Találatok a következő kifejezésre: Milyen esemenyutani vannak (2 db)

Rigesoft eseményutáni tabletta mennyire hatásos kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban?

Legjobb válasz: Nekem 3 éve volt szükségem rá. 2 napon belül megjött, és semmi bajon nem volt.

Nekem 3 éve volt szükségem rá. 2 napon belül megjött, és semmi bajon nem volt.
A hatása függ attól, hogy mikor veszed be. Nekem egyszer kellett, még elég fiatalon, de 5 órán belül bevettem, és nem lettem terhes. Egyébként rengeteg benne a hormon, nagyon erõs hatása van. Bár mindenkire máshogy hat, nálam nem volt semmi mellékhatása, másnál viszont szédülés/hasfájás volt.

Milyen esemenyutani tablettak vannak?

Legjobb válasz: én hétfõn pánikoltam be, hogy talán nem kellett volna bevállalni, hogy a barátomé "becsusszannyon". 1órát jártam végig a klinikán, kibkuva , szétfolyva, sírógörccsel egy orvos nem segített, mindenki ide-oda küldözgetett, aztán elementem a a gyógyszertárba, ott már a barátnõm szedett össze mert összeestem, végül sikerült PROTEKCIÓVAL elmennem egy nõgyógyászhoz kai felírta nekem ezt a gyógyszert, a Ri...vmit, nem néztem meg rendesen, a 2 szemeset, bevettem délután 2kor és éjjel 2kor keltem fel hogy bevegyem a másodikat...én semmilyne mellékhatást nem éreztem, sztem akkor vszínû nem voltam terhes...azaz nem volt baj,nem tudom. Ezt mind 15 évesen kellett végigcsinálnom, szörnyû volt az a napom, úgyhogy mindenkinek mondom hogy NE KERÜLJÖN ilyen helyzetbe, nincs olyna hogy áhh "becsusszant" nem lesz baj, igenmis baj lesz, és én már az öngyilkosságomat tervezgettem... nagyon kell vigyázni, ha pedig mégis, akkor meilõbb orvoshoz kell fordulni:) eh...XDkcisit sok lett meg mesélõs, d eazért inkább leírtam:)bocsi:)

én hétfõn pánikoltam be, hogy talán nem kellett volna bevállalni, hogy a barátomé "becsusszannyon". 1órát jártam végig a klinikán, kibkuva , szétfolyva, sírógörccsel egy orvos nem segített, mindenki ide-oda küldözgetett, aztán elementem a a gyógyszertárba, ott már a barátnõm szedett össze mert összeestem, végül sikerült PROTEKCIÓVAL elmennem egy nõgyógyászhoz kai felírta nekem ezt a gyógyszert, a Ri...vmit, nem néztem meg rendesen, a 2 szemeset, bevettem délután 2kor és éjjel 2kor keltem fel hogy bevegyem a másodikat...én semmilyne mellékhatást nem éreztem, sztem akkor vszínû nem voltam terhes...azaz nem volt baj, nem tudom. Ezt mind 15 évesen kellett végigcsinálnom, szörnyû volt az a napom, úgyhogy mindenkinek mondom hogy NE KERÜLJÖN ilyen helyzetbe, nincs olyna hogy áhh "becsusszant" nem lesz baj, igenmis baj lesz, és én már az öngyilkosságomat tervezgettem... nagyon kell vigyázni, ha pedig mégis, akkor meilõbb orvoshoz kell fordulni:) eh...XDkcisit sok lett meg mesélõs, d eazért inkább leírtam:) bocsi:)
2 fajta van, egy "egyszemes" megy egy olyan ami két szemböl áll. Ezt 10orás különbséggel kell bevennu
Escapelle az egy szemes, Rigesoft a két szemes.
Escapelle, és a Rigesoft....én Rigesoftoztam és húúú.... :((((((
Arra a kérdésre már megírták a többiek a választ, hogy milyen nevekkel illetik ezeket az eseményutáni tablettákat. Fontos tudni, hogy ezekez kimondottan orvos írhatja fel. Patikában recept nélkül nem adják ki, a nagyon magas és szervezetre nem jótékony hatású hatóanyagai miatt. Jobb inkább a fogamzásgátlás más formáit használni, célszerûbb a megelõzés. Javaslom: pharmatex hüvelytabletta, ez könnyedén bezserzhetõ, és megbízható is.
Nekem is hasonló "élményben" volt részem, bár a korom miatt (32) kicsit könnyebben vettem a kellemetlenségeket. Az elsõ gyógyszertárból elküldtek, mert recept kell az esemény utánihoz. Bementem az ügyeletre, fél órás várakozázás után hozzájutottam a recepthez. Visszamentem az elõzõ patikába, ahol közölték, hogy nincs nekik készleten. Irány a második patika, ahol azt mondták, hogy náluk nem is kapható, mert a tulajdonos vallásos, és ellenzi ezt a tablettát. Végül a harmadik gyógyszertárban végül megkatam. Hozzáteszem, hogy vasárnap volt, még szerencse, hogy éppen hazafelé utaztunk több 100 km-t, így nem kellett csak a gyógyszer miatt km-eket utaznunk, mert csak az ügyeletes patikák voltak nyitva. Mindenesetre tanulságos eset volt a számomra, legközelebb biztos, hogy jobban vigyázunk. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!