Találatok a következő kifejezésre: Milyen emberre azt hogy örök (3 db)

Milyen emberre mondják azt hogy örök vesztes?

Legjobb válasz: A lúzerekre. AKiknek semmi nem jön össze, ami összejöhetne azt is elcseszik, hagyják magukat hülyére venni, nagyon könnyen befolyásolhatóak, nem önállóak, kihasználják õket, hiszékenyek, minden "jó üzlet"- nek tûnõ baromságba belekezdenek. Persze pech is kell hozzá, de azért nagyon sokszor maguk cseszik el a dolgokat. Sztem.

A lúzerekre. AKiknek semmi nem jön össze, ami összejöhetne azt is elcseszik, hagyják magukat hülyére venni, nagyon könnyen befolyásolhatóak, nem önállóak, kihasználják õket, hiszékenyek, minden "jó üzlet"- nek tûnõ baromságba belekezdenek. Persze pech is kell hozzá, de azért nagyon sokszor maguk cseszik el a dolgokat. Sztem.
A kérdező hozzászólása: köszi csak ma a munkatársaim ezt használták rám mert hogy az a szorakozásuk hogy mindig piszkálnak, és bármit csinálok az mindig rossz, és ha bárki bármit elront azt is rámfogják és ezt közöltem velük és azt mondták ez ellen nem leeht mitt tenin mert vesztes tipus vagyok.
úgyszint örök vesztesek azok is, akik abban lelik az örömüket, hogy másokat kritizálnak!
A kérdező hozzászólása: köszi az utolsó válaszadonak. :-) ettöl most amugy sokkal jobb kedvem lett. köszi tényleg
Hu szegenykem nem lehet valami jo a munkahelyi hangulat...emlekszem nekem az elso melohelyem volt eletem legszarabb tapasztalata eddig - pedig sokmindent csinaltam mar... Nekem ugyan senki nem merte azt mondani, hogy vesztes vagyok... Nem lehetne munkat valtani ahol tiszta lappal ujra indulnal mas felallasban? Mert ezzel csak azt erik el, hogy sundiszno lesz beloled. Szurni fogsz azt is, aki csak segiteni akar mert egy ido utan hogyan is szurhetned ki a sok rosszindulatu kozul melyik a normalis. Istenem a sok nymorult idiota, hogy abban lelik oromuket, hogy teged bantanak! Keress masik munkat ha talaltal ne hagyd, hogy a fejedre noljenek!
Rám...
A kérdező hozzászólása: már most az van hogy ha beszoolnak én is visszaszolok de az már nem tetszik nekik, így minden nap üvöltözés van, mikor azt mondták vesztes vagyok azt mondtam hogy nem vagyok vesztes csak hülyékkel vagyok körülvéve, erre persze a fõnököm is besértõdött igy lehet ha igy folytatom muszály is lesz melot válltani, de már rajta vagyok a dolgon.
A kérdező hozzászólása: nem erröl van szó. az egyik rác hibázott mindenki tudta hogy õ hibázik és elkezdett hülyéskedni hogy az ne az õ hibája hanem az enyém, a többiek meg azon röhögtek ahogy õ rám fogta mikor mindenki tudta hogy ott sem voltam, csak ez vicces volt nekik, és erre mondtam hogy ugy látszik mindegy mit csinálok ha ott sem vagyok akkor is én vagyok a hibás és erre mondták hogy azért mert vesztes tipus vagyok. így mindegy ha jól csinálom a dolgokat õk ugy is rámfognak kenni mindent mert ez igy vicces hogy én kikészülök ettõl még ha vicc akkor is, mert egyszer vicc az rendben van de mindennap ez már egyáltalán nem vicces.

Milyen gyakori, hogy egy embernek saját egyedi génje van, amelyre azt lehet mondani, hogy volt értelme az életének, mert az örökre megmarad az emberiségben?

Legjobb válasz: Ez egy értelmetlen kérdés. Miért egy egyedi gén (igazából allél) tenné értelmessé az életet? És ha Einstennek, Da Vincinek, Newtonnak, Arisztotelésznek, Picassónak nem volt egyedi allélja, az életük máris értelmetlen? (Neked van?) Ha továbbadja az allélt az utódjának, máris nem egyedi. Teljesen újfajta allélok nem nagyon szoktak keletkezni, de ha mégis, a legtöbb káros.

Ez egy értelmetlen kérdés. Miért egy egyedi gén (igazából allél) tenné értelmessé az életet? És ha Einstennek, Da Vincinek, Newtonnak, Arisztotelésznek, Picassónak nem volt egyedi allélja, az életük máris értelmetlen? (Neked van?) Ha továbbadja az allélt az utódjának, máris nem egyedi. Teljesen újfajta allélok nem nagyon szoktak keletkezni, de ha mégis, a legtöbb káros.
Ha tudományos, biológiai szempontból nézzük akkor minden olyan egyed életének volt van és lesz értelme amely sikeresen nemzett utódokat amelyek el is érték az ivarérett kort. Persze az ember életének már nem csak a gyerekgyártás adhat értelmet, pl. ahogy írták feljebb a tudósok életének is bõven volt értelme mivel ha utódokat nem minden esetben hagytak de fontos, az emberiséget nagyban segítõ felfedezéseket tettek. "Milyen gyakori, hogy egy embernek saját egyedi génje van" Mármint olyan gén amely másokban is megvan csak az illetõnél ez módosult? Senki nem tudja megmondani mivel sokszor nincsenek külsõleg észrevehetõ jelei a mutációnak, mindenkit egyenként meg nem lehet átnézni hogy akkor most valakiben csak találunk ilyet. Az pedig megint más kérdés hogy az illetõ vajon fog e gyereket vállalni, tehát ezt a gént továbbadni vagy nem.
Becslések szerint 1-2 új mutáció keletkezik (és marad meg) a kódoló régióban minden egyes egyedben az emlõsöknél, úgyhogy jó eséllyel neked is van egyedi géned.
Mutációra gondolsz? Mivel egyrészt ugye minden ember egyedi a maga összességében, viszont az építõelemeink meg ugyanazok, hiszen azért vagyunk emberek, és mondjuk nem kutyák vagy növények, mert egy bizonyos módon épülünk fel... Bocsi, de szerintem is értelmetlen a kérdésed, már csak azért is, mert nem attól lesz egy ember életének értelme, hogy mutációt hordoz-e, vagy sem.
A kérdező hozzászólása: A kérdés második fele, csak egy magyarázat, nem az a lényeg, az elsõ felére kéne válaszolni igazából!
Van ötvenezer génpár, tehát a mutáció esélye nem is olyan kicsi. Minden ivarsejtben van néhány új mutáció, ami nem biztos, hogy örökre megmarad, de néhány nemzedéken át biztosan. Már ha sikerült neki szaporodnia.

Hogy hívják, illetve milyen anyag van azokban a kapszulákban, amit ájult/eszméletlen ember esetében megtörnek és az orra alá raknak?

Tehát kapszula vagy ampulla, én fehérben láttam, de nem volt alkalmam rákérdezni sema nevére, sem az összetételére.

Legjobb válasz: Repülõsó/szalmiáksó. Amúgy nátrium-hidrogén-klorid.

Repülõsó/szalmiáksó. Amúgy nátrium-hidrogén-klorid.
Ill. a szalmiák szeszbõl távozó ammónia, ami ugye kegyetlen büdös.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!