Találatok a következő kifejezésre: Milyen ember aki kérdésre csak kérdéssel (4 db)

Milyen ember az aki kérdésre csak kérdéssel képes válaszolni? Miért van ez?

Egyszer?en nem jutok a hugomnál 5-r?l a 6-ra, mert bármit kérdezek csak kérdéssel válaszol. (22 éves)

Legjobb válasz: zárkozott ember, aki keresi a kibuvót a kérdésed alól például... te szeretnéd, ha kérdezgetnének valamirõl amirõl te nem akarsz beszélni? /na ez is egy kérdés a kérdésedre/:-))

zárkozott ember, aki keresi a kibuvót a kérdésed alól például... te szeretnéd, ha kérdezgetnének valamirõl amirõl te nem akarsz beszélni? /na ez is egy kérdés a kérdésedre/:-))
egyértelmüen nem szeretne megnyilni, és fél az öszinteségtõl talán attol hogy a válasza nem lesz neked elég kielágitõ. talán probáld meg egy ideig nem kérdezgetni sak legyl sokat vele és beszélgessetek hogy felszabadultabb legyen.
Én is ilyesmi típusú ember vagyok, sokszor a szememre is vetik. Igazuk van a hozzászólóknak, nem akarja addig kiadni magát, amíg nem tudja, te mit gondolsz a dologról. Meg akar felelni.
Lehet hogy a kritizálástól fél. Ha nincs válasz, nem lehet megkritizálni sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segített!
Van ugy, hogy olyan dologgal kérdez vissza ami egyuttal üti a te kérdésedet is.

Milyen ember az aki kérdésre csak kérdéssel képes válaszolni? Miért van ez?

18/l

Legjobb válasz: Milyen ember? Kétlábú... bakker

Milyen ember? Kétlábú... bakker
honnan tudnám?
Magadtól sosem jösz rá? :D
Kíváncsi?
na vajon milyen? megmondanád?

A kérdésem csak azokhoz szól, akik hisznek a horoszkópban! Akik személyesen kerültek kapcsolatba "halak" csillagjegyû emberekkel, azokra milyen benyomást gyakoroltak? Milyen emberek õk?

Legjobb válasz: Én nem hiszek ebben, ezért azt mondom, mint a többi. Az embert a személyisége alapján ítélj meg, ami a megismerésben kerekedik ki, nem számok alapján.

Én nem hiszek ebben, ezért azt mondom, mint a többi. Az embert a személyisége alapján ítélj meg, ami a megismerésben kerekedik ki, nem számok alapján.
Nekem nem jött össze anno egy halak csillagjegyû pasival. Volt ugyan sok közös bennünk, szeretett is nagyon, rendes is volt, viszont én, mint oroszlán, aki ugye tûzjegyû, a halak meg vízjegyû, így nem igazán volt hosszútávú. Én hevesebb természetûbb voltam, szenvedélyesebb, tüzesebb, határozottabb, õ meg nem. Õ meg inkább olyan nyugodt, visszafogott, érzelmes. Mindegy, nem boncolgatom, nekem nem jött össze.:)
Bak
A kérdező hozzászólása: megkérdezhetem, hogy Te melyik csillagjegy alatt születtél?
A kedvesem halak és én imádom hogy tökéletesen kiegészítjük egymást. Nagyon jó humora van, szenvedélyes, kedves, nagyon érzelmes. Nekem csak egy valami nem tetszik benne hogy túlérzékeny ezért nagyon könnyen megbántódik. Amúgy nemcsak a napjegyet kell nézni mert pl.a holdjegy is nagyon sokat számít ami az én páromnál skorpió.
A kérdező hozzászólása: igen, ez a kérdés. köszönöm a válaszokat. mindenkinek, bár írtam, hogy azok ne nagyon írjanak, akik nem hisznek ebben. én sem azért írtam, mert ez alapján ítélnék meg egy embert, csak érdekelnek a vélemények.
nem nagyon hiszek, de a barátom halak csillagjegyû... nem értem, mi a kérdés pontosan, de hogy Õ jó ember, az biztos... :)
én undorodtam tõlük. nem tudom megindokolni.
Pont úgy szopnak mint a hal amit kivettek a vízbõl.
Érzékeny típus, mindenbe beleköt még ha õ maga se csinálja jól szóval okoskodó!! By: oroszlán!


Na most jól elvetted a kedvem az egésztõl.
Ez azért nem egészen így van, vagy legalábbis nem minden esetben. Én pl javarészt olyan kérdéseket teszek fel, ahol véleményekre vagyok elsõsorban kíváncsi, ahhoz meg teljesen ideális pár tucat idegen ember válasza, és én sem érzem magam rosszul egy ilyen kérdés miatt. Miért is kéne? Másrészrõl, ha egy konkrét problémával szembesülök, aminek nem találom a megoldását, ha ismerek olyat, aki ért hozzá, akkor nyilván õt kérdezem. De ha nem, akkor miért lenne szörnyû, hogy egy olyan oldalon teszem fel a kérdésemet, amit pont ezért találtak ki, és ahol a sok ember között valószínûleg akad legalább egy, aki már találkozott hasonló problémával az életben?
Hát...... nem is tudom! Kétes érzelmek zajlanak bennem :)
velem is volt már, valahogy kihevertem. :D
Nem minden esetben. Ha nagyon személyes a dolog akkor persze kicsit talán zavarhatja a dolog. Sok ember amúgy is úgy van vele, hogy idegeneknek könnyebb kiönteni a szívét/elmesélni a gondjait/tanácsot kérni. Akkor meg végképp nincs ilyenrõl szó, ha nem személyes a dolog, csak információt akar szerezni az ember. Mint pl. továbbtanulásnál egy adott suliról véleményt kér. :)
A kérdező hozzászólása: jó persze. ha vélemények érdekelnek az más. viszont azért vannak olyan dolgok amiket jobb lenne szülõkkel barátokkal megbeszélni de amikor az ember azt választja h 'új kérdés' talán megfordul a fejében h milyen rossz h nincs kivel megbeszélnie a környezetében. persze ettõl függetlenül nagyon sok rendes ember van itt aki nem akar oltogatni meg stb hanem értelmes választ vagy tanácsot ad. elsõ, sajnálom...nem akartam elvenni a kedved csak érdekelt h van-e rajtam kívül más is aki így vagy hasonlóan gondolja
idegen emberek sokszor objektiven mondjak el a velemenyuket, csak sajnos sokszor az osszefuggeseiben nem lathatjak a dolgokat. szoval pro es kontra, engem igazabol inkabb a kivancsisag hajt, mikor ilyet kerdezek, (eddig egyszer kerdeztem szemelyest, de alig jott ra valasz) mas allaspontokra is kivancsi vagyok.
Ez az oldal pont ezért jó, mert csomót lehet tanulni, emberismeretet szerezni, érdekes azért milyen szituációk vannak. Én direkt tájékozódás miatt nézegetem az egyéb/önismereti, egészség, és család témájú kérdéseket, rengeteg érdekes van, némelyikre válaszolok is azért ha tudok. A 30soros mélypontról és kilátástalanságról szoló kérdések feltevõit sajnálom leginkább.. Meg hogy mennyi 14-15 évesnek is milyen gondjai vannak már, vagdossák a kezeiket, családjukkal probléma van, és ide írogatják fel ezeket..:/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!