Találatok a következő kifejezésre: Milyen eredmények átlagosak (4 db)

Milyen az eredmény? átlagos vagy már büszke lehetek magamra? :D

Fekvenyomásban az 1ismétléses csúcsom 62Kg. Most 48al szériázok (abból akár 10x 6-7 is menne... karom nem valami nagy, szégyenlem is:S 33as nudli.... jah és 17 vagyok.

Legjobb válasz: ez átlagos teljesítmény ne azért ne add fel,majd javul az

ez átlagos teljesítmény ne azért ne add fel, majd javul az
Még átlag alatti, de 1-2 év és jó lesz! ;)
Pfuh hát nemtudom, de én 14 éves létemre 45kg-mal lazán lenyomom ennyiszer. Csak otthon edzettem, saját testsúlyos gyakorlatot, de rohadt sokat. Haveromnál kipróbáltam, azelõtt sose fekvepadoztam. De 62kg-ot szerintem nem tudnám ahhoz gyakorolni kéne.

Napi 300 átlagos felüléssel, és sok fehérje bevitellel milyen eredményeket érhetek el, és mennyi idő alatt?

Nem is nagyon tudom mivel kiegészíteni a kérdést. Nem akarok full zsírmentes kockás hasat, csak annyit hogy izmos legyen. Vajon ennyi elegendő hozzá?

Legjobb válasz: Hasprést és lábemelést csinálj,a felülés tönkreteszi a csigolyákat.Ezt nehéz megmondani,sok mindentõl függ.

Hasprést és lábemelést csinálj, a felülés tönkreteszi a csigolyákat.Ezt nehéz megmondani, sok mindentõl függ.
Elég hülyén fogsz kinézni ha csak hasazol. Amúgy meg hasra is kell változatosság. Pl.: lábemelés, lebegõülés.
A kérdező hozzászólása: Dehogy csak hasazok, rendes kondizás is, elején jelentéktelennek gondoltam a hasat, most sem érdekes annyira, csak egyre nagyobb darab vagyok, és a hasamon is szeretném az izomtömeget növelni.
Úgy tudod növelni a hasadon is az izmokat, ha nem millió felülést végezel, hanem a terhelést növeled. Mert ha 300-at tudsz végezni, akkor az csak állóképességi edzés, nem növeli az izmokat. Tárcsával végzett hasprés és lábemelés függeszkedve az odabtesz, ne szerencsétlenkedj 300 felüléssel!
A kérdező hozzászólása: És a 2 felsorolt jobban megterheli a hasat mint egy rakás felülés?
ezerszer jobban. Pont azt magyarázom, hogy a sok ismétléses sorozat az már nem izomnövelõ, hanem állóképességi edzés. Ahhoz hogy növekedjen az izom nagyobb terhelés kell, olyan sorozat, ahol csak max kb 20 ismétlés megy. Ezt pedig terheléses haspréssel és függeszkedve lábemeléssel tudod elérni.
A kérdező hozzászólása: Értelek. Köszi a válaszod. Viszont van olyan ismerõsöm aki nagy kondis, nagyon nagy, de sosem csinál se felülést se semmi hadedzést, a hasa mégis meglepõen izmos lett. Ez hogy lehetséges?

Milyen eredmények az átlagosak a 19 hetes ultrahangon?

Legjobb válasz: Szia!Crl:128mm Bpd:46mm Grat a babához:)

Szia!Crl:128mm Bpd:46mm Grat a babához:)


Aki hallott már a Fegyencedzés c. könyvről és csinálta is rendesen az edzést, átlagosan milyen tempóban lett eredménye a munkának, mit tapasztaltatok, mennyire volt hasznos?

Legjobb válasz: Arra jó a könyv, hogy megtanuld a mesterlépéseket. Közben nõ egy picit az izomzatod, és azért egy eddzetlenhez képest eléggé erõs leszel. (saját testsúlyos gyakorlatokban.)

Arra jó a könyv, hogy megtanuld a mesterlépéseket. Közben nõ egy picit az izomzatod, és azért egy eddzetlenhez képest eléggé erõs leszel. (saját testsúlyos gyakorlatokban.)
Az elsõ válaszolónak teljesen igaza van.Én több kb 2, 5 éve csinálom.Nálam is inkább az erõm nõtt mint az izomtömegem, kicsit azért persze az is, én amit észrevettem az az hogy melót nagyon jól bírom, mert pakoló vagyok.tehát ha testépítõ fizikum vágyaid vannak, akkor ez nem neked való.
A kérdező hozzászólása: állóképességre és erõre pályázok
Ha állóképességet és erõt is szeretnél növelni a calisthenics segítségével, akkor a hosszabb edzésekre kell törekedned. Az elsõ és legfontosabb, a jó alap felépítése. Nem tudom mióta csinálod, vagy elkezdted-e már, de amíg nem érted el a 4 legfontosabb alapgyakorlatból az 5-6. szintet, ne törekedj az állóképességre. Ha elérted, fokozatosan növeld a sorozatok számát, késõbb pedig az ismétlések számát is. A híd és az egykezes fekvõ kézenállásban sokkal nehezebb az elõzõ 4 alapgyakorlatnál, ezeket akkor kezd el szerintem, ha már eljutottál az elõbb leírtakig. Érezni fogod, mikor leszel alkalmas a következõ szintre + így izom is ragad rád rendesen, ha normálisan eszel. (Ez a fajta módszer kicsit elkanyarodik a könyvtõl a street verzió fele, de szerintem jobb is) Remélem tudtam segíteni ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!