Találatok a következő kifejezésre: Milyen etetőszéket venni (13 db)

Milyen etetőszéket érdemes venni?

Aki asztallá alakíthatósat vett, jól döntött?

Legjobb válasz: Nem bántam meg, csak kiderült, hogy lányomat zavarja, hogy az asztalkának van egy kicsinyke pereme és ez nyomja az alkarját amikor ránehezedik rajzolásnál. Egyébként hasznosnak bizonyult, ez a "kézmûveskedõs" felület a szobájában, legalább nem kellett másik bútort venni emiatt és az etetést úgyis már a nagyasztalnál intézzük. Ja, a kisszéknek a karfarészét lemûtöttük, miután szétszedtük az etetõszéket, mert így könnyebben tudja egyedül is használni.

Nem bántam meg, csak kiderült, hogy lányomat zavarja, hogy az asztalkának van egy kicsinyke pereme és ez nyomja az alkarját amikor ránehezedik rajzolásnál. Egyébként hasznosnak bizonyult, ez a "kézmûveskedõs" felület a szobájában, legalább nem kellett másik bútort venni emiatt és az etetést úgyis már a nagyasztalnál intézzük. Ja, a kisszéknek a karfarészét lemûtöttük, miután szétszedtük az etetõszéket, mert így könnyebben tudja egyedül is használni.
Ez teljesen attól függ, hogy mekkora a lakásotok, mikor hol és mire fogjátok használni. (Milyen funkciókat tartasz fontosnak, mennyi idõs babát akarsz benne etetni stb. stb.) Nekünk asztalra csatolhatós van (eredetileg helyszûke miatt választottuk), de ha elköltözünk nagyobb helyre, és lesz még egy (harmadik) gyerekünk, akkor is ilyet fogunk használni!
A kérdező hozzászólása: Kicsi a lakásunk, de engem az érdekelne, hogy aki asztallá alakítósat vett, az valóban tudta-e a késõbbiekben használni. Tényleg, hol eszik a gyerek, ha már az etetõszéket kinõtte, de az asztalhoz még nem tud odaülni rendesen?
Második vagyok. A nagyobbik lányom 2 éves koráig az asztalra csatolhatósban ült, aztán sima széken, pici lányom 15 hónaposan dupla párnával szintén "felnõtt székre" költözött. (Egyébként nálunk van kis asztal és kis szék a rajzoláshoz, de amíg egész pici volt, úgy egy évesen, az etetõszékbe ültettem be rajzolni, "kézmûveskedni".)

Milyen etetőszéket használtok? Érdemes venni?

Most az ölemben etetem a manót, de gondolkodom rajta, hogy veszek valami etet?széket.

Legjobb válasz: Olyat érdemes venni, ami szétszedhetõ késõbb kis székre és asztalkára, ez majd akkor lesz jó, ha már próbálkozik majd a babád az önálló evéssel!

Olyat érdemes venni, ami szétszedhetõ késõbb kis székre és asztalkára, ez majd akkor lesz jó, ha már próbálkozik majd a babád az önálló evéssel!
Nekünk brevi van, 16 ezer volt, és nem tudnám anélkül elképzelni. Késõbb nagyobb lesz, hadonászik, kapálózik... Igy is mindig fel kell mosnom a 3 méteres körzetében. Én csak etetõszékben etetem, szerintem egész addig jó lesz, amíg nem tud az asztalhoz ülni, az meg még jó pár év...
Megéri venni, nagyon sokáig kihasználható!Az én 3 éves lányom is még abban eszik, igaz a tálcáját már rég nem használjuk, az asztalnál ül õ is velünk csak az etetõszékben:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor megvesszük, amit kinéztem, akármilyen húzós is az ára...
Szerintem mindenképp érdemes venni, mert amikor már nem ilyen pici a babád nem lesz kényelmes ölben etetni. Aztán késõbb az etetõszékben ülve fog megtanulni egyedül enni is. Nekünk Chicco van, nem volt olcsó (18000 Ft akciósan), de dönthetõ a támlája, levehetõ tálcás, összecsukható.
6-8 ezerért lehet venni ujjonan, vagy esetleg a teszveszen, vaterán 2-3ezer forintért is ki lehet fogni jokat.vagy menj el bababizibe, babaexpora.
Mi az ikeában vettünk etetõszéket 4000ft.-ért, és nagyon jó. Igaz a picim még csak 6 hónapos úgyhogy késõbb fogjuk használni mert ülni még nem tud, de ezt az akciót nem hagytuk ki.
Mindenkeppen erdemes venni, mi 5 hos koratol tettuk bele, amikor elkezdtuk a hozzataplalast es most 13 honaposan meg mindig nagyon kell, es szerintem sokaig fogjuk hasznalni. A mienk olyan, hogy fabol van es szetszedheto kisasztalra es kicsi szekre, de meg mindig osszerakva magas etetoszeknek hasznaljuk, mivel meg nem tudna egyedul beleulni a kisszekbe.
használtan vegyél gyönyörü állapotban vannak.Vagy kb. 20000ft -os a jó dönthetö legyen mert még nem tudnak ülni.

Milyen etetőszéket célszerű vennem 5 hónapos babám számára?

Mikre figyeljek oda, mivel rendelkezzen feltétlenül?

Legjobb válasz: Biztonsági övvel elsõsorban meg tálcával az elején.De ha még nem tud ülni a babád akkor olyat válassz aminek dönthetõ a háttámlája.

Biztonsági övvel elsõsorban meg tálcával az elején.De ha még nem tud ülni a babád akkor olyat válassz aminek dönthetõ a háttámlája.
Én 5 hónaposnak még semmilyet nem vennék. A fiam 6 hónapos, õt is, mint a bátyját anno, pihenõszékben etetem. Szerintem etetõszéket elég akkor venni, amikor már stabilan ül.
Bocs az offért de én is ezt kutatom.Jelenleg babakocsiba etetem mert nincsen pihenõ székünk.Nagyon kéne már egy etetõ mert össze keni a kocsit de nem tudom mi szerint válasszak.
Bocsi, off lesz. Nekünk van egy etetõszékünk eladó. Én is 5 hónapos kortól használtam, az üléstõl függetlenül dönthetõ a háttámlája, levehetõ dupla tálcás, állítható magasságú, 5 pntos bizt. öves, kicsúszásgátlós. Összecsukható, levehetõ, párnázott, mosható huzat. Ja, nem írtátok fiúnak vagy lánynak lenne-e. Ez babakék színû, de van rajta egy kislány...szóval talán uniszex. Amúgy bertoni yam yam. De hogy a kérdésedre is válaszoljak, sztem ezekre a tulsajdonságokra figyelj oda leginkább és nem igazán hibázhatsz.
Én ilyet vettem: http://cotobaby.unas.hu/spd/CB02/COTO_BABY_MAMBO_ETETOSZEK_A.. 5hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, azóta használjuk, akkor még döntve volt, most már 10hónapos és már 3hónapja biztosan ül.5pontos biztonsági öve van, lábtartója, dupla tálcás-pohártartós, háttámlája 3 fokozatban dönthetõ, a magassága 6 pozícióba állítható.nagyon kényelmes és a nagy melegben sem izzad bele a lányom.
Utolsó vagyok:kicsire összecsukható, csúszásgátlós, fékezhetõ kerekekkel.
A kérdező hozzászólása: Köszi Mindenkinek a választ! Egyelõre én is pihenõszékben etetem, közben nézelõdök, hogy milyen etetõszékek vannak.Ha találok olcsón olyant, ami dönthetõ, van 5 pontos biztonsági öve, akkor lecserélem a pihenõszéket, mert nem a legpraktikusabb megoldás.Ha nem találok, akkor megvárom, míg lehet ültetni, mert az egyszerûbbeknek már nincsen olyan magas ára.Gondolom tálcája van mindegyiknek, nem?Az állítható magasság mennyire fontos?


Szerintetek milyen etetőszéket érdemes választanom? 1. Bertoni Yam-Yam 2. Top Rider Milly Mally 3. Baby Design Pepe Használtat vagy újat érdemes venni?

5 hónapos a kisfiam és 8 kg, félig ücsörög már és már eszeget ezt-azt......

Legjobb válasz: Nekünk fából van, amit szét lehet majd szedni késõbb széknek és asztalnak, nagyon praktikus.

Nekünk fából van, amit szét lehet majd szedni késõbb széknek és asztalnak, nagyon praktikus.
A képek alapján mindegyik ugyanazt tudja, mi használtan vettük, ChiccoMamma márkájú, én azt néztem, hogy dönthetõ legyen, a miénknek állítható a magassága, így tálca nélkül az asztalhoz is lehet tolni.
Szerintem teljesen mindegy, mindegyik ugyanazt tudja, árban is majdnem ugyanott vannak.
Nekünk Bertoni yam-yam van és nagyon szeretjük! Jó párnás, könnyû tisztítani...szóval minden szempontból nagyon jó, csak ajánlani trudom!
Nekünk Top Rider van, és nagyon jó, meg szép is.

Milyen etetoszeket erdemes venni, megeri az olyan, amit allitani lehet, es 0 honapos kortol hasznalhato?

6 honapos kortol szeretnek hozzataplalni, de akkor meg nem ulhet a baba, viszont szeretnek mar etetoszeket venni. Erdemes belefektetni egy allithato szekbe, amit kulonbozo pozicioba lehet donteni?

Legjobb válasz: Nekem nem érte volna meg, mert nem lett volna kihasználva. Pici korában inkább a hordozót használtam ilyen célokra, és amikor már tudott ülni, akkor vettem egy egyszerûbb etetõszéket, mivel úgyis csak az étkezések idejére ültettem bele, tehát nem lett volna kihasználva az a funkció, hogy dönthetõ. Amúgy is kicsi a lakás, szóval épp elég volt étkezésekkor helyet csinálni neki :)

Nekem nem érte volna meg, mert nem lett volna kihasználva. Pici korában inkább a hordozót használtam ilyen célokra, és amikor már tudott ülni, akkor vettem egy egyszerûbb etetõszéket, mivel úgyis csak az étkezések idejére ültettem bele, tehát nem lett volna kihasználva az a funkció, hogy dönthetõ. Amúgy is kicsi a lakás, szóval épp elég volt étkezésekkor helyet csinálni neki :)
Én hordozóban etetem, késõbb akarok majd venni egyet, de biztos nem újat veszek, használtan is jókat lehet venni szinte fele annyiért.
Nekem 6 hónapos korában már önállóan ült, szóval ültettem. Nekünk dönthetõ támlájú van, és nagyon szeretjük. Kényelmes, stabil, és nem borul fel. Amíg kisebb, addig tényleg jobb ha a hordozóban eteted.
Nekünk Peg Perego tatamia van, és maximálisan kihasználjuk minden funkcióját, újszülött kortól kezdve. Nem olcsó, de minden pénzt megér!!!!!!
Peg Perego Prima Pappa. Nem olcsó, de hiper-szuper, elsõre én is valami noname borzalmat vettem, meg is bántam, el is adtam, ahogy elkezdtük használni. Ezt meg használtam vettem 10e ért, csak a váz volt, varrtam bele huzatot (egy eredeti huzat alapján), mûbõrból, lemosható, kényelmes, szép, így 12-ért van egy 40 ezres székem.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat. En nem szoktam hordozoba ultetni, csak az autoban, ki sem veszem onnan, meg nagyon nem szereti a babam. Hely meg van boven a hazban. Azt hiszem, akkor megeri a dragabb nekem, mivel nem akarom a hordozot hasznalni... De akkor megvarom a 6 honapot, hatha az enyem is ul addigra:) Bar a chicconak most le van arazva egy multifunkcios szeke.
Nekünk nagyon megérte a dönthetõs támlás. Mi Hauck (azt hiszem így kell leírni) márkájút használunk. 5 hónapos korától döntve használtuk, amióta ülni tud, pedig rendesen, ülve. Szeretem, hogy a bekötõ öve lentrõl indul a fenekétõl a válláig, így be van kötve a gyermek, de mégsem esik ki. Van mozgás tere, elõre tud hajolni az ételhez. Mi a Brendonban vettük 20.000ft.

Milyen etetőszéket javasoltok venni?

9 hónapos a lányom. Szépen ül már, ezért én nem tartom fontosnak a dönthet?séget. Mennyire fontos a biztonsági öv? Nekem egy fa etet?szék tetszik (és a pénztárcámnak is), amin sajnos nincs 5 pontos, sem 3 pontos bizt. öv, csak egy kicsúszásgátló pánt a lábrésznél. Mik a tapasztalataitok?

Legjobb válasz: Én nem is szoktam bekötni, igaz feláll már benne, de ott vagyunk mindig, nem hagyjuk felügyelet nélkül. 16 hós

Én nem is szoktam bekötni, igaz feláll már benne, de ott vagyunk mindig, nem hagyjuk felügyelet nélkül. 16 hós
Nekunk a fa etetoszekunk volt/van (ami kesobb kisszekkent + asztalkent funkcional). Ajandekba kaptuk, ezert volt az. Annyira utaltam... Nagyon nem biztonsagos, ki is esett belole egyszer (szerencsere nem lett baja). Kb. 1 evet hasznaltuk, a szek resze teljesen hasznalhatatlan, esik szet darabokra Tesco, Auchanban mindig vannak akciok hagyomanyos etetoszekre (par hete 9000-ert, egesz jo)
Ennyi idos babanal szerintem meg nagyon fontos, hogy legyen ov. En nem ajanlom a fa etetoszeket
1. vagyok, nekem itt a múltkor mindenki ezt a fát javasolta, hogy milyen jó. :) Most akkor nincsenek itt ezek az anyukák? Én ezen a típuson gondolkodtam, mert ami nekünk van, olyan nagy helyet foglal, a pici panel konyhánkban. http://bambino.hu/spd/HB3/IWH_lepcsos_etetoszek Többféle színben van ez, szerintem olyan jól néz ki.
Ezt az utolso etetoszeket nagyobb gyereknek vennem, kezdo etetoszeknek biztosan nem az öv hianya miatt. + a kialakitasa szerint sem valo szerintem egy pici babanak
Szerintem a hauck fa etetõszéke a legjobb. Amit aharmadik írt, hogy kiesett a gyerek, nálunk a nagyszülõknél van iylen, és borul is, ha nem figyelsz. A hauck kétszer annyi, de nagyon jó súlyozása, képtelenség felborítani. Mert azért is jó a fa, mert pár hónap és fel akar rá mászni, a mûanyaggal pedig szintén borulni fog. Emellett szerintem szebb is, mint egy mûanyag szék.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! Végül a Brendonban vettünk ma Touragoo széket, 5 pontos biztonsági övvel. Szépen csücsül benne Pindurka, és jó masszív szék. http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/31201?storetype=s..

Milyen etetőszéket érdemes venni, ami már 4 hónapos babának is jó lenne?

Úgy hallottam vannak olyan székek,amit még ülni nem tudó babák is használhatnak.A hétvégén lesz a keresztel?,és egy ilyen széket kérnénk a nagyitól ajándékba,de nem tudom melyik tipus,milyet lenne érdemes venni?Mivel már kezdjük lassan a kóstoltatást,igy tudná használni is a kislányom.Köszi el?re is.

Legjobb válasz: mindenképp dönthetõt pl. ilyet: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/28578?storetype=s..

A kérdező hozzászólása: Ismerem a boltot, eddig szinte mindent ott vettünk meg a babának:-)))Aranyos vagy, sok jó tanácsot adsz:-)
Ha debreceni vagy akkor megnézheted a külsõ vásártéren a gyermekvilág bababoltban ott lehet olcsóbbak is vannak. Tescotól felfelé a buszvég felé a tesco sávjában van. egy szintén debreceni.
Én az vagyok, aki megvette. Csak még annyit, hogy hivatalosan azt hiszem 6 hótól ajánlják. Ha gondolod vedd meg már elõre, de szerintem még korai használni, mert hiába dönthetõ, annyira azért nem, hogy jól üljön benne egy 4 hós baba. Ez csak az én véleményem és tapasztalatom, de nézd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok, nagyon kedvesek vagytok!Tetszik az utolsó elõtti szék is, de mivel debreceni vagyok, az meg pesti cég ha jól látom, igy az kilõve.Szerintem délután megnézzük a brendonban.
Mi is a Carmen által linkelt konstrukciójút vettük meg, csak annak Giraffe club a márkája. http://babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=391
Én a Carmen által linkelt széket vettem meg a gyerek 6 hós korában. Bár már ül magától a gyerekem, azért még nem ül benne kényelmesen, majd idõvel. De nem bántam meg, mert elég olcsó és ahhoz képest sokféleképpen lehet állítani a magasságát is, dönthetõ is, dupla tálcás, görgõs és majd az asztalhoz is oda lehet húzni.
A kérdező hozzászólása: Ez tényleg nagyon jól néz ki, ilyesmi árban gondoltam.Akkor ebbe már kicsi babát is bele lehet tenni ugye?
Én is azt az etetõszéket néztem ki, amit Carmen linkelt. Illetve még ez tetszik nagyon, csak ez drágább, és nem hiszem, hogy ennyivel jobb lenne: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/14960 Szóval, szerintem mi is a Touragoo-t vesszük meg.
Igyexem....-csak nem mindig sikerül-

Tapasztalt Anyukák! Milyen etetőszéket érdemes venni?

Babám 5-hó mult lassan szeretnék neki venni,milyet vegyek amit sokáig tud használni,és melyik a jó? Esetleg linkelnétek be,hogy szerintetek melyik jó.Els? babás anyuka.köszönöm

Legjobb válasz: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/18713?storetype=s.. Nekünk ilyen van. Most 2 éves és még mindig használjuk. Le lehet szerelni a kis asztali részét. Valamint szét lehet szedni a széket az aljtól és külön kis szék asztalként lehet játszani, rajzolnli rajta. Szóval több funkciós. Egyetlen hátránya, hogy nem lehet összecsukni.

http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/18713?storetype=s.. Nekünk ilyen van. Most 2 éves és még mindig használjuk. Le lehet szerelni a kis asztali részét. Valamint szét lehet szedni a széket az aljtól és külön kis szék asztalként lehet játszani, rajzolnli rajta. Szóval több funkciós. Egyetlen hátránya, hogy nem lehet összecsukni.
Én is ilyen fa, szétszedhetõ etetõszéket ajánlanék, mint az elsõ hozzászóló. Évekig lehet használni, és nagyon masszív. Még egy hátránya van, az összecsukáson kívül, több helyet foglal, kis lakásba nem biztos, hogy befér.
Nekünk is fa, kisasztallá alakítható volt az elsõ gyereknél és a most kicsikémnél is. Ez a Brendonos meglepõen elég jó árban van! Mi noname-t vettünk 10 ezerért.
Nekünk Peg Perego Príma Pappa van, nagyon szeretem.

Milyen etetőszéket vegyek? Úgy értem melyik a jó pl. érdemes -e venni dönthetőt. Az én babám 7-hós még hordózóba etetem, ülni már tud igaz egy idő után elborul.

Mindenképpen összecsukhatót szeretnék.Kinek milyen tapasztalatai vannak?

Legjobb válasz: Szia! Mi akkor vettünk neki etetõszéket, amikor már biztonsággal ült, és olyat vettünk aminek fém lábai vannak.. Összecsukható és levehetõ volt a lába, hogy mikor nagyobb akkor is tudja használni pl. kisasztalnál rajzoláshoz... Sztem nem fontos hogy dönthetõ legyen, ha fixet veszel akkor legalább tanulja a helyes test tartást, ill. kevésbé van esély a félrenyelésre...

Szia! Mi akkor vettünk neki etetõszéket, amikor már biztonsággal ült, és olyat vettünk aminek fém lábai vannak.. Összecsukható és levehetõ volt a lába, hogy mikor nagyobb akkor is tudja használni pl. kisasztalnál rajzoláshoz... Sztem nem fontos hogy dönthetõ legyen, ha fixet veszel akkor legalább tanulja a helyes test tartást, ill. kevésbé van esély a félrenyelésre...
Nekunk dontheto van ès gurlos, osszecsukhatos.èn szeretem nagyon.A magassàgàt is lehet àllitan!Egèsszen lentre is lehet àllitani!

Milyen etetőszéket érdemes venni?

Legjobb válasz: Nekünk fa etetõszékünk van, olyan amit át lehet alakítani késõbb kis asztallá, meg székké. Elõször a mi babónk is össze-vissza ficergett benne, meg összekente, de már hozzászokott, egy hónapja eszik benne, most hét hós.

Nekünk fa etetõszékünk van, olyan amit át lehet alakítani késõbb kis asztallá, meg székké. Elõször a mi babónk is össze-vissza ficergett benne, meg összekente, de már hozzászokott, egy hónapja eszik benne, most hét hós.
Szerintem semmiet.Nekem van de a babát még egyszersem tudtam benne megetetni pedig 7 hónapos.Eleinte hordozoba, majd hintába etettem, most meg éppen ahol utolérem.Szokott benne ülni, onnan dobálozik stb, de enni ott nem tud(az okát nem értem én sem)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor ezek szerint semmi értelme ezeknek a modern mindenfelé állítható etetõszékeknek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!