Találatok a következő kifejezésre: Milyen erzes amikor valakinek (23 db)

Milyen érzés amikor valakinek keményedik a hasa?

Legjobb válasz: Ezt valaki mindennap megkérdezi!! A keményedés az tényleg kemény, megfeszül és kopogni is lehet rajta.

Ezt valaki mindennap megkérdezi!! A keményedés az tényleg kemény, megfeszül és kopogni is lehet rajta.
Kemény:-) Nekem 15 hetesn még csak úgy vettem észre, hogy fürdés közben, mikor mosakodtam, megtapiztam és éreztem, hogy kemény. 20-héttõl már mindig keményedett, ha felálltam sajna, hiába a mg. Akkor már érzed, hogy mekeményedik, húz, nehéz, kellemetlen, mintha egy hordó lenne, és szét akarna szakadni, és persze kõkemény lezs. De normál esetben naponta 10 alkalommal 3 percre normális. ha ennél több, akkor kell a dokival konzultálni.

Milyen érzés, amikor valakinek gipszben van a lába?

Unokatesómnak van, jövő héten megyek meglátogatni, nekem még nem volt ilyenem szerencsére, csak tudni szeretném, milyen lehet neki most. Hátha tudok segíteni, hasznos tanácsokat adni.

Legjobb válasz: Viszketõ

Viszketõ
Viszket, izzad, tör, fáj, büdös, nehéz stb.
VISZKET!!! Továbbá nyugodt természetem ellenére én idegbajt kaptam, hogy nemtudok normálisan menni, a fekvõgipszrõl nem is beszélve...

Milyen érzés amikor valaki elszív egy füves cigit?

Pl. észnél van olyankor az ember, vagy azt se tudja hol van? Esetleg van olyan hatása,hogy olyan dolgokat mondunk el a másiknak amit nem akarunk?

Legjobb válasz: Én már nem emlékszel rá

Én már nem emlékszel rá
nem beszél olyankor az ember, csak mindenen röhög. általában nincs telejesen észnél, halucinálni is lehet tõle minden félét (tükörbe nézel és nem látod a fejedet) Valakinek viszont alig van hatása. Én még nem tapasztaltam, sose szívtam, de ezeket mesélték...
a röhögésen kívül minden baromság amit az elõzõ írt:D

Milyen érzés amikor valakit lúdtollal csiklandoznak? Volt már benne részetek?

19 éves fiú vagyok és a barátn?m ki akarja próbálni rajtam...

Legjobb válasz: Akkor próbáljátok ki, és megtudod! :D Ha nem tetszik, szólsz neki, hogy ne csiklandozzon tovább.

Akkor próbáljátok ki, és megtudod! :D Ha nem tetszik, szólsz neki, hogy ne csiklandozzon tovább.
Hát figyelj barátom. Hamarosan meg fogod tudni :)
volt. hát olyan viszketõs érzés, semmi extra. különleges élvezetet nem nyújt. :D 20/L
Próbáld ki...
Nem volt még benne részem, de alapjáraton is nagyon csikis vagyok, sírni tudnék, ha valaki elkezd csiklandozni... De lehet, hogy nektek bejön, hajrá:)
Te vagy az Nils?

Milyen érzés, amikor valakinek cisztája van?

Pár napja er?sen elkezdett görcsölni a bal petefészkem környéke, kora délutántól egészen estig ágyhoz voltam szögezve és fetrengtem a fájdalomtól. Külföldön voltam egy istenhátamögötti kis szigeten, orvos sehol, a Nospa sem segített. Éjjelre szerencsére elmúlt. Nem tudom, mi volt, bélgörcs-e vagy tényleg a petefészkem. A görbémb?l úgy t?nik, hogy akkortájt ovulálhattam, a 14. ciklusnapomon történt, de nekem sosem szokott ovulációs fájdalmam lenni. Szerintetek lehetett mégis ovulációs fájdalom, esetleg ciszta, vagy tényleg bélgörcs?

Legjobb válasz: Cisztánál fájt mind a két oldalon a petefészkem, de szerencsére visszahúzódott gyógyszer hatására. De most derült ki hogy terhes vagyok és kb a beágyazódásnál is ki akart szakadni a méhem. De lehet felfázástól is. Ha jobboldalt is fáj vakbeles is lehetsz mert átsugárzik a fájdalom. Inkább a dokit kéne megkérdezni szerintem.

Cisztánál fájt mind a két oldalon a petefészkem, de szerencsére visszahúzódott gyógyszer hatására. De most derült ki hogy terhes vagyok és kb a beágyazódásnál is ki akart szakadni a méhem. De lehet felfázástól is. Ha jobboldalt is fáj vakbeles is lehetsz mert átsugárzik a fájdalom. Inkább a dokit kéne megkérdezni szerintem.
A kérdező hozzászólása: Nem, jobboldalt nem fájt, és felfázás sem lehetett, mert 40 fok volt árnyékban. (Nászút.) Csak mindig emlegetitek, hogy szurkál a petefészketek ovulációkor, nekem meg még soha nem szurkált, csak most az egyszer görcsölt.

Le tudná írni valaki, milyen érzés, amikor begipszelik valamidet?

Hogy csinálják, mit érzel, amikor gipszelik a lábad vagy a kezed? És utána milyen megszokni gipszben lenni?

Legjobb válasz: Szia.Nekem tavaly kétszer is el volt törve a kezem..Egyszer az ujjamat helyre kellett állítani..kaptam injekciót is de annak ellenére még nem volt kellemes érzés..amikor gipszelték akkor már semmi baj nem volt csak fárasztó volt tartani a kezemet..Hát könnyû megszokni nekem például télen volt begipszelve és amikor fáztam melegített..amikor levették már hiányzott..nem tudom mirt :) a Lábamat még nem gipszelték de a mamámnak igen és neki nem fájt csak zsibbat..

Szia.Nekem tavaly kétszer is el volt törve a kezem..Egyszer az ujjamat helyre kellett állítani..kaptam injekciót is de annak ellenére még nem volt kellemes érzés..amikor gipszelték akkor már semmi baj nem volt csak fárasztó volt tartani a kezemet..Hát könnyû megszokni nekem például télen volt begipszelve és amikor fáztam melegített..amikor levették már hiányzott..nem tudom mirt :) a Lábamat még nem gipszelték de a mamámnak igen és neki nem fájt csak zsibbat..
Nekem is a kezem gipszelték be tavaly. Amikor felrakják meleg a gipsz, aztán kihûl és kábé olyan egy napig olyan nyálkás, nedves érzés. Aztán kiszárad, utána már csak azt érzed, hogy egy merev, meleg valami van rajtad. Ahogy az elsõ írta, nehéz volt nekem is tartani a kezem, amíg gipszelték, olyan negyedóráig tarthatott amúgy. Amikor a törött részt igazgatta bele e gipszbe, na az fájt eléggé. Én könnyen megszoktam, nekem nem is viszketett egyáltalán.

Milyen érzés amikor szerelmesek vagyunk? A pasik hogyan viselkednek amikor igazán szeretnek valakit?

Átlagos lány vagyok 22 éves. Még soha nem voltam szerelmes vagy nem tudok róla. Igazi párkapcsolatom nem igen volt még. Sok fiuval megismerkedtem. Igazából két sráccal éreztem igazán jól magam, de mindig csalódtam, mindig csak kihasználtak.A legutóbbi kapcsolatomnál is csak a szex miatt volt velem a barátom. eleinte nagyon jól éreztük magunkat, de idővel már csak a szex volt neki fontos.

Legjobb válasz: Leírhatatlanul jó, legalább is a viszonzott.. viszont azt ne akard megtudni, milyen, ha vége lesz.

Leírhatatlanul jó, legalább is a viszonzott.. viszont azt ne akard megtudni, milyen, ha vége lesz.
Ahogy az elsõ is írta a viszonzott szerelem fantasztikus. Legalábbis gondolom, mert az enyém sajnos egyoldalú, és ez meg pokoli rossz. Szóval nem minden szerelem jó :S
Az igazi szerelem olyan, mintha nem is a Földön járnál. Egész nap csak vele vagy képzeletben, másra nem is tudsz gondolni. Fantáziálsz, olyan dolgokat képzelsz el vele, amit eddig senki mással. Aztán találkozol vele és kipirulsz. Összeszorul a szád, alig bírsz beszélni és gyakran akaratlanul is hülyeségeket mondasz. Kicsit bénázol, de ez nagyon is kell és jó dolog. Ha viszontszeret, akkor ugyanezt kapod tõle. Alig várjátok, hogy egyre közelebb kerüljetek egymáshoz. Olyan érzés, amit nehéz leírni. Át kell érezni és tutti, hogy ha megvan, semmi mással össze sem hasonlítható!

Fiúk! Elmondanátok hogy milyen érzés amikor gumival és milyen mikor gumi nélkül történik az aktus? Valóban igaz, hogy gumival szinte alig lehet érezni minket?

Legjobb válasz: Hogy magyarázod meg egy vak embernek hogy bizony az a fû zöld és a fejünk fölött nem egy üvegbúra van?

Hogy magyarázod meg egy vak embernek hogy bizony az a fû zöld és a fejünk fölött nem egy üvegbúra van?
A kérdező hozzászólása: Nem teljes leírást kértem. Maga a különbségen van a hangsúly.
Milyen érzés éhesnek lenni? Milyen érzés ha simogatnak? Az érzéseket nem igazán lehet leírni. Miért más segédeszközzel és miért más férfival? Neked különbözik valamiben a két érzés? Egy ultravékony óvszert is érez magán az ember. Tompábbá teszi, a finomabb mozgásokat nem érzi annyira. Ruhán keresztül se érzed annyira ha hozzád érnek, mint ruha nélkül...
Szerintem olyan érzés, amikor gumikesztyûben mosogatsz... Csúszik, meg minden, csak akkor tudod megfogni a tányért, amikor megszorítod... Amúgy nem tudom, gumiban a lány se sokmindent érez. Vagyis, hát én nem. De inkább a gumi, mint a gyerek..
Gumi nélkül sokkal érzékibb szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Csak ennyit akartam tudni.
Gumival sokkal kevesebbet érezni belõletek. De te magad is kipróbálhatod. Nyilván masztiztál már, így ismered milyen az amikor a csiklódat simogatod. Most fogj egy gumit, tedd rá és simogasdmagad úgy, de a gumi ne mozogjon a kezeddel, az maradjon a csiklódon mozdulatlanul. Eredmény. Sokkal kevesebbet fogsz érezni a simibõl. Feltételezem elélvezni sem nagyon tudnál úgy. Persze, ez véd minket így kénytelen kelletlen használjuk, de ha van lehetõség, akkor mellõzzük.

Milyen érzés amikor lesz*psz valakit? 18/F

Legjobb válasz: Nagyon jó, mivel imádok szopni! ;) 24/F

Nagyon jó, mivel imádok szopni! ;) 24/F
te is akarsz ? :)
A kérdező hozzászólása: lehet kipróbàlnám :)
Ez az ötlet hogy fogalmazódott meg benned? :D
Hát, magyarázd el nekünk, nõknek, milyen az, ha elélvezel és spriccel. Megfogalmazhatatlan, de jó érzés, ha olyannal csinálod, akit nagyon szeretsz és õ is viszont.
én is csináltam már, de nem bírnám, ha valaki a számba élvezne, de úgy simán orálisan kényeztetni egy srácot, az jó
Én is kipróbálnám 25/F
unalmas, egy idõ után fáj a szám, és undorító

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!