool esti szexmûsorában errõl volt szó, hogy milyen pózokban érdemes utcán szexelni, ami kevésbé feltûnõ (álló és ûlõpózok voltak felsorolva)
Szerintem is a legjobb parkban egy padon. Lehetõleg este egy félhomályos környék... Te szoknyában legyél, és szembõl csücsül az ölébe. És ahogy már valaki írta, bugyi félre és mehet be. De ha már tudjátok elõre, hogy kefélni mentek, akkor nem muszáj felvenned a bugyit, így még azzal sem kell bíbelõdni. Hidd el, egy ilyen pózban még az sem gond, ha nem messze tõletek jönnek-mennek, és sétálnak. Persze a szoknyád ilyenen esetben ne egy mini legyen, hanem valami hosszabb, mondjuk bokáig érõ, amit szépen lassan, és csak elõl fel lehet húzni annyira, hogy a behatolás megtörténhessen. Ahogy ölelitek egymást elõl semmi sem látszik, oldalt és hátul minden takar a szoknyád. És így tényleg tök olyan látvány, mintha csak csücsülnél az ölében és nyugisan ölelkeznétek, csókolóznátok. Minimális mozgás, és hidd el, hogy így mindketten tízszer hatalmasabbat élveztek mint mondjuk otthon a megszokott ágyban, hevesen mozogva. Minél lassabban mozogtok, és késõbb értek el a csúcsra, annál hatalmasabbat robbantok a végén. Városligetben szerintem millió ilyet csinálnak nyaranta. Sok sikert! ;)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A swingerezésben nem tűnik el a szex intimitása?

vagy ha igen, ez mit jelent? mivel más? nem silányul el az élmény?

6

Vaginális szexnél szoktátok a lány fenekét összeszorítani, hogy még szűkebb legyen?

6

A kollégám felesége?

33éves ffi vagyok.
A sztori a következő.

Van egy kollégám, 35 éves, van egy felesége aki 23! A csajjal többször talákoztam ill. összefutottam amikor jött be a férjéhez, sokszor hozott be nekünk sütit is pl. (többen vagyunk ffiak kollégák).
Aztán egyszer haza kellett engem hozni a reptérről, de a kollégám nem ért rá és a feleségét küldte értem.
A csaj hihetetlen, korát meghazudtoló. Talpraesett, okos, humoros, és szép. Nem az a tipikus plázamacska akikkel ált. dolgom van, van melle, feneke, van mit rajta fogni de bomba!
Amikor hazahozott a reptérrő beszélgettünk, kicsit néha talán perverzebb poént is előttem neki.
Hát, múlthéten aztán lefeküdt Velem...
Nem kérek kommenteket hogy a csaj mekkora ri..nc és hasonlók, valahol megértem, a férje...- hát hagyjuk is.

A sajnálatos az hogy a Férjével közvetlen munkakapcsolatom van, és kicsit ciki ha szóba kerül a csaj, vagy mesél róla/magukról bármit. A csaj nem akarja Velem folytatni a dolgot, Én viszont nagyon szeretném.
Mit kellene tennem? Annyiban hagyni?

37

Ismerkedni 16-17 éves lányok valaki?

http://kepfeltoltes.hu/view/131025/PhotoChooser-3a672cef-9e5..

6

Hogyan tudassam a párommal kíméletesen, hogy nem tudok már elélvezni?

Kapcsolatunk elején szinte mindig volt hüvelyi orgazmusom, de most csak csiklóból tudok elélvezni. Tudom, hogy lehetnek lelki okai is ennek egy nőnél. De szerintem nem erről van szó, hanem sokkal kevesebbet csinálja a ki-be húzogatást, mert érezhetően hamarabb elmegy, mint régebben. Nekem meg több idő kéne, hogy elélvezzek. Inkább nagyobb hangsúlyt fektet az ujjazásra, illetve a franciázásra mostanában. Szerintem az lehet az oka, hogy abbahagyta a sportolást és az állóképessége romlott és nagyon sokat felszedett, így hamarabb is fárad. Persze, nem kell arra gondolni, hogy én csak ott feküdnék...csak hát akkor tudtam mindig is elélvezni, ha a férfi csinálta és nem én.
Igazából ő is szokott arra utalni, hogy ismét sportolnia kéne, mert már nem bírja annyira a szexet sem. De mégis, hogy mondjam el neki kíméletesen, hogy abszolút nem tud kielégíteni? Már odáig jutottam, hogy olykor színlelem az orgazmust, mivel semmi esetre sem szeretném megbántani Õt. :( Iszonyatosan kényes arra témára, ha szóba kerül a teljesítménye, ill. a pénisz métere...teljesen maga alá szokott zuhanni, pedig EGY SZÓVAL SEM mondtam Neki, hogy kicsi lenne a pénisze...vagy, hogy rossz lenne az ágyban, mert egyre több alkalommal nem élvezek el. Tudtommal egy nő sem mondott Neki ilyeneket, akivel korábban volt. Ezeket Õ képzeli be magának. :( Annyiszor dicsértem már Õt ebben a témában, ill. szex közben is szoktam pozitív mondatokkal illetni a péniszét és Õt magát is, hogy egy kosárlabda csapatnyi férfinak is elég lenne szerintem. De mintha Õ meg sem hallaná. Ezeket azért írtam le, hogy lássátok mennyire kényes erre a témára. Hogy lehetne beadagolni ezt Neki?

21

Túlságosan nedves vagyok néha, mit lehet ez ellen tenni? Lehet egyáltalán?

Sokan gondolják, hogy az a jó, ha a lány tocsog a lében, és direkt folyik ki, de eddigi tapasztalataim szerint ez nem annyira kellemes. Azaz, nemhogy kellemetlen, de inkább semmilyen. Néha túl sok nedv jön, és akkor se a barátom, se én nem érzünk túl sokmindent. Õ még csak-csak, de a sok nedvességtől én kb szinte semmit. És ez mindkettőnk számára elég zavaró.
Lehet ez ellen tenni bármit is? Vagy törődjünk bele?

A jelenség nem állandó, de hosszabb aktus, vagy hosszan elnyúló, magára várató orgazmus, esetleg kiadós előjáték után szinte szükségszerűen jelentkezik. Amik közül egyedül a hosszan magára várató orgazmus ellen nem tudok tenni semmit, és ez mindenképpen dühítő. Mondjuk az aktus hossza általában az orgazmus érkeztével áll összefüggésben, így ezt se tudom nagyon befolyásolni, az előjátékhoz meg nálunk az átlagtól eltérően, a barátom ragaszkodik. Ötletek? Valakinek volt már ilyen tapasztalata?

Előre is köszönöm a segítséget!

9

Lányok! Hogyan tudnék elmenni? Bővebben lent.

Szóval! :) 18 éves lány vagyok, és nemrég feküdtem le a barátommal. Õ az első az életemben, előtte még szűz voltam. Nagyon jó vele a szex, egyszerűen isteni, más jelzőt nem is találok! :) Nagyon figyelmes, nagyon sokat kapok tőle, csodás élményekben van részem. Csiklóorgazmusom minden alkalommal van,és nagyon jól csinálja,mindig másképp (kézzel,szájjal,előtte,közben,utána stb...)De az utóbbi három-öt alkalommal szeretkezés közben ugyanabban az érzésben volt részem,amiben akkor szokott lenni,amikor a csiklómat izgatja: egyre erősebb lesz az a bizonyos érzés. Amikor az ember azt hiszi, hogy mindjárt elmegy,aztán egyre fentebbi szintekre jut el...végül pedig elélvez. Ezt éreztem a hüvelyemben is. Csak utána ez valahogy elmúlt. Szeretném átélni a hüvelyi orgazmust is, mert nagyon jó érzés az aktus a barátommal, és így még jobb lenne...:) Nem görcsölök ezen, de jó lenne egy kis segítség, mert ilyenkor valahogy azt érzem, valami gát nem engedi bennem tovább nőni ezt az érzést...Jó lenne kikapcsolni az agyamat, de erre sajnos nem vagyok képes. És még annyi, hogy ez az érzés csak misszionárius pózban jön rám. Mit ajánlanátok nekem? Köszönöm a segítséget!!!!! :))))

1

Van itt Nyíregyházáról, vagy Nagykállóból fiatal biszex vagy meleg srác? Úgy kipróbálnám már!

:)

10

Hol van ilyen pornó?

Tudtok nekem linkelni olyan oldalakat, ahol képek, netán videók vannak arról, hogy a csajok a mellüket mutatják? Nem a nagy melles csajok érdekelnek, hanem akinek pont tökéletes, ha értitek mire gondolok. Bevállalos csajok akik unatkoznak küldhetnek akár privatba is :D

4

Létezik DADV videó (Double Anal Double Vaginal)?

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!