Találatok a következő kifejezésre: Milyen extrém lehet (25 db)

Androidos telefonra milyen "extrákat" lehet rakni? (Bővebben lent)

Tudom hogy a Marketröl lehet letölteni. De én neveket szeretnék kérni(:

Legjobb válasz: Extrák alatt mit értesz?

Extrák alatt mit értesz?
A kérdező hozzászólása: Olyat h pl. az iphone-ra lehet olyat rakni hogy felkell fújni a lufit..:) És én is ilyesmiket szeretnék, csak androidra.
Értem. Szóval "szórakoztató" alkalmazások kellenének. Van a roll a joint ami abból a szempontból elég érdekes, hogy ha elkezded a mikrofon bemenetnél szívni a telefont akkor el tudod szívni a cigit. Talking tom a beszélõ macska (meg is lehet verni), Blow Up Balloon ami pont azt tudja amit példaként említettél, van egy csomó fegyveres alkalmazás
A kérdező hozzászólása: A talking tomot ismerem, nagyon jópofa:P Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Amúgy még ismersz ilyeneket?(:
keress rá ezekre marketen: Lighter és Candle nagyon jók, arra majd rákjössz mire jók
Elõzõ vagyok.Találtam még egy Blow!Blow! nevû alkalmazást.A lényege, hogy belefújsz a mikrofonba, és az kiadja a választott hangszer hangját
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Amúgy még nincsmeg az androidos telefon, pár hónap múlva fogok venni(kb 2-3) csak azért gondoltam megkérdezem..:D

Milyen extrákat lehet hajba tenni, készíteni, hogy feldobja a frizurát? Gyöngyökre, fonatokra gondoltam.

Egyenes, tépett és dög unalmas a hajzatom. Arra gondoltam, befonok pár tincset és egy-két kis gyöngyöt is belebiggyesztek.

Legjobb válasz:
[link] [link] [link] [link] [link] vagy hajvasalóval gondorítsd be :) remélem segítetem :)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); [link] [link] [link] [link] [link] vagy hajvasalóval gondorítsd be :) remélem segítetem :)

5-ös golfba milyen extrákat lehet beletenni? Motorilag

Legyen jobb hangja,nagyobb teljesítmény...

Legjobb válasz: Chiptuning,direkt szûrõ,sport dob meg ilyenek

Chiptuning, direkt szûrõ, sport dob meg ilyenek
Melyikbe? Elég sokféle blokkal gyártották, van amelyiket nem érdemes tuningolni, van amelyiknél egész komoly plusz teljesítményt lehet elõhozni minimális élettartamcsökkenéssel.
A kérdező hozzászólása: 2.0 diesel :D
Dizelt nem kell piszkálni, elég bele egy jó chiptuning.
meg egy nagyobb turbó
Dízelségébõl kifolyólag jobb hangja akkor lesz, ha javítasz a hangszigetelésen.

Milyen extrákkal lehet feldobni egy romantikus, gyertyafényes meglepetés vacsorát?

Legjobb válasz: ez eleve nagyon jó ötlet :)) de olyan apróságok pl h olyan zene szóljon amit szeret a barátnõd vagy olyan színü legyen a gyertya amit szeret mindenképpen a kedvenc ételét fõzd és lepd meg virággal vagy vmi kis ajándékkal :)) 29f

ez eleve nagyon jó ötlet :) ) de olyan apróságok pl h olyan zene szóljon amit szeret a barátnõd vagy olyan színü legyen a gyertya amit szeret mindenképpen a kedvenc ételét fõzd és lepd meg virággal vagy vmi kis ajándékkal :) ) 29f
A kérdező hozzászólása: lány vagyok :)
:DDDD hoppá bocsi :)
kokain, alkohol, fû, narkós zene.
Altatót raksz az asszony pezsgõjébe, amint hatott te lécelhetsz a haverokhoz a kocsmába! Ennél jobbat nem tudok.
bázz, most látom hogy nõstény kérdezett :S

Milyen "extrákat" lehet letölteni Samsung Monte-ra?

válaszokat el?re is kösz :)

Legjobb válasz: Nekem is monte-m van Nekem ezek vannak fent: MiniExcel MobileRar Opera mini 5 BT Walkie Talki Mozilla Firefox ProPaintMobile Microsoft World Misic Mate 5 Windows Media Player Nimbuzz (csevegõ progi) BlueChat (Bluetooth Chat) Ebuddy Mobile messenger Gmail MobTorrent uTorrent mobile BT Info

Nekem is monte-m van Nekem ezek vannak fent: MiniExcel MobileRar Opera mini 5 BT Walkie Talki Mozilla Firefox ProPaintMobile Microsoft World Misic Mate 5 Windows Media Player Nimbuzz (csevegõ progi) BlueChat (Bluetooth Chat) Ebuddy Mobile messenger Gmail MobTorrent uTorrent mobile BT Info
A kérdező hozzászólása: köszi
Az Opera Mini 5 ben még az a jó, h rendes billetyûzetet hoz fel... =)

Milyen extrém sportokat lehet idősebb korban is elkezdeni? 20/L

Kedvem támadt valami ilyesmit is kipróbálni, egyszerűen valamiért vonz ez az egész, ráadásul imádom ha valami újdonságot vihetek az életembe. Meg valamit szeretnék sportolni most a nyáron, mert előző félévben sok időmet lefoglalta a tanulás és teljesen masszává alakultam és ez nagyon zavar. Tudtok ajánlani ilyeneket, meg azt is odaírnátok, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni, hogy el lehessen kezdeni?

Legjobb válasz: Ha tél lenne, azt mondanám, menj el síelni, vagy snowboardozni. Most így a sziklamászást javasolnám, ami nekem nagyon tetszik. Vannak tanfolyamok is. De amúgy milyen extrém sportra gondoltál? Mármint ilyen 1 alkalmasnak mondjuk ott az ejtõernyõzés, vízisí meg ilyesmik. Ha hosszútávon szeretnéd csinálni akkor meg hát a sziklamászás meg a búvárkodás..És azért pénz is kell hozzá.

Ha tél lenne, azt mondanám, menj el síelni, vagy snowboardozni. Most így a sziklamászást javasolnám, ami nekem nagyon tetszik. Vannak tanfolyamok is. De amúgy milyen extrém sportra gondoltál? Mármint ilyen 1 alkalmasnak mondjuk ott az ejtõernyõzés, vízisí meg ilyesmik. Ha hosszútávon szeretnéd csinálni akkor meg hát a sziklamászás meg a búvárkodás..És azért pénz is kell hozzá.
A kérdező hozzászólása: A mászást én is néztem, vannak Budapesten is ilyen központok, ahol indítanak kezdõ csoportokat, csak azt nem tudom melyik a jó. Az ernyõzést is néztem, de az nagyon durván húzós!
jó öreg vagy, úgyhogy ennyi idõsen már nem érdemes belekezdeni semmibe! Ilyen kis idõre minek.....
A kérdező hozzászólása: Mit jelent az, hogy ilyen kis idõre?! o.O Holnap már eltemetnek vagy mi?
Értsd a viccet :D Fiatal vagy még, úgyhogy bármit csinálhatsz! Járj el boxolni, vagy Muay-Thai-ra! Nagyon szép testet "csinál" a nõknek, csak vigyázz a nózidra :D

Ilyet milyen módszerrel lehet megoldani? Igen extrém matematika, de elvileg már 10. -es módszerekkel meg lehet oldani (9. -es vagyok)

Az olyan féle feladatokra gondolok, hogy pl 10 kérdéses feleletválasztós teszt van, és minden válasznál van 5 válaszlehetőség. És ilyenkor az oké, hogy összesen 5 a 10.-en a lehetőségek száma, de hány lehetőség van ÖSSZESEN akkor, hogyha a 10 válaszból 8 jó, a többi hibás ? illetve innen már akkor könnyű kiszámolni azt ,hogy ez mekkora hányada az összesnek, de mégis, hogy kell ? Előre is köszönöm a válaszokat :D

Legjobb válasz: Kettõ rossz. Az egyik rossz válasz 10, a második 9-féle lehet, viszont a sorrendjük nem számít (ez 10*9/2 lehetõség. Máshogy magyarázva: Ha az elsõ rossz válasz az 1., akkor második 9-féle lehet, ha a 2., akkor 8, összesen 9+8+7+6+5+4+3+2+1 = 10*9/2 lehetõség.), ezenfelül egy rossz válasznál 4-féle lehet megjelölve, így összesen 10*9/2*4*4 = 720 lehetõség van, minden jó válasz egyértelmû. (A többi 8 válasz már egyértelmû.) Feladat. Számold ki, hányféleképpen lehet, hogy ha minden kérdésre legfeljebb 2 jó válaszlehetõség van; és egy megoldás rossz, ha nem jelöltünk meg minden jót, vagy egy rosszat is megjelöltünk; akkor 8 kérdésre válaszoltunk jól, kettõre rosszul.

Kettõ rossz. Az egyik rossz válasz 10, a második 9-féle lehet, viszont a sorrendjük nem számít (ez 10*9/2 lehetõség. Máshogy magyarázva: Ha az elsõ rossz válasz az 1., akkor második 9-féle lehet, ha a 2., akkor 8, összesen 9+8+7+6+5+4+3+2+1 = 10*9/2 lehetõség.), ezenfelül egy rossz válasznál 4-féle lehet megjelölve, így összesen 10*9/2*4*4 = 720 lehetõség van, minden jó válasz egyértelmû. (A többi 8 válasz már egyértelmû.) Feladat. Számold ki, hányféleképpen lehet, hogy ha minden kérdésre legfeljebb 2 jó válaszlehetõség van; és egy megoldás rossz, ha nem jelöltünk meg minden jót, vagy egy rosszat is megjelöltünk; akkor 8 kérdésre válaszoltunk jól, kettõre rosszul.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ! A feladat, amit adtál, az nagyon durva, de ez alapján megpróbálkozom vele . Köszi :D

Milyen extrém sportokat lehet kipróbálni, gerincproblémákkal, illetve állandó csípőficam szindrómával?

Legjobb válasz: Nyilván nagyban függ attól, hogy pontosan milyen gerincproblémáid vannak. Nyilván nem túl sok félét, de próbálj a szakorvosodtól érdeklõdni!

Nyilván nagyban függ attól, hogy pontosan milyen gerincproblémáid vannak. Nyilván nem túl sok félét, de próbálj a szakorvosodtól érdeklõdni!

Horvátországban a tengernél (Isztriai félszigeten) milyen extrém sportot lehet kipróbálni és kb mennyibe kerül? (gondolok itt banánozás, ejtőernyőzés, jetski stb. )

Legjobb válasz: Ezeket nagyobb strandokon mindenhol ki lehet próbálni, én kb 3 éve voltam, akkor emlékeim szerint 80-120 kuna között voltak az ilyenek, szóval nem éppen olcsó mulatság.

Ezeket nagyobb strandokon mindenhol ki lehet próbálni, én kb 3 éve voltam, akkor emlékeim szerint 80-120 kuna között voltak az ilyenek, szóval nem éppen olcsó mulatság.
jetski jogosítvány = http://www.jetskiride.net gyorsan, rugalmasan! jetski bérlés = http://www.jetskiride.net olcsón, biztonságosan Magyarul beszélnek!!!

Tudnátok segíteni? ! Bevezették végül a GYED extrát? Lehet munkát vállalni anélkül, hogy lemondanék a GYED-rõl? Milyen papírok szükségesek a bölcsibe íratáshoz?

Legjobb válasz: Igen ha a gyerek elmúlt egy éves akkor nem kell lemondani munka mellet a gyed-et. Munkáltatói, orvosi oltási igazolások.

Igen ha a gyerek elmúlt egy éves akkor nem kell lemondani munka mellet a gyed-et. Munkáltatói, orvosi oltási igazolások.
A kérdező hozzászólása: Nah ez nagyon jó :D ÉS nem tudnád leírni, hogy milyen sorrendben kell intézni a dolgokat? Mármint arra lennék kíváncsi, hogy elõször bölcsibe kellene beíratni és utána elkezdeni dolgozni, viszont mindenek elõtt háziorvoshoz kell menni, igaz?
Mindenek elõtt bölcsit kell találni ahova felveszik, mert nem kötelezõ, szóval elõszór helyett kell találni neki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!