Találatok a következő kifejezésre: Milyen ember aki kérdésre (11 db)

Milyen ember az aki kérdésre csak kérdéssel képes válaszolni? Miért van ez?

Egyszer?en nem jutok a hugomnál 5-r?l a 6-ra, mert bármit kérdezek csak kérdéssel válaszol. (22 éves)

Legjobb válasz: zárkozott ember, aki keresi a kibuvót a kérdésed alól például... te szeretnéd, ha kérdezgetnének valamirõl amirõl te nem akarsz beszélni? /na ez is egy kérdés a kérdésedre/:-))

zárkozott ember, aki keresi a kibuvót a kérdésed alól például... te szeretnéd, ha kérdezgetnének valamirõl amirõl te nem akarsz beszélni? /na ez is egy kérdés a kérdésedre/:-))
egyértelmüen nem szeretne megnyilni, és fél az öszinteségtõl talán attol hogy a válasza nem lesz neked elég kielágitõ. talán probáld meg egy ideig nem kérdezgetni sak legyl sokat vele és beszélgessetek hogy felszabadultabb legyen.
Én is ilyesmi típusú ember vagyok, sokszor a szememre is vetik. Igazuk van a hozzászólóknak, nem akarja addig kiadni magát, amíg nem tudja, te mit gondolsz a dologról. Meg akar felelni.
Lehet hogy a kritizálástól fél. Ha nincs válasz, nem lehet megkritizálni sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segített!
Van ugy, hogy olyan dologgal kérdez vissza ami egyuttal üti a te kérdésedet is.

Milyen ember az aki kérdésre csak kérdéssel képes válaszolni? Miért van ez?

18/l

Legjobb válasz: Milyen ember? Kétlábú... bakker

Milyen ember? Kétlábú... bakker
honnan tudnám?
Magadtól sosem jösz rá? :D
Kíváncsi?
na vajon milyen? megmondanád?

A kérdésem csak azokhoz szól, akik hisznek a horoszkópban! Akik személyesen kerültek kapcsolatba "halak" csillagjegyû emberekkel, azokra milyen benyomást gyakoroltak? Milyen emberek õk?

Legjobb válasz: Én nem hiszek ebben, ezért azt mondom, mint a többi. Az embert a személyisége alapján ítélj meg, ami a megismerésben kerekedik ki, nem számok alapján.

Én nem hiszek ebben, ezért azt mondom, mint a többi. Az embert a személyisége alapján ítélj meg, ami a megismerésben kerekedik ki, nem számok alapján.
Nekem nem jött össze anno egy halak csillagjegyû pasival. Volt ugyan sok közös bennünk, szeretett is nagyon, rendes is volt, viszont én, mint oroszlán, aki ugye tûzjegyû, a halak meg vízjegyû, így nem igazán volt hosszútávú. Én hevesebb természetûbb voltam, szenvedélyesebb, tüzesebb, határozottabb, õ meg nem. Õ meg inkább olyan nyugodt, visszafogott, érzelmes. Mindegy, nem boncolgatom, nekem nem jött össze.:)
Bak
A kérdező hozzászólása: megkérdezhetem, hogy Te melyik csillagjegy alatt születtél?
A kedvesem halak és én imádom hogy tökéletesen kiegészítjük egymást. Nagyon jó humora van, szenvedélyes, kedves, nagyon érzelmes. Nekem csak egy valami nem tetszik benne hogy túlérzékeny ezért nagyon könnyen megbántódik. Amúgy nemcsak a napjegyet kell nézni mert pl.a holdjegy is nagyon sokat számít ami az én páromnál skorpió.
A kérdező hozzászólása: igen, ez a kérdés. köszönöm a válaszokat. mindenkinek, bár írtam, hogy azok ne nagyon írjanak, akik nem hisznek ebben. én sem azért írtam, mert ez alapján ítélnék meg egy embert, csak érdekelnek a vélemények.
nem nagyon hiszek, de a barátom halak csillagjegyû... nem értem, mi a kérdés pontosan, de hogy Õ jó ember, az biztos... :)
én undorodtam tõlük. nem tudom megindokolni.
Pont úgy szopnak mint a hal amit kivettek a vízbõl.
Érzékeny típus, mindenbe beleköt még ha õ maga se csinálja jól szóval okoskodó!! By: oroszlán!


Van 4 ilyesféle kérdésem az Egri csillagokkal kapcsolatban: "Amikor Török Bálintot akarták megmenteni akkor milyen környezetett és milyen embereket ismerhetünk meg? "

Szóval az van , hogy nem tudtam még elolvasni mert az utobbi időkben nagyon sokat háziztam, és tanultam.Ezért nem tudtam olyan sokat olvasni belöle. És ezért lenne egy pár kérdésem a művel kapcsolatban. 1.Amikor Török Bálintot akarták megmenteni akkor milyen környezetett és milyen embereket ismerhetünk meg? 2.Mi okozza a magyarok széthuzzását? 3.Miről vitázik Cecey és Bálint pap? (Erre tudom a választ, de nem vagyok biztos benne , hogy jó) 4.Miből láthatjuk , hogy Eger védelmének országos jelentősége van?

Legjobb válasz: A kérdésekre a válasz a könyvben van. Hogy mire van idõd és mire nincs, az a kutyát se érdekli...

A kérdésekre a válasz a könyvben van. Hogy mire van idõd és mire nincs, az a kutyát se érdekli...
3. Az elõbbi 2. kérdésre adott válaszomból is kitûnik a két idõs ember közötti vita oka. Mind politikai, mind vallási szempontból ellentétben álltak egymással. Az egyik, Ferdinánd, a másik Szapolyai híve volt. Bár késõbb, amikor Budára költöztek, az özvegy királyné udvarába, aki meg is kedvelte Évát, megfordult a helyzet. Az idõs Cecey is megváltoztatta eredeti álláspontját. Vallási kérdésben is állandóan vitatkoztak egymással, Cecey és Bálint pap, egyikük pápista, a másik újhitû volt.
A kérdező hozzászólása: Uhh.Hát nem arról, hogy fogja el azt az ajándékot amit Cecey egyik rokona vagy sogora ajánl Ceceynek?
4. Ahogy itt már többen is válaszoltak rá, Eger az egyik fontos, ha ismered a szót, stratégiailag fontos végvára volt Magyarországnak. A végvárak szerepe az volt a török idõkben, hogy megállították a törököket az elõrenyomulásban. Mintegy védõbástyát képeztek, és ezek alkották az országhatárt. Eger a felvidék "kapuja" volt, európai jelentõséggel is bírt az a tény, hogy nem tudtak észak felé behatolni tovább az országba a szultán csapatai. Híres végvárak voltak, Kõszeg, Szigetvár, Szolnok stb. Még arról is látható, tudható, hogy Egernek országos jelentõsége volt, hogy kapitánynak Dobó Istvánt nevezte ki a király, aki elismert szaktekintélynek számított ekkor. Tõle bizonyosan elvárták, hogy megvédi a várat, jól felkészül a támadásra, megszervezi a védelmet, és hõsiesen teljesíti feladatát. Még arról is tudható, hogy milyen nagy jelentõséggel bírt a vár léte, vagy nem léte, hogy Ferdinánd, az uralkodó felmentõ sereget ígért Dobónak, ami sajnos nem érkezett meg végül. De, ha elolvasod, látod, hogy végig ebben bíztak a vár védõi.
Ha elesett volna E a törökök mehettek volna tovább észak felé..
Meg ugye Eger (is) végvár volt Vajon miért
Vajon miért volt "országos" jelentõsége (nézz rá a térképre)
A kérdező hozzászólása: Akkor legalább azt írjátok le lécci hogy hányadik oldalakon találok ezekre a kérdésekre választ!
A kérdező hozzászólása: Zoligyerek: Ha nem tudsz értelmes választ adni akkor inkább ne írj semmit!Na kész pusz csá!
Igen, az is a vita tárgyát képezi, hogy Budára költözzenek-e Ceceyék, és elfogadják-e a házat, amelyet felajánlanak nekik ? De ez is amiatt van, mert Cecey nem a királynéval, és az õ híveivel "szimpatizál". Most láttam, amit írtál, azért válaszolok most. Szia !

Milyen kérdéseket lehet feltenni egy embernek, akit alig ismerek, és beáll a kínos csend?

nem ilyen sablonra gondolok hogy pl mit szerettél csinálni gyerekkorodban,hanem olyan típusúakra mint a milyen volt a hétvégéd?

Legjobb válasz: Megkérdezheted hogy hallotta-e már XY legújabb számát, hogy tetszett neki a tegnap esti film, mit tervez holnapra/hétvégére (programokra gondolok) hogy telt a napja, hova jár bulizni, vagy ha mongyuk csaj vagy akkor megkérdezheted hogy hol vette pl. a gatyáját, cipõjét.. ha pasi vagy akkor megkérdezheted mennyibe került a kocsija, milyen extrák vannak benne stb.. ehhez nem nagyon értek :D vagy pl. hova akar menni nyaralni.

Megkérdezheted hogy hallotta-e már XY legújabb számát, hogy tetszett neki a tegnap esti film, mit tervez holnapra/hétvégére (programokra gondolok) hogy telt a napja, hova jár bulizni, vagy ha mongyuk csaj vagy akkor megkérdezheted hogy hol vette pl. a gatyáját, cipõjét.. ha pasi vagy akkor megkérdezheted mennyibe került a kocsija, milyen extrák vannak benne stb.. ehhez nem nagyon értek :D vagy pl. hova akar menni nyaralni.
Dugunk?
Figyu, itten annyi kérdést találsz, amennyit csak akarsz. Válogassá kedvedre!
Milyen -filmeket -zenét -pc s játékot -ételt italt szeret
Elképzelem. Találkozol egy vadidegen emberrel. Kézfogás, kinyögitek a neveteket. -ööö...Szép idõ van, mi?- -Ja...ööö...az...- -Milyen ételt szeretsz?- :PPPP
a 19:20as jókat mondott! egyet értek vele
Nekem mindég bevált ha kortárssal beszélek. tisztázd vele, hogy te teljesen tisztában vagy azzal, hogy milyen szar így, hogy nem tudtok most semmirõl beszélni mert ismeretlen. Ezek után õ nyitottabb leszel, és te mint beszélgetni akaró kérdezhetsz tõle szabadon, mint amiket az elõzõ válaszolók írtak.

Ha létezett volna a gyakori kérdések 100 évvel ezelõtt, vagy például az ókori Rómában akkor milyen kérdéseket tettek volna föl az emberek?

Legjobb válasz: Valyon Brutus tényleg el akar árulni engem. Engem aki az apja vagyok Julius Caesar?! És vajon mit szólnának az emberek ahhoz ha elneveznék magamról egy hónapot? :D

Valyon Brutus tényleg el akar árulni engem. Engem aki az apja vagyok Julius Caesar?! És vajon mit szólnának az emberek ahhoz ha elneveznék magamról egy hónapot? :D
Szerintetek Julius Caesar meg fogja nyerni a választásokat?
Ide állítottak ezek egy óriási fából eszkábált lóval. Vajon be engedjük õket vagy csapda lesz? Xd
Lenni, vagy nem lenni? Ez itt a kérdés :D
Szeretnék épiteni valami nagyot. Mit tegyek? :D
Mivel tisztítsam a dárdám hegyét, hogy a vér ne tapadjon meg rajta?
A Föld valóban gömbölyû? (azt hiszem, hogy ezért a kérdésért minimum megöltek volna egy idõben)
Mot ledobassalak a padlóla, te latol?!-Ponciusz Pilátusz
100 évvel ezelõtt: Szerintetek van rá esély, hogy Magyarország még nagyobb legyen, hogy plusz területeket kapjunk?
Na most jól elvetted a kedvem az egésztõl.
Ez azért nem egészen így van, vagy legalábbis nem minden esetben. Én pl javarészt olyan kérdéseket teszek fel, ahol véleményekre vagyok elsõsorban kíváncsi, ahhoz meg teljesen ideális pár tucat idegen ember válasza, és én sem érzem magam rosszul egy ilyen kérdés miatt. Miért is kéne? Másrészrõl, ha egy konkrét problémával szembesülök, aminek nem találom a megoldását, ha ismerek olyat, aki ért hozzá, akkor nyilván õt kérdezem. De ha nem, akkor miért lenne szörnyû, hogy egy olyan oldalon teszem fel a kérdésemet, amit pont ezért találtak ki, és ahol a sok ember között valószínûleg akad legalább egy, aki már találkozott hasonló problémával az életben?
Hát...... nem is tudom! Kétes érzelmek zajlanak bennem :)
velem is volt már, valahogy kihevertem. :D
Nem minden esetben. Ha nagyon személyes a dolog akkor persze kicsit talán zavarhatja a dolog. Sok ember amúgy is úgy van vele, hogy idegeneknek könnyebb kiönteni a szívét/elmesélni a gondjait/tanácsot kérni. Akkor meg végképp nincs ilyenrõl szó, ha nem személyes a dolog, csak információt akar szerezni az ember. Mint pl. továbbtanulásnál egy adott suliról véleményt kér. :)
A kérdező hozzászólása: jó persze. ha vélemények érdekelnek az más. viszont azért vannak olyan dolgok amiket jobb lenne szülõkkel barátokkal megbeszélni de amikor az ember azt választja h 'új kérdés' talán megfordul a fejében h milyen rossz h nincs kivel megbeszélnie a környezetében. persze ettõl függetlenül nagyon sok rendes ember van itt aki nem akar oltogatni meg stb hanem értelmes választ vagy tanácsot ad. elsõ, sajnálom...nem akartam elvenni a kedved csak érdekelt h van-e rajtam kívül más is aki így vagy hasonlóan gondolja
idegen emberek sokszor objektiven mondjak el a velemenyuket, csak sajnos sokszor az osszefuggeseiben nem lathatjak a dolgokat. szoval pro es kontra, engem igazabol inkabb a kivancsisag hajt, mikor ilyet kerdezek, (eddig egyszer kerdeztem szemelyest, de alig jott ra valasz) mas allaspontokra is kivancsi vagyok.
Ez az oldal pont ezért jó, mert csomót lehet tanulni, emberismeretet szerezni, érdekes azért milyen szituációk vannak. Én direkt tájékozódás miatt nézegetem az egyéb/önismereti, egészség, és család témájú kérdéseket, rengeteg érdekes van, némelyikre válaszolok is azért ha tudok. A 30soros mélypontról és kilátástalanságról szoló kérdések feltevõit sajnálom leginkább.. Meg hogy mennyi 14-15 évesnek is milyen gondjai vannak már, vagdossák a kezeiket, családjukkal probléma van, és ide írogatják fel ezeket..:/
A mostanit már nem tudod megszerezni. Fotózzátok le a többit a telefonnal és meglesznek a képek.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi :)

Az lenne a kerdesem hogy jart-e mar valaki Japanban es ha igen, akkor jo lenne ha velemenyt mondanatok. Milyenek az emberek? A szokasok? Elore is koszi, es bocsi az ekezethiany miatt^^

Nagyon erdekel a japan nyelv es a japan kultura.Szeretnem,ha tudnam hogy milyenek az emberek,a helyek,es a szokasok.

Legjobb válasz: Minek is kell japán szak az ELTE-n ? Nyilván csak azért, hogy egy-egy régi kommunista büro-tag-nak meglegyen az óriási fizetése továbbra is...

Minek is kell japán szak az ELTE-n ? Nyilván csak azért, hogy egy-egy régi kommunista büro-tag-nak meglegyen az óriási fizetése továbbra is...
Amíg turista vagy nagyon kedvesek, érdeklõdnek irántad mert furcsa, európai vagy, stb. Ha viszont már ott akarsz élni, akkor igencsak kiutálnak, csicskítanak, aláznak (munkahely, suli), éreztetik, hogy idegen vagy. A csrediákoknak sokszor elég sz*r tud lenni pl., pedig õk is csak ideiglenesen vannak kint. Amúgy tényleg túl sok animét nézel, az a véleményem, de 1-2 év az elte japán szakán hidd el semmissé teszi minden vágyadat japán után, annyira szánalmas.
Igen és errõl könyveket írtak, mert annyira más mint az itteni kultúra. Keresd meg Vszevolod Ovcsinnyikov: A cseresznyefa ága címû könyvét (könyvtár, antikvárium), szerintem ez a legjobb a témában.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak Én nem nézek animét.Egyet láttam a tévében, az sem annyira tetszett.Én nem az animé alapján fogok egy ország iránt érdeklõdni.Miért mondod azt Japánra hogy szánalmas?Szerintem nem kéne...
bocsi. az elte japán szak a szánalmas, úgy értem.
A kérdező hozzászólása: Jaa, értem.Tehát a szak nem valami jó...
Az Aréna plázában van, az biztos. Szerintem kva drága.
A kérdező hozzászólása: húúh utolsó kommentelõ nagyon szépen köszönöm :) és a felsorolt bershka üzletek közül melyikben a legnagyobb a választék? melyiket tudnád ajánlani?
a zara, bershka, stradivarius, pull&bear egy cég...a spanyol inditex csoport tagja mind, csak picit más célközönségnek árulnak a bershka nem rossz, én gyakran járok oda, van a mammutban, arénában, alleban, vörösmarty téren az árak: felsõk 2-6ezer között, pulcsik 4ezertõl, nadrágok 5-15között, kabátok 8-20között...vannak jó cuccok, érdemes benézni:)
A kérdező hozzászólása: igen-igen:) segítettél! :) nagyon szépen köszönöm :)
szia:) nagyon hasonlo uzlet meg a stradivarius, pull & bear. legegyszerubb ha a vaci utcaba mesz, mert ott minden van. a bershka-ban 3000-ert is vannak mar csonadragok, vannak kis meretek is, nagyok is, csak nem biztos h tetszeni fog a sine, vagy ilyesmi.:) a felsok is leertekelten olcsok. pull-ba es stradivariusban ugyanez. remelem segitettem.:)
A kérdező hozzászólása: jo oké, de engem most nem ilyen nagy általánosságban érdekel, hanem hallottam valami olyasmit hogy a bershka olyasmi mint a zara, meg hogy van több hasonló üzlet is, csak azoknak nem emlékszem a nevére, és erre lettem volna kíváncsi, hogy hátha valaki otthon van a témában....bershka árak, ruhák terén. Az lenne a legnagyobb segítség hogy ha olyasvalaki írna kommentet, aki szokott bershka üzletekben vásárolni
Bemész bármelyik plázába és egymást érik az ilyen jellegû üzletek, kb azonos árban.
A kérdező hozzászólása: ...hasonló árban :)
A kérdező hozzászólása: hát az szerintem annyira nem vészes, nálunk még az ilyen bóvli kínais cuccok is lassan ennyibe kerülnek. amúgy ismertek még hasonló üzleteket, hasonló cuccokkal?
Hát nacik vannak talán 7- nem tudom meddiig... felsõk meg leértékelten már vannak 3körül :)
A kérdező hozzászólása: köszi a linket :) az mit jelent hogy drága? farmer nadrágok milyen árban vannak? vagy felsõk?
Nem értem miért mindenki az akciós cuccokhoz viszonyít, elég ritka hogy valaki épp az akciósok között találja meg a neki megfelelõ darabot. Kivéve, ha csak a márkára megy. Bershka, Stradiavrius, Pull and Bear nem épp az olcsó kategóriás üzletek. Én stradivariusba szoktam járni hasonló árak vannak azért írom pl a szoknyát vettem nyáron az 9000 Ft volt, most télen egy csizmát az 13000 Pull and Bearbe egy félcipõt az is 9000, meg egy sálat az 3000. Kb ilyen árakra számíts a jó felsõk szerintem 4000 körül vannak ezeken a helyeken.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!