Találatok a következő kifejezésre: Milyen ember az, aki egyke, (44 db)

Milyen ember az, aki egy utazásra úgy viszi el a mobiltelefonját, hogy nem viszi hozzá a töltőt?

Legjobb válasz: 1. Feledékeny. 2. Olyan, aki feltöltve viszi el s tudja, hogy nem fog lemerülni, mert alig fogja használni, illetve rövid az utazás. Biztos van más lehetõség is. A párom a mobilját is képes itthon hagyni véletlenül.

1. Feledékeny. 2. Olyan, aki feltöltve viszi el s tudja, hogy nem fog lemerülni, mert alig fogja használni, illetve rövid az utazás. Biztos van más lehetõség is. A párom a mobilját is képes itthon hagyni véletlenül.
Feledékeny. De milyen ember az, aki még a nyaralásra is magával viszi a telefonját?
Optimista! Azt hiszi, hogy kitart az akksija. Én is voltam így, szándékosan nem vittem töltõt, mert elõtte feltöltöttem, és az kitartott egy hétnél hosszabban úgy, hogy naponta 3x bekapcsoltam lehallgatni az üzeneteket, elolvasni az SMS-eket. Ugyanis nyaralás alkalmával nem buz-zizom örökké a telefonomat.
Milyen ember az, aki elítéli a másikat azért, mert az elítélt valakit amiért az egy utazásra nem vitt töltõt?
Nincs ebben semmi szerintem, egy nyaralásnál ezer dologra kell figyelni, van úgy hogy valami otthon marad.
Milyen ember az, aki elítéli a másikat azért, mert az egy utazásra úgy viszi el a mobiltelefonját, hogy nem viszi hozzá a töltõt?
Feledékeny vagy sunyi :-)
Most miért, te sosem felejtettél még el semmit?
A kérdező hozzászólása: 1-es, te nem viszed magaddal? :DDD
Milyen ember az, aki elítéli a másikat azért, mert az elítélt egy olyan embert, aki elítéli azt, aki egy utazásra úgy viszi el a mobiltelefonját, hogy nem viszi hozzá a töltõt?
Na milyen?:D

Szerintetek milyen ember az, aki egy 3-4-5-6-7 éves gyereket nagyon megver, belevág a méteres csalánba?

írnátok erre jelz?ket? és mit tennétek a feln?tt "gyerek" helyében? számon kérnétek? pusztán elméleti kérdés

Legjobb válasz: A bántalmazott gyerekek nagy része, SÕT! egyáltalán nem tesz olyat, amiért meg kellene verni. Az ilyen szülõ nem a gyerek rosszaságát veri le, hanem saját idegbaját, vagy gonoszságát. Ennek következtében a bántalmazottak azt gondolják, hogy õk a bûnösek. De ez nem igaz!

17, 22 vagyok Én megbocsájtani nem fogok. Elég sokáig hibáztattam magam azért, mert engem hibáztattak. Így nehéz azt mondogatni, hogy nem az én hibám, hisz azt nevelték belém, hogy DE IGEN! az eszemmel persze tudom (már), hogy nem hibázhat egy gyerek. De ez Ló[email protected] sem ér..az emléket nem tudom megszépíteni, felmenteni sem akarok senkit azzal, hogy mentséget keresek neki. És úgy étem, hogy nem akarom még egyszer átélni, hogy nõ létemre, nem akarok gyereket.
A bántalmazott gyerekek nagy része, SÕT! egyáltalán nem tesz olyat, amiért meg kellene verni. Az ilyen szülõ nem a gyerek rosszaságát veri le, hanem saját idegbaját, vagy gonoszságát. Ennek következtében a bántalmazottak azt gondolják, hogy õk a bûnösek. De ez nem igaz!
Az tuti hogy az az ember nem normális. Még büntetésbõl sem kell egy gyereket agyon verni, legfeljebb büntetésbõl adni neki egy gyenge pofont ha nagyon rosszat csinált, max ennyi. Egyébként ha ismernék ilyen családot aki rendszeresen bántalmazza a gyerekét egybõl fel jelenteném. Az tény hogy a szülõkkel is elbeszélgetnék, meg esetleg a szomszédokkal, családi barátokkal is hogy õk errõl mit tudnak.
Felejteni...talán rossz szó. Inkább valami helyére tevése a dolgoknak. 1. Nem te vagy a hibás. Ha azt érzed, nehezebb a továbblépés. Tehát, bocsáss meg magadnak. 2. Ha tudsz, valamennyire bocsáss meg neki is. (valami mentséget találj számára. 3. Fordítsd a történteket a magad és mások hasznára. Tudd azt, hogy helytelen, méltánytalan, és nem megengedhetõ senkivel szemben. 4. Ha a gyerekedet megütnéd, mindig jusson eszedbe, veled mi történt, és hogyan éreztél. (lehetõsége sajnos megvan, a példa alapján.)
az én életemben volt már rá példa.. mondanom sem kell a mai napig nem tudom hova tenni, de egy bitos, örülök, hogy vége a gyerekkoromnak. Én nem szeretném még egyszer átélni ezt(gyerekkort) még úgy sem, hogy most én leszek a felnõtt...
A szülõknek NEVELNI kellene a gyereküket. Ha rendesen neveli, akkor a gyerek nem tesz olyat amiért meg kéne verni...
Jelzõt nem szívesen. Minden normális ember tudja, hogy ez mit takar. A felnõtt ember (gyerek)helyében megpróbálnám felejteni a múltat.
A kérdező hozzászólása: 14:58 és mégis hogyan felejtesz, ha pl az esetek 99%-ban olyan ember követi el a tettet, akivel közvetlen kontaktusban vagy nap mint nap?
A kérdező hozzászólása: egy 11 éves gyerek azért sokkal érettebb egy 5 évesnél, nem gondolod? nincs eléggé kihangsúlyozva, hogy melyik korosztályról szól a kérdés?
Inkább magadnak adj egy taslit ha ilyen gyereket sikerült nevelned:D ha hisztis, arról is te tehetsz, már bocsi.. Más meg mit csinálna? Nem õ neveli, 1-2 óra alatt nem tud senki normális gyereket faragni belõle. Egyébként ha hisztizik nagyon egyszerû, ha azt mondtad, nem, akkor nem. Ha tovább hisztizik, büntetés. Nem hülye a gyerek, elõbb-utóbb rájön, hogy magának árt az õrjöngéssel.
Szerintem nagyon mérges az ilyen ember. Volt már rossz (hiperaktív, hisztis)gyereked? Nekem van, és heti min. egyszer megfordul a fejemben ilyesmi, csak eddig vmi csoda folytán ellen sikerült állni a kísértésnek. Van, akinek nem sikerül. Az okot is nézd meg, mit tett a gyerek, fõleg, ha 7 éves, vannak gyerekek, akiket senki nem bírna felnevelni pár pofon nélkül, ebben biztos vagyok! (Az én nehéz eset gyerekemet már mindenki felpofozta, akire bíztam, és kérdik, hogy bírom (tanítók, nagyi, papa, nagynéni, mindenki) Vihettem én nevelési tanácsadóba, nem haladtunk semerre. Ilyenkor csak röhögök magamban a naív embereken, kölcsönadnám én nekik egy hétre!(amúgy pedig szeretem így is, és testvéreivel semmi ilyen gond nincs)
Istenem. Pedig muszáj lesz, mert így nem tudsz teljes, elégedett életet élni. Ne keserítse meg az, amirõl nem is tehetsz. Biztosan nagyon fiatal vagy még. Késõbb majd látod, hogy muszáj, muszáj megbékélni, különben a Te egészséged látja kárát. Ne engedd. A gyerekkorodat elrontották, elég volt. Lásd fent. Hidd el, amit beszélek, ne ágálj, lazíts.
A kérdező hozzászólása: 17, 22-es mi történt veled? :(
A kérdező hozzászólása: errõl beszélgettünk ismerõsökkel, pusztán elméleti kérdés újságban olvastam, hogy van sok beteg állat
Öcsém, te meg nem tudsz következtetéseket levonni egy 11 éves és egy 5 éves viselkedése között és a válaszolóval kötekedsz? :) Az alapkérdésre válaszolva: jelzõket nem érdemes írni, mert a jelzõk távolítanak az igazságtól (próbálják a valódi történést és a tényeket egyetlen, nem tényszerû szóba belesûríteni). A felnõtt gyerek helyében tudatosítanám magamban, hogy nem azért kaptam a verést, mert bennem van hiba, hanem azért, mert a szülõm maga is egy sérült gyerek felnõttbõrben. Tudnám, hogy milyen érzés, és kettõzött erõvel szeretném a saját gyerekemet (már ha lenne ebben a feltételezett helyzetben).
telefonálás_közben_asztalt_csapkodó_ember
XDXDXDXD jogos :P BOLOND ! :D egyszerûen:P én apám meg állandóan üvölt telefonba és ha szólok neki halkabban beszél aztán megint ordításra fogja :P

Milyen ember az aki liftben hagyja a pisijét? Ha ilyennel találkoznátok aki otthagyja egy levágott műanyag üvegben mit lépnétek? Ez aberráltság vagy szórakozás?

Legjobb válasz: :D most olvastam itt épp egy ilyen kérdést, hogy egy családban üvegbe pisilnek, mert így spórolnak a vízzel, hogy ne keljen lehúzni, ugyhogy üvegbe gyûjtik a pisit :D ma pisi nap van itt?:D kérdésedre a válasz egyébként, h beteges dolog ilyet csinálni

:D most olvastam itt épp egy ilyen kérdést, hogy egy családban üvegbe pisilnek, mert így spórolnak a vízzel, hogy ne keljen lehúzni, ugyhogy üvegbe gyûjtik a pisit :D ma pisi nap van itt?:D kérdésedre a válasz egyébként, h beteges dolog ilyet csinálni
Dejó, hogy megtaláltad. Sürgõs laborba kéne vinnem, amnéziára fogják vizsgálni.
A liftben?Ez nagyon undorító és primitív dolog.És ilyenkor el lehetne gondolkodni hogy mi különbözteti meg azt az embert aki ilyet csinál , az állatoktól.
egy nájlonzacskóval megfogva a képébe önteném...
hányadik emeleten volt a lift?
nem érdekelne...
A kérdező hozzászólása: Földszintrõl mentem fel
A kérdező hozzászólása: De ha a ti hazatokban csinalna es ugy kellene liftezni hogy ott van a pisa? Meg elõbb utóbb szaga is van
A francért nem tudsz a mûanyag flakonba pisiléstõl elszakadni karácsonykor? Látom neked megártottak az ünnepek. Remélem gyorsan törlik ezt a kérdést, már csak kategóriatévesztés miatt is.
Egyszer láttam egy képet, amin a lépcsõház falán állt egy üzenet: "Kedves lakótársaim! A lépcsõ össze van szarva, a lift össze van hugyozva. Hogy jussak fel a 8.ra, tanuljak meg repülni?"
Na szép, ezt a kérdést nem törölték, bezzeg, mikor én írtam ki, hogy belekakiltam barátnõmék felmosóvödrébe és tanácsot kértem, mit csináljak, azt bezzeg egybõl törölték !!

Az mennyire normális, ha az egyik 42 éves ismerősöm az asszony háta mögött 14-16 éves kislányokat kefélget? Egyáltaláln milyen tinik azok, akik egy vén emberrel lefekszenek?

Én fiatal srác vagyok és nem értem ezt, rám meg nem kapnak így a tini csajok, pedig én vagyok a korukbeli, nagyon fiatalos a kinézetem is. Kisfiús vonásaim vannak, rám miért nem kapnak így a csajok?

Legjobb válasz: Atyaég. Hagyjátok már abba most és mindörökre ezt a kamu dolgot. Vannak kamu kérdések is, igen, de attól, hogy ti egész életetekben a szobátokban ültök, kint még folyik az élet és nem csak a ti kis idealizált világképetek szerint. Bizony vannak ennél a sztorinál ezerszer durvábbak is. Csak nyilván nem tudsz róla a panel 10.-en.

Atyaég. Hagyjátok már abba most és mindörökre ezt a kamu dolgot. Vannak kamu kérdések is, igen, de attól, hogy ti egész életetekben a szobátokban ültök, kint még folyik az élet és nem csak a ti kis idealizált világképetek szerint. Bizony vannak ennél a sztorinál ezerszer durvábbak is. Csak nyilván nem tudsz róla a panel 10.-en.
Cigányoknál sosem okozott problémát az ilyesmi.
Teljesen normális.
Csak nem Maxigáz-ról van szó? :D
"Kislányokkal" biztos nem, max olyanokkal, akik ennyi idõsen jóval érettebbek a koruknál (na nem agyilag! :D). Normális lányok és normális felnõtt pasik is vannak, csak azok nem keltenek feltûnést. :) Amúgy inkább a férfi részérõl gázabb ez szerintem, hogy nem talál magának kicsit idõsebb lányokat. Viszont a 15 körüli lányoknak kisebbek az igényeik, így náluk még labdába rúghat a szerencsétlen fószer. Húsztól felfelé már nyilván nem kell a nõknek. De végülis errõl nem tehet. Nem kellhet minden férfi a nõknek, mint ahogy fordítva sem, ez van.
pont 42? ezt igy összeszámoltad? nem lehet h csak jár a szájuk? ez már beteges:(
Van neki családja?
A kérdező hozzászólása: Pedig igaz. Az egyik csajnak van pasija is egy 16 éves fiú, a csaj fiúja elég béna az ágyban és így a csaj úgy gondolta, hogy az idõs hapek majd biztos jó lesz az ágyban. Innentõl már nem volt nehéz dolga a vén embernek.
jaaaa, úgy olvastam h 42 ismerõsöd:DD amúgy sztem se igaz ez az egész, mert ez már túl durva..
Valamiért nem hiszem el a kérdést. Kizártnak tartom, hogy a 14-16 éves kislányok pont a 42 éves hapira kapjanak rá. Annyi helyes fiú van 18-20 éves korig, hogy ezek a lányok bõven válogathatnak közülük. Nagyon alja lányok lehetnek, akik ilyenbe belemennek.
Mert neked nincs annyi lóvéd.
Ki az a Maxigáz?
Hülye. Tele van velük a világ. Miért kérded?
Féltékeny és irigy.
A kérdező hozzászólása: 1 Mert felfordul a gyomrom, ahányszor az írására gondolok. Az ilyen nem nõ, csak egy korcs.
Hát ne gondolj rá.
A saját gyereke vagy nem?Rokonok? Vagy semmi ilyen kapcsolat nincs? Akkor is bunkóság, ha nem családtag, de ha az..akkor azt már le se tudom írni.. Az már egyenesen szégyellnivaló.
Megkeseredett ember. Olyan sikereket ért el a gyerek, amit neki nem sikerült. Biztos, hogy örül, de fájdalmas neki, hogy neki nem jött össze, és ez erõsebb
Kicsivel több konkrétum? Írta neked egy felnõtt, hogy irigy és féltékeny rád?

Milyen ember az aki csak azért töröl ki facebookon, mert nem nézek meg egy filmet, amit neki ajánlottak?

Tavaly előtt nyáron kezdtünk el beszélgetni facebookon, nem Magyarországon él. Eddig jól el tudtunk beszélgetni, de mióta megmondtam neki, hogy sehogy sem értem a matekot, és felmentést is adtak. A fejébe vette, hogy egy pszichológus tudna segíteni, hogy megértsem a matekot. Mondtam neki, nincs semmi bajom, amivel pszichológushoz kéne járnom, de szerinte van. Csütörtökön mondta, hogy ajánlottak neki egy filmet, A titkot, ami állítólag agyhelyrehozó, és írta, hogy utána még a matekot is tudni fogom. Mikor mondtam neki, hogy engem nem érdekel, nem fogom megnézni, én nem az ilyen filmeket szeretem, erre azt írta, ha nem nézem meg akkor kitöröl. Mondta, hogy a hozzá állásom is negatív, meg nem akarok magamon segíteni, de ha egyszer nincs semmi bajom?! Írtam, hogy így sem érdekel, erre kitörölt.

Legjobb válasz: Fanatikus. Egyébként melyik részét nem érted a mateknak?

Fanatikus. Egyébként melyik részét nem érted a mateknak?
A kérdező hozzászólása: Az egyenleteket, mértani sorozatokat, amiket gimiben tanulunk. De már nem járok suliba. egyébként 20 éves lány vagyok.
Szeretnéd érteni?
hát, én megnéztem A titkot, szerintem marhára idegesítõ volt. igazából semmi újat nem mondott (én pl. agykontrollos vagyok), de azt ilyen nagyon amerikaias köntösben, hogy hú, titkolták, de hú, te is meg tudod tenni, hú, de jó lesz neked most már, minden álmod valóra válik, stb. stb. aki meg ezért kitöröl, az egy idióta.
A kérdező hozzászólása: Szeretni szeretném érteni, de sehogy se ment. Az egyik osztálytársam sokat segített, magyarázott, õ nagyon jó matekos, sokszor még a tanár is odajött hozzám, . míg a többiek csinálták a feladatot, de nem megy.
Szerintem jobban jartal hogy mar nem az ismerosod. ;)
sznob.
bármilyen
egy hülye b*z* !!! :DD

Milyen lelkületű ember az aki elviszi egy halott sírjáról a neki szánt virágokat?

egy édesanya blogjában olvastam hogy valaki(k) állandó jelleggel elviszi(k) a lánya sírjára tett kis díszeket, virágokat... annak ellenére is hogy ráírja a nevet!

Legjobb válasz: Olyan, amilyen... Mamán sírjáról rendszerint lelopják a virágládát (egy idõben direkt nagyot vittünk, kövekkel az aljában, de azt is elvitték, a kis cserepekrõl nem is beszélve), nem egyszer vitték el róla a keresztet, sõt, még az öntött vázának is lába kélt. A koszorúat, mécseseket nem számoljuk már. Egyébként én sem értem az ilyeneket, ezért is írtam ide, házha tudja valaki, mi viszi rá az embereket erre... Egyébként van egy olyan tippem, hogy a lelopott cuccokat nem újra használják, hanem újra eladják.

Olyan, amilyen... Mamán sírjáról rendszerint lelopják a virágládát (egy idõben direkt nagyot vittünk, kövekkel az aljában, de azt is elvitték, a kis cserepekrõl nem is beszélve), nem egyszer vitték el róla a keresztet, sõt, még az öntött vázának is lába kélt. A koszorúat, mécseseket nem számoljuk már. Egyébként én sem értem az ilyeneket, ezért is írtam ide, házha tudja valaki, mi viszi rá az embereket erre... Egyébként van egy olyan tippem, hogy a lelopott cuccokat nem újra használják, hanem újra eladják.
Sajnos ez van! Sosem tudhatod, hogy amit kiviszel halottaid emlékére, az egy órát, vagy egy hetet, hónapot, mennyit lesz ott! Te "tudod", hogy kivitted! Én hiszem azt, hogy a szerettünk is valahogyan tudja, érzi, hogy kivittem. (A lélek nem hal meg alapon). Hogy mások mit gondolnak az üres sír láttán, az pedig az õ dolguk. Majd ha az õ szeretteik sírjáról is eltûnnek a dolgok, majd esetleg elgondolkodnak.
Ott a pont az elsõ válaszolónál. A piacon szokták aztán (újra) árulni. Szoktam látni, nem túl... khm... ma barnult emberek. Látszik, hogy nem egy helyrõl szedett virágok, különbözõ hosszúságú szárral, mellette koszorúkat is árulnak... Hogy milyen lelkületû az ilyen ember? Nos, semmilyen! Az ilyennek nincsen lelke! Ha velem ilyen történne, eskü rászánnék egy-két napot, és kifigyelném. Aztán kellemesen "elbeszélgetnék" vele egy-két dologról...
cigányok
A kérdező hozzászólása: az eladás is éppolyan undorító... de hihetetlen hogy képesek elvinni azt is amin név van... lehet hogy bele kellene karcolni a vázákba, díszekbe hogy vajon akkor is elviszik-e ... mert hát úgy csak nem vennék meg és így kiderülne ha nem azért viszik el
hulladék emberek!
Nem vagy egyedül. Folyamatosan viszik, már földbe beleültetett virágokat is. Semmi köze a halott személyéhez, szimplán szeretnek lopdosni.
Aki azt mondja, hogy ez is része a "megélhetési bûnözésnek", az bizony nagyon téved. Mert az nem igaz, hogy pont az a csokor virág, vagy 1-2 db koszorú ára menti meg az illetõ családját az éhenhalástól. Mi a múlt héten körbejártuk a temetõket, és a kiszárad virágok helyett selyemvirág-csokrokat raktunk ki. Kíváncsi leszek, meddig lesznek ott, vagy egyáltalán ott vannak-e még.

Milyen büntetést kaphat az aki egy beláthatatlan kanyarban ok nélkül az út közepén álldogáló embert halálra gázol?

Az öcsém tegnap éjjel egy éles,beláthatatlan kanyarban gázolt halálra egy id?s férfit aki ok nélkül ácsorgott az út közepén, sötétedéskor.Nem tudott megállni, a férfi a kerekek alá került és még a ment?k kiérkezése el?tt meghalt, az öcsém megengedett sebességgel haladt, kisteherautóval ment az els? két kerék átment a fickón.

Legjobb válasz: Azért megnézném rendõrkém, ha eléd állna be egy tata sötétedéskor a kanyarba. Mondjuk lakott területen kívül, olyan részen ahol 90 a megengedett sebesség.

Azért megnézném rendõrkém, ha eléd állna be egy tata sötétedéskor a kanyarba. Mondjuk lakott területen kívül, olyan részen ahol 90 a megengedett sebesség.
életfogytiglant. a bácsika nem tehet róla, ha jobban figyelt volna lehet megtudott volna állni. amugy rendõr vagyok.
A kérdező hozzászólása: Ez hatalmas poén volt, nem gondoltál rá, hogy szerepelned kéne a showder klubban?!-.-
Szerintem, ha szerencséje van nem fog kapni semmit. Voltak szemtanuk, akik állítják, hogy a férfi (ittas volt?) ott álldogált, vagy valaki aki látta az egészet? Fékcsíkok vannak, vagy lassítás nélkül hajtott át rajta? Egyébként ebben az országban az ítéletek mint tudjuk teljesen logikátlanok, aránytalanak. Egy cigány végigrabolhat 50 házat, kínozhatja a lakókat, dehát szegény hátrányos helyzetû, hadd tegye. Egy ismerõsöm nemrég áthajtott a piroson (tehát átcsusszant a sárga végén, nem ivott, semmi elõélete nem volt), a rendõr meglátta megbüntette, majd 2 hónap múlva jött a levél, hogy menjen tárgyalásra, mert elveszik a jogsiját, sõt még a börtön is szóba került!! Csak azért mondom, hogy itt tényleg akármire lehet számítani, de azért remélem helyre jönnek a dolgok!
Mintha a kreszben lenne valami olyasmi, hogy olyan sebességet kell megválasztani, hogy megtudj állni váratlan akadály esetén is. Beláthatatlan kanyarban a 90 kicsit sok nem gondolod? szerintem ha a tata az út szélén bandukolt volna jól láthatóságiban, akkor is elkapja, hiszen beláthatatlan kanyarról van szó nem?! Indokolatlanul volt ott? Honnan tudod, gondolom tõle már nem tudtátok megkérdezni. Az segíthet neki, ha az áldozat ittas volt. 25. § (1) Jármûvel a forgalmi, az idõjárási és látási viszonyoknak, továbbá az útviszonyoknak (az út vonalvezetésének, az útburkolat minõségének és állapotának) megfelelõen kell közlekedni; figyelemmel kell lenni a jármû sajátosságaira, az utasokra és a rakományra. 26. §(4) A jármû sebességét az (1)-(3) bekezdésben említett sebességhatárokon belül úgy kell megválasztani, hogy a vezetõ jármûvét meg tudja állítani az általa belátott távolságon belül és minden olyan akadály elõtt, amelyre az adott körülmények között számítania kell.
A kérdező hozzászólása: Én nem mondtam, hogy 90-el ment... Az elsõ kerék átment az emberen és az autó alatt halt meg, a hátsókerekek már nem mentek át rajta. A fékezés a gázolás elõtti utolsó pillanatban történt vagyis az autó ellökte az embert elõre, és mikor az elterült az aszfalton átmentek rajta a kerekek, még 1 métert sem lökött rajta az autó, tehát messze nem valószínû, hogy 90-el ment.
szerintem felfûgesztetet, vagy semmit.mert a bácsi nem viselt pl zöld mellényt és emiatt nem is látthata volna öcséd.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!