Találatok a következő kifejezésre: Milyen eredmények átlagosak a (2 db)

Milyen eredmények az átlagosak a 19 hetes ultrahangon?

Legjobb válasz: Szia!Crl:128mm Bpd:46mm Grat a babához:)

Szia!Crl:128mm Bpd:46mm Grat a babához:)

Aki hallott már a Fegyencedzés c. könyvről és csinálta is rendesen az edzést, átlagosan milyen tempóban lett eredménye a munkának, mit tapasztaltatok, mennyire volt hasznos?

Legjobb válasz: Arra jó a könyv, hogy megtanuld a mesterlépéseket. Közben nõ egy picit az izomzatod, és azért egy eddzetlenhez képest eléggé erõs leszel. (saját testsúlyos gyakorlatokban.)

Arra jó a könyv, hogy megtanuld a mesterlépéseket. Közben nõ egy picit az izomzatod, és azért egy eddzetlenhez képest eléggé erõs leszel. (saját testsúlyos gyakorlatokban.)
Az elsõ válaszolónak teljesen igaza van.Én több kb 2, 5 éve csinálom.Nálam is inkább az erõm nõtt mint az izomtömegem, kicsit azért persze az is, én amit észrevettem az az hogy melót nagyon jól bírom, mert pakoló vagyok.tehát ha testépítõ fizikum vágyaid vannak, akkor ez nem neked való.
A kérdező hozzászólása: állóképességre és erõre pályázok
Ha állóképességet és erõt is szeretnél növelni a calisthenics segítségével, akkor a hosszabb edzésekre kell törekedned. Az elsõ és legfontosabb, a jó alap felépítése. Nem tudom mióta csinálod, vagy elkezdted-e már, de amíg nem érted el a 4 legfontosabb alapgyakorlatból az 5-6. szintet, ne törekedj az állóképességre. Ha elérted, fokozatosan növeld a sorozatok számát, késõbb pedig az ismétlések számát is. A híd és az egykezes fekvõ kézenállásban sokkal nehezebb az elõzõ 4 alapgyakorlatnál, ezeket akkor kezd el szerintem, ha már eljutottál az elõbb leírtakig. Érezni fogod, mikor leszel alkalmas a következõ szintre + így izom is ragad rád rendesen, ha normálisan eszel. (Ez a fajta módszer kicsit elkanyarodik a könyvtõl a street verzió fele, de szerintem jobb is) Remélem tudtam segíteni ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!