Találatok a következő kifejezésre: Milyen emberre azt hogy (397 db)

Mit jelent az, hogy antifasiszta? Milyen ember az ilyen?

Nem a tudományos megfogalmazásra vagyok kíváncsi, meg amit Wikipédián írnak, hanem hétköznapi nyelven, egyszer?en elmondva, esetleg ha példát írnátok rá, azt nagyon megköszönném! :)

Legjobb válasz: Aki fasiszta rendszert akar, az fasiszta, aki pedig nem, az antifasiszta. Ilyen egyszerû. Köztes szemlélet, közömbösség nincs. Persze az, hogy ki mennyire az, már változó. Szerintem ép lelkû ember nem akar fasizmust, tehát normális ember antifasiszta. Ugyanakkor ép lelkû ember nem is retteg folyton attól, hogy fasizmus lesz, tehát nem megy manapság antifasiszta tüntetésre, mert nem fenyeget a fasizmus veszélye.

Aki fasiszta rendszert akar, az fasiszta, aki pedig nem, az antifasiszta. Ilyen egyszerû. Köztes szemlélet, közömbösség nincs. Persze az, hogy ki mennyire az, már változó. Szerintem ép lelkû ember nem akar fasizmust, tehát normális ember antifasiszta. Ugyanakkor ép lelkû ember nem is retteg folyton attól, hogy fasizmus lesz, tehát nem megy manapság antifasiszta tüntetésre, mert nem fenyeget a fasizmus veszélye.
"A legtöbb antifasiszta fõleg szélsõbalos idióta, akiknek náci fóbiájuk van." Az az idióta, sötét lelkû gazember, aki kaján vigyorral szemléli ártatlan emberek, gyerekek, nõk és öregek elhurcolását, megalázását, kifosztását és meggyilkolását.
A legtöbb antifasiszta fõleg szélsõbalos idióta, akiknek náci fóbiájuk van.
Fõleg nõk körében elõforduló betegség. Az illetõ mániákusan undorodik a pénisztõl, szélsõséges esetben minden fallisztikus tárgytól. :D
Egészséges erkölccsel rendelkezõ ember, aki kiáll a származásuk, vallásuk alapján üldözött embertársaiért, és elítéli a tömeggyilkos szándékú diktatórikus önkényt, valamint küzd ellene. Ez minden igaz és tiszta jellemû ember etikai kötelessége lenne.
22:28 :)
szereti a cigányt, buzerát, cionistát, és gyûlöli a magyart
Agyhalott robot. Minden ember agyhalott, aki ideológiát követ.
Ott a pont a 9-esnél:) Isteníti a cigányokat, zsidókat, melegeket és ahol csak lehet az antifasizmus jegyében kollektívan szidja a magyarokat. Ki érti ezt?
4-es jól mondja hiába pontoztok le
01:28 Érdekes, én nem akarok fasizmust , mégse vagyok antifasiszta , nem is értem , Magyarországon miért használnak olyan jelzõt, hogy fasiszta , én még nem találkoztam fasisztával Magyarországon.

Milyen ember az akire azt mondják, hogy karakteres ember?

Legjobb válasz: Az olyan emberekre mondják, akiknek a (kinézetük, kisugárzásuk, hangjuk) egyedi, megismételhetetlen, erõt energiát sugároz.A karakteres szó, a szír (karak-erõd) szóból ered.

Az olyan emberekre mondják, akiknek a (kinézetük, kisugárzásuk, hangjuk) egyedi, megismételhetetlen, erõt energiát sugároz.A karakteres szó, a szír (karak-erõd) szóból ered.
Hát szerintem õ egy elég karakteres alak [link]
Az olyan emberre mondják, akinek van kisugárzása, kiállása, határozott, egyéniség, és mindig elsõnek tünik fel a többiek mellett. Karakteres szinész, egyéniség: [link]

Milyen emberre mondják, hogy nagy az igazságérzete?

Legjobb válasz: Hat a becsuletes, igazsagos emberre, aki nem birja elviselni a ketszinuseget, a hazugsagot, szoval a rendes emberre.

Hat a becsuletes, igazsagos emberre, aki nem birja elviselni a ketszinuseget, a hazugsagot, szoval a rendes emberre.
Ezt a kifejezést inkább pejoratív értelemben használják arra az emberre, aki gyakran hangsúlyozza az általa vélt, vagy valós igazságot, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindíg igaza is van, de neki meggyõzõdése. Mondják ezt arra is pl.aki olyan, hogy "ami a szívemen, az a számon"-de ez nem kifizetõdõ hozzáállás, mert így nem fogja elviselni sem a társasága, sem munkahelye nem lesz-az ilyen embert nem érdekli pl. a társadalmi, hierarchia(fõnök)-simán helyrerakja azt is. Tehát a bölcs ember tudja mi az igazság, de sokszor jobb, ha megtartja magának, illetve megkeresi a kellõ idõt és hangnemet -és tiszteletben tartja az rangot, mert tudja, nem kifizetõdõ.
Arra, aki képtelen hazudni, soha ki nem csúszott még egy hazug szó a száján. Becsületes, igazmondó.

Milyen ember az, aki privát ler. Bancozik valakit, úgy hogy nem is beszélt vele?

Lehet én vagyok lemaradva, vagy túl konzervativ, de szeretném ha segítenétek ennek a megfejtésében.

Legjobb válasz: Akár volt oka, akár nem, nyilván annak is érdekes élete/lelkivilága lehet, aki kényszert érez arra, hogy privátban zaklasson másokat. De amúgy nincs nagy ördöngösség ebben, az internet világában az emberek sok mindent megengednek maguknak (nekem is nagyon sok gyk-s le van már tiltva, mind hülyeségekkel zaklattak).

Akár volt oka, akár nem, nyilván annak is érdekes élete/lelkivilága lehet, aki kényszert érez arra, hogy privátban zaklasson másokat. De amúgy nincs nagy ördöngösség ebben, az internet világában az emberek sok mindent megengednek maguknak (nekem is nagyon sok gyk-s le van már tiltva, mind hülyeségekkel zaklattak).
Röviden és tömören: beteg
Az is elgondolkodtató, hogy milyen ember az, akit leribancoztak.
A kérdező hozzászólása: 1 Olyan, akire irigy az ostoba és gyáva illetõ, aki privát egy vadidegen embernek ilyet ír:D
Attól függ. Ha egy olyan kérdésre reagált, h "miért van kiakadva a pasim, csak mert a szeme elõtt leszoptam 3 srácot a diszkóban?", akkor érthetõ a ribancozás.
Nem inkább te milyen vagy? :D
itt elõfordul írtam egy hozzászólást, na kaptam én is szépet, higgadta válaszoltam neki, nem írt többet, N
Itt van bõven. Van két középkorú nõ, akik elmeroggyantak :D Meg van egy srác, akit ha visszautasítanak, akkor életveszélyésen megfenyegett
Na most jól elvetted a kedvem az egésztõl.
Ez azért nem egészen így van, vagy legalábbis nem minden esetben. Én pl javarészt olyan kérdéseket teszek fel, ahol véleményekre vagyok elsõsorban kíváncsi, ahhoz meg teljesen ideális pár tucat idegen ember válasza, és én sem érzem magam rosszul egy ilyen kérdés miatt. Miért is kéne? Másrészrõl, ha egy konkrét problémával szembesülök, aminek nem találom a megoldását, ha ismerek olyat, aki ért hozzá, akkor nyilván õt kérdezem. De ha nem, akkor miért lenne szörnyû, hogy egy olyan oldalon teszem fel a kérdésemet, amit pont ezért találtak ki, és ahol a sok ember között valószínûleg akad legalább egy, aki már találkozott hasonló problémával az életben?
Hát...... nem is tudom! Kétes érzelmek zajlanak bennem :)
velem is volt már, valahogy kihevertem. :D
Nem minden esetben. Ha nagyon személyes a dolog akkor persze kicsit talán zavarhatja a dolog. Sok ember amúgy is úgy van vele, hogy idegeneknek könnyebb kiönteni a szívét/elmesélni a gondjait/tanácsot kérni. Akkor meg végképp nincs ilyenrõl szó, ha nem személyes a dolog, csak információt akar szerezni az ember. Mint pl. továbbtanulásnál egy adott suliról véleményt kér. :)
A kérdező hozzászólása: jó persze. ha vélemények érdekelnek az más. viszont azért vannak olyan dolgok amiket jobb lenne szülõkkel barátokkal megbeszélni de amikor az ember azt választja h 'új kérdés' talán megfordul a fejében h milyen rossz h nincs kivel megbeszélnie a környezetében. persze ettõl függetlenül nagyon sok rendes ember van itt aki nem akar oltogatni meg stb hanem értelmes választ vagy tanácsot ad. elsõ, sajnálom...nem akartam elvenni a kedved csak érdekelt h van-e rajtam kívül más is aki így vagy hasonlóan gondolja
idegen emberek sokszor objektiven mondjak el a velemenyuket, csak sajnos sokszor az osszefuggeseiben nem lathatjak a dolgokat. szoval pro es kontra, engem igazabol inkabb a kivancsisag hajt, mikor ilyet kerdezek, (eddig egyszer kerdeztem szemelyest, de alig jott ra valasz) mas allaspontokra is kivancsi vagyok.
Ez az oldal pont ezért jó, mert csomót lehet tanulni, emberismeretet szerezni, érdekes azért milyen szituációk vannak. Én direkt tájékozódás miatt nézegetem az egyéb/önismereti, egészség, és család témájú kérdéseket, rengeteg érdekes van, némelyikre válaszolok is azért ha tudok. A 30soros mélypontról és kilátástalanságról szoló kérdések feltevõit sajnálom leginkább.. Meg hogy mennyi 14-15 évesnek is milyen gondjai vannak már, vagdossák a kezeiket, családjukkal probléma van, és ide írogatják fel ezeket..:/
Az milyen dolog, hogy még szóba állsz vele? Úgy dobnám ki, a lába nem éri a földet, simán leoltanám, többet nem merne hozzám szólni.
Nézd, szerelemre nem kellesz, de ismerõsként törõdik Veled. Ennyi.
ezért mondják azt hogy megszerezni nehezebb mint megtartani...velem ha ugy viselkedik valaki mint a legelsõ napon akkor 10 év után is kedveskednék stb
A kérdező hozzászólása: Hát, igen...
"Hála istennek, sokkal jobban, amióta ritkábban látlak"...
A kérdező hozzászólása: :-)
A kérdező hozzászólása: 20.32-esnek: attól, mert valaki szerelemre nem kell a másiknak, attól még lehet, és kell emberszámba venni, és nem úgy kell kezelni, mint egy kapcarongyot, és nem úgy kell vele beszélni, mintha az lenne.
A kapcsolat vége felé már eldurvulnak a dolgok sok olyat mond az ember amit késöbb megbán talán most próbálja kiküszöbölni a hibát.
Te mit keresel még nála?????? Nem értem az olyan nõket, akik minden bunkóságot eltûrnek... Leegyen büszkeséged és hagyd ott ha jót akarsz magadnak!!!
Helyedben én meggondolnám, hogy egyáltalán ismerõsömnek nevezzem-e ezek után... Pedro
A kérdező hozzászólása: De velem, akit kapcarongyként kezelt, és a legutolsó bunkó is többet érdemelt nálam, az ne érdeklõdjön irántam.
kedves
A kérdező hozzászólása: 3 évet jártam az illetõvel.
Bunkó
Lehet, hogy tudathasadásos beteg.
A kérdező hozzászólása: 27 éves....
vannak ilyen emberek, aik azt hiszik h a csajoknak ez szimpi.. Kisgyerek még az illetõ nem?
A kérdező hozzászólása: Remélem, viccbõl írtad.
Õszinte, de önzõ típus.És sakkban akar tartani, el akarja érni , hogy "még mindig szeresd" õt.

Milyen ember az olyan, aki folyton mást pletykál, mással foglalkozik, ahelyett hogy önmagával foglalkozna?

az ? élete nagyon nincs rendben

Legjobb válasz: Az ilyen emberekkel Dunát lehet rekeszteni. A gyakorikérdések.hu-n pl elég sok ilyennel találkozni... ;) kérdezõ,te épp azt csinálod most egyébként,amirõl kérdeztél.

Nem tudom, nézz tükörbe, pont azt csinálod, nem?
Az ilyen emberekkel Dunát lehet rekeszteni. A gyakorikérdések.hu-n pl elég sok ilyennel találkozni... ;) kérdezõ, te épp azt csinálod most egyébként, amirõl kérdeztél.
Valóba irónikus :) Ámbár az öregasszonyoknál véleményem szerint gyakoribb folyamat.
Ha meg magával foglalkozna, akkor az lenne a bajod, hogy csak magával törõdik. Egyébként te is õvele foglalkozol, nem magaddal, ha nem tûnt volna fel.
Csak én érzem a kérdésfeltevés iróniáját...?
Pont olyan, mint te, kérdezõ! Most te is mással foglalkozol magad helyett!!
Pontosan olyan, mint aki harmadik személynek panaszkodik arról, hogy ZT pletykás, rosszindulatú és mindig csak másokkal foglakozik, ahelyett, hogy önmagával foglalkozna... Extrovertált, irigy, önzõ, kisebbrendûségi komplexusokkal teli, túlkompenzáló, infantilis és valószínûleg erõsen neurotikus ember. Alsó hangon. Elégedett vagy?
Volt lakótársam mindig ezt csinálta.... Barátnõjének gyereke és párja volt és állandóan az õ életüket kellett hallgatnunk. Hogy majd õ jól megmondja annak a szemétnek( a pasinak), hogy a gyerekkel mennyit kell otthon lenni meg játszani és majd õ elintézi....most õszintén mi a szar köze van hozzá? Egyébként valóban nagyon üres élete volt(van), ezért piszkít másokéba.
A kérdező hozzászólása: Energiája kb.:90%-át pazarolja el azzal, hogy mások életét kritizálja...
Lelkiszegény!

Milyen ember az ilyen? Hogy lehet valaki ennyire éréketlen tuskó?

5 napja,hogy meghalt édesanyám,nagyon nehéz időszakon megyünk most keresztül,én is és a hugom is.Elég messze lakunk egymástól,de naponta beszélünk telefonon és próbáljuk tartani egymásban a lelket. Ma délután felhívott a hugom és zokogott a telefonba,hogy a férje teljesen bedilizett! Minden ott kezdődött,hogy a temetés másnapján,a hugom nagyon kiborult,ami szerintem természetes!Szegény egész nap csak sírt és muszály volt bevennie egy altatót,hogy tudjon pihenni egy kicsit.Elmondása szerint a délutánt átaludta.Amikor estefelé felébredt a férje befeküdt mellé az ágyba,a hugomnak ez nagyon jól esett,hogy ezekben a nehéz pillanatokban van kihez hozzábújnia,de a férje ekkor elkezdte össze-vissza tapizni és hát nyilvánvaló volt,hogy szexelni akart vele.A hugom megmondta neki,hogy neki most ehhez egyáltalán nincs kedve és ne is erőltesse a dolgot.Erre a férje még nem reagált semmit,de azóta ezt napi szinten eljátszotta és ma odáig jutottak,hogy azt mondta a hugomnak,hogy igazán túltehetné már magát édasányk halálán és fogja már fel,hogy neki,mint egy egészséges férfi embernek szüksége van a szexuális együttlétre. A hugom nagyon kiborult és a telefonba sírva mesélte el nekem,hogy milyen bunkó a férje.Én teljesen kiakadtam és felajánlottam neki,hogy ha szeretne eljöhet hozzám egy időre,amig kicsit enyhül a gyász és esetleg a férje is lecsillapszik,de azt mondta,attól fél,hogy ha magára hagyja a férjét,akkor az másik nőnél fogja keresni a boldogségot,amit ugye a hugom nem adott meg neki. Nekem teljesen eldurrant az agyam!!Nem tudom felfogni,hogy hogy lehet valaki ilyen érzéketlen bunkó,idióta.Nem hiszem el,hogy néhány napot nem lehet kibirni szex nélkül,főleg ilyen esetben.A mostani viselkedésével csak azt érte el a sógorom,hogy a hugomnak még az a kevéske kedve is elment a dologtól,ami esetleg volt.Nagyon sajnálom szegény hugimat,de nem tudom,hogy segíthetnék neki!

Legjobb válasz: Részvétem... Sajnos, Te sehogy nem segíthetsz neki. Ha nincs még közös gyerekük, én ebben a pillanatban elválnék attól a féregtõl. Pláne, ha attól kell rettegnie, hogy a férje még meg is csalja a nagy gyász közepén. Egy ilyen emberre akar támaszkodni élete hátralévõ részében??

Könnyen hiszi az ember, hogy jól mûködik egy kapcsolat, amíg nincs gond. Gondolod, egy érzõ szívû ember tud így viselkedni? Ne feledd, mindig abból van a baj, hogy a nõ bizalmat szavaz.
"Könnyen hiszi az ember, hogy jól mûködik egy kapcsolat, amíg nincs gond" Utolsónál a pont.Mindig a bajban derül ki, hogy kiben bízhatsz igazán.A húgod legfeljebb akkor lehetne boldog ebben a kapcsolatban ezentúl, hogyha soha életében nem adódna semmilyen problémája, ami miatt támaszra lenne szüksége, de ilyen soha nem fog elõfordulni senki életében, baj mindig van.Ha van esze, elhagyja és keres normális párt magának.
Micsoda gyökér egy sógorod van!De nem minden férfi ilyen.Szerintem, te mint kívülálló, nem igazán tudsz segíteni, de ha egy kis értelem szorult a sógorodba, akkor meg kell, hogy értse....szerintem.....ja és tudom, hogy ilyenkor nem sokat számít, de azért részvétem
Részvétem. Gondolom, húgod szereti. Nem tudsz segíteni. Megváltozni nem fog. A testvérednek majd akkor tudsz segíteni, mikor megundorodik annyira ettõl a "férfitól", hogy otthagyja a francba. Csak kár az elpocsékolt évekért.
Részvétem... Sajnos, Te sehogy nem segíthetsz neki. Ha nincs még közös gyerekük, én ebben a pillanatban elválnék attól a féregtõl. Pláne, ha attól kell rettegnie, hogy a férje még meg is csalja a nagy gyász közepén. Egy ilyen emberre akar támaszkodni élete hátralévõ részében??
Ha ezt a pár napot nem bírja ki, akkor szülés után a 6 hetet, hogy fogja (meg esetleg, ha terhesség alatt is el lesznek tiltva??)
De, lehetne. De ha jól értettem, nem csinált jelenetet, nem ment el k*rvázni, egyszerûen csak normális hangon szóvá tette a dolgot. Erre ez a két pökhendi liba rögtön azt fontolgatja, hogy ki kéne rúgni. És ennek semmi köze a temetéshez, ennek csak az ostoba, önzõ, felfuvalkodott egójukhoz van köze.
szerintem a kérdésben szereplõ pasiról és a hozzá hasonló emberekrõl nyilvános szégyenlistát kellene vezetni.
5 napja... hangsúlyoznám ÖT NAPJA HALT MEG AZ ÉDESANYJA, te értetlen idióta... Ilyenkor nem lehetne hogy a pasi egyszer ebben a cseszett életben elmenjen zuhanyozni pl, és masztizzon egyet? Szégyellje magát az ilyen...
Hát én úgy rúgnám ki a húgodat, de téged meg fõleg, meg az összes tisztelt válaszoló nõszemélyt is, hogy a lába nem érné a földet. Ti úgy gondoljátok, hogy normálisak vagytok? A pasi szereti, kívánja, a házasság egyébként jól mûködik, és most, hogy a pasinak már hiányzik a szex, itt azt fontolgatjátok meg tanácsolgatjátok, hogy hagyja el emiatt? De igazatok van. Az a pasi egy kapitális barom. Hogy elvett egy ilyen idióta hisztérikát.
Pasiból van. A pasik meg mindent így reagálnak le. Szexelnek.
A kérdező hozzászólása: Az a fura az egészben, hogy egyébként teljesen normális szokott leni a sógorom és a házasságuk jól mûködik.Pontosan ez az oka, hogy a hugom nem akarja most azonnal otthagyni a francba, hanem gondolom abban bízik, hogy többet nem fog ilyen idiótán viselkedni a férje.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nekem is az fordult meg a fejemben, hogy én a hugom helyében elhagynám ezt az embert, de nem mondtam neki, mert ebbe én nem avatkozhatok bele és neki kell eldöntenie, hogy akar-e ezzel a férfiaval élni vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Könyörgöm, nem vagyunk állatok!Nem hiszem el, hogy valaki ennyire ne tudna magán uralkodni....Fõleg, hogy már az elsõ alkalommal megmondta a hugom, hogy ezt mos hanyagolja pár napig, de õ ennek ellenére is nyomult.Akkor már az is jobb lett volna, ha megnéz egy pronót és kiveri, ha már ennyire nem bir magával...
Hát ez a pali undorító. Számolni azzal kell, hogy õneki nem egy szeretett társ a húgod, hanem egy nõ, akit dughat kedvére. Az, hogy ilyen, már nem hiszem, hogy változni fog. Egyáltalán nem érdekli, hogy van a húgod, õ akar egy jót dugni azzal a nõvel... Tényleg legjobb lenne, ha otthagyná.

Milyen ember az, akire azt mondják, hogy HITELES?

Mit jelent ez? Köszönöm el?re is!

Legjobb válasz: Azt mondjuk hiteles embernek, aki úgy viselkedik, ahogy beszél. Egyszerûen fogalmazva nem játssza meg magát.

Azt mondjuk hiteles embernek, aki úgy viselkedik, ahogy beszél. Egyszerûen fogalmazva nem játssza meg magát.
Szia! Ez egy több értelmû kifejezés. Hiteles az, akinek van hitele a szó szoros és tágabb értelmében is. Ha te hitelt adsz valakinek, az azt jelenti, hogy megbízol benne. Megbízhatsz az illetõ szavában, hogy amit ígér azt megtartja. Ez a hitel lehet pénz is, de lehet bizalom is - pl. megoszthatsz vele bizalmas, titkos információt, mert tudod, hogy nem adja tovább. Üdv. Péter
Olyat tanít, amit õ maga átfogóan tud.Azt a viselkedést várja el másoktól, amit magától is.
Szerintem a hiteles szó azt jelenti, hogy valaki becsületes, jó magatartast tanùsitó személy.
Így van, igazat mond, azt teszi, amit mond és saját tapasztalatokból beszél.
A kérdező hozzászólása: Ühüm. Értem én. :-D Köszönöm szépen a segítséget! :-)
A kérdező hozzászólása: Értem én, 1 szóval.: Megbízható :) Köszönöm.
Akit sokan ismernek és még nem kapták rajta hazugságon.

Milyen ember az aki a barátját válassza, a nője helyet? Hogy lehet valaki ennyire befolyásolható?

Legjobb válasz: Milyen nõ az aki választásra kényszerít? :-)

Milyen nõ az aki választásra kényszerít? :-)
Ha választanom kellene az ember között akit 6 éve ismerek és még sose csalódtam benne és a nõ között aki x idõ után azt hiszi, hogy csak úgy bratyiból a barátom az az ember egy percig se haboznék.
Az igazi barátok értékesebbek mint egy barátnõ. Utóbbiból sok lehet, barátot viszont nehéz találni. Egszer én is a nõt választottam a barátaim helyett és egy életre megtanultam ezt a leckét! 30F
Ez elég összetett hogy itt kérdezd meg, hisz helyes választ úgy sem fogsz kapni. Rengeteg részletet kellene leírnod, 2 mondatból nem lehet megállapítani. Sok minden kell hozzá: - Kor - Hány éve barátok - Milyen jó a barátságuk - Mind2 fél ismerete - Sõt még téged is ismerni kellene ahhoz hogy normális választ lehessen erre adni.
Milyen ember az aki válsztásravkényszeríti a másikat.. A férfiak, és nõk egy ideig jönnek-mennek míg a baratságok általában örökké tartanak... KOMPROMISSZUM
A jó barát mindig ott van veled, a nõ mindig változik. Így egyértelmû hogy melyik a fontosabb.
Sose hanyagold el a barátaidat egy kapcsolat miatt mert ha vége a kapcsolatnak ki fogja letörölni a könnyeidet??
Nyilván szituációtól függ, de én, mint nõ bármikor egy többéves barátságot választanék egy pasi helyett. Barátokat, igazi, jó barátokat nagyon nehéz találni, fõleg 20 éves kor felett, párkapcsolatot meg egy szociális, kommunikatív, közvetlen ember bárhol talál.
Persze, az a nõ, vagy férfi, akivel összeillünk, nem vár el választást, hanem a barátaimmal együtt fogad el, sõt segít ápolni azt a barátságot... Amelyik nem, azzal nem illik össze az ember, hiszen madarat tolláról, ember barátjáról...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!