Találatok a következő kifejezésre: Milyen eszközök a cica (1 db)

Milyen eszközök kellenek a cica tartásához?

Én már régóta tartok cicát de biztos szeretnék benne lenni hogy mindene megvan-e?

Legjobb válasz: kaja, etetõtál, játékok, alom, körömélesítõ, párna (ha odabenn van)... ha kint van akkor télre nem árt neki kutyaház, hogy ne fázzon.

kaja, etetõtál, játékok, alom, körömélesítõ, párna (ha odabenn van)... ha kint van akkor télre nem árt neki kutyaház, hogy ne fázzon.
Nálam van alom, etetõ-itató tál, egy fekhely, játékok-mûegér, de a tesco szatyrot szereti a legjobban, vagy bármilyen dobozt, kupakot, labdát, wcpapírtekercset(miután elfogyott a papír róla) mindennel eljátszik. A kaparófa sem hülyeség, ha csak bent van. Kintre meg egy hely, ahol el tud bújni a hideg ellen. A többi a te kényseztetésed:-)
szerintem ha kint is, bent is lehet, érdemes felszerelni egy macskaajtót, nem olyan drága, ha meg lakásban vagytok akkor egy pórázt, rá lehet nevelni a sétára. a kaparófa nagyon kell, küli a bútoraid bánja... vannak kifejezetten macska játszóterek, jól el van vele a cicus, és nem foglal nagy helyet.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi egy macskaév?

7?Vagy3?

2

Miért van az, hogy a cicám csak úgy tud elaludni, ha a nyaka vagy rajtam, vagy egy ruhadarabomon van? (Akár levetetten is)?

4

A macskánk mindig elviszi a kiscicákat mit tegyek ez ellen? és kb 2-3 hete vannak meg már a foguk is kezd nőnik ellehet venni az anyuktól?

4

Cicám orra a szokásos halványrózsaszín helyett most inkább fehér. Napok óta étvágytalan, sokat fekszik, és meglehetősen szagosat szellent. Ettől eltekintve ugyanolyan bújós, nyugodt, mint máskor. Lehet ez a férgesség jele?

1

Jók a Perfect-Fit macskatápok? (In home, Sensitive, Active, Steril)

1

Van olyan orrcsepp amit kaphat cica allergiás orrfolyásra?

orvos látja ,antibiotikum csak átmeneti megoldás

1

Hogy lehet egy 2-hónapos kiscicát az alomra szoktatni?

Már 1-szer bele kakilt de többször nem :S Mindig az ágyamra csinálja és már nagyon kellemetlen hogy mindennap ki kell mosnom :S

4

Mi legyen a szürke hosszú szőrű macskám neve?

Perzsa keverék és fiú
a legjobb lenne olyan név ami I betűre végződik

8

Menyibe kerül egy singapuri macska mert mi találtunk egyet és kiváncsik vagyunk mennyibe kerülhet?

5

Miért lehet ez? (többi lent)

Mostanában a macskám, folyamatosan bevizel a lakásba. Van neki minden nap tiszta alma, használja is, de azt veszem észre, hogy vagy a wc mellé vagy a fürdőszobába vizel. Egyszerűen nem értem, hogy miért, hiszen eddig ezzel nem volt probléma, használta az almot azonnal ahogy hazahoztam, pedig előtte kinti cica volt. Most fogok kertes házba költözni, és nem merem így majd ott is beengedni a lakásba. Valakinek van valami ötlete hogy lehetne erről leszoktatni?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!