Találatok a következő kifejezésre: Milyen eredményeket elérni (49 db)

Ha most elkezdek kondizni akkor szeptemberre milyen eredményt lehet elérni?

Legjobb válasz: ha jól csinálod addig elég jó eredményt elérhetsz. http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_06_142_natural_genetika.. kérdés hogy mennyi a szakértelmed hozzá és milyen a genetikád.

ha jól csinálod addig elég jó eredményt elérhetsz. http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_06_142_natural_genetika.. kérdés hogy mennyi a szakértelmed hozzá és milyen a genetikád.
Igen, ha jó a genetika, edzés és étrend, pihenés is okés, akkor 7-8kg netto izomnövekedés is lehet.
szard le a szeptembert, kezdd el, csináld keményen, eltökélten, aztán ahogy alakulsz egyre jobban fog izzani benned a láng a testépítés iránt!:D kit érdekel mekkora leszel szeptemberre :)

Hogy lehet egy pasit megtartani és elérni, hogy fontos legyél a számára, hogy figyeljen, törödjön a párjával. Milyen praktikákkal lehet eredményt elérni?

Legjobb válasz: legyél hozzá becsületes, tiszteld, ne akaszkodj rá, bizz benne, szeresd - és ugyanezeket követeld meg töle is.

legyél hozzá becsületes, tiszteld, ne akaszkodj rá, bizz benne, szeresd - és ugyanezeket követeld meg töle is.
Add önmagad. Nem jó szinészkedni meg praktikákon törni a fejed hogy "fényezd" magad, mert egy életen át úgysem lehet ilyeneket csinálni. Önmagadért szeressen és törödjön veled ne a praktikák miatt.
Praktikák??? Nem olvasol túl sok bulvárt és nõcismagazint??
Rólam mindenki azt mondja, hogy biztos jó praktikáim vannak amiért meg tudtam tartani a páromat. 6 éve vagyunk együtt én 14, õ 22 volt mikor összejöttünk. Mindenki azt mondta 1-2 hónap és dobni fog, mert hiába vagyok csini, érett kis csaj egy férfinek nem én kellek. Fõleg nem ilyennek, aki körül donganak a nõk. (nagyon jó pasi) Ennek ellenére azóta is ugyan úgy szeretjük egymást mint az elején, összeköltöztünk, eljegyzett, szültem neki egy csodaszép gyereket (3 hónapos) jövõre megtartjuk a lagzit is. Nem kellenek ide praktikák. Ha valaki igazán, szívbõl szeret akkor magadért szeret nem azért mert jól tudsz színészkedni. Én imádom a páromat az elsõ perctõl és soha nem kellene más. 20/L
szerintem se kellenek praktikák... Ha valaki szeret, akkor magadért szeret. Én sem praktikáztam, egyszerûen önmagamat adtam. Nálunk is mki azt mondta, hogy max egy hónap, majd csak meg.dug és otthagy, de ennek már öt éve és már a felesége vagyok. Van köztünk 15év, éssosem gondoltam volna, hogy én, kis taknyos leszek az aki így megbolondítja, és aki miatt feldobja az addigi életét. Ha valaki szeret, akkor nem kellenek praktikák. Ha meg valakit csak azzal tudsz megtartani, az már rég rossz...
Köztem és a szerelmem között is 15 év van, de egyelõre fogalmam sincs, hogyan tovább. A szemezés, "üzenetküldés" fázisában vagyunk, de én nagyon vágyom rá. Csak sajnos azt érzem, hogy bár sosem hittem a praktikákban, mindig nyílt lapokkal játszottam, most mégis elrontottam egy hülyeséggel(féltékennyé tevés..) és most nagyon bánt a dolog. Szóval nem érdemes, csak légy önmagad.

Milyen gyakorlattal lehet leggyorsabban látható eredményt elérni karizomerősítésnél?

van 2DB 3KG-s súlyzóm egy kézbe szoktam használni így 6KG, mivel lehet még gyorsan látható eredményt elérni? nem fontos hogy kelljen hozzá a súlyzó csak írtam hogy az is rendelkezésemre áll. ill van egy haspadom de az leginkább csak hasra és lábra jó!

Legjobb válasz: mindenféleképpen az étrendeden, táplálkozásodon és az edzéstervedtõl függ. 6kg-tól ne várj csodát. ha eddig a bicepszed nulla volt, nõhet egy kicsit de az meg fog állni elég hamar. javaslom vegyél 2 db 10 kg-s egykezest, + hozzá még vagy 5-5 kg-t 1kg-s darabokban, azzal már nagyobb fejlõdést tudsz elérni. remélem segítettem

mindenféleképpen az étrendeden, táplálkozásodon és az edzéstervedtõl függ. 6kg-tól ne várj csodát. ha eddig a bicepszed nulla volt, nõhet egy kicsit de az meg fog állni elég hamar. javaslom vegyél 2 db 10 kg-s egykezest, + hozzá még vagy 5-5 kg-t 1kg-s darabokban, azzal már nagyobb fejlõdést tudsz elérni. remélem segítettem
jobban jársz ha terembe mész, mert mire megveszed a szükséges eszközöket több pénzed megy rá, amit terembérletre, vagy akár kajára is költhetnél. Arról nem is beszélve hogy 2x3 kg egy csajnak is kevés néhány hét után. Hamar szükség lesz nagyobb súlyokra. És még így sem fogsz úgy fejlõdni mintha terembe járnál mert az izom szereti ha több irányból van megtámadva, így meg eléggé be vannak szûkülve a variációs lehetõségeid.
A karizom tág fogalom. Oda tartozik a bicepsz, a tricepsz és az alkar is. Ajánlom hogy nagyobb súllyal dolgozz, hiszen az ér valamit is! ajánlom a konditermet!


Vegetáriánusként milyen eredményeket lehet elérni?

Pusztán kíváncsiságból kérdezem, jómagam nem vagyok az, és nem is szeretnék. Ha valaki vegetáriánus, és csak a húst nem fogyasztja, (tejtermékeket, tojást, tejsavót mondjuk igen), akkor milyen eredményeket tud elérni a testépítésben?

Legjobb válasz: A vegetáriánus vagy vegán életmód egyáltalán nem akadálya a kiváló eredményeknek. Itt több infót is találsz: http://www.veganbodybuilding.com http://www.vegetarianbodybuilder.com/index2.html

A vegetáriánus vagy vegán életmód egyáltalán nem akadálya a kiváló eredményeknek. Itt több infót is találsz: http://www.veganbodybuilding.com http://www.vegetarianbodybuilder.com/index2.html

Milyen tornával/sporttal lehet a leggyorsabban eredményt elérni?

Az eredmény alatt a fogyást, izmosodást értem, és persze nem napok alatt hanem hetek, hónapok, de melyikbe lenne érdemes belekezdenem? Annyi a baj velem, hogy ha nem látok eredményt hamar, akkor abbahagyom, mert nincs sikerélményem, és eddig mindennel ez volt...

Legjobb válasz: "hogy ha nem látok eredményt hamar, akkor abbahagyom, mert nincs sikerélményem, és eddig mindennel ez volt..." Elõször ezen kéne változtatnod, utána megbeszélhetjük melyik sportot, étkezést stb. válaszd:) Sajna minden agyban dõl el...

"hogy ha nem látok eredményt hamar, akkor abbahagyom, mert nincs sikerélményem, és eddig mindennel ez volt..." Elõször ezen kéne változtatnod, utána megbeszélhetjük melyik sportot, étkezést stb. válaszd:) Sajna minden agyban dõl el...
http://body.builder.hu/kaloria.htm4 Itt nézhetsz minta étrendeket.
Edzõterem lenne a leghatékonyabb.Célzott gyakorlatokat csinálhatsz mindenhová.Elõször felszedni egy kis tömeget utána leszálkásítani, hogy elõjöjjenek a formák.
A kérdező hozzászólása: Ahaaa, értem...és olyan étrendet hogyan tudokm összerakni?
A heti 3 torna tökéletes:) A kevesebb kenyér több gyümi stb. az így nem egészen jó, sajnos ennél több kell! Illetve van egy kis kavarodás! Ha izmot szeretnél építeni, ahhoz intenzív súlyzós vagy saját testsúlyós edzés kell, és tömegnövelõ étrend. (elvileg pontosan kiszámolva). A fogyáshoz kell a kalória deficit amit te leírtál, de az sem egészen így! Nem azért kell kerûlni a "szemét" kajákat, hogy vékony legyél, hanem azért, hogy ne zabálj meg annyi haszontalan, emberi szervezet számára nem való ételt.
A kérdező hozzászólása: Hm...heti 3x torna minimum...csak nem tudom melyik lenne a legjobb választás. Kevesebbet is ennék, kevesebb kenyér, több gyümi, kevesebb édesség... Szerintem ezek azok az alap dolgok amik kellenek, és meg is valósíthatók :)
Mit tennél meg azért, hogy ezt elérd?:) Mennyire szeretnél "elmélyülni" a dolgokban?:)
A kérdező hozzászólása: Inkább izmosodni...fõleg hasizom, meg comb, fenék...a szokásos :D
Fogyni, vagy izmosodni szeretnél hamarabb? Esetleg valami mást is?Pl. állóképesség, hajlékonyság stb.
A kérdező hozzászólása: Hm...hát az nem lesz könnyû :/ de mégis mi lenne az amit ajánlanál?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Otthon milyen eredményeket lehet elérni, szerek nélkül? (Leírás bejegyzésben, csak bicepsz)

Nem akarok irreális célt kit?zni, nagyjából tisztában vagyok vele, hogy mit lehet elérni szerek nélkül, és mi az ami már gyanús, túl izmos, túl gyorsan fejl?dik, ez már nem öner?b?l van.

Legjobb válasz: Nekem ezek vannak amivel el lehet érni jó eredményt: állítható fekpad, kézisúlyzó, melyet akár 60 kilóra is fel tudok szerelni/db., rúd súlyzó, francia rúd, guggoló állvány, húzódzkodó rúd, halom tárcsa. Van még Scott pad is, de nem feltétlenül szükséges. Így mindenre tudsz edzeni.:)

Nekem ezek vannak amivel el lehet érni jó eredményt: állítható fekpad, kézisúlyzó, melyet akár 60 kilóra is fel tudok szerelni/db., rúd súlyzó, francia rúd, guggoló állvány, húzódzkodó rúd, halom tárcsa. Van még Scott pad is, de nem feltétlenül szükséges. Így mindenre tudsz edzeni.:)
Kezdõknél agy kis ideig elõfordulhat egyszerre zsírcsökenés és izmosodás, de rövid ideig. Alapvetõen a szálkásítás és az izomtömegnövelés két teljesen különbözõ energetikájú folyamat. A szálkásításnál kalóriadeficit van (3g*testtömegkg fehérje és 1, 5-2, 5g*ttkg ch), míg a tömegnövelésnél kalória pluszban vagy:2-2, 5g*ttkg fehérje és 5-6g*ttkg ch.http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_56_opa_857_kezdo_eff..
A kérdező hozzászólása: Guarana: Nekem ezt mondták, és nekem eddig bejött, a vádlim a kardió edzéseknek köszönhetõen egész izmos lett. Ahhoz képest hogy milyen volt, meg ugye végeztem még láberõsítõ gyakorlatokat. (Persze nincs olyan vádlim mint egy testépítõnek, egyáltalán nem vaskos, de a háj helyett, kialakult némi izom, ami nekem bõven elég. 85kg-ról indultam, most vagyok 75kg, és gondoltam bicepszen is jó lenne alakítani. Bár lehet ez már más tészta, és itt nem jönne úgy az eredmény... Montez: Köszi a tippeket, te biztos jobban értesz hozzá mint én. Meglátjuk
Zsírból az életben nem lesz izom. Azt le kell adni szálkásító diétával. Ha meg izomnövelés a cél, akkor tömegnövelõ étrend kell. Egyszerre nem megy naturálban, el kell dönteni mi legyen elõbb.:)
Zsirt konnyu izomma formalni? NC:D Hogy akarod novelni a karod meretet ha nem tomegelsz? Ha szalkasitod meg kisebb lesz:D
http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=985 Ezt tessék elolvasni. És a táplálékkiegészítõ nem szer, azaz nem csodaszer, hanem ugyanolyan étel amiket megeszel, csak könyebben elérhetõ formában.
A kérdező hozzászólása: Elsõ, egyébként én nem is a táplálék kiegészítõre gondoltam, de ha már itt tartunk, akkor mit ajánlanál? Vagy valaki tudna valamit ajánlani, ami segít az eredményes izomnövekedésben? Hízni nem szeretnék, nem kell tömegnövelõ 75kg vagyok, inkább kicsit még fogynom kellene, de azt mondják zsírt jól lehet izommá formálni, tehát kapóra is jön most.
1napa akarsz edzeni lab, vall, also hat, mellre? Nem fog menni....Legalabb heti 2x kene menned ha otthonra marad a bicepsz, tricepsz, has
A kérdező hozzászólása: Ha mondjuk heti egyszer hétvégén lemennék az edzõterembe, és megdolgoztatnám a többi testrészemet is. A maradék napokon pedig itthon ezekre gyúrok, az is lehet eredményes?
Egy ilyet szerintem siman de kene hozza etrend/felszereles 2db egykezes sulyzoval sokfele gyakorlatot lehet csinalni bicepszre de kene meg egy francia/ketkezes rud is+sulyok. Ahhoz hogy nagy karod legyen trcepszre is kell edzeni az adja ki a kar nagyobb reszet. Arrol meg mar ne is beszlejunk hogy az a suly amit bicepszel tudsz nyomni fugg a torzsed es a trapez izmod feljettsegetol is.... Szerintem ha csak karra meg hatra (huzodzkodoval) akarsz edzeni neki se allj.
És még meg is akarja magyarázni... :D Imádom az okos kérdezõket!

Milyen eredményeket lehet elérni a Leg Magic mindennapos használatával?

Szeretnék 10 kg-tól megszabadulni, ami a mozgáshiányos életmódom miatt alakult ki. Most minden nap tornázom Bíró Icára vagy Rékára, odafigyelek az étkezésekre és Leg Magiczni is szeretnék. Mennyi id? alatt tudom leadni a felesleget?

Legjobb válasz: Eredmény=Izmos fenék.. Legalábbis egy ismerõsömnek bejött ;)

Eredmény=Izmos fenék.. Legalábbis egy ismerõsömnek bejött ;)

Milyen eredményeket lehet elérni a fogyasztó masszázs-zsal?

Gondolkozom rajta hogy el kellene menni de nem vagyok benne biztos!

Legjobb válasz: Nagyon jó eredményeket, nekem csodát mûvelt a combjaimmal. Két baja van csak: baromi drága, és sajnos amint abbahagyatja az ember, idõvel visszajön minden.

Nagyon jó eredményeket, nekem csodát mûvelt a combjaimmal. Két baja van csak: baromi drága, és sajnos amint abbahagyatja az ember, idõvel visszajön minden.
hatásos, de nem önmagában, sajna emellett az unásig ismételgetett -a sport, +egészséges étkezés elengedhetetlen!jelszó fennáll!
Ha vissza jársz kb 3 hetente csak 1 alkalomra akkor nem jön vissza semmi.
Egyáltalán nem kell mellette agyon sportolni magad és koplalni...épp ezért találták ki. A kényelmesen fogyni vágyók számára. Az igaz hogy nem olcsó mulatság de szerintem megéri. Én nagyon meg vagyok vele elégedve.

Milyen izomcsoportokra jó ez az edzésterv és milyen eredményt tudok vele elérni?

nincs suli és érzem, hogy keveset mozgok(heti 5 tesim volt) Amit kitaláltam: 20 hasizom 50 ugrókötél 15-15 lábemelés hátra, négykézláb 5 fekvőtámasz 20 hasizom 15-15 lábemelés hátra, négykézláb 5 fekvőtámasz 20 hasizom 50 ugrókötél 20 hasizom Ha ezeket megcsinálom, akkor ugye főleg has, comb és fenék erősítésére alkalmasak? (mintha az ugrókötélnél a vádlimat érezném, de olvastam, hogy fenékre jó) 150 cm vagyook és 69,7kg szeptemberig le szeretnék adni 5-10 kg-t Napi 996 kcalt eszem(kaloriabazissal)

Legjobb válasz: A 10 kg nekem nem tûnik olyan reálisnak szeptemberig, inkább az 5. Én is hasra, combra és fenékre tornázom, és én leginkább youtube-on nézek videókat, az alapján csinálok végig egy-egy edzést. Ja igen, és a futás is nagyon jó, bár nekem ahhoz nincs társam, és ezáltal nincs motivációm sem. :D

A 10 kg nekem nem tûnik olyan reálisnak szeptemberig, inkább az 5. Én is hasra, combra és fenékre tornázom, és én leginkább youtube-on nézek videókat, az alapján csinálok végig egy-egy edzést. Ja igen, és a futás is nagyon jó, bár nekem ahhoz nincs társam, és ezáltal nincs motivációm sem. :D
http://www.youtube.com/user/FitnessBlender inkább ezeket nézegesd, komplett feladatsorok, hosszabb-rövidebb is van, attól függ, mennyi idõt szánsz rá. Egy 45-50 perceset érdemes naponta megcsinálni, de én általában 2x 40+20 percet csinálok. egyébként hogy eszel? mert az sem mindegy. mibõl áll egy napod?
Ugye te sem fogsz szaporodni?
Azok a videók tényleg nagyon jók, amiket a 2. válaszoló linkelt. Én is mindig arra tornázom. Az elsõ voltam. :)

A D-test nevü fokozoval kondiban milyen eredményeket tudok elérni, mi a hatása illetve érdemes e elkezdenem? Aki probálta, tapasztalta az írja le hogy milyen. Mellete boxolok, kicsit meg szeretnék nőni és megformázni az izmaimat.

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=7944

Legjobb válasz: A kajád rendben van?Tápkieg,vitamin?Elõször ezek a fontosak,utána jöhet a D-test

A kajád rendben van?Tápkieg, vitamin?Elõször ezek a fontosak, utána jöhet a D-test
Korod?
A kérdező hozzászólása: Igen a kaja, vitamin rendben van! Elõ segiti e a fogyást és ezzel eggyütt az izmok kiformálását? 18 éves vagyok.
Izmot felszedni és fogyni egyszerre nem lehet.Amúgy, ha rendelkezel jópár év edzésmúlttal és már nem bírsz nõni akkor lehet jó lenne, de ezt én erõsen kétlem a kérdésbõl ítélve, szóval hagyd a francba és inkább olvasd el az alapismereteket:-) http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=558
A kérdező hozzászólása: Tisztában vagyok az alapismeretekkel. Azért tettem fel a kérdést, hogy akik használták azok leírják a személyes tapasztalataikat. :-)
Kérdésbõl ítélve nem hinném, hogy tisztában vagy..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!