Találatok a következő kifejezésre: Milyen erős, milyen (734 db)

30. hét körüli kismamik, mennyit keményedtek? Milyen gyakorisággal és milyen erősen? Milyen magnéziumost szedtek és mennnyit?

Legjobb válasz: Elég sokat, én voltam korházban is , többször is, feltöltenek magnéziummal.

Elég sokat, én voltam korházban is , többször is, feltöltenek magnéziummal.
A kérdező hozzászólása: Én van, hogy egész nap nem, de volt mikor egész délután nagyon sokat. Tegnap este pedig lefekvéskor szinte 2 órán keresztül folyamatosan, megszámlálhatatlanul. Nagyon megijedtem!
Én már elég durván jóslózok sajnos. Keményedés napi 5-6 van, jósló pedig 3-4. Én magnerotot szedek. No-spát is kellene de mivel már nem görcsölök, azt abbahagytam.
Olyan nekem is volt, hogy egész éjjel, de én azt figyeltem meg, hogy akkor keményedik többet mikor front van.
31. hetes vagyok.. egy ideje nekem is keményedik a hasam, szinte minden nap, van, hogy 2x is.. de csak pár percre. Elõször megijedtem nagyon. Én Forever termékeket szedek, Naturmint, Kids-et, minden másnap beveszek egy B12-est is, amiben van folsav. Néha pedig egy Artic Seat, ami Omega-3mat, E vitamint.. hal és oliva olajat tartalmaz.
375-575 vagy max 775mg magnéziumot szedek, attól függõen, hogy milyen napom lesz, vagy hogy érzem magam. Nem keményedek túl sûrûn, inkább csak estefelé 1-2 amikor már nagyon elfárad a hasam is.

Az abszint milyen erős milyen az íze?

Mennyit kell belőle meginni hogy hatása legyen? és milyen íze van? :)

Legjobb válasz: 60-80% típustól függõen, hatása egyénfûggõ, de ismerõseim 3-4 után pkádtak és nem emlékszenek semmire. Nem ajánlom... :D

60-80% típustól függõen, hatása egyénfûggõ, de ismerõseim 3-4 után pkádtak és nem emlékszenek semmire. Nem ajánlom... :D
Attól függ mennyire vagy eddzésben. Célszerû úgy inni, hogy lenyelés után vár pár másodpercet a levegõvétellel. A piros is már 80%-is, ha rögtön veszel levegõt, akkor a tömény alkoholgõzbõl jut a tüdõdbe is, az elég sz*r élmény. Mi a pirosat ittuk mértéktelenül egy idõben, az annak ellenére hogy erõs valami mocskosul édes is, szóval nagyon aljas pia. A zöld nekem annyira nem jött be, a feketét nem próbáltam. Mennyit kell inni, hogy hatása legyen? Pont fele annyit, mint Vodkából :)
Szia! Kezdjük ott, hogy az abszint nem rövidital és nem a 80%os formájában kell fogyasztani. Nézz utána neten, ha több is érdekel, kell hozzá abszintkanál, illetve különbözõ módok a fogyasztására. Kész állapotában az ital körülbelül 10-15%os alkoholtartalommal bír. Amennyiben palackozott állapotában iszod nem kell sokat innod, hogy kiüssön :) Az íze ánizsos. Az igazi abszintok 20-30ezer forinttól kezdõdenek, amelyeket ezen ár alatt veszed azok valószínûleg hamisítványok, de egy jó elázáshoz tökéletesek még mindig ;) http://hu.wikipedia.org/wiki/Abszint
09:43: Na azért 20-30-at csak a legjobbakért (?) kérnek el...:) attól függetlenül, hogy 10 alatt egyáltalán nincs abszint, 10-tõl máris lehet nagyon jókat kapni. (Duplais, St. Antione, Eichelberger, stb.)


Milyen erős, milyen márkájú használt tápot? C4, GDDR5, DVDRW, SATA500GB

Hány wattos tápot ajánlotok használtan és milyet? Amd athlon II X4 750K (3,4ghzx4mag), asus radeon HD 7770, egyszer? dvdrw, 500gigás merevlemez, DDR3 1333mhz 4GB ramhoz? A 2 éves 760gigás SATA II merevlemezem belemehet a 2012es alaplapomba?

Legjobb válasz: Használtan semmilyet, mert nem tudhatod, hogy történt-e valami azzal a táppal.

Használtan semmilyet, mert nem tudhatod, hogy történt-e valami azzal a táppal.
Mi az hogy 2012 es alaplap? ha van rajta sata port akor rátudod dugni és meni fog (sata 3 ban is a sata 2 merevlemezed) . Na már most minek használtan táp? ha van 10ezered vagy 12-13ezered akkor: FSP Hexa 400W Chieftec CTG 400W ezek alsótápos gépházba 12-13ezerért: Corsair CX430 Bronze (Bronze legyen!) Chieftec CTG 500W . újonan még ha lelsz FSP APN 350W is jó lesz ez 8-9ezer kb. . ha nincs enyid akkor használtan 350...450...500 os táp elég Seasonic, Chieftec, FSP, Enermax sokmindent találhatsz 5ezer körül . pár ezerért nem fogsz értelmes tápot kapni szóval anyiért azt veszel "amit nem szégyelsz" csak ép géped lehet tönkreteszi

Cane corso mennyire harcias és erős kutya? Valamint milyen erős a harapása?

mert azt tudom hogy ez a rangsor 1. roti 2. német juhász 3. staffi pit és a cace corsoé? cane hasonló kinézetű mint a tori meg izmosabb is talán egy kicsit. cane lenyomná a rotit pl ? bocs a hülye kérdésért csak az érdekel hogy mennyire erős kutya a kutyafajták között ! köszi!

Legjobb válasz: *roti

A kérdező hozzászólása: *roti
Ha most a reggeli Mokka adásából indulok ki, hogy a gazdagékhoz betörtek a símaszkosok és még az ajtót is kirobbantották. Ott is ha jól láttam egy Cane corso volt. Gondolom símándiban végignézte a jelenetet. Ha a kutya nincs tisztában a saját erejével és nem öv-re kimondottan képzett, és alapjában véve barátságos úgy emberekhez, mint kutyához, akkor nem tudja sem magát sem a gazdáját hathatósan megvédeni. Ez nem csak erre a kutyára vonatkoztatható, hanem a többire is.
nem jó a rangsor sajnos. a legerõsebb a medvedisznóládaemberfarkas, igaz ritka nagyon. vagy esetleg a vizipitbull, még ritkább. ilyen rangsort, amire te gondolsz nem lehet fel állítani. csibészeltem egy németjuhászt egyszer-kétszer aki a dupla kart átharapta (kiképzett szolgálati kutya volt a BM kötelékében). beraktad a csibészkart a szájába és olyan érzésed volt mintha a satut szép lassan ráhúznák a kezedre, nem morgott, nem ugatott, nem vicsorgott csak csinálta amit kellett. az óriás snacim pedig 10 perc alatt megette a marha lábszár csontot, mint te a ropit. egyébként most cane corsom van tök aranyos

(hosszú) Milyen erős középiskolák vannak Bp. -n, ahol az angolt erősen oktatják? És a gimi vagy a szakközép éri meg jobban?

Most 8.-os vagyok, és az az igazság, hogy nagyon nem tudom, mi legyen velem. A 7.-es év végi bizonyítványom 4.75 lett, most a félévi pedig olyan 4.5 lesz. Több sulit néztem, és valahogy így lenne a sorrend:

Legjobb válasz: Árpád a király :D Fõleg ha tanulni akarsz :D De ha nem akarsz tanulni ajánlott a szivacs agy :D Ha ide jössz 9.d -s leszel :D Am nagyon jó suli :D De kva nehéz :D mondjuk én matekra járok :D De az Árpádot csak ajánlani tudom :D most am hova jársz? :D

Árpád a király :D Fõleg ha tanulni akarsz :D De ha nem akarsz tanulni ajánlott a szivacs agy :D Ha ide jössz 9.d -s leszel :D Am nagyon jó suli :D De kva nehéz :D mondjuk én matekra járok :D De az Árpádot csak ajánlani tudom :D most am hova jársz? :D
Én a Xántusba járok, ez is öt éves mint az Ady de csak ajánlani tudom. A tanárok meg vannak válogatva, a diákok sem azok az éretlen parasztok mint sok iskolában. Tizediktõl a történelmet és a földrajzot angolul tanulod, majd 11.-tõl a célnyelvi kultúrát is. 10.-tõl van másodnyelv: német, francia, orosz, spanyol, olasz. Én most 11.-es/3.-os vagyok, nemsokára megyek angolból felsõfokúra. Ha idejössz, készülj fel, hogy levegõt nem fogsz tudni kapni, annyi tanulnivaló van, viszont megéri. :) U.i.: ha valami érdekel, nyugodtan írj ide, vagy privát üzenetet.

Milyen alkoholos italok vannak? Mik a népszerűbbek? Milyen erősek/tömények? Mivel szokták keverni őket? Melyikből mennyi egy adag? Milyen árban vannak? Melyik milyen alkalomhoz illik (ha van ilyen)? Milyen márkák vannak, azok kb milyen árúak?

Gondolok itt például a whiskeyre, tequilára, vodkára, abszintre, bacardira, likőrökre meg minden ilyesmire, nem ismerem az ilyen italos dolgokat, minden használható információt szívesen fogadok :)

Legjobb válasz: Az alap adag töménybõl 4 cl. Alkalom: ivás, vagy berúgás. Utóbbihoz jobb a kevert. Pl Pilótatea: 2dl vörösbor, 2dl kóla, 1dl rum. Tuti hatás! 1 jókedv. 2 tántorgás 3 és afelett: redõny. Bulifröccs: mint elõbb, csak fehérben, vagyis fehérbor, sprite,gin.

Az alap adag töménybõl 4 cl. Alkalom: ivás, vagy berúgás. Utóbbihoz jobb a kevert. Pl Pilótatea: 2dl vörösbor, 2dl kóla, 1dl rum. Tuti hatás! 1 jókedv. 2 tántorgás 3 és afelett: redõny. Bulifröccs: mint elõbb, csak fehérben, vagyis fehérbor, sprite, gin.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Alkoholos_ital Kezdd el itt, aztán a kék linkeken olvass tovább. A magyar wiki elég jól ki van dolgozva alkoholtémában. Egy adag sörbõl 5 dl („korsó”), borból és pezsgõbõl 1 vagy 2 dl, likõrborból/vermutból 1 dl, szeszes italokból (likõrbõl, párlatokból és hasonlókból) 2–5 cl. Tequilából (35–55%) csak az önmagában ihatatlant szokás sóval-citrommal inni (a hypermarketekben elterjedt 2–5 ezer forintos kategória, 1-2 kivétellel), az itthon kapható „abszintok” (50–85%) pedig majdnem mind undorító szeszes italok, amiknek semmi köze az igazi abszinthoz (45–83%, de azt 11–15%-ra hígítva isszák és nem gyújtogatják).
ez diáknap afterparty volt az meg még márciusban volt...
Ha arról az akcióról beszélsz, ami múlt hét pénteken volt érvényben, akkor biztos hogy 0.7-es volt, mert mentünk is és vettünk egyet a haverokkal, ha literes lett volna, akkor nem csak bulizni vettem volna, hanem egyet otthonra is :D
Akciós volt, de tuti literes, mert két másik 0, 5ösel akartuk volna kiváltani de úgy drágább lett volna :D. Így is 10 k-t öltünk bele kb. Ekkor még 1 hetes alkoholszüzek voltunk, szóval nem volt 07-es na :D.
Az csak 7 deci volt nem 1-2 liter. Alkoholos italok: sör, bor, pezsgõ, vermut, krémlikõr, keserûlikõr, pálinka, rum, vodka, whisky, gin, tequila, rum, konyak, brandy, absinthe. Általában vodkából tûrhetõ minõséget lehet venni a többi drágább szokott lenni, alkoholtartalmuk a sörnek úgy 3-8% közt mozog a boré, pezsgõé 7-15% de házibor lehet akár 20% felett is a vermutok, és krémlikõrök 14-20% körül vannak a többi tömény úgy 30-40% közt mozog általában, ez alól kivétel néhány pálinka, rum, és az abszintok. A pálinkák és rumok közt vannak 60-70-80%-ak is. Az abszint pedig 50%-nál kezdõdik és a legerõsebb 89.9%-os, de abszint fogyasztását nem javaslom, ha valamire emlékezni is akarsz az estébõl. A vodkát, gint naranccsal vagy tonikkal szokták keverni, a whiskyt, rumot kólával, vagy gyömbérrel a tequilát sóval és citrommal szokták fogyasztani, az abszintot pedig van aki meggyújtja, de persz sok kreativitása van az embereknek ami a keverést illeti. hát márkák pl.: Gordon és Beefater gin(kb. 6000Ft/liter) Sierra tequila(kb. 6000/liter) Captain Morgan és Bacardi rum(kb. 5000/liter) vodka:Kalinka, Royal(kb. 3000/liter) Bols, Finlandia, Smirnoff(kb. 5000/liter) Whisky: legolcsóbbak a Kanadai whiskyk(old man, canadian spacial old, Black Velvet) azokból kb. 3-4 ezer 1 liter aztán az összes többi pl.: Skót, Ír, vagy amerikai whisky(Johnnie walker, ballentines, jim beam, grants, jameson, jack daniel, chivas ) drágább ezek ára 5-6 ezer/liter-tõl terjed és határ a csillagos ég. Keserûlikõrök pl.: Hubertus(kb. 3500-4000/liter) Becherowka(kb. 4000-4500/liter) Unicum, Jägermeister(mindkettõbõl kb. 5000/liter) pálinkák árai is nagyon változóak, mint ahogy a konyké és brandié is de ott is van olyan ami egy autó árába kerül. Vermutok pl.:Martini, Cinzano, Angelli, Garrone áruk kb. 2000/liter a borok árai nagyon különbözõek a pezsgõké is, de egy normál BB vagy Törley kb. 1000Ft sörbõl is egy átlagos 150-300Ft de vannak szar olcsó sörök, és vannak ennél sokkal drágább sörök is pl.: belga sörök. Nagyon drágák és finomak. Hát eggyelõre így ennyi jutott az eszembe.
vagy 1 liter? szét ittam az agyam
múltkor tescoban 2 ezer volt 2 liter kalinka :D akciós
vodka: 1700 körül van a Royal meg a Kalinka, finlandia kicsit drágább, azt nem tudom Pálinka: a fütyülõs 1800-2500 között van az összes fajta kb whiskey: a sima canadian 1700-2000 körül van ezekben többnyire biztos vagyok, a többit csak akkor nézem ha épp vásárolok amúgy ha berúgni akarsz olcsón: kannás bor amit ajánlok, ha elõtte még nem ittál sokat belõle le fog csúszni, aztán majd ha már undorodsz tõle kereshetsz mást
A fény jobb. Azt úgy csinálják, hogy szénsavas vodkát öntenek szörpre. Abból háromtól tényleg le lehet húzni a redõnyt...
A legjobb szerintem a következõ sorrend: Tequila(vagy ami a kedvenced nekem a tequila az) utána vodka (vagy fény attol függ mennyire akarsz jót érezni/melyikre van lehetõség) utána absinth (a jó öreg absinthot nem lehet kihagyni) megintcsak vodka(most szerintem jó a sima vodka nem kell a fény) utána porto (a jó öreg portói rum :D) utána pálinka vagy valami ilyesmi párlat(vagy a különbözõ liquirok pl. nemiroff liquir) és ha még van pénzed/ májad akkor igyálmég amit akarsz de a lényeg hogy a kedvenc piáddal zárj nekem személy szerint tequila. Én személyszerint a 4cl adagokat javaslom(ha iszol igyál rendesen a legkisebb adag a 3cl legyen) ezek a tömények közbe mehetnek a kísérõk (sör, bor, boroskóla stb.) Remélem segítettem de hiddel erre még nem volt panasz. Utóirat: ha házibuliba vagy ott nem kell tartani ezt a sorrendet. jöhet ami közelvan, decivel, hányásig.

Pentium Dual Core Cpu 2, 93 Ghz-hez max milyen eros videokartyat es hany gb ramot tudok venni?

Legjobb válasz: Pontosan milyen prociról van szó? Milyen alaplapod van? Mi a tápod pontos típusa? Milyen felbontású a monitorod? Mennyi RAM-od van most? Milyen elrendezésben?

Pontosan milyen prociról van szó? Milyen alaplapod van? Mi a tápod pontos típusa? Milyen felbontású a monitorod? Mennyi RAM-od van most? Milyen elrendezésben?
A kérdező hozzászólása: nalam nincs motherboard csak mainboard!Nem en teszem bele csak en veszem meg a videokartat meg a ramot
A kérdező hozzászólása: ja megvan bocs G31M-s a modelje
Az csak a chipset, nem az alaplap. És a proci? Meg hogy akarsz kártyát venni ha nem tudod a tápot? Erre meg már tuti nincs garancia, 775-s konfigok ideje elég rég elmúlt már.
A kérdező hozzászólása: A proci: Name:Intel Pentium E6500 MAX TDP:65W Package:SOCKET 775 LGA FAMILY:6 EXT FAMILY:6 MODEL:7 EXT MODEL:17
Amellé max HD6770 vagy HD7750 1GB GDRR5-t tennék. De táp ismerete nélkül ....
A kérdező hozzászólása: kosz szepen es ramot?
Hello! Az alaplap pontos típusát nem írtad, csak annyit, hogy "G31M". Sajnos ez nem elég egyértelmû még. Mert a Biostar és a Gigabyte is gyárt olyan lapot, aminek a nevében a "G31M" kifejezés szerepel. Adok egy tippet: Bekapcsolod a számítógépet, és amikor listázza a meghajtókat és a RAM-ot, akkor nyomd meg a PauseBreak gombot. Aztán ott kiírja az alaplap gyártóját is (jellemzõen legfelül) RAM-ból elég bõven 4GB. Ha van egy kis szerencséd, akkor 4 memória slot van az alaplapon, és még csak 2 foglalt. (vagy 2 van rajta, és csak az egyik foglalt) Így aztán nem kell eldobni a mostani ramokat, hanem mellé tudod tenni az újat. Anyagilag nagyon nem mindegy ;-)
Ja mégvalami: Most látom csak, hogy az MSI, és a Foxconn is gyárt pontosan "G31M" nevû lapot (a Gigabyte típusjelzése mást is tartalmaz a G31M -en kívül). Sajnos a Foxconn gyártmányú lapon kívül az összesben csak 2 memória slot (hely) van. Úgyhogy le kéne venni a gép oldalát. Kis fáradtság, de megéri, mert az a biztos.
El tudom képzelni milyen állapotok lehetne abba a gépbe ha van rajta matrica..
És akkor hogy akarsz bele kártyát tenni? Hogy akarsz bele RAM-ot tenni? A CPU-Z meg az elsõ oldalon írja a procit, a Motherboard fül alatt pedig az alaplapot.
A kérdező hozzászólása: a monitorom felbontasa max 1440-900 jelenleg 2gb ramom van es ati raedon hd 4300/4500 512mb videokartyam es az alaplamot nem tudom pontosan milyen van
Táp pontos típusa?
Proci pontos típusa?
A kérdező hozzászólása: nem tudom ezt a kettot
Enélkül értelmetlen a kérdés.
A kérdező hozzászólása: es hogyan tudom meg hogy milyen az alaplapom es a tapom?
proci, alaplap-hoz --->CPU-Z Táphoz meg leveszed a gép oldalát.
A kérdező hozzászólása: letoltottem a progit de nem tudom hol irja az alaplapomat es nem vehetem le a gep oldalat me garancia altt van es ott van egy papir odaragasztva es ha leveszem nem ervenyes a garancia
G31M egy chipset....

Töltött ciginél hogyan kell közepes erősségűt és jó minőségűt készíteni? Milyen hüvellyel és milyen dohánnyal dolgozzak? Így kb. milyen erős lesz?

A töltött cigi sokkal rosszabb, mint a bolti? Olyan 0,6 mg er?sség?t szeretnék kihozni bel?le... Ha írtok dohányt és hüvelyt, kérlek, írjatok árat is! Köszi!

Legjobb válasz: Primus hüvely, szénszûrõs. A dohányt még én sem tudom, mert nem sikerült kikísérletezni. Szofi dohány túl erõs, ajánlották a domingót, de még nem próbáltam ki, mert van még a szofiból. 2500körül vannak a nagy dobozosak ezekbõl ha jól emlékszek. Tölteni meg ha keményre töltöd gyengébb, ha lazábbra akkor erõsebb, szóval egy köztes állapotot kell találni. Nekem a fém töltõ vált be, az 750Ft. Megkérdezhetem, hogy te milyen dohányt próbáltál? És hogy az mennyire volt jó?

Primus hüvely, szénszûrõs. A dohányt még én sem tudom, mert nem sikerült kikísérletezni. Szofi dohány túl erõs, ajánlották a domingót, de még nem próbáltam ki, mert van még a szofiból. 2500körül vannak a nagy dobozosak ezekbõl ha jól emlékszek. Tölteni meg ha keményre töltöd gyengébb, ha lazábbra akkor erõsebb, szóval egy köztes állapotot kell találni. Nekem a fém töltõ vált be, az 750Ft. Megkérdezhetem, hogy te milyen dohányt próbáltál? És hogy az mennyire volt jó?
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ, megy a zöld kéz. :) Én még semelyiket nem próbáltam ki, azért tettem fel a kérdést is. Kicsit sokallok egy doboz cigiért 600 forintot, viszont próbáltam abbahagyni és nem jött össze, úgyhogy valami olcsóbb módon szeretném megoldani... Hátha valakinek lesz tanácsa! :) Egyébként azt hallottam, hogy például hiába van kék szofi dohány, attól jóval erõsebb, mint a bolti... :/ Ha nagyon erõsen tömöd meg, attól miért lesz gyengébb? Egyébként nem árulnak fehér, vagy sárga, esetleg többfajta kék dohányt? Igazából ebben nem vagyok jártas, azért kérdezgetem... De azért köszi még egyszer! :D
Golden gate hüvely, 200 db-os 220 Ft, Hozzá kék LD dohány 130g-os 1990 Ft.pont jó, én sem szeretem a túl erõset. Minden hüvelynek más íze van, én azért vettem goldeneset az Ld dohányhoz.nekem így jobban ízlik.
Amúgy az sem jó, ha túl tömöd, mert behorpad a homlokod mire elszívod. :) )
Nekem is inkább a kék LD dohány vált be, gyengébb mint a Szofi, és kék Szofis hüvelybe töltöm, az szénszûrõs. Valóban gyengébb a keményebb, de homlokhorpasztóbb is :) .
Én kék Golden Gate hüvelybe töltöm, a kék Golden Gate dohányt, de ennek a hüvelynek sajna nincs szénszûrõje, úgyhogy én a Primus multifilter-t ajánlom, Primus dohánnyal, az állítólag nem olyan erõs. Úgy tudod gyengére tömni, hogyha jó keményre tömöd. És szerintem a töltött, egyeltalán nem rosszabb, mint a bolti! A töltöttben legalább csak dohány van a hüvelyben, míg a boltinál vannak benne különbözõ íz, és erõsségfokozók.
Egyet értek az utolsó válaszolóval.Kb 3 hónapja töltött cigit szívok.tegnap rágyújtottam egy kék multira(azelõtt csak azt szívtam, szerettem), és éreztem azt a rossz mellékízt, nem volt természetes.Nekem a töltött jobban bevált, frissebb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!