Találatok a következő kifejezésre: Milyen esetben bele az (7 db)

Én sem járnék az olyan lánnyal aki külsõleg szép de ha megszólal a TSZ gyerek integet a szájából
Nekem fontos a belsõ, de sok férfitársamon veszem észre, hogy tényleg inkább magába a testbe szeretnek bele.
Én azt mondom férfiként, hogy igaz. Ha nem találom vonzónak testileg -> nem áll a pöcök -> nem jó a szex -> szar a kapcs.
Ez butaság, persze velem is volt olyan, hogy azt mondtam, mikor megláttam egy gyönyörû nõt, hogy "szerelmes vagyok belé", de nekünk is fontosak a belsõ értékek, egy külsõleg szép, de belül romlott lányba nem lehet senki sem szerelmes? Mibe is lehet olyankor szerelmesnek lenni?
Azert valahol keverjuk itt a fogalmakat.A noi test ha vonzo az felkelti a figyelmemet ez elerhet extremebb erzeseket is de ez meg kizarolag "kemia".Persze ha a kemia nem mukodik...azt nem kell magyarazni. Viszont egy fontos dolog van meg.Barmennyire is tartok vonzonak egy not, meg kell ismernem a szemelyiseget ahhoz hogy beleszeressek.Es lehetsz te a legtutibb tesztu csaj a vilagon ha olyan tulajdonsagaid vannak amik nem tetszenek, akkor legfeljebb egy rovidtavu kapcsolat lesz a dologbol de szerelem biztos nem.
testu* bocs:p
Egyértelmûen rám igaz. Csak 90% ban a nõ teste számít, az hogy egy szexuális összebújáskor mit tud nekem ezáltal adni. A jelleme, IQja, személyisége nem érdekel annyira , nagyon hatodrangú, persze az szempont, hogy ne legyen egy görény, meg ne kétkézzel kisbetûvel írja azért a nevet a hülyeségében. De a belsõ jellemi tulajdonságok annyira nem érdekelnek. Egy nõ egy férfit leginkább a szépségével, természetességéve, megnyerõ mosolyával, dús ragyogó hajával és stílusával tud megfogni szerintem. Engem mindneképp. Még sose szerettem egy nõt sem konkrétan az esze, pénze, talpraesettsége, kommunikációs készsége, határozottsága miatt. Csak a külsejébe voltam mindnek szerelmes. Egyszerüen ez a természetes. Ez a normális. Mert látom hogy egy szép, genetikailag szerintem tökéletesen megfelelõ egyed, akivel párzanék. Egyszerüen ez a helyes gondolkodás. A nõknek is csak kizárólag így kéne gondolkodni, csak a faszi külsejét kéne nézniük, máris elõrébb volnék egy fényévnyivel kb. Mert jellem az eléggé bizarrr nálam. Sajnos a nõk olyanok, hogy elvárják a komáktól, hogy határozottak is legyenek, meg humorosak, meg jó szervezõk, meg jó dumásak, szórkaoztatóak, egyszerüen sajnos túl sokat figyelnek a belsõ tulajdonságokra, és sokan ez miatt véreznek el. EZ annyira rossz. Nõkkel szemben semmi ilyen elvárás pedig nincs, nekik sokkal könnyebb tehát. Ezért gyülölöm én a nõk "agyát" és csak kizárólag a testüket imádom. Talán ezért nem vágyom rendes barátnõre, ezért nem volt soha életemben motivációm arra , hogy akár egyet is felszedjek, mert nem úgy gondolkodnak mint én, én ezt meg "szarom le" és inkább fizetõs lányokhoz járok, mert náluk ugyanúgy mint a férfiaknál, a testiség a fõ szempont, a lények, ami biologiai szempontból is a helyes út. Csak ezek a túlmûvelt emberfajzatok találták ki ezeket a túllihegett belsõ érték gabalydákat, legyen mibe belegabalyodni.
Vegyes :D az emberek sokfélék én úgy vagyok vele, hogy mindkettõ számit . Mert azért egy csúnya nem kell, de hiába szép ha belülrõl meg olyan..
Ön és közveszélyes. Bûncselekményt követett el.
nagyjából semmit. sajnos ez van, hiába kérsz iü-szakértõt, nincs olyan isten h ellentmondjon a kollegájának, mert ugye azzal annak szakmaiságát kérdõjelezné meg. sajnos ebben az országban kb semmit nem tudsz tenni. egy esetben tudtunk csak elérni vmit, amikor az illetõ anyanyelven beszélt egy nyelvet, és csináltatunk uniós országbeli iü. pszichiáterrel szakvéleményt, aki persze teljesen egyenes ellenkezõjét írta le a magyar szakvéleménynek, viszont ezzel már tudott bíróságra menni és kénytelenek voltak elfogadni is. sajnos más sikeres megoldást nem tudok :( a pszichiátria veszélyes terület ebben az országban, egyszer kell csak megbélyegzettnek lenni, és kész, vége örökre. kifele nincs út.
ön- és közveszélyes, na igen. szépen hangzik ez csak éppen ennek megítélése rendkívül szubjektív dolog, tulképpen elegendõ ha az éppen ügyeletes kis kezdõ pszichiáter álmában rányomja a pecsétjét h téged annak vél és máris annyi. nem lesz olyan szakmabeli aki kétségbe fogja vonni. sajnos rengeteg visszaélésrõl tudok én magam is, de képtelenség tenni ellene.
"Vagy miután erõszakkal berángatják a rokonok az autóba" Ezzel elkövették a rokonok a "személyi szabadság korlátozása" nevû bûncselekményt.
gyújtsd fel az ajtajukat. kövesd le a pszichiátert, mérgezd meg a kutyáját. gyûjtögess parlagfû pollent egy kis zacskóba és rázd ki amikor beidéznek.
A kérdező hozzászólása: Ön- és közveszélyesnek minõsül, ha agresszív inzultálásra elküld valakit a fenébe, továbbá miután az illetõ neki akar menni, védekezõ pozíciót vesz fel? Vagy miután erõszakkal berángatják a rokonok az autóba, és bevciszik a pszichiátriára, megköszöni az orvostól az együttmûködést, és kimegy az ajtóm, majd a buszmegálló irányába veszi az irányt futva, hogy még elérje azt?
A kérdező hozzászólása: És milyen jogi lépéseket lehet ez ellen tenni? Emiatt le kellett hogy maradjak húgom esküvõjérõl például. A megalûztatásról nem is beszélve, hogy most a fél környék elõtt én leszek a "tébolyodott". Lehet kártérítési pert indítani? Van esély rá, hogy megnyerjem? Ha elveszítem - mert ugye tudjuk, az igazságszolgáltatás nem az igazságról szól - mire számíthatok?
egy hónap megfigyelésre elsõ körben és ki kell fizetni, nekem 250 ezret varrtak a nyakamba, Az elmeorvosi vizsgálat és az egy hónap megfigyelés ennyibe került

Milyen esetben könyökölnek bele az anya hasába szülés közben?

Néztem pár filmet most a neten, és meglep?en sok alkalommal azt láttam, hogy a szülész belekönyököl az anyába és nyomja ki a babát.

Legjobb válasz: Akkor szoktak nyomni a kismamahasat mikor mar alig van ereje nyomni a kismamanak es evel segitenek neki..Hat nem lehet kellemes.

Akkor szoktak nyomni a kismamahasat mikor mar alig van ereje nyomni a kismamanak es evel segitenek neki..Hat nem lehet kellemes.
Nekem is "belekönyökölt" az orvos a hasamba amikor a fiamat szültem. Már annyira nem volt erõm, hogy nyomni sem tudtam, de levegõt is alig tudtam venni. Végülis segített vele, hogy milyen érzés volt-nem emlészem rá. Ott már nem arra figyeltem.
Nekem is belekönyökölt a doktornõ, mert nem tudtam rendesen nyomni. Nekem nagyon fájt, de sokat segített.
nekem azért kellett nyomni a hasamat, mert rövid volt a köldökzsinór és minden nyomásnál visszahúzta a babát.:( arra nem emlékszem, hogy fájt volna. sõt, inkább azt éreztem, hogy ez értünk van. nagy segítség volt.
A szülés végére nem maradt erõm nyomni. Nekem nagy segítség volt és nem emlékszem, hogy annyira fájt volna.
Nekem nem csak belémkönyökölt a doki, hanem rám is ült. Azért, mert hiába nyomtam minden erõmbõl, a baba bele volt kicsit gabalyodva a köldökzsinórba és emiatt nem nagyon tudott kijönni. Nagy segítség volt, de elég rossz volt, levegõt sem kaptam ezalatt. De így nem lett császár.
Szia! 13 órányi vajudás után a tolófájásoknál a babám csak annyira mutatta meg a buciját, hogy adokim ne tudjon segíteni. Így aztán vákum rásegítéssael kellett szülnöm és az egyik doki a könyökével segített, meg is lett a lányom! Kellemetlen volt csak, a fájdalomra nem emlékszem. Inkább boldog voltam, hogy megszületett a lányom. Ne aggógj ilyen dolgokon, mindenkinél elõfordulhat bármi, de bízz benn, hogy nálad minden rendben lesz! Azért én is utána néztem szülés elõtt sokmindennek, mert szerintem sem árt, ha egy kismama nem tájékozatlan. A legjobbakat!
Nálam is besegített a doki, rövid volt a köldökzsinór, a babának nagyon rossz lett a szívhangja, és már benn volt a szülõcsatornában... Dokitól függ, mennyire rossz, az enyém nagyon vigyázott, így csak levegõt kaptam nehezen, mert a rekeszizomnál nyomta...


Milyen önéletrajzot írjak, illetve mit írjak bele ebben az esetben?

Jelenleg még gyakorlaton vagyok bölcsõdében, júniusban végzek, viszont lassan szeretném elkezdeni beadogatni pár helyre az önéletrajzomat. (Konkrét helyrõl is tudok, hogy lesz üresedés, ezért mindenképpen.)

Legjobb válasz: Önéletrajzot nem írnék helyetted, ezernyi helyrõl le tudod tölteni és értelemszerûen kitölteni. Viszont feltétlenül kérj ajánlólevelet a mostani gyakorlatozó helyedrõl.

Önéletrajzot nem írnék helyetted, ezernyi helyrõl le tudod tölteni és értelemszerûen kitölteni. Viszont feltétlenül kérj ajánlólevelet a mostani gyakorlatozó helyedrõl.

Milyen önéletrajzot írjak, illetve mit írjak bele ebben az esetben?

Jelenleg még gyakorlaton vagyok, júniusban végzek, viszont lassan szeretném elkezdeni beadogatni pár helyre az önéletrajzomat. (Konkrét helyrõl is tudok, hogy lesz üresedés, ezért mindenképpen.)

Mi kell bele? Kb. egy ekkora akvárium esetén mennyibe fájna a felszerelés? Ja és milyen algaevő érezné jól magát egy ekkora méretű aksiban? Valamint az utolsó: Hogyan tudom mérni és ellenőrizni a víz savasságát és keménységét?

Találtam egy 40l-es aksit a padláson, valamelyik rokoné lehetett. Elhatároztam hogy újra üzembe helyezem... Pár guppit gondoltam bele meg talán 1-2 algaev?t. Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen felszerelés kell, hogy tökéletesen m?ködjön az akvárium, valamint milyen egyéb halfajt javasoltok bele. Kb. egy ekkora akvárium esetén mennyibe fájna a felszerelés? Ja és milyen algaev? érezné jól magát egy ekkora méret? aksiban? Valamint az utolsó: Hogyan tudom mérni és ellen?rizni a víz savasságát és keménységét?

Legjobb válasz: 1.Egy Eheim pickUp 2008 szûrõ, Jager 50W fûtõ 2.Törpe szívóharcsának jó a 40liter 3.Vannak víztesztek pl.:Sera quicktest

1.Egy Eheim pickUp 2008 szûrõ, Jager 50W fûtõ 2.Törpe szívóharcsának jó a 40liter 3.Vannak víztesztek pl.:Sera quicktest
A kérdező hozzászólása: Elõre is köszi a válaszokat:)
szóval 40l hát ebbe mehet guppi 1 hím és 5 nõstény mert 2 hónap mulva sokan lesznek vagy mehetne bele betta 1 hím és semmi több ebben már nagyon jól érezné magát a betta FELSZERELÉS egy 50w os fûtõ ami autómata termosztrátos az max 4000FT egy eheim 2008 szûrõ az is olyan 4000ft kötül akk ilyen h kavics meg dísz meg vízi növény vízi növénynek ajánlom az anubiast abbõl olyan 3-4 tõ meg háttér ezek a cuccok 3000-3500 és világítás 15w os daylight 6500k evvel naponta 8 órát kell világítani és ez a világítás olyan 3500FT összesen:16000 halakkal együtt
és még 4 törpe szívóharcsa én a második vok
Ha ragaszkodsz a guppihoz, én inkább CSAK HÍM-eket javasolnék, a fentebb említett túlszaporodás elkerülése végett. Elég kis térfogatú víz, az ilyen hamar túl lehet terhelni. Algázóból jó a törpe szívóharcsa ( Otocinclus affinis), de legalább 4 db. kéne. Sajnos más fajta nem igazán fér el, ennél a fajtánál viszont nagyon kell figyelni az étrendre. Legyen az akviban valami fa, és rendszeresen kapjon növényi kajákat, forrázott zöldségeket. (saláta, cukkíni, stb.) Kicsit kényes a gyomra. Ekkora méretben, ilyen halakhoz a csapvízzel nem kell csinálni semmit, ha kíváncsiságból mégis le akarod tesztelni, van keménység és ph teszt. Van belõle drágább, olcsóbb...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, következõ hónapban el is kezdem berendezni:)
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem ragaszkodom a guppihoz, csak mindenhol azt olvastam, hogy az "alacsony igényei" miatt kezdõknek ajánlott. Ha van valami más faj, ami elvan 40 literben azt is szívesen látom:)
http://akvateka.hu/wera/garnela/_halak.html Olat válasz, aminek nem kell föltétlenül lágyítani a vizet. Meg amit be tudsz szerezni, nincsenek minden sarki halasnál... Törpe razbórák, endleg guppi szokott lenni. Csak ne egyszerre rakd majd õket az akviba, hanem 2-3 szorra az összes halat. Megéri regisztrálni az akvarista.hu-ra, és a kezdõknek ajánlott e-book-okat elolvasni. Nélkülözhetetlen dolgok vannak benne, amivel tisztában kell lenni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!