Találatok a következő kifejezésre: Milyen es viselkedik (16 db)

Milyen és hogyan viselkedik egy férfi ha szerelmes, és zavarban van?

Legjobb válasz: Lepkévé változik és belerepül a napba^^

Lepkévé változik és belerepül a napba^^
Én halkabban beszélek, mosolygok mint 1 hülye.
feláll a [email protected]
én 1x voltam: címeres balfsz lettem mellette, képtelen voltam normálisan, felszabadultan beszélni...a többit kívülrõl nem látni, nem ecsetelem. azt hiszem az a legbeszédesebb, ha vele/mellette egész másképp viselkedik, mint egyébként.
A kérdező hozzászólása: :) )

Milyen es hogy viselkedik egy srac mikor szerelmes?

Legjobb válasz: Ez tök egyénfüggõ. Egy romantikusabb beállítottságú srác álmodozik, mindig a bnõjére gondol, mindenkinek róla beszél hogy így meg úgy szereti. A vagányabb stílusúak meg eldicsekednek, hogy "nekem van egy szép bnõm". A visszahúzódóbbak meg csak csendesen figyelik minden léptedet :))

Ez tök egyénfüggõ. Egy romantikusabb beállítottságú srác álmodozik, mindig a bnõjére gondol, mindenkinek róla beszél hogy így meg úgy szereti. A vagányabb stílusúak meg eldicsekednek, hogy "nekem van egy szép bnõm". A visszahúzódóbbak meg csak csendesen figyelik minden léptedet :) )
nincs olyan pasi...
nyomodban járnak, csöndesek vagy nem:D, segítõkészek, olyan figyelmesek, mint soha máskor, feltûnõen jószívûek, néha megakad a szavuk, csillogás van a szemben(leírhatatlan), finom érintések

Milyen egy átlagos 17-19 éves csaj? Hogy viselkedik? Milyen a jelleme? és milyen a normális?

Legjobb válasz: Ez értelmetlen kérdés, inkább nõi "fajtákat" érdemes megkülönböztetni egymástól. Az átlag a többséget jelentheti, a többség meg mindig a divattól függõen változik. Tehát az átlagos csaj divatos (egyéniség nélküli). Nagyon kevesen tudnak kibújni a korszellem elvárásai alól. Habár mintha manapság a toleranciaszint emelkedne és egyre többen vállalnák fel magukat. Saját tapasztaltra építs. Ismerj meg 1000 lányt és állíts fel statisztikát.

Ez értelmetlen kérdés, inkább nõi "fajtákat" érdemes megkülönböztetni egymástól. Az átlag a többséget jelentheti, a többség meg mindig a divattól függõen változik. Tehát az átlagos csaj divatos (egyéniség nélküli). Nagyon kevesen tudnak kibújni a korszellem elvárásai alól. Habár mintha manapság a toleranciaszint emelkedne és egyre többen vállalnák fel magukat. Saját tapasztaltra építs. Ismerj meg 1000 lányt és állíts fel statisztikát.
A kérdező hozzászólása: mert én szinte csak a kihasználós megcsalós lehúzós hazudozós fajtával találkoztam. és reméltem hogy nemilyen az átlag.
Ez egy kb. olyan okos kérdés, mint hogy mirõl szól egy átlagos 200-250 oldalas könyv.
A kérdező hozzászólása: a válasz mégkevésbé volt hasznos nekem.
pontosan nem lehet megmondani mienek is kellene lenni, mivel minden ember más, és szerintem unalmas is lene ha mindenki ugyan olyan lenne, a normális is tág fogalom mivel benne lehet az hogy nem ku.rva csak szeret bulizni vagy valami de benne van azis hogy pl otthonülös stréber stb szoval ezt pontosan szerintem nem lehet leirni, a lényeg hogy légy önmagad :D 16L
19 vagyok, magamról és a barátnõimrõl tudok véleményt mondani csak!Mind szerelemre, komoly kapcsolatra vágyunk!Elborzadunk attól, hogy a korunkbeli fiúk elküldenek, azért mert nem feküdnénk le velük találkozásunk napján egy parkba...Intelligens, értelmes pasira vágyunk, aki elhív randizni is, normális emberként tud viselkedni, kommunikálni, nem úgy, mint egy idióta!De sajnos a mi köreinkben ilyen nincs!:DÚgy látszik túl magasak az elvárásaink!:S:D


Logikai és pszichológiai teszteknél pontos választ vár a munkáltató, vagy figyelembe veszi azt is, miként viselkedek, milyen volt a bemutatkozásom?

Ma voltam egy elég izzasztó állásinterjún. Kicsit már-már túlzásnak is éreztem, amit csináltak velünk, de ettõl függetlenül persze igyekeztem megfelelni. Volt bennem egy kis gyomorideg, és a tesztek ezt egy kicsit fokozták, de kifelé igyekeztem magabiztosságot sugározni. A teszteimen viszont valószínûleg meglátszott, hogy nem megfelelõen teljesítettem, ugyanis láttam, amint a HR-es kolléganõ áthúzza az eredményemet két papíron is.

Legjobb válasz: A teszt lényege, hogy ott nincs félre magyarázás. Egyszer én is voltam egy ilyenen. Olyan kérdések voltak benne, hogy én le is teremtettem a tudaljdonos csávót, hogy ez minek kell bele? Asszem az egyik Madagaszkárban milyen idõzóna van. Üzletvezetõ helyettesnek jelentkeztem a Kávézóba. Felvett a csóka, de mondtam nem köszi. 1 évvel késõbb hallottam közel 200 ember fordult meg a helyen, mert annyira rossz volt a vezetés :D Visszatérve az összképet nézik. De ha teszt nagyon gáz, akkor nincs mirõl beszélni.

A teszt lényege, hogy ott nincs félre magyarázás. Egyszer én is voltam egy ilyenen. Olyan kérdések voltak benne, hogy én le is teremtettem a tudaljdonos csávót, hogy ez minek kell bele? Asszem az egyik Madagaszkárban milyen idõzóna van. Üzletvezetõ helyettesnek jelentkeztem a Kávézóba. Felvett a csóka, de mondtam nem köszi. 1 évvel késõbb hallottam közel 200 ember fordult meg a helyen, mert annyira rossz volt a vezetés :D Visszatérve az összképet nézik. De ha teszt nagyon gáz, akkor nincs mirõl beszélni.

Milyen egy olyan pasi, aki egy mindig egy csomó nővel randizik és fektet meg? Milyen tulajdonságokkal rendelkezik? Miket csinál? Hogyan viselkedik?

Pénz, kocsi meg ilyen baromságokat mellőzzétek légyszi.

Legjobb válasz: Jól néz ki, határozott kisugárzása van.

Jól néz ki, határozott kisugárzása van.
Mindjárt jön a 22%-os és mondja hogy ultrajól néz ki
A kérdező hozzászólása: Szerintem még a kinézet sem mérvadó. Ismerek olyat, aki átlagosnak mondható, sõt. Mégis egy csomó nõ legyeskedik körülötte.
jol nez ki vagy gazdag vagy mindketo. viselkedes mindegy mert az ijen pasik vonzak a noket semi se szamit csaj a jasz.
Mondtam... 2# voltam
magabiztos, férfias, talán még jól öltözött is, határozott
nézd meg az Õrült, dilis szerelem címû filmet
van kisugárzása(ami elég sokat nyom a latba, mert azzal meg lehet nyerni egy lányt egy éjszakára is). De az ilyen fiúk tudják, hogy milyen vonzerejük van és kihasználják ezt. (ha fiú lennék én is kihasználnám) és nem is feltétlenül csinálnak bármit is, van, hogy a lányok csüngnek rajtuk és nekik a kisujjukat se kell mozdítaniuk...Jó nekik:D
Aki bántja mások érzéseit szándékosan.
Gonosz... ezt nem lehet nagyon leírni. mindenkinek rosszat akar bármi áron élvezi az emberek keserûségét, fájdalmát. Magának való nem barátkozik mert azokat is eltaszítja mindenikeivel lekezelõ. Nem tudom mit lehet még írni egy gonosz emberrõl egyszerûen tudod valamilyen szinted érzed hogy gonosz.
Gonosz ember az, akinek a gondolkodása, ötletei, cselekedetei, a morálja, az értékrendje... olyannyira eltér a tiédtõl, hogy már nem elég azt mondanod, hogy ellenszenves.Egyszerûen képtelen vagy azonosulni a cselekedeteivel, majdhogynem az egész lényével. Éppen emiatt a gonoszság sokszor relatív.
Akinek a szándékai rosszindulatúak! Tudja, hogy amit tesz azzal másnak árt, vagy amit gondol, az merõben negatív és azt kívánja, hogy érjen baj másokat...Alapvetõen a tettei szándékára helyezném a hangsúlyt, hogy miféle inditatásból cselekszik!
Szerintem is a szándékosságon van a lényeg. Aki azért bánt másokat (akár testileg, akár lelkileg), mert bántani akarja õket - nem pedig véletlenül, vagy figyelmetlenségbõl. És élvezi is, hogy mások miatta szenvednek.
-gyilkosok pl:Szita Bence gyilkosai -állatkínzók
szerintem az a gonosz ember, aki azt hiszi, mindenkinél több és jobb, mindenki más rajta kívül egy rakás szar, élvezi, ha megbánthat, megalázhat másokat, ebbõl áll kb. az egész élete, hogy másoknak próbál keresztbe tenni, sosem lehet õket kiismerni, mert annyira kétszínûek, mindenkivel máshogy viselkednek, és még sorolhatnám..

Hogyan viselkedik és/vagy milyen jeleket ad egy lány, ha tetszik neki egy srác?

A kérdésre is válaszoljatok és erre is külön, hogy akkor mivan ha a csaj áthív, hogy nincs otthon senki, de aztán nem megyünk be a lakásba, csak lent beszélgetünk.

Legjobb válasz: "milyen jeleket ad egy lány, ha tetszik neki egy srác?" Füstjeleket... Mit vársz, mit csináljon? Álljon fejen? "áthívott, hogy nem lesz otthon senki aztán csak beszélgetés volt" A lányoknak nem folyamatosan a dugáson jár az eszük...

"milyen jeleket ad egy lány, ha tetszik neki egy srác?" Füstjeleket... Mit vársz, mit csináljon? Álljon fejen? "áthívott, hogy nem lesz otthon senki aztán csak beszélgetés volt" A lányoknak nem folyamatosan a dugáson jár az eszük...
És ez mért olyan fura, h beszélgetni akart? Engem is áthív 23:00kor egy srác, mert unatkozik. Dumálunk, majd 2 körül hazajövök, és ennyi.. 20L
Kis aranyom, ha nem jönnél be neki, nem hívna át dumálni... Szoktál te gondolkozni? :-D
1. hülyén 2. semmi
A kérdező hozzászólása: hozzátenném, hogy azért fura a helyzet, mert nem nagyon ismerem tehát nem rég ismertem meg és ismeretlent én nem hivok át kb 3-4szer találkoztunk eddig max. Ledumáltam vele, hogy hallotam XY-tól h bejövök neked erre a válasz az volt, hogy nem csak jó veled beszélgetni... írtam h nem lenne gond ha igen.. erre a válasza, hogy: gondolom.:D ennyi, most akkor mivan ? :)
Még az i slehet hogy nem csak dumálni akart, én már voltam hasonló helyzetben.
kétszer is megyke, hurrá :P
Kérdezz rá, ennyi :D Én úgy megyke néha a sráchoz, akihez 23:00kor megyke át hirtelenjében, hogy mindketten tudjuk, hogy bejövünk a másiknak, mert megbeszéltük, és ennyi. És nem kell tovább ezen agyalni, hogy most bejövök neki..?:?
A kérdező hozzászólása: csak érdeklõdök na :) most nem tudom, hogy bejövök-e neki vagy sem
A kérdező hozzászólása: azért kérdezem, mert tegnap ez történt áthívott, hogy nem lesz otthon senki aztán csak beszélgetés volt ja és 22.30kor írt, hogy menjek át negyed 1-re értem oda
Ez a szivatásodra ment ki. Tudta, hogy a kijelentését nem lehet félre érteni, te pedig ugrani fogsz. Legközelebb csináld az, hogy amikor ezt mondja, mondd neki, bocs, majd máskor, most programom van. Ne hagyd, hogy szórakozon veled, ne érezze, hogy teljesen odáig vagy érte és bármikor bármit egy szóra megteszel. Ha néha "nem érsz rá", attól ideges lesz, aggódni fog, hogy talán van más, és remélhetõleg ennek hatására elõjön a normális énje is, mert ez elég aljas húzás volt. 23/N

Szerintetek egy lánynak mi a dolga egy kapcsolatban? Milyen egy normális lány és hogyan viselkedik?

Legjobb válasz: Hát mit mondjak több szempontból is lehet nézni a dolgot, férfi és nõi szemmel, mire lenne szüksége egy férfinak és mire a nõnek stb.. Hát ha a mai lányokat nézzük és azok közül az átlagot vesszük hát szomorú a kép. Hát a mai rohanó világban már az is valami ha elviselik egymást az emberek, és idõt tudnak szakítani a másikra. Az emberi kapcsolatok annyira le redukálódtak hogy elég ha nem csalja meg(úgy is divat a szakítás) megtudják beszélni a dolgokat és még szexuálisan is érdeklik egymást. A mai világban már ennyivel is elégedtek lehetnek a férfiak. Hát viselkedés szempontjából pont úgy mint a legjobb barátnõddel, mert a kapcsolatban azt kapsz amit adsz. A nõ ne legyen közönséges és nõies legyen tudjon a férfivel bánni, szerintem az annyit takar hogy szexis legyen úgy is szokták mondani titokzatos, felkeltse a férfiban a szexuális vágyat, de ne minden férfiban, így sok mindent elnéznek nekik a férfiak. Szerintem a legfontosabbak férfi és nõk számára is a pozitív élmények egymással való megélése, ezek tartják össze késõbb a kapcsolatot mikor nehezebb idõk járnak. Fontos hogy a kapcsolatokért dolgozni kell magától nem lesz tökéletes, javítani és elõre kell vinni, fontos az újdonság és a közös programok.

Hát mit mondjak több szempontból is lehet nézni a dolgot, férfi és nõi szemmel, mire lenne szüksége egy férfinak és mire a nõnek stb.. Hát ha a mai lányokat nézzük és azok közül az átlagot vesszük hát szomorú a kép. Hát a mai rohanó világban már az is valami ha elviselik egymást az emberek, és idõt tudnak szakítani a másikra. Az emberi kapcsolatok annyira le redukálódtak hogy elég ha nem csalja meg(úgy is divat a szakítás) megtudják beszélni a dolgokat és még szexuálisan is érdeklik egymást. A mai világban már ennyivel is elégedtek lehetnek a férfiak. Hát viselkedés szempontjából pont úgy mint a legjobb barátnõddel, mert a kapcsolatban azt kapsz amit adsz. A nõ ne legyen közönséges és nõies legyen tudjon a férfivel bánni, szerintem az annyit takar hogy szexis legyen úgy is szokták mondani titokzatos, felkeltse a férfiban a szexuális vágyat, de ne minden férfiban, így sok mindent elnéznek nekik a férfiak. Szerintem a legfontosabbak férfi és nõk számára is a pozitív élmények egymással való megélése, ezek tartják össze késõbb a kapcsolatot mikor nehezebb idõk járnak. Fontos hogy a kapcsolatokért dolgozni kell magától nem lesz tökéletes, javítani és elõre kell vinni, fontos az újdonság és a közös programok.
Mar bocs. De normalis lany nagyon is letezik, ne keverd ossze a normalis szot a tokeletessel. Normalis= az olyan szemly kit a tarsadalom elfogad.
mi a dolga? Normális? Szeresse a barátját, legyen hûséges( a legfontosabb!!!), lehessen rá számítani pl ha bármi történne( baleset vagy akármilyen fordulópont az ember életében, nehogy lelépjen) megbízható legyen, ha valamit ígér azt minden körülmények között tartsa be, mindent lehessen vele megbeszélni- túlkomplikálás/félreértések elkerülése végett- éreztesse mindig, hogy a barátja a legfontosabb számára és õt tökéletesnek látja, lehetõleg mellõzze az emberi játszmákat tudod"húzd meg ereszd meg játék" és a többi hidegháborús párkapcsolati játszma, ha baja van nem fáj a fejem kifogással közölje, hogy ma nem lesz szex, hanem mint írtam megbeszélje/ kibeszélje mi aggasztja vagy bántja szóval összefoglalva õszinte, hûséges, megbízható, odaadó, kedves, közlékeny legyen a barátnõ és tisztességes..pl ha már elmúlik a szerelem és ne adj ég a kapcsolatnak annyi akkor nem összejön az X-el meg kavar mindenféle alakokkal, hanem tisztességesen elé áll a barátja elé és szépen megbeszélik, hogy annyi miután szakítottak onnantól lehet randizni + amit akar, de addig NEM, mert az gerinctelenség....járás alatt idegen hímek közeledését elutasítani kell és mindenki számára egyértelmûsítse, hogy a barátja számára az egyetlen FÉRFI a többi férfi csak utána jön, hiszen senki se lehet jobb a barátjánál..csak a többi férfi tudja mihez tartsa magát. Természetesen a férfi is így viselkedjen és akkor forever. Na persze..tudom az emberi természet...
utolsó, szép kis álmok... ilyen nincs. se fiúban, se lányban. vagy ha az egyik fél ilyen, a másik tutira nem lesz ilyen, mert kihasználja a kedves, jószándékú partnerét.
Nem értem teljesen a kérdést...O_o
sziasztok!! hát valami hasonló kérdésen gondolkozom én is mostanság. a párommal valahogy én se találom mostanában a közös nevezõt. én szeretném ha kicsit többet foglalkozna velem.simogatás odabujás. nem feltétlen sex.ja és lány vagyok.de õ-feszko vagyok nagy a nyomás és a többi. én igyexem türelmes lenni de hiányzik a figyelme.van egy közös babánk és nekem õ is sok figyelmet és türelmet igényel ezért lazításnak nem lenne rossz ha én is kapnék kényeztetést-nem vok plázába járo és költekezõ valamint fodrász kozmetikus minden háten típus. de a kérdés.nos.elsõ és lényeges mind2 oldalról az egészség, ismerettség, türelem odaadóság megértés aprobb figyelmességek-köszönöm h ilyen udvarias vagy hogy kinyitottad az ajtót-köszönöm kedves hogy ilyen jót fõztél- nem mellékes az elsõ sorból-hûség minden napos bók kell a ffinak és a nõnek is.ha baj van mindig lehessen számítani a másikra bmi bánt. soha ne mástól kérj tanácsot-ne anyucihoz menny-ha valamiben nem értesz egyet.vagy hagyd rá a másikra.vagy mond el az álláspontod.sokmindent írhatnék de én is "kioktatásra szorulnék:P" üdv:kiscsacsy
Elsõ olvasatra azt hittem, a második Válaszoló mindent leírt. Valamit még hozzátennék: legyen egészséges, - itt az emberi és a nõi egészségre gondolok, - hogy tudjon egészséges gyereket szülni, ha összekötik az életüket.
Ha ezt kérdezned kell, akkor hiába is minden válasz.
Olyan hogy normális lány nem létezik.Mindenkiben van hiba, Hit a másikban, hûség és szerete, ez a legfontosab, no meg a nyitottság amásik fél felé...
Háth van 1 pár dolga:D Jósokat kell kézimunkázni és szájmunkázni :D Hogyan viselkedik? Megértõ, picit túlfütött és vad:) (L)
A kérdező hozzászólása: Sajnállak :D
Azt hogy szexuálisan összeilletek-e, azt ne mi döntsük el, mindenkinek mások az igényei. Innentõl annyi a dolga, mint bármi más embernek: Viselkedjen értelmesen! Ha téged a saját kapcsolatodba az érdekel, hogy szerintünk meg más szerint mi a normális, nem pedig a partnered, akkor már baj van. Minden ember más, mindenki más alapján ítél. Vagy el tudod fogadni a másikat, vagy nem. A kérdésbõl az látszik, hogy nem akarod. Amikor gyenge vagy beismerni, hogy nemakarsz valakit elfogadni olyannak amilyen, akkor csak az változik, hogy nem vagy tudatos, és ilyeneket használsz, mint "nem normális", de a vége még rosszabb mintha tudatosan tennéd, és elkerülnétek egymást. Vagy ha már beismered magadnak, hogy nem fogadod el, a végén még rájöhetsz, hogy nincs is akkora gondod vele... Mondanám hogy keress szakembert, de az olyan, mintha futópályán úgy akarnál haladni, hogy megkérsz valakit hogy rúgdosson elõre.

Fiúk nektek szól! Szerintetek hogy viselkedjen egy lány társaságba, baráti körbe és amúgy? és milyen az inteligens nő? (hogy viselkedik? Hogy gondolkodik. Stb)

L/16

Legjobb válasz: Szerintem egy intelligens lánynak vannak gondolatai, foglalkoztatja a világ, van véleménye arról, hogyan kéne jobbá tenni, és mindezt el is tudja mondani. Ehhez meg sokat kell tanulni. :) Próbáld meg megtalálni azt, ami érdekel, és mélyedj el benne (legyen ez bármi) -annak ellenére, hogy az oktatási rendszer inkább az érdeklõdés kioltását szolgálja. Szerintem egyébként az intelligencia nem függ össze a helyesírással, az inkább mûveltségi kérdés.

Szerintem egy intelligens lánynak vannak gondolatai, foglalkoztatja a világ, van véleménye arról, hogyan kéne jobbá tenni, és mindezt el is tudja mondani. Ehhez meg sokat kell tanulni. :) Próbáld meg megtalálni azt, ami érdekel, és mélyedj el benne (legyen ez bármi) -annak ellenére, hogy az oktatási rendszer inkább az érdeklõdés kioltását szolgálja. Szerintem egyébként az intelligencia nem függ össze a helyesírással, az inkább mûveltségi kérdés.
Elõször is megtanul helyesen beszélni, írni. Intelligenciáról is beszélhetünk? Végül, nem utolsó sorban, nem másoktól várja, hogy megmondják, hogyan kell, ildomos viselkedni..
Egy intelligens nõ tud helyesen írni. Nem csak az egy L, de társaságbaN, baráti körbeN!
Off:Elsõ kettõ ku.rvára fárasztotok, ti, meg a hozzátok hasonlók, akik csak minden kérdésre ezt válaszoljátok. Kérdezõnek: Légy természetes, ez nem is kérdés! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. próbálok odafigyelni magamra.
Nem hisztizik, durcáskodik sokat, ha valami baja van odaáll elém és kerekperec elmondja mi bántja.
És mondjuk nem rúg be minden egyes baráti bulin úgy, mint egy albán kecskepásztor. Az nagyon kiábrándító tud lenni.
Szerintem ne akkor figyelj magadra, amikor ott vagy, hanem amikor nyugi van és özön idõd lesz gondolkozni magadon, még ha netán kellemetlen is kis ideig néha. A legelsõ az önismeret, de sokkal-sokkal õszintébb és egyszerûbb, mint amit rém okos könyvek írnak mindenféle nagyhomlokú lélekbúvárok nevében. Igazából a valódi önismeret "megszerzése" szinte teljes egészében az önbecsapó mechanizmusok elhagyásával történik. Aztán ahogy írták, tulajdonképpen improvizálni kell, amikor rájöttél, hogy veled nincs gáz.

Milyen az életben egy mániás depressziós és egy skizofrén beteg? Hogyan viselkedik? És hogyan kezelik?

Legjobb válasz: Ha valaki mániás depressziós, akkor hullámzóan hol nagyon pörög, energikus; hol levert, kedvetlen. Minél súlyosabb, annál jobban kiemelkednek a végletek. A hangulatingadozás ideje is változó; lehet valaki hónapokig "jó vagy rossz passzban", de akár napi szinten is váltakozhat. A környezet ritkán veszi észre, hogy baj van. Gyógyszerekkel, terápiával kordában tartható. A skizofréniát nem ismerem.

Ha valaki mániás depressziós, akkor hullámzóan hol nagyon pörög, energikus; hol levert, kedvetlen. Minél súlyosabb, annál jobban kiemelkednek a végletek. A hangulatingadozás ideje is változó; lehet valaki hónapokig "jó vagy rossz passzban", de akár napi szinten is váltakozhat. A környezet ritkán veszi észre, hogy baj van. Gyógyszerekkel, terápiával kordában tartható. A skizofréniát nem ismerem.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. Azt hiszem anyukám depresszios.
A skizofrén embernek nincs betegség tudata. Többnyire a saját családja és a legközelebbi barátai ellen fordul. Nem minden esetben figyelhetõ meg élesen a két személyiség, de mindenképpen váltakozik a jó és a "gonosz". Élesen megfigyelhetõ a szeretet és gyûlölet. Régen a skizofrén emberekbõl ûzték az ördögöt, ezzel szerintem mindent elmondtam. Sajnos a családomban van ilyen, elmondani nem tudom az érzést, hogy egy ilyen ember felügyelete alatt kellett felnõnöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!