Találatok a következő kifejezésre: Milyen ember az, aki egyke, és (12 db)

Milyen ember (férfi) az, aki egyke, és nincsen testvére?

Arra gondolok, hogy az én pasim egyke, és ? anyuka kicsi fia, pedig már 29 éves lesz. Kicsit önz? is, hiszen nem volt neki testvére. Mit gondoltok ti err?l, vélemények, tapasztalatok? Köszi. :))

Legjobb válasz: nekem is egyke a pasim,jól el is kényeztették, bár õ apuci naciját fogja, nem anyuci szoknyáját...mindig minden bajból kihuzták,soha semmit nem kellett megoldania...áááááá....szal ha valami kis probláma is adódik, már teljesen depi, hisztizik stb...na inkább nem fejteném ki..

nekem is egyke a pasim, jól el is kényeztették, bár õ apuci naciját fogja, nem anyuci szoknyáját...mindig minden bajból kihuzták, soha semmit nem kellett megoldania...áááááá....szal ha valami kis probláma is adódik, már teljesen depi, hisztizik stb...na inkább nem fejteném ki..
elsõ válaszoló vagyok még...elõbb megbüntették gyorshajtásért, már hvott is, h az õ életében soha nem sikerül, neki teljesen tönkre van minden, jobb lenne ha nem is élne, mert ugy nem érik ilyen nagy problémák..ááááá....mikor fájt a foga, na az megint egy külön történet, rendes hisztit vágott le, utána h elment dokihoz, hõsként kellett volna tisztelni....
Nekem nõvérem férje egyke. Ott inkább az anyóssal voltak problémák, fõleg az e4lsõunoka születésekor. Akkor sógorom nõvérem mellé állt, azóta rendezõdtek a dolgok.
nekem édesanyám egyke. a baj az volt vele hogy fogalma sem volt arról hogy mi aza testvér vita, mi öltük volna jó testvérhez méltóan egymást, de mindig anyukánk közbeszpolt a legkisebb vitába is és ö rendett tett, ami persze sokszor nem volt jogos. apukám 3 tesóval vnött fel és megértette hogy van egy határ ami között a tesóknak maguknak kell a vitákat lerendezni a szülöknek egy darabig nem szabad ebbe beleszolni. szerintem anyukám miatt is alakult ki egy nem túl jó testvéri viszony köztünk, (igazábol swe utálat se szeretet nem volt köztünk gyerekként, még beszélgetni sem beszélgetttünk nagyon) és felnöttként kellett rájönünk hogy mi azért nagyon szeretjük egymást. apukám mindig azt mondta látszik hogy anyátoknak nem volt testvére. szóval a testvértelen emberek sok olyan dolgorol lemaradnak ami jó dolog az élethez.
Hát tuti toleránsabbnak kell lenned az átlagosnál vele szemben:) hiszen ez volt egész életében, miért lenne ez késõbb másként, ezért el sem ítélheted. Inkább az anyukákkal nincsen jó tapasztalatom, úgy vigyáz egyetlen szeme fényére hogy csak na, na ez biztos. Szóval gatyát felkötni, de ha felkötötted, semmi gond nem lehet:) :)
Szia! Én is beállok a sorba az én férjem is egyke.Fura módon nem volt probléma mikor még "csak" jártunk, nade a házasságkötés után egy hisztis egoista kis pöcs lett mindennel anyucihoz szaladgált , ha fáj a feje jaj anya most biztosan csak te segíthetsz és nem is írom tovább...Az anyós meg egyenesen kiállhatatlan undok gusztustalan vén picsa, mindenbe beleszól mert hát az õ egyetlen kicsi fiacskája még a seggét is kitörölné, (hacsak meg nem teszi).Sok-sok évnek és írdatlan mennyiségû vitának veszekedésnek szabályos cirkusznak kellett eltelnie míg elértem nála, hogy észrevegye, mostmár a gyereke és én állunk az elsõ helyen és az anyja csak a második.7 év után végre élhetünk normálisan és megérte, de nehéz volt nagyon nehéz!
Az én férjem is egyke. 26 éve vagyunk együtt. Úgy gondolom ebbõl adódó problémáink anyósom miatt lehettek csak. Õ nem akarta soha igazából elengedni a fiát, velem pedig mindig baja volt. Sajnos ezek a bajok csak mostanra szûntek meg, hogy anyósom meghalt. De férjem elõtt ismertem még egyke fiút, aki nagyon kedves, aranyos, normális srác volt, azt hiszem vele sem lett volna emiatt problémám, bár az édesanyját nem ismertem. Szóval úgy gondolom, az egykeség nem lehet igazán meghatározó dolog, nagyobb családban nevelkedett emberke is lehet problémás.
Nem túl szerencsés kikezdeni egykékkel, se pasikkal se csajokkal.... :( Ugyanis amit a szülei kihagytak a nevelésbõl, az életre nevelést és problémamegoldóképességet, azt most neked kell bepótolnod, mielõtt még kikészítene... :) Azért sok sikert kívánok.
Ez hülyeség. Az én férjemnek van öccse, mégis anyuci kicsi fia. Önzõ tud lenni nagyon, én pedig engedékeny. Egyke vagyok, mégis én voltam mindig az, aki megosztja másokkal mindenét. Talán azért, mert akiknek van testvérük, azoknak meg kell harcolni mindenért és semmit sem adnak, ha sikerül maguknak megtartani. Akikkel a férjem elõtt jártam, többnyire egykék és három egyke közül csak az egyik volt önzõ, a másik kettõ nagyon kedves volt, egyikkel azért szakítottam, mert távkapcsolat volt és 6 hónap után feladtam, a másik pedig kicsit komolytalan volt, de érthetõ, hiszen fiatalabb, mint én. Férjem meg 12 évvel idõsebb, van testvére, mégis önzõ.
Hülye. Tele van velük a világ. Miért kérded?
Féltékeny és irigy.
A kérdező hozzászólása: 1 Mert felfordul a gyomrom, ahányszor az írására gondolok. Az ilyen nem nõ, csak egy korcs.
Hát ne gondolj rá.
A saját gyereke vagy nem?Rokonok? Vagy semmi ilyen kapcsolat nincs? Akkor is bunkóság, ha nem családtag, de ha az..akkor azt már le se tudom írni.. Az már egyenesen szégyellnivaló.
Megkeseredett ember. Olyan sikereket ért el a gyerek, amit neki nem sikerült. Biztos, hogy örül, de fájdalmas neki, hogy neki nem jött össze, és ez erõsebb
Kicsivel több konkrétum? Írta neked egy felnõtt, hogy irigy és féltékeny rád?

Szerintetek, ha egy ember tetrakróm (négy alapszínt lát) akkor látja az UV-t? És ha igen, akkor milyen színűnek?

Legjobb válasz: A tetrakromátoknak a negyedik alapszíne is a normál spektrumban helyezkedik el, úgyhogy azt a spektrumot látják õk is, de több színnel. Olyan színeket is látnak benne, amelyeket az egyszerû földi trikromátok nem. Akár száz színt is megkülönböztethetnek a szivárványban, de legalább tízet biztosan. http://www.origo.hu/tudomany/20090906-a-szivarvany-het-szine..

A tetrakromátoknak a negyedik alapszíne is a normál spektrumban helyezkedik el, úgyhogy azt a spektrumot látják õk is, de több színnel. Olyan színeket is látnak benne, amelyeket az egyszerû földi trikromátok nem. Akár száz színt is megkülönböztethetnek a szivárványban, de legalább tízet biztosan. http://www.origo.hu/tudomany/20090906-a-szivarvany-het-szine..
A kérdező hozzászólása: Az interneten azt írják hogy õk látják az uv-t....de azért köszönöm a válaszodat.

Most őszintén, és komolyan: ha levágom az utcán egy ember (tegyük fel lány) haját, akkor milyen (törvénybe ütköző) szabálysértést követek el? Hogy bizonyítják hogy én voltam és levágtam, mik lehetnek a jogi következményei?

Komolyan érdekelne, persze nem vágtam le még senkinek a haját az utcán, nem is tervezem, egyszer?en kíváncsi vagyok, hogy ezért mit lehetne kapni?

Legjobb válasz: Azt én nem tudom, de leírom, mivel próbálkoznék. Közbotrány okozás, gondatlan veszélyeztetés, testi sértés (a haj a leány teste 8 napon túl gyógyul), rablótámadás.

Azt én nem tudom, de leírom, mivel próbálkoznék. Közbotrány okozás, gondatlan veszélyeztetés, testi sértés (a haj a leány teste 8 napon túl gyógyul), rablótámadás.
Gyerekek! Ez nem amerikai film! Prábáljaotok már meg a realitás talaján maradni... testi sértés, persze, meg emberölési kísérlet. Még jó hogy nem terrortámadás, életfogytiglani börtönnel. Hány évesek vagytok? 14?
Akkor már csak annyit, hogy kés, villa, olló gyerek kezébe nem való.
A szándékos károkozás kategória simán ráhúzható. Egy ügyesebb ügyvéd esetleg még a szándékos súlyos testi sértés kísérletét is megpróbálhatja ráverni, mivel élet kioltására is alkalmas eszközzel történik a manõver testközelben. Bizonyítsd be, hogy nem a delikvens nyakát akartad elvágni és félrecsúszott az olló ....
A kérdező hozzászólása: Persze, rokonok, ismerõsök, de õk nem fogják tudni hogy én ki vagyok, sõt még az se, akinek levágom a haját. Szemtanúk nem lennének, vagyis de, de ki az aki ott marad/késõbb tanúskodik ilyen piti, másik ember idegen ügyei miatt. Úgy néz ki, hogy max. pénzbírság lehet az ilyesminek a vége, de még akár az sem.
Nem tudom, hogy a bíróságnál bele tartozik-e a testi épségbe a hajvágás. Szerintem egy ilyen esetben bele kell tartozzon. http://hu.wikipedia.org/wiki/Testi_s%C3%A9rt%C3%A9s
Arra gondoltam, hogy észrevehetõ csonkítást viszel végbe a frizurán. Azt tanusíthatnák a rokonok, ismerõsök. Ha csak pici, akkor is ott a bûnjel, szemtanuk és a sértett vallomása.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: köszönöm a válaszod! Adok kezet is mindenkinek! :) Elsõ: a testi sértést mégis hogy határozzák meg? Erre írtam, hogy hogyan bizonyítják? Egy sebnél van alapállapot, amire visszaállnak a dolgok, de egy hajnál nem tudsz mit alapnak venni, hogy hova is kellene "visszanõnie" 8 napon túl. Közbotrányokozást még nem is hallottam, köszi, valami újat is tanultam. :)
Ez leginkább a tettleges becsületsértésbe tartozik.
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó! :D (és mindenki másnak is, aki válaszol[t]!)
Vegyél jegyet és nem fog ez foglalkoztatni...
Nem ezeket a bajokat nem összefogással kellene megoldani hanem azzal hogy vesz a BKV-n jegyet, parkolójegyet nem áll tiltott helyre stb stb. Ehhez nem összefogás kell hanem nyugati gondolkodás. Nyugaton miért természetes hogy felszáll a buszra és jegyet vesz vagy jegyet lyukaszt? Itt miért nem?
...és betartanák a szabályokat?
De, vannak jogaid is. Például jogod van nem igénybe venni egy olyan szolgáltatást, amirõl elõre tudod, hogy mennyibe kerül és mit kapsz a pénzedért.
Hát én már ki se merem írni mit gondolok a közterület felügyelõkrõl. Az a baj hogy akkor akarja õket mindenki bántani ha már megbüntették felírták kötözködtek az emberrel. Meg kéne elõzni ezt és a probléma megoldódik. Adat nélkül csináljon amit akar bármelyik. Fordulhat az ombucmanhoz. :) De nem akarok felbujtó lenni nah.. Hát õk is emberek:P Amúgy bírságolnak ezek rendõrt mentõt tûzoltót halottaskocsit meg bármit ami beazonosítható. Meg lehetne elõzni a bajokat ha összefognának az emberek...
Amúgy meg, ha ilyen helyzetbe kerültél, akkor a kötelességeidet sem teljesítetted nem értem miért is dobálózol vele?
Miért, mit kapsz a pénzedért? Szerintem semmit. Semmilyen szolgáltatást nem kapsz. Tudtommal nem õrzik az autókat. Ahol eszükbe jut, felfestenek pár csíkot, oszt fizesséé, paraszt!!
Pontosan így van, és ezt te elõre tudod. Innentõl kezdve a te jogod eldönteni, hogy igénybe veszed-e a semmit ennyi pénzért vagy nem. Ha igénybe veszed, akkor viszont nem lehet egy büdös szavad sem, tessék fizetni. Ha pedig nem tetszik, akkor nem kell igénybe venni a szolgáltatást.
#7: A parkolási díjért igenis kapsz egyfajta szolgáltatást: könnyebben tudod leparkolni az autódat ahhoz képest, mintha ingyenes lenne a parkolás, hiszen az autósok egy részét elijeszti a parkolási díj. Ez ilyen egyszerû.
a nyugati gondolkodás mellé nyugati színvonal is kellene, és akkor fizetnénk...valljuk be, nyugaton azért fizetnek teljesen becsületesen bármiért is, mert eszükbe se jutna olyasmi, hogy lerobban a busz és emiatt kések, vagy hogy épp feltörik az autómat, miközben elvileg õrízve van...

Szerintetek mi néz ki jobban ilyen melegben, egy rövid- nadrág vakítóan fehér lábakkal, vagy hosszúnadrág és akkor nem látszik, hogy milyen fehér az ember lába?

Nekem nagyon fehér a lában, ezért hosszút hordok ilyen melegben is, esetleg szoknyát harisnyával, mert szerintem szörnyen néz ki, mikor valaki világít, olyan fehér. Ti is így vagytok vele, vagy szerintetek ez hülyeség? 28/N

Legjobb válasz: Rövidnadrág akart lenni.

A kérdező hozzászólása: Rövidnadrág akart lenni.
A kutyát nem érdekli milyen fehér vagy, vegyél fel rövidnadrágot.
Nekem is fehér a lábam, de nem fogok megsülni.Na meg ha állandóan hosszúba jársz, sose fog lebarnulni.
A kérdező hozzászólása: Pont ezért nincs sok rövid cuccom, mivel nem is nagyon hordanám õket. Engem nem az érdekel, hogy megszólnak, én sem szólok meg senkit, hanem saját magamat zavar, ha rövidet veszek fel és látom, hogy fehérek. Egyébként nem szenvedek hosszúban sem, az én hõérzetemnek nem számít, hogy hosszú, vagy rövid a nadrág szerencsére, csak kíváncsi voltam, hogy mások szerint sem túl esztétikus látvány-e, de ezek szerint én csak kivétel vagyok.:)
Nekem is hófehérek a lábaim, de nyugodt szívvel mutogatom õket. Ha formára jók, senkit nem érdekel a szín.

Azt az embert, aki egy házat kívülről és belülről is szeretne tervezni (de bútorok nélkül), azt hogy hívják? Milyen építész?

Legjobb válasz: Nagyon frappáns neve van: tervezõ építész. Egyébként bútorok nélkül nem lehet házat tervezni.

Nagyon frappáns neve van: tervezõ építész. Egyébként bútorok nélkül nem lehet házat tervezni.

Miért van az hogy írok egy lánynak aki nagyon tetszik, nyomom neki a bókokat írogatja hogy milyen aranyos vagyok meg szivecskék stb. az ember néha azt hinné hogy elég jó úton haladok és még össze is jöhet a dolog. Miért nem akar velem eljönni sehova?

Ha megemlítek neki bármilyen a közös programot az a válasza, hogy majd megbesézljük. Mondta hogy szeret boxolni, felajánlottam neki hogy a kajak egyesületünkben van egy boxzsák és lemehetnénk néha boxolni, elkérem a kulcsot és csak mi ketten. Elhívtam már forralt borozni, biliárdozni/bowlingozni. Most meg akarom próbálni a vizipipát ha az se jön össze szerintem feladom. Velem van a baj? Vagy mit jelent ez?

Legjobb válasz: jaaah meg kérdeztem hogy milyen a pasi ideálja: Nála magasabb, jófej, vicces, aranyos, izmos. Na én 10 éve kajakozom szal izomból nincs hiány. Magasabb is vagoyk nála. 3 nap múlva megkérdeztem hogy mi az elsõ benyomása rólam jó/rossz mindent leírhat és azt mondtam idézem" jó fej vagy, vicces, aranyos" na msot akkor az összes dolog kipipálva, mi lehet a cink?

A kérdező hozzászólása: jaaah meg kérdeztem hogy milyen a pasi ideálja: Nála magasabb, jófej, vicces, aranyos, izmos. Na én 10 éve kajakozom szal izomból nincs hiány. Magasabb is vagoyk nála. 3 nap múlva megkérdeztem hogy mi az elsõ benyomása rólam jó/rossz mindent leírhat és azt mondtam idézem" jó fej vagy, vicces, aranyos" na msot akkor az összes dolog kipipálva, mi lehet a cink?
Én szívesen találkoznék veled :)
A kérdező hozzászólása: régóta vaguynk köszönõ viszonyban de komojabban azt hiszem 2 hete beszélgetünk
Az sem mindegy, hogy mióta írogattok egymásnak. Lehet, hogy még nem elég ideje ahhoz hogy belemenjen egy személyes találkozóba. Viszont a másik az, hogy ezek az "aranyos, vicces, kedves vagy" tipikus sablon duma.
Jólesik neki h fényezed az egóját. Ennyi. Az egyik barátnõm is ilyen.:S 16/L
Szerintem meg nem õszinte veled! Most arra hogy te nyomulsz rá.. nem mondhatja azt még se h na jo menj a rákba..:s ( ez lehet sajnálat is.. v van benne v.mi érzés h nm akar megbántani ) ezért leírja h jaj de aranyos meg minden.. de szerintem korántsem ezt gondolja.. ha akarna tõled v.mit nem utasítaná vissza a talit, vagy nem terelné ezt a témát.. vagy lehet, hogy tényleg jó fejnek tart, csak nem érdekled annyira h találkozzatok kettesbe.. esetleg ha tudsz v.mit h õ hova jár bulizni, menj el oda a barátaiddal és ne figyelj rá..és akk majd õ talán odamegy akk még nincs veszve és szerintem ne nyomulj ennyire.. ne írj rá.. ne keresd..
áh csak játszik veled... bnõm ugyan ezt csinálja a pasikkal :)
A kérdező hozzászólása: Témából se lenne hiány kiolvastam a kedvenc könyvét meg azt is amit most olvas megnéztem a kedvenc filmjeit szal felvagoyk készülve a csajból, eddig nem sok lányért tettem meg ilyeneket... :/
A kérdező hozzászólása: Személyesen... :/ ha elbírnám rángatni....
nagyon ismerõs probléma, velem is volt már ilyen. Talán inkább személyesen próbálkozz úgy nem vesznek ennyire hülyébe. Nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy csak unalmas percei kitöltésére vagy jó neki. Szórakoztatod növeled az egóját, jól esik neki, de viszonozni már nem akarja....
A kérdező hozzászólása: mi legyen próbálkozzak még vagy nagyon angy hülyét csinálok magamból? :'(
"jó fej vagy, vicces, aranyos" Azt már nekem is mondták lekoptató szöveg ha tetszenél akármerre elmenne veled az elsõ szónál...
A kérdező hozzászólása: facebookon levelezünk mivel a netük pár napja tönkre ment. Reggel 10-tõl háromig folyamatosan telóról beszéltnük facen 2db 10-15 perces megszakítással. :S :'((
A kérdező hozzászólása: áh, azt modnta hogy õ õszinte, meg nem kertel megmondja ha valami gond van és ezt tapasztaltam is :||
nem vagy az esete, csak túl kedves, hogy lerázzon a francba, ahhoz meg túl tutyimutyi, hogy õszinte legyen.
Ezek aztán csajos programok. Lehet a lánnyal van baj nem gondolod?
A kérdező hozzászólása: Utolsó, köszi :) na msot úgy néz ki sikerült elrángatnom vizipipázni :) ) már csak ne szúrjam el :)

Milyen büntetést adnátok annak a két embernek, akik megerőszakoltak 2 lányt és az egyik bele is halt?

Persze a két lány is hibás volt, hogy elmentek velük és amelyik meghalt az a kábítószer miatt halt meg, de azért egyértelmű, hogy a két nigériai drogkereskedő az igazi bűnös. Itt történt Budapesten nemrég.

Legjobb válasz: Hát én aki megöl valakit kivégeztetném, azért nem életfogytiglan mert az sokba kerül és ha úgyse engedik ki többé minek etetni, hasznot nem termel már.Én fehérnek is ezt adnám bár el kell ismernem hogy sokkal jobban felháborít hogy fekák voltak.nemi erõszakért meg 20 év kényszermunkát legalább.Persze ez már szegény lányokon nem segít.Mondjuk elég hülyék voltak hogy egyáltalán elmentek bárhova velük ennyi ehhez hasonló hír után.

Hát én aki megöl valakit kivégeztetném, azért nem életfogytiglan mert az sokba kerül és ha úgyse engedik ki többé minek etetni, hasznot nem termel már.Én fehérnek is ezt adnám bár el kell ismernem hogy sokkal jobban felháborít hogy fekák voltak.nemi erõszakért meg 20 év kényszermunkát legalább.Persze ez már szegény lányokon nem segít.Mondjuk elég hülyék voltak hogy egyáltalán elmentek bárhova velük ennyi ehhez hasonló hír után.
Személy szerint életfogytiglani bányamunkát. Valszeg vagy felmentik õket, vagy 2 évre lecsukják legrosszabb esetben is. Eddig örültem, hogy nem londoni, párizsi itt a bevándorló bûnözés, de félek, lassan itt elkezdõdik valami. Haveromékat niggerek pár éve vertek meg a Blaha megállójában, úgy, hogy tele volt a megálló.
Azért is fontos kiemelni, hogy afrikai feketékrõl beszélünk, mivel róluk köztudott, hogy nem igazán a mi értékrendjeink szerint mûködnek. Nézd csak meg a District 9 c filmet. Veszélyesek, gyakran AIDS-esek, agresszívak. Az ilyeneket sokkal szigorúbb vizsgálatokat megelõzõen lehetne csak beengedni. A fennt említett példányok is már büntetett elõéletûek voltak, mégse lettek kitoloncolva.
Nézd, általában a bûnelkövetõket emberileg nem szokás tisztelni. Az, hogy elmajmozza õket, miben rosszabb, hogy egy fehéret leállatozz. Hagyjuk már ezt a rasszista maszlagot.
Én a legmagasabb büntetést, amit ilyen bûncselekményért kapni lehet. DE. Mit keres két 17 éves lány az éjszakában? Hogy lehet annyi eszük, hogy szórakozóhelyrõl szórakozóhelyre járnak két olyan férfival, akikkel akkor ismerkedtek meg, és egyikük bõven az apjuk lehetne? Hogy szobára mennek velük? De ez semmit sem kisebbíti a két hímnemû bûnét, remélem megkapják érte, amit megérdemelnek.
Gratulálok, ez egy kicsit sem rasszista kérdés. -_-" Az egy dolog hogy nem adsz linket, de azért elmondom hogy fehérek is csinálnak ilyeneket. Tudtommal Fritzl sem fekete volt. Meg persze az ilyen eseteket se felejtsük el: http://velvet.hu/sztori/2012/03/24/horrorkolostor_ausztriaban/ Szóval ugyan annyit adnék mint más ilyesmit elkövetõnek.
Kérdezõ. Azt mondtad hogy a 80%-uk ilyen. Ez egyrészt nem igaz, másrészt ha még így is lenne akkor miért mondod ezt az összesre? másrészt ha õk majmok, akkor te is az vagy. (egy fehér férfi és egy fehér nõ között több genetikai eltérés van, mint egy fehér és egy fekete férfi között) Jah és még mindig nem linkelted a forrást.
Ugyanannyit, mint egy magyarnak, csak amennyit megérdemel.
A kérdező hozzászólása: # 8/9 Pontosítok a kedvedért ( nem 80 hanem 61 %), de a %-os arányok akkor is magukért beszélnek : Magyar Nemzet off line kiadás - 2004-bõl : "Az USA-ban ....jelenleg 2, 1 millió embert tartanak fogva...A börtönökben 61 %-os többségben vannak a kisebbséghez tartozók. A huszonéves fekete férfiak 12, 6 %-a van rács mögött.... A hasonló korú spanyolajkú férfiak 3, 6 %-a , a fehérek 1, 7 %-a van börtönben. "
A kérdező hozzászólása: #3/5 "Az egy dolog hogy nem adsz linket, de azért elmondom hogy fehérek is csinálnak ilyeneket." Ez igaz, csak míg a fehérek néhány százaléka ilyen barom, addig az emberszabásúak több mint 80 %-a. A börtönök pl. az USA-ban 80 %-ban velük vannak tele. A Zimbabwe-ben és Dél-Afrikában az emberszabásúak hordái által legyilkolt fehér farmerekrõl és családjukról amúgy mi a véleményed ?
37 év, 4 hónap, 14 nap, 8 óra, 24 perc, 21, 858493 másodperc szabadságvesztést, melynek elsõ 30%-a fegyház, következõ 15%-a börtön, következõ 15%-a fogház, következõ 15% maximum security norvég luxusbörtön, következõ 15% rehabilitáló szabadtéri börtön Norvégiában ("öko-börtön"), 10% feltételes szabadláb a bíró belátása szerint.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!