Találatok a következő kifejezésre: Milyen esernyőre babakocsi (30 db)

Milyen esernyő babakocsit érdemes venni 15e alatt, aminek napernyője is van és dönthető az ülése? 9 hós kislány anyukája

Legjobb válasz: Nekünk Mamu márkájú van, dönthetõ nagyon jó kis kocsi. Igaz napernyõje nincs, de azt lehet hozzá külön venni.10.000-ért vettük.Ilyen a kocsi. http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_hordozo_eszkoz/babakocs..

Nekünk Mamu márkájú van, dönthetõ nagyon jó kis kocsi. Igaz napernyõje nincs, de azt lehet hozzá külön venni.10.000-ért vettük.Ilyen a kocsi. http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_hordozo_eszkoz/babakocs..

Milyen esernyő babakocsit, sportkocsit tudtok ajánlani? Az egyik legfontosabb, h könnyű legyen.

Legjobb válasz: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/10223?storetype=s..

A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
http://aprosagokboltja.hu/spd/limegreensenso/Easy_Go_8211_Se.. Nekünk ilyen van. Pillekönnyû és imádom. A lányom két hónapig nem volt hajlandó elmaradni a babakocsiba, mióta megvettük, csöndben nézelõdik akár több órát is benne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Milyen sport babakocsit vegyek? Maximum 20e ft-ot szántunk rá. Milyen márka? Lapra vagy esernyőre csukható? Mit gondoltok? A Bertoni foxyt néztem, de annyi sok negatív vélemény is van róla, hogy nem tudom mit vegyek. Természetesen lábzsákkal.

Legjobb válasz: Szia! Esernyõre csukhatót mindenképpen! Elég sokféle van, a jobb minõségûek 40.000 körül kezdõdnek, mi is 20.000-ért vettünk king DHS sport babakocsit, meg vagyok vele elégedve, de nem lesz egy örök darab.. Jó, hogy vízszintbe hajtható a háttámla, könnyen összecsukható. Ár-érték arányban megfelel.

Szia! Esernyõre csukhatót mindenképpen! Elég sokféle van, a jobb minõségûek 40.000 körül kezdõdnek, mi is 20.000-ért vettünk king DHS sport babakocsit, meg vagyok vele elégedve, de nem lesz egy örök darab.. Jó, hogy vízszintbe hajtható a háttámla, könnyen összecsukható. Ár-érték arányban megfelel.
Szia! Én 4-t vettem, mire megtaláltam az igazit! És ez az egyik legolcsóbb volt. Caretero Gringo. Nagyon nagyon ajánlom!! Kisfiam imádja. Esernyõre csukható, könnyû (ez volt a legkönyebb a 4 közül). A kupolája hatalmas, szinte betakarja a babát, így védi esõtõl széltõl. Teljesen dönthetõ, tud benne aludni. Bertonit is vettünk, de nekünk lecsúszott benne a babám, pedig stabilan ül. http://www.argep.hu/trend/CARE/Caretero-Gringo.html Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban szívesen segítek, tényleg nagyon jó kocsi!
A kérdező hozzászólása: Köszi, most megnéztem a bertoni foxyt az egyik ismerõsömnél. Õ nagyon dicséri, tényleg jó, masszív kocsi. Most vagy ezt veszünk újonnan lábzsákkal most 19e vagy néztünk használtan egy hauck-ot. Mindkettõ lapra csukható. Most ment az esernyõre csukhatósom (mondjuk ez már régi darab, úgy kaptam az egyik ismimtõl).
http://bababoltolcso.hu/Caretero_Monaco_babakocsi_Zold Nekünk ez van, csak piros színûben. Az auchanban voltunk, amikor ki volt állítva ez mintának, elkezdtem tologatni, és egyszerûen elvarázsolt, hogy milyen könnyû, könnynen irányítható egy kézzel is, simán lapracsukható, pohártartó van hozzá ( elöl a babánál és a tolókaron is) lábzsákos, hátsó két kereke nagy, tehát rosszabb terepen is jó. 1 hét múlva meg is vettük a csepeli bababoltban, 20.000 ft-ra volt leárazva. Nem titok, Imádom!


Milyen esernyőre csukható babakocsit használtok Ami jó és könnyü és nem egy egész vagyonba kerül?

8,5 hós a fiam és venni kéne egy új babakocsit neki.olyat amit több fokozatbn lehet álítani és nem tudok dönteni, hogy melyik legyen. Olyat szeretné ami nem túl drága de ez nem mey a kocsi rovására. Köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: http://giraffeclub.hu/babakocsi.php Nekem olyan van, mint az utolsó, abból is a narancssárga. Könnyû, esernyõre csukható, elég széles, a kislányomnak is kényelmes és könnyû irányítani is. Több fokozatban is állítható, majdnem fekvõ helyzetig (kb. 170 fok). Az ára is nagyon kedvezõ.

http://giraffeclub.hu/babakocsi.php Nekem olyan van, mint az utolsó, abból is a narancssárga. Könnyû, esernyõre csukható, elég széles, a kislányomnak is kényelmes és könnyû irányítani is. Több fokozatban is állítható, majdnem fekvõ helyzetig (kb. 170 fok). Az ára is nagyon kedvezõ.
Szia! Nekünk ugyan nem esernyöre csukható, de én nagyon elégedett vagyok vele, jól irányitható, könnyü, én sokat tömegközlekedem egyedül a picivel, és mindenr jól feltudok vele szálni, dönthetö a háttámlája is több pozicióba, és még árban is egész jó szerintem! Ugyh én bátran ajánlom! Ilyen egyébként, nézd majd meg!Baby design mini http://babaszafari.hu/spd/unas_115044/Baby_Design_Mini_Blue_..
Szia Én pont ma vettem ezt a kocsit! Még nem sikerült sétálni vele, de belepróbáltuk a lányom és jónak tünt! http://www.babitu.hu/787-baby-design-bunny-piros-red.html

Mi a különbség a sport és az esernyő babakocsi között? Milyet vegyek nagyobb babának?

Most 1 éves a kisfiam.12 kg.Jelenleg egy Graco Quattro Tour babkocsink van de tavaszra-nyárra szeretnék egy könnyebbet..csak nem tudom mi a különbség a sport és az eserny? között?-a sportot is lehet eserny? alakúra csukni,nem?Szóval olyan kéne,ami könny? de mégsem szakad össze a babám alatt.Lehessen alulra jól pakolni,legyen karfája és kupolája és ne legy túl drága.(bár használtan is vennék jót).Nem szeretnék 3 kerek?t és olyat sem aminek az els? kerekei kisebbek mint a hátsók.Ha v.ki tudna segíteni ebben-esetleg tapasztalatokat írni azt megköszönném.

Legjobb válasz: Szerintem, a sport kocsinak két fajtája van, az egyik az esernyõre csukható, a másik ami laposra hajtható össze. Mi nem rég vettünk Pierre Cardint, nem túl drága mégis masszívnak tûnik. Tapasztalatom nem nagyon van, mert sajna még csak egyszer tudtuk használni az idõjárás miatt. Eddig tetszik.

Szerintem, a sport kocsinak két fajtája van, az egyik az esernyõre csukható, a másik ami laposra hajtható össze. Mi nem rég vettünk Pierre Cardint, nem túl drága mégis masszívnak tûnik. Tapasztalatom nem nagyon van, mert sajna még csak egyszer tudtuk használni az idõjárás miatt. Eddig tetszik.
PC nem ajánlanék... :(
Én sem ajánlom. Irsz nekem egy privit? Mutatom mik a lehetõségek, de ide nem tudok csatolni, linkelni meg macera

Milyen egyszerűbb esernyő-babakocsit ajánlanátok "pótbabakocsinak"?

Van egy elég nagy, stramm sportbabakocsink, de szükség lenne csak egy kicsire összecsukható, vásárolni men? - tehát nem nagy séták céljából használandó kocsira.

Legjobb válasz: Két sportkocsink van. az egyik egy fokozatban dönthetõ. Masszív, jó kis kocsi, ezt használjuk a napi séták alatt: http://www.teszvesz.hu/baba_mama/babakocsi_babahordozo/babak.. (az eladót bátran ajánlom, tõle vettük.) A másik valami ilyesmi (nem pont ugyanez, mert már 3 éve vettük, és azt konkrétan nem találtam). A második gyereket "szolgála", ez van az autóba, ha megyünk, akkor elõkapjuk. Könnyebb kinyitni, csukni, mit a fentit, és könnyebb súlyra is, igaz ez nem dönthetõ.

Két sportkocsink van. az egyik egy fokozatban dönthetõ. Masszív, jó kis kocsi, ezt használjuk a napi séták alatt: http://www.teszvesz.hu/baba_mama/babakocsi_babahordozo/babak.. (az eladót bátran ajánlom, tõle vettük.) A másik valami ilyesmi (nem pont ugyanez, mert már 3 éve vettük, és azt konkrétan nem találtam). A második gyereket "szolgála", ez van az autóba, ha megyünk, akkor elõkapjuk. Könnyebb kinyitni, csukni, mit a fentit, és könnyebb súlyra is, igaz ez nem dönthetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi! A Giraffe Clubnál nem láttam méreteket. Kb uakkora, mint a Brendonos, vagy nagyobb is?
Valamivel nagyobb.

Milyen esernyőre csukható sport babakocsit ajánlotok városi használatra?

Melyikkel lehet könnyen közlekedni,és melyik fér be az autó csomagtartójába?

Legjobb válasz: Bébé Confort Babakocsi LOOLA FULL brendonbol

Bébé Confort Babakocsi LOOLA FULL brendonbol

Milyen esernyőre csukható babakocsit vegyek? Chipolino ava?

Szeretnék áttérni kicsi sport babakocsira. Ki melyiket ajánlja? Kinéztem a chipolino ava babakocsit de nem tudom érdemes-e megvenni. Ha van valakinek leírná a véleményét róla ? Mekkora a kereke? Mennyire könnyű vele a közlekedés. Kicsi kerekei miatt lehet tolni kavicsos úton, vagy föld utakon? Nem akad el télen a hóba? Valaki tud olyat ajánlani ami esernyőre csukható kerekei bírják a rossz utakat is , könnyű közlekedni vele a buszon? Köszönöm.

Legjobb válasz: Nekünk második kocsinak ilyen van.Buszon,vonaton könnyü vele közlekedni,mozgólépcsõ sem gond.Normális kerekei vannak,könnyû összecsukni is.Földes utakon meg kavicson kicsit macerásabb.Télre nem fogom használni arra tökéletes a nagykerekü jogger kocsink.Futkosónak viszont tökéletes a chipolino ava.

Nekünk második kocsinak ilyen van.Buszon, vonaton könnyü vele közlekedni, mozgólépcsõ sem gond.Normális kerekei vannak, könnyû összecsukni is.Földes utakon meg kavicson kicsit macerásabb.Télre nem fogom használni arra tökéletes a nagykerekü jogger kocsink.Futkosónak viszont tökéletes a chipolino ava.

Milyen sport/esernyő babakocsit tudnátok ajánlani? Többi lent

1 éves lesz a babám és mostanában sokat fogunk utazni, repülővel is. Olyan kocsi kellene, amiben tud aludni de elég kicsire összehajtható. Tudnátok segíteni? Az ár nem igazán fontos, csak hogy kényelmes és praktikus legyen. Köszönöm szépen!

Legjobb válasz: Quinny Zapp xtra

Quinny Zapp xtra
Nekünk Chipolino Rio van , mi is sokat repülünk , mivel a szüleim Olaszországba élnek , és olyan 3-4 havonta megyünk hozzájuk , nekünk ez a kocsi nagyon bejött , nagyon kényelmes , nagyon nagyokat alszik benne a lányom , a repülõn is elfér ! Nekünk volt Quinny Zapp xtra de nem jött be , fõleg utazáshoz mert elég burolékony a kocsi !
Mi Espiro Magic-et vettünk a múlt héten, akkorára összehajtható, mint egy fedélzetre felvihetõ bõrönd, könnyû, szép szinekben van, 45.000.- Ft körül van. Az esernyõre csukható nem jó, túl hosszú. Ezt egy gombbal lehet összehajtani. http://aprosagokboltja.hu/spd/ESPIRO_MAGIC_titan/Espiro_Magi..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!