Találatok a következő kifejezésre: Milyen esernyőre babakocsi jó (5 db)

Milyen esernyőre csukható babakocsit használtok Ami jó és könnyü és nem egy egész vagyonba kerül?

8,5 hós a fiam és venni kéne egy új babakocsit neki.olyat amit több fokozatbn lehet álítani és nem tudok dönteni, hogy melyik legyen. Olyat szeretné ami nem túl drága de ez nem mey a kocsi rovására. Köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: http://giraffeclub.hu/babakocsi.php Nekem olyan van, mint az utolsó, abból is a narancssárga. Könnyû, esernyõre csukható, elég széles, a kislányomnak is kényelmes és könnyû irányítani is. Több fokozatban is állítható, majdnem fekvõ helyzetig (kb. 170 fok). Az ára is nagyon kedvezõ.

http://giraffeclub.hu/babakocsi.php Nekem olyan van, mint az utolsó, abból is a narancssárga. Könnyû, esernyõre csukható, elég széles, a kislányomnak is kényelmes és könnyû irányítani is. Több fokozatban is állítható, majdnem fekvõ helyzetig (kb. 170 fok). Az ára is nagyon kedvezõ.
Szia! Nekünk ugyan nem esernyöre csukható, de én nagyon elégedett vagyok vele, jól irányitható, könnyü, én sokat tömegközlekedem egyedül a picivel, és mindenr jól feltudok vele szálni, dönthetö a háttámlája is több pozicióba, és még árban is egész jó szerintem! Ugyh én bátran ajánlom! Ilyen egyébként, nézd majd meg!Baby design mini http://babaszafari.hu/spd/unas_115044/Baby_Design_Mini_Blue_..
Szia Én pont ma vettem ezt a kocsit! Még nem sikerült sétálni vele, de belepróbáltuk a lányom és jónak tünt! http://www.babitu.hu/787-baby-design-bunny-piros-red.html

Milyen esernyőre csukható babakocsi jó?

Szeretnék venni egy kicsire összecsukható, könnyeh nordozható babakocsit, amit könny? tolni, autóba tenni stb.

Legjobb válasz: nekünk 10ezer forintos van,bababoltba vettem.15hónapos a kisfiam mi sokat használjuk,nekünk nagyon bevált mert legtöbbször busszal megyünk.kiveszem a picit egy mozdulat és össze is van csukva és nagyon könyüek,pontosan nem tudom hány kg,de gyereket és kocsit is tudom egyutt fogni ha kell:)autoba is kicsi helyet foglal,tesomék kombijába meg kinyitva is befér:)remélem tudtam segiteni

nekünk 10ezer forintos van, bababoltba vettem.15hónapos a kisfiam mi sokat használjuk, nekünk nagyon bevált mert legtöbbször busszal megyünk.kiveszem a picit egy mozdulat és össze is van csukva és nagyon könyüek, pontosan nem tudom hány kg, de gyereket és kocsit is tudom egyutt fogni ha kell:) autoba is kicsi helyet foglal, tesomék kombijába meg kinyitva is befér:) remélem tudtam segiteni
táska külön nincs hozá csak egy kisebb "szütyö"hálos jár hozá, de én egy kisebb váltáskámat akasztom a kormányra és abba tutira minden elfér.válra se lehet akasztani de könnyü cipelni, össze csukni és kinyitni.nekem ez bevált és imádom......
A kérdező hozzászólása: én a taska alatt valami olyan táskára gondolok amibe bele lehet tenni, és vállra akasztani, vagy hátra venni. Az én fiam nagyon sokat jön már gyalog, és ilyenkor inkább összecsuknám és vállon vagy háton hoznám.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Van ezekhez valami táska vagy vállra akasztó? vagy jól össze lehet csunkni, hogy kézben lehessen hozn hosszabb ideig is?


Milyen jó minõségû esernyõre/kicsire csukható babakocsit ajánlatok?

Kisfiam most lesz 7 hónapos, jelenleg touragoo adventture babakocsink van, amivel nagyon meg vagyok elégedve, de az egész csomagtartót elfoglalja és semmi helyem nincs a kocsiban. Emellett 16 kiló összecsukva, így egy egyszerû bevásárlás alatt is elég megterhelõ ki-be rakosgatni a csomiba. Elvárásaim: fekvõ helyzetig dönthetõ, stabil, rosszabb terepviszonyokon is megállja a helyét, napfénytetõs, könnyû, kis helyen elfér. Nyáron többször mennénk vele a Balatonhoz, így jó lenne, ha a babakocsi mellett a csomagok is kapnának némi helyet :D Maximum 80 ezret szánnék rá. Eddig a quinny zappet néztem, nagyon tetszett, de sajnos nem lehet dönteni :( az xtra meg nem csukható össze egybe, így nem tudom mekkora helyet foglalna el. Valakinek esetleg van quinny zapp xtrája, azért annak a véleményét is szívesen veszem :)

Legjobb válasz: Szia! Én most vettem egy Neoneto Energy babakocsit.. Külön van mózes rész autóülés és sportülés. Nagyon jó mert önmagában is ill a sport résszel együtt is esernyõre csukható,kerekei elég jók nem olyan kicsik nem is azok a böszméte nagyok,könnyû tolni.. Én is hasonlóan autóba pakolom és van mellette 2 nagyobb gyerkõc,így szempont volt a sok hely az autóban mind bevásárlásnál mind utazásnál. Neten lehet kapni mózes nélkül is (gondolom azt már nem használtok)Viszont a vázra tehetõ autósülés és a sportrész nagyon szupi. :-)

Szia! Én most vettem egy Neoneto Energy babakocsit.. Külön van mózes rész autóülés és sportülés. Nagyon jó mert önmagában is ill a sport résszel együtt is esernyõre csukható, kerekei elég jók nem olyan kicsik nem is azok a böszméte nagyok, könnyû tolni.. Én is hasonlóan autóba pakolom és van mellette 2 nagyobb gyerkõc, így szempont volt a sok hely az autóban mind bevásárlásnál mind utazásnál. Neten lehet kapni mózes nélkül is (gondolom azt már nem használtok)Viszont a vázra tehetõ autósülés és a sportrész nagyon szupi. :-)
Nekünk zapp xtrank van. Nagyon szeretjük. Mivel az ûlés nem összecsukható, akkora helyet foglal mint az ülés. A váz összecsukva befér az ülés alá. Egy VW Polom van, kis csomagtérrel, simán befér a babakocsi mellé más is. Mamas and papason nézz még szét esetleg. Ha a quinny mellett döntesz, most akciós a manóbabaházon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) 2. válaszadó, nekem Vw golfom van, szóval hasonló a helyzet. Nagyon tetszik a quinny, sok jót hallottam róla, de volt aki elbizonytalanított, hogy könnyen borul. Mondjuk nem extrém terepviszonyokon szeretném azért használni és eléggé kecsegtet, hogy könnyû, mert a 16 kilós babakocsi egy 8, 5 kilós gyerekkel elég nagy kiképzés számomra, fõleg, ha fel kell emelni pár lépcsõfokot. :/

Milyen a jó esernyőre csukható babakocsi?

Most adtuk el a kétrészest és állunk vásárlás el?tt és érdekelne, hogy az esztétikán kívül milyen praktikus tanácsokat kellene figyelembe venni.

Legjobb válasz: Én azt figyeltem, hogy milyen könnyû, lehet-e vállra akasztani.

Én azt figyeltem, hogy milyen könnyû, lehet-e vállra akasztani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!