Találatok a következő kifejezésre: Milyen ember aki (375 db)

A kézírásból tényleg meg lehet állapítani hogy ki milyen ember? Ha igen akkor milyen ember aki szépen és milyen ember aki csúnyán ír?

Legjobb válasz: Igen. Komoly tudomány a grafológia. Két évig tanultam. A csúnya írás nem jelent semmit. Annál többet a margó, a betük nagysága, dõlése, hurkolása, vastagsága, a szóközök stb.

Igen. Komoly tudomány a grafológia. Két évig tanultam. A csúnya írás nem jelent semmit. Annál többet a margó, a betük nagysága, dõlése, hurkolása, vastagsága, a szóközök stb.
Az elsõ válaszolónak igaza van. Grafológia szempontjából nem " csúnya " és " szép " írás van, hanem rendezett/ rendezetlen/ cifra/ hanyag/ stb. Fontos a szavak dõlése, a 3-as rész, a betû alakja, stb.
Nem, a grafológia áltudomány. "Ha igen akkor milyen ember aki szépen és milyen ember aki csúnyán ír?" Aki szépen ír, az vagy kalligráfus, vagy most tanult meg írni, vagy pedig nagyon ráér, illetve mások számára olvasható üzenetet kell hagynia, ezért lassan ír. Csúnyán írnak ezzel szemben az orvosok.
12:02 Abban viszont nincs igaza, hogy a grafológia tudomány.
Érdemes tanulmányozni dr.Agárdy Tamás Grafológia c. könyvét. Mikor én tanultam, õ volt az intézet igazgatója. Lenyûgözõ a könyv.
20:43 Lenyûgözõ mesekönyv. Kár, hogy nincsenek benne bizonyítékok a módszer mûködésére. (Az anekdotikus "bizonyíték" nem tudományos bizonyíték.)

Azok milyen emberek akik Március 15. is csak a Jobbikot sarazni mentek ki?

Állítólag Hitgyülisek voltak.

Legjobb válasz: Ez az a Facebookos csoport, aki szerint a Jobbik keresztényüldözést akar Magyarországon. Keresztényüldözést?Pont a Jobbik? A Hitgyülekezete és a hasonló szekták miatt, keletkeznek olyan õrültek, akik például "fénnyel etetik" a gyereküket és a gyerek éhen hal.A múltkor volt ilyen, a kettyós szülõk azt hitték, hogy lehet fénnyel etetni a gyereket.Õk is valami szekta tagjai voltak.

Mert a Jobbikról szándékosan azt a tévhitet harsogja a média, hogy zsidó ellenes. Pedig mint láthattad a videón is egyáltalán nem az. Van 1-2 érdekes figura a szavazói között, aki el van tévedve a párttal kapcsolatban és nácinak képzeli magát. (De minden pártnak megvvank a fura figurái) Na az ilyenek miatt hiszik azt a Jobbikról is, hogy náci és biztosan utálja a zsidókat is. De Vona Gábor ezzel a gesztussal is jelezte: a zsidóságnak nem kell félni a Jobbiktól.
19.57 igen. mert ki más tehetne róla? arról nem az mszp tehet, hogy tele vannak a gyûlései nem annyira penge nyugdíjasokkal? dehogynem... mindenki a saját közönséget találja meg és építi. az hogy a Jobbikot õk találják meg, az semmi másnak nem köszönhetõ, csak is a Jobbik retorikájának.
Az a baj, hogy mintha falhoz beszélnék annyira nem akarod megérteni amint mondani akarok. Kicsit idõpocsékolásnak érzem ezt a meddõ vitát, mert úgyse jutunk el odáig, ameddig szeretném. Neked a Jobbik=zsidó gyûlölet. Mielõtt a vitát lezárnám, szeretném megkérdezni, hogy te melyik pártot támogatod? Mert te tudod, hogy én a Jobbikot. Kérlek írd meg, hogy te melyikkel szimpatizálsz, mert érdekel!
20.17 meddõ persze. mert szerinted a Jobbikban nincs zsidó ellenesség. szerintem meg a megnyilvánulásaik alapján erre alapoznak mindent. mindig valamilyen ellenség kép kell nekik. zsidó, cigány, eu, meleg, egyetemista, szocialista, liberális, tök mindegy... igazából én nem támogatok egy pártot sem. a nagy pártok közül nincs olyan, amelyik szerintem érdemes lenne. valószínûleg az lmp-re szavazok ha elmegyek, hogy erõsítsem az ellenzéket, és legyen valamiféle ellensúly.
20.17 amúgy neked mint jobbikosnak miért volt olyan fontos az, hogy lezsidózzál engem?
A kérdező hozzászólása: Megnéztem ezt a videót, az egyetlen aki rasszista, kirekesztõ, félelemkeltõ, és antiszemita volt azok az ellentüntetõk. Pontosan azért amit elmondott a Vona. Okádják a gyûlölködést, a hamis vádakat, náciznak, antiszemitáznak. Nekem ebbõl az jön le, hogy aki a zsidókkal nem ért egyet az egy patás ördög. Ha valaki csak emiatt negatívan könyveli el a zsidókat az is patás ördög. Ergó a zsidóknak csak igaza lehet, aki evvel nem ért egyet az is patás ördög. Mindenki aki nem zsidó, patás ördög. Na ez az igazi rasszizmus. Bennem mint magyar, félelmet kelt amit ezek a zsidók csinálnak, hiszen ha legközelebb én nem értek egyet velük, én is patás ördög leszek? Tegyük fel egy naiv ma született bárány vagyok, akinek megtetszett a Jobbik, erre meglátom ahogy ezek a zsidók hogy állnak hozzá a pártomhoz amit elvileg tisztességes magyar emberek vezetnek, tisztességes magyar programot hirdetnek, és szintén elvileg tisztességesen kb850e ember megszavazott anno amik közé én is bele tartozok. Bennem ezáltal egy olyan vélemény fog kialakulni a zsidókról ami miatt patás ördög leszek... De én nem vagyok patás ördög, csak szerintük. Ez mérhetetlen arrogancia, és rasszizmus semmi más.
Érdekelt, hogy az vagy e vagy sem. Az internet személytelen és nem megyek bele, mert ez egy hosszú történet de maradjunk annyiban, hogy egyszer akaratom ellenére sértettem meg egy zsidót, de megbocsájtott és azóta nagyon jóban vagyunk. Mert egyébként fáj?
Jól mondod kérdezõ!
Miért érdekel, hogy zsidó-e valaki? Mit változtat ez bármin? És ha eszkimó lennék?
Tehet arról Vona Gábor vagy a Jobbik vezetése, hogy degeneráltak is járnak a gyûléseikre? Nem. Nézd meg a videót amit linkeltél! Azon csupa ostoba embert látsz akik elmentek meghallgatni Pörzse Sándorékat?
Valóban nem a Jobbik, de a közbeszédben használják, és erre a Jobbik rájátszik nagyon erõsen. Rengeteg olyan kijelentést tesz, amivel kikacsint az erre vevõkre. Komolyan, nézd már meg egy tüntetésüket. Milyen arcok vannak többségében ott.
Nem a Jobbik használja pejoratív jelzõként. A nácik használták a világháború ideje alatt, ez sajnos beleivódott a köztudatba.
Mondjuk ez a gesztus dolog lehet hogy a jobbik közeli portálokon még leragadt a "gázt nekik" szinten. A többiek meg hallgatnak mint a halak.Ez a valóság.
18.46 nem tudom... sajnos nekem rengeteg emlékem van, arról, hogy a Jobbik zsidóellenes. zsidók összeírása, antiszemita szlogenek a tüntetéseken, izrael folyamatos támadása... más pártról miért nem mutatnak be ilyeneket a médiumok?
A cionistákat támadják. Amit egyre több zsidó is ellenez és még polgárháború is lehet pont Izraelben ez miatt. A képviselõk nemzeti összeírása pedig bevett gyakorlat az Usában is. Nem a Jobbik találta ki, ez állambiztonsági szempont.
18.58 nem... alapvetõ különbség van a között, hogy a kettõs állampolgárokat vagy a zsidókat írjuk össze. ráadásul a tüntetéseken sem a cionistákról szoktak beszélni, hanem zsidókról. vagy ez mind csak véletlen? vagy ez is gesztus a zsidók felé?
Simon Perez beszéde után vált fontossá a képviselõk összeírása. Mint az gondolom ismered kijelentette, hogy felvásárolják többek között Magyarországot is, ezért adta magát a dolog, hogy nem a franciákat keresik a sorok között. Tüntetéseken pedig egyszer nem hangzott el egyetlen Jobbikos képviselõ szájából sem zsidókat üldözõ, kirekesztõ, megfélemlítõ mondat sem. Mint írtam a szavazók között lehet 1-2 érdekes figura, de melyik pártnál nem?
az hogy konkrétan a képviselõk nem mondják ki folyton hogy a "zsidók", az azért nagyon kevés...
De hát úgy hívják õket. Mi is beszélünk róluk, akkor már zsidózunk mi is? Nem. Csak sajnos a zsidó mint szót szitokszó lett mára.
19.37 na de a zsidók miatt lett az? nem azok miatt akik folyamatosan pejoratív jelzõként használják?
A kérdező hozzászólása: A Jobbikos is felvállalja hogy az ami, akkor te is vállald fel azt ami vagy. Csak az rejtõzködik akinek félni valója van.
20.54 ugyan már. te most komolyan összemosod a származást a párt preferenciával? az hogy jobbikos vagy azt te választod, ellenben a származásoddal. még egyszer megkérdezem, mi a jelentõsége, hogy én zsidó vagyok-e?
"Te azt mondod a közhangulat 2006 óta a Jobbik miatt romlott. Ez olyan mint hogy azóta szemetesek az ország utcái, amióta az utcaseprõk összeszemetelik az egészet." Nem én nem ezt mondom, de lusta vagyok elmagyarázni neked. Olvasd el újra ha van kedved, hátha megérted, egyébként meg képzelj bele amit akarsz...
00.39 szia, te melyik pártot támogatod? :)
Szia:D Én az NSDAP-t am a legjobbat:D Nyerjen a Jobbik!
Ìgy van, Adjon az Isten szebb jövõt!
Adjon az Isten, jobbik mentes, náci-mentes, békés jövõt!
Nemzeti ünnepen is sarazni, dobálózni nagyon nagy ostobaságra vall. Szerintem ezek az elvakultak még a karácsonyt is erre használják fel, hogy rettegjenek, és sárral dobálózzanak. Egyébként több ilyen "tüntetõ" szinte sírva fakadt, amikor a kezébe kellett vennie a nemzeti zászlót, annyira undorodott tõle. Vajon a Szovjetuniót, vagy a Habsburgokat várják vissza?
09.55 "Egyébként több ilyen "tüntetõ" szinte sírva fakadt, amikor a kezébe kellett vennie a nemzeti zászlót, annyira undorodott tõle" aha... :D
"Ez már nem a kilátogatók hibája hanem az összes párté. Minden megemlékezésbe belekeverik az aktuálpolitikai eseményeket. Ez régóta így megy." Ha úgy van meghirdetve a dolog, hogy "a kormányváltó összefogás március 15-i rendezvénye" vagy "a Jobbik ünnepi megemlékezése", akkor mégis miért számít bárki is arra, hogy nem fognak aktuálpolitikai témák elõkerülni? Szerintem aki egy ilyen rendezvényre kimegy, jó eséllyel teljesen tisztában van azzal, hogy ott mocskosorbánozást/bukottbaloldalozást-rezsicsökkentésezést/zsidózást-cigányozást fog hallani. Ne adj isten, épp azért megy ki, mert ezt akarja hallani.
22.49 értem persze. és ez általános probléma. ezt nem Jobbik kezdte. hiszen amikor a fidesz négy évig mindenre nemmel szavazott, az már valami nagyon csúnya dolgot mondott el az országról. de a Jobbik ezt a frusztráltságot lovagolta meg, és szerintem ez rombol. egy magyar gárdaszerû militáns csoport életre hívás pl elmondhatatlanul káros a szegregáció szempontjából. ezért gondolom, hogy a Jobbik igazából csak árkokat ásott valódi megoldás helyett. persze most váltani próbáltak image szempontból, de nem tudom ez mennyire valódi. mondjuk azt sem, hogy a szélsõséges arc mennyire az... amúgy Európában sok felé, Ázsiában több helyen, nagyon kicsit Afrikában és jó sokat Dél-Amerikában. az utóbbi talán a legfurcsább élmény. a legtöbb helyen magyar szemmel nagyon nagy szegénység, és még sincs folyamatos gyûlölködés és mindent átható frusztráció.
A kérdező hozzászólása: Tetró te soha nem válaszolsz a kérdésre, mindig terelsz, a józan paraszti ész logikáját és az empirikus tapasztalást nem ismered, nem fogadod el. Vagyis inkább azt nem fogadod el ami a másé. Te egy olyan liberális vagy aki egy önmaga által elképzelt világban él, és ellentmondva az ideológiai beállítottságának, semmibe veszi a rajta kívül esõ bárki más véleményét, tapasztalását, avagy a teljes valóságot amiben a többiek élnek. Nem tudom a te belsõ világodban mi történik, de hogy csak az utolsó Jobbikos megnyilvánulásod egy méteres nettó baromság, arról úgy gondolom vitatkozni sem érdemes, egyértelmû bizonyíték hogy egyszerûen alkalmatlan vagy objektívan elemezni, vagy szándékosan hazudsz és ferdítesz minden egyes kérdésben ami a te világképednek ellent mond. Te azt mondod a közhangulat 2006 óta a Jobbik miatt romlott. Ez olyan mint hogy azóta szemetesek az ország utcái, amióta az utcaseprõk összeszemetelik az egészet. Szerintem meg a hozzád hasonló balliberálisok és a válság miatt romlott a közhangulat, az ország helyzete és ezekre mint reakció megjelent a Jobbik. A Jobbik nem a semmibõl jelent meg, hanem életre hívta az emberek igénye. 2010-ben 850 ezer embernek volt igénye a Jobbikra. A te világodban õk a 8 általánossal rendelkezõ, kopasz, részeg nácik. Az én világomban nekik elegük lett abból hogy a dolgozó magyar manapság egy adórabszolga gyarmaton kénytelen élni, ahol még nesze sánta itt egy púp is alapon, a kisebbségek is sanyargatják az életét. Vagyis nálad a rasszista, antiszemita, náci, alsó osztálybeli bûnbak keresõk. De tudod, õk legalább felvállalják magukat, õk nem rejtegetik származásukat, véleményüket. Õk a te világodban is felvállalják magukat. Viszont te\ti sem a ti világotokban, sem a "mi" világunkban nem vállaljátok fel magatokat.
Köszönöm, igyekszem a legjobb tudásom szerint nevelni õket. :) 5kg + az semmi, rá se ránts. Na végre megnyíltál egy kicsit és beszélsz magadról, hogy merre jártál, honnan következtetsz erre meg arra. Jobbikos vagyok, de nem habzó szájú náci ahogyan rólad sem gondolom, hogy anti magyar lennél, azért mert nem csipázod õket. Csak jó lenne, ha ez az ország végre konszenzusra jutna és nem csak a széthúzás menne. Ez azért nem jó, mert nyee, az azért nem jó, mert nyeeee. Semmire nem jut az ország így. Érted a problémámat?
Még egyszer mondom, hogy megértsd: kíváncsi voltam. Nincs hátsó szándék hiába keresed. Tõlem akkor pakisztáni is lehetsz, csak érdekel kivel beszélgetek. BAJ?
21.57 de értem. de miért épp erre vagy kíváncsi? mit határoz ez meg? a súlyomat nem kérdezted meg, se a koromat, de a még a nememet sem. hogy hogy épp a származásom a fontos?
Egyáltalán nem határoz meg semmit. Nyìltan Jobbik ellenes vagy ès nagyon emlèkeztetett a viselkedèsed az általad linkelt vude
22.25 igazából nem jobbik ellenes vagyok. gyûlölöm amikor korlátolt emberek akarják a saját eszméjüket másokra erõltetni. és a kirekesztés csak is korlátolt eszme lehet. a fidesz populista retorikájától ugyanúgy hányok, mint az mszp impotenciájától. de sajnos azt gondolom, hogy a magyar társadalom borzalmas közhangulatáért jelentõs mértékben a jobbik a felelõs. konkrétan több elemzést végeztem a kisebbségek média reprezentációjával kapcsolatban 2009. amikor a Jobbik 2006-ban elindította a pogromját, akkor minden nemzetközi elemzésben láthatóan drasztikusan romlott a közhangulat, a társadalom nyitottsági, a derex index, stb... persze a válság ugyanúgy szerepet játszik ebben, de a szegénység magában nem lenne indok.
*Bocs telórol vok. Szóval az általam linkelt videón lévõ emberek viselkedésére és abból következtetek arra hogy zsidó vagy, mert õk támadjak legkeményebben a Jobbikot. Mintha az életük múlna rajta, vicc. Láthatta mindenki a videón is, hogy ki az igazi rasszista. Ezért mertem megkérdezni, hogy az vagy-e, mert kerül fordul te is mindenhol szapulod, holott nem hiszem, hogy bármit is ártottak volna neked valaha. Vagy igen? Írd le hol és mit, megbeszéljük! A súlyodat, keresztnevedet is írd le nyugodtan, én voltam a faragatlan, hogy nem kérdeztem meg. Bocs. :) Én Tamás vagyok 29 éves van 2 gyermekem, boldog házasságban élek. Veled mi a helyzet?
"sajnos azt gondolom, hogy a magyar társadalom borzalmas közhangulatáért jelentõs mértékben a jobbik a felelõs. " Nem a Jobbik, hanem az elmúlt 24 év kormányzása és a 0 pozitív eredmény a felelõs.
Én is 29éves vagyok és van 5kiló pluszom. két gyerek ennyi idõsen. az tiszteletre méltó. :D Nem ártott nekem a Jobbik. Igazából nekem személy szerint a Fidesz ártott a legtöbbet. Ellenben elég sokféle barátom van. Melegek, zsidók, bevándorlók, cigányok, drogosok, egyetemisták... Különbözõ csoportok, akik a Jobbik támadott már. És ez nem tetszik. Meg igazából ezzel foglalkozom szegrõl végrõl. És sajnos a retorikájuk káros. Értem hogy a szavazatokért teszik, de ezt így ne... Ráadásul elég sokfelé jártam a világban. És valahogy mindig azok a legfrusztráltabb helyek, ahol csoportok szegregálnak valami miatt.
22.39 persze ez tény. de mondom, ha megnézed a társadalmi attitûdre vonatkozó felméréseket, akkor azok egyértelmûen kolerálnak a szélsõjobbos retorika megjelenésével a médiumokban.
A kérdező hozzászólása: Én még sehol sem hallottam cigányozást zsidózást, pedig már meghallgatnám és fel is venném kamerával.
18.37 de miért kell a Jobbiknak olyan gesztust tenni a zsidóság felé, amit más pártoknak, nem?
Ez az a Facebookos csoport, aki szerint a Jobbik keresztényüldözést akar Magyarországon. Keresztényüldözést?Pont a Jobbik? A Hitgyülekezete és a hasonló szekták miatt, keletkeznek olyan õrültek, akik például "fénnyel etetik" a gyereküket és a gyerek éhen hal.A múltkor volt ilyen, a kettyós szülõk azt hitték, hogy lehet fénnyel etetni a gyereket.Õk is valami szekta tagjai voltak.
"Nem tudom, mesélj milyenek? Mert megtette a Fidesz, az LMP és az Összefogás is megtette volna csak visszavonták mert rossz lett az idõ. Mindenki [email protected]? :) " Nem mindenki. Szerintem nem volt kinn mindenki ezeken a "megemlékezéseken". Aki igen, az, fogalmazzunk úgy, ahogy te fogalmaztál, [email protected] (Én inkább a hülye szót használtam volna a magam részérõl.)
Szóval aki ilyen alkalmakkor kimegy ilyen összejövetelekre az hülye szar?
Nos, ha már szóba kerültek a "kamupártok", a Fideszt miért nem sorolod ide? Jobb közbiztonság? Hol? A Rózsadombon? Egymillió munkahely? Hol? A Szaturnuszon? És szerintem itt fejezzük is be a felsorolást... a baloldalról ne is beszéljünk. "De Magyarország jobban teljesít!" "A Jobbik és a hazaszeretet..." Igen. A Jobbik a magyarok érdekeit tartja szem elõtt, próbálják elérni, hogy a saját országodban megkapd a téged megilletõ jogokat. Valami furcsa oknál fogva újabban mocskos rasszista, nyilas, fasiszta, náci (ezen a két utolsó jelzõn mindig olyan jókat derülök:D) az a párt, aki hirdeti a nemzeti értékeket, a kultúrát, a tradíciókat, hagyományokat. Te talán nem érzed azt, hogy szereted e földet? Ahol megszülettél? (Ugyebár, ismered a Szózatot: "Hazádnak rendületlenül légy híve, oh magyar...")
"Valami furcsa oknál fogva újabban mocskos rasszista, nyilas, fasiszta, náci (ezen a két utolsó jelzõn mindig olyan jókat derülök:D) az a párt, aki hirdeti a nemzeti értékeket, a kultúrát, a tradíciókat, hagyományokat. " ebben mi a furcsa? a nacionalizmus és a szélsõjobb oldali eszmék a történelem folyamán mindig kéz a kézben jártak. ez nem furcsa, hanem hagyományos :D
Tetro szevasz cimbi, család jól van? :D
13.26 meg vannak, fõzik a vasárnapi ebédet. nálatok?
Aki a jobbikot sarazza, annak mindig igaza van. Mert a jobbik nem egy párt, hanem gyûlölködõ állatok gyülekezete. Semmi köze a magyarsághoz. Aki figyel, rájön erre. Aki a csordaszellemet követi, az meg beáll jobbikosnak. Nem bonyolult.
Egy biztos, az európai szélsõjobboldalt és az antiszemitizmust le kéne törni már végre örökre és ebben a racionális demokraták fõ szövetségese az USA, Izrael, és Magyarországon a Hit Gyülekezete! Hajrá Együtt, hajrá Liberálisok!
"Tudod a Márciusi Ifjak a Magyarokért akartak tenni, mint a Jobbik. Ezek a suhancok tulajdonképpen most olyanok mint akkor voltak a labancok, oroszok. Csak ezeknek még egy szektájuk is van." Azért ehhez a logikai ívhez nagyon be kell rúgni, hogy követhetõ legyen :D
A jobbik és a hazaszeretet. Aha.Mert hogy több adót fizet mint pl. én vagy bárki aki anti jobbikos? Vagy több Magyar embert foglalkoztat? Vagy többet ad a szegényeknek? Vagy nemzetiszínû a pizsije? Vagy több Magyar terméket eszik mint más? Vagy eltartják a pártjukat? Nem még azt sem. Szimplán kamupárt. És egy kis szösszenet az igazi hazaszeretetrõl: [link]
#3 Te élbõl vagy ennyire korlátolt, vagy nekifutásból? Nácizmus? Szerinted németek vagyunk? Valóban divat lett sárral dobálni egy olyan pártot, aki a magyar emberek érdekeit nézi? Ennyire elítélendõ dolog, ha a nemzeti értékeket és a hazaszeretetet terjesztik? Akkor már egybõl nácik?
Nekik nem szent Magyarország...Ahogy semmi más csak az õ Dicsõ uruk Orbánszétloptamazországot meg a Mestertolvaj semmi más..esküszöm néha nem értem az embereket
Éljen a Hit Gyülekezete! Ezerszer rendesebb emberek, mint a Jobbik által kereszténységnek álcázott nácizmus! Üdv egy ateista.
Néhánynak megnéztem a facebookos oldalát és bevallottan Hit gyülis, aki attól van betojva, hogy ha a Jobbik nyer, akkor beszüntetik ezt a mesterséges MLM intézményt.
Pont jókor és pont jó helyen tették amit tettek! Akár a Márciusi ifjak. Így kell ezt! Elég is volt a nemzetinek álcázott idiotizmusnak!
A kérdező hozzászólása: Tudod a Márciusi Ifjak a Magyarokért akartak tenni, mint a Jobbik. Ezek a suhancok tulajdonképpen most olyanok mint akkor voltak a labancok, oroszok. Csak ezeknek még egy szektájuk is van.
Szenny emberek.
Azok milyen emberek, akik egy párt színeiben emlékeznek meg egy nemzeti ünneprõl?
Nem tudom, mesélj milyenek? Mert megtette a Fidesz, az LMP és az Összefogás is megtette volna csak visszavonták mert rossz lett az idõ. Mindenki [email protected]? :)
A kérdező hozzászólása: Igen végül is a magyarokat nyugodtan kihagyhatod a felsorolásból az hogy õk mit szeretnének a saját országukban végül is teljesen mindegy. Nem mintha ez olyan demokratikus lenne vagy éppen liberális, de hát tök mind1 csak az említett csoportoknak meglegyen az érdek érvényesítése (mert igazságuk az nincsen, se becsületük).
Értem, kedves utolsó. Izraelt "szövetségesnek" tekinted. Gondolom, te is magyar vagy. Csak egy kérdésem lenne hozzád: [link] Ez az eset több, mint egy éve történt. De konkrét érv azóta sem született arra, miért kellett kitiltani a magyar zászlót a SAJÁT sportcsarnokunkból. Lényegében itt tettek egy olyan gesztust, hogy a saját országunkban szolgák vagyunk. Egyedül a Jobbik követelt magyarázatot. S kapott? Nem. A baloldalt miért nem érdekelte ez a dolog?? És ha már állandóan antiszemitizmusról beszélünk, akkor ez minek minõsül? A nép sárbatiprásának? (Mielõtt jelzõkkel illetnétek, közlöm hogy NEM vagyok náci, fasiszta, sem egyéb "gyûlölködõ" eszmét hirdetõ személy. Csak egy átlagos magyar fiatal vagyok, Jobbik-szimpatizáns. Nem vagyok részeges kopasz állat, nem vagyok garázda, csupán tanulok és sportolok.)
Ez már nem a kilátogatók hibája hanem az összes párté. Minden megemlékezésbe belekeverik az aktuálpolitikai eseményeket. Ez régóta így megy.
0:23 Ez az épület a 2. világháborúig mûködött zsinagógaként azóta különbözõ eseményekre adják ki például kampányrendezvényekre is. --> most is az van, problem? 0:49 A hölgy és a társai kiabálja, hogy gyilkosok nácik. Sõt skandálják. --> Ez bizony félelemkeltõ és elítélendõ egy olyan pártra mondani, ami törvényesen jutott be a Parlamentbe, mert a nép megszavazta. 02:20 újabb sértõ szóhasználat egy zsidó fiatalember szájából: rohadt kutyák jelzõvel illeti a Jobbikot. -->amellett, hogy trágár még a kutyákat is rossz szíbeen tünteti fel. 02:35 Plakát felirat: náci ha ide belépsz, elégsz! --> No comment.... 03:02: Újabb skandálás: nácik takarodjatok. --> Már már kezdenek a tüntetõ átesni a ló túloldalára, ki is a náci? 05:54 Egy értelmes ember nincs a Jobbikban...örülnek neki, ha megvan a 8 általános iskolájuk. --> FAIL: Ezek szerint több mint 800.000 ember aki rájuk szavazott sose jutott el a középiskolába. Csókoltatlak tetro!
18.06 ezzel most mit mondtál? zsinagóga volt az épület? igen. a jobbik szerint az egy zsinagóga? igen. ennek ellenére ott tartottak párt rendezvényt? igen. zsidóztak a rendezvényen? igen. ezen a zsidók felháborodnak és náciznak? igen. mit kellene tenniük, amikor egy nyíltan antiszemita, rasszista, homofób, keresztény és magyar ellenes párt egy volt vallásos helyükön tart gyûlést? persze, lehetne ezt tûrni. vagy el lehet õket küldeni a francba. nem értek egyet az ilyesmivel, de a Jobbik teljesen szándékosan ment oda. ráadásul a Jobbik szimpatizánsai számtalan rendezvényen mûveltek hasonló dolgokat, mi közben õket senki provokálta semmivel. várható volt, hogy elõbb-utóbb mások megalázásából adok-kapok lesz nem csak adok.
Sehol nem hallottam zsidózást, az az épület pedig már régóta kultúrházként mûködik, mert eladták. A Jobbik keresztény és magyar ellenes? Fail. Van e olyan törvény amely kimondja, hogy egy nép által választott párt nem tarthat rendezvényt egy hajdan zsinagógaként, napjainkban már csak kultúrházként üzemelõ épületben? Aligha.
Nem Vona akart behívni az iráni forradalmi gárdát? Ennél nem sok magyarellenesebb lépés van. Az épület Vona szerint zsinagóga. Most akkor mégis mirõl beszélsz? Áruld el, szerinted miért épp ott vannak. Miért ez a hely választás? Nem hallottad a zsidózást? Amikor arról beszél, hogy törvény nélkül rendbe kellene rakni a kint lévõ zsidókat, ahogy nagyapáink idejében volt? Szerinted ez mégis mit jelent? Dekódoljam neked? Tudnod kellene magadtól, hiszen épp neked szól.
Kedves kérdezõ. Már a kérdésed is hazugság volt. Nem volt a többségükön szemüveg. Egyébként nyilván fiatal vagy , különben tudnád hogy Márc 15.-én mindenki politizál. Azt hiszed a jobbik valami nagyon új és nagyon Magyar? Buta suttyók már a rendszerváltás óta csapatba verõdnek, és változó hogy mikor mennyi embert tudnak megbolondítani az ideológia mentén.Hidd el hogy tudom mirõl beszélek. Mert én is "ilyen nemzeti érzelmû" fiatal voltam. Tehát nem kell megmagyaráznod a sok tudatlannak hogy mirõl szól a mozgalom. Az ország szégyene a jobbik. Semmi több. Ne aggódj majd elmúlik. És akkor valóban elkezdhetsz tenni is valamit ezért az országért. Persze ezért el kell fogadnod sok-sok millió Magyar embert.
Félre érted a dolgokat tetro, de nem baj elmagyarázom. Vona azért tartotta egy régi zsinagógában a gyûlést, hogy ezzel is mutassa õ nem iszonyodik a zsidóságtól, mert közéjük mer menni, nincs mitõl tartania. Úgy is akarta megtartani az elõadást, hogy a zsidósághoz tartozók is hallják amit mondd, de a folytonos bekiabálás miatt és azért mert nem tudnak kulturáltan viselkedni erre nem volt lehetõsége. Pörzse azért mondta azt amit, mert régen bizony bizony nagyapáink nem voltak restek egymásnak esni egy-egy szóváltás után és aztán mindenki ment a dolgára. Régen így intézték, de mint láthattad csak a feszültséget próbálta oldani.
18.32 szóval szerinted, ez a Jobbiknak egy a zsidók iránti gesztusa volt?
tessék. [link] 01.52-nél, csak hogy ne kelljen végig nézni... ohh várj. utána mi is van a videóben. Vona zsinagógának nevezi az épületet. ezek szerint ez a Jobbik szerint nem egy kultúrház, hanem egy zsinagóga? akkor mégsem véletlen, hogy épp idementek zsidózni...
"Szóval aki ilyen alkalmakkor kimegy ilyen összejövetelekre az hülye szar?" Aki kimegy egy 48-as emlékmûhöz, egy Petõfi- vagy Kossuth-szoborhoz megemlékezni, koszorúzni, az nem hülye szar. Aki kimegy egy párt szándékosan nemzeti ünnepre szervezett kampányrendezvényére azt hallgatni, hogy már akkor is a rezsicsökkentésért/Orbán eltakarodásáért/a multik kitakarodásáért stb. harcoltak nagyapáink, és lám, mi most valóra válthatjuk, és órákon keresztül tapsol azoknak, akik nem szégyellnek ilyeneket mondani a színpadon - nos, igen, az hülye szar. Van a kettõ között különbség, nem is kicsi. A szabadságharc évfordulója egy nemzeti ünnep, a nemzet ünnepe, a szabadság ünnepe; nem a nemzet ill. a szabadság szót maguknak kisajátítani kívánó politikai alakulatoké.
A kérdező hozzászólása: Nah igen Tetrótól csak a ferdítés jön, kezdjük ott az nem zsinagóga hanem kultúrház. Ötven akárhány éve maguk a zsidók adtál el a templomukat... Linkeld a zsidózást had lássuk. A másik hogy az eredeti kérdésre megint csak nem válaszoltál hanem többszörös hazugsággal terelsz. Na ez a fertõ ! Amikor a kérdésre nem tudtok válaszolni, akkor jön a fertõ.
A kérdező hozzászólása: Erre a pártszínes dologhoz még annyit, az összes párt a saját színeiben vonult ki (kivéve az összefosást, nekik nem ér annyit megjátszani egy ilyen magyar ünnepet mint elázni az esõben), viszont ezek a hitgyülisek is egyen pólókban mentek ki, ráadásul õk nem megemlékezni mentek ki, hanem hanem tisztán gyûlölõdni minden színhelyre ahol voltak valakik. Most ezek mivel jobbak? Sokukon még kokárda sem volt, azt is csak azért rakták ki némelyek hogy ne legyen ülepen billentve amiért látványosan provokációra használnak fel egy ilyen ünnep napot. Õk hol vagy hogyan emlékeztek meg 15.-rõl? Sehogy, õk tisztán provokálni mentek ki, de már megint nem a nyilvánvalóan rosszakon csattan az ostor, hanem azokon akik ezt szóvá teszik. Én pont az ilyenek miatt akarom hogy Jobbik kormány legyen, mert ezt a fertõt és kifordult rendszert fel kell számolni.
14.53 tudtommal a Jobbik szimpatizánsok felbukkantak már mindenféle rendezvényen. Sõt ha jól tudom a Jobbik nemrégiben egy zsinagógában tartott párt rendezvényt, ahol zsidózni és a holokausztra célozgatni sem voltak restek. bárki aki ez ellen szót emel, az valójában éppen az ellen van, amit te fertõnek nevezel.
Az egyszer régen volt zsinagóga már nagyon régen nem az. Ráadásul egyáltalán szó sem volt zsidózásról csak ha valaki már azt mondja, hogy zsidó akkor biztos zsidózik is. Korlátolt egy ember vagy te tetris.
16.37 aha... egyszer volt zsinagóga, és teljesen véletlenül esett rá a választás, a másik néhány tucat opció helyett. gondolom számodra ez így kerek, de én vagyok a korlátolt... nem volt zsidózás? szeretnéd róla a videót?
16.45 amikor elfogynak az érvek, akkor a butábbjának csak a személyeskedés marad.
16.58 Piréz vagyok.
Tehát az vagy. Nem lett volna semmi baj, ha bevallod de a mellé dumából egybõl kiderül. Ne aggódj pajeszos, nincs mitõl félned! :)
17.11 számodra egy ismeretlen ember lezsidózása komolyan érvnek számít?
Kezded kapisgálni a dolgot. :)

Az milyen ember aki ellopta augusztus 20-án a magyarság ünnepén a magyar zászlónkat a ház oldaláról?

Szóval hogy az milyen magyar és hogy számol el magával?

Legjobb válasz: ugyanolyan, mint aki február 21-én ellopja a pénztárcádat, tolvaj

ugyanolyan, mint aki február 21-én ellopja a pénztárcádat, tolvaj
Nagy esély van rá, hogy nem egy magyar volt, és valószínûleg a feketepiacon már új gazdára is lelt.
Arra nem is gondolsz, hogy nagyobb szüksége volt rá, mint nektek?
"Arra nem is gondolsz, hogy nagyobb szüksége volt rá, mint nektek?" Úgy érted az illetõ épp hadban áll Romániával és mindenképp szüksége volt egy lobogóra, hogy csapatait meg tudja különböztetni a támogató Szlovén seregektõl?
Biztos nem tetszett neki, hogy kint van a zászló, mert akkor büszke magyar vagy, és sajnos elég sokan nem nézik ezt jó szemmel itt az oldalon sem. Ezek már csak ilyen kis porbafingó, sikertlene senkik. Vagy egy ilyen antimagyar volt, vagy cigány.
De az is lehet, hogy egy derék, hazaszeretõ színmagyar állampolgár volt, aki akart egy zászlót otthonra.
nem lehet, hogy a szél vitte le?
ja persze.. :D
Lehet, hogy egy olasz volt... :P :D
Honnan veszed, hogy magyar lopta el?
rosszul raktad ki te szerencsétlen és azt hitte olaszok vagytok

Lányok ti ha nem sejtettétek volna hogy milyen ember, akkor leálltok az utcán ismerkedni Péntek Lászlóval?

Elmentetek volna vele sétàlni?

Legjobb válasz: Egy cigánnyal??????!!! Ha õ lenne az utolsó férfi a Földön, akkor sem...

Egy cigánnyal??????!!! Ha õ lenne az utolsó férfi a Földön, akkor sem...
Te mégis honnan veszed, hogy leállt vele beszélgetni, sétálni? Mert a gyanúsított azt mondja? Esélye sem volt semmire Katának, hidd el, nem sok mindent kérdeztek tõle.
Ki a f*sz az a Péntek László? xD
A kérdező hozzászólása: Igen. A legfrisebb rendõrségi hírek szerint nem volt semmilyen segítõje Penteknek a gyilkosságban, hanem a lány önkontroll ment el vele beszélgetni és sétálni, ez pedig a veszte lett.
Szerintem meg pont az lett a veszte, hogy pszichológus. Az ilyeneknek akkora arcuk van. Azt hitte, hogy majd felülkerekedhet mert olyan penge a beszélõkéje. Mire észbe kapott már késõ volt.
szerintem a munkakörébõl adódóan, biztos, hogy nem állt le traccspartizni, meg sétálgatni.Nyugodjon békében!
Én mélyen megvetem a gyilkosokat. Ez a mocskos féreg is megölt egy 25 éves lányt, a semmiért. Az ilyen gyilkosságért, meg nemi erõszakért elítélteket, szerintem bírósági tárgyalás nélkül életfogytiglanra kéne bezárni egy fegyházba. Rohadt féreg!
Nem nem állok le soha idegennel beszélgetni sem semmi mást. Hiába jönnek ürügyekkel h pl mennyi az idõ? vagy van apród? akkor egybõl lekoptatom vagy mondom h bocs sietek. A másik meg h sose járkálok ksõ este vagy hajnalba egyedül, ha buliból jövök haza hívok taxit....inkább megér 2-3 ezer forintot a taxi mint hogy ne érjek haza...én CSAK igy megyek el bulizni ha van annyi pénzem hogy taxit hívjak. Mai világban sajnos ez van.
*egymást
Már bocs, de már nem ismerték egymás amúgy is?
A kérdező hozzászólása: Jav. Megesik a szivetek rajta.
NEM! alapból elküldöm más irányba azt aki odajön hozzám, hogy beszélgessünk merre mész stb. a másik, hogy a cigányokat kerülöm.Már kétszer fogtak rám kést az utcán, mindkétszer ejtettek rajtam vágást is.Én nem állok velük le bratyizni. Talán olyan emberrel, akit látásból vagy névrõl ismerek, de ez a maximum. Ez a csávó amúgy is képrõl annyira de annyira ellenszenves. 16L
A kérdező hozzászólása: Szegény Kata megis bedõlt neki. Lehet ti is így csele értetek volna és megesik a szigetek rajta, vagy lehet vonzónak találhatók volna.
A kérdező hozzászólása: Jav. Önszántából ment el vele.

Szerintetek az milyen ember aki nem szereti simogatni a kutyákat?

Van egy ismer?söm, aki azt mondta hogy sohasem simogassa meg a kutyát, csak enni ad neki, és kiengedi a ketrecb?l hogy futkározzon! Én soha egy napot nem tudnék kihagyni hogy ne simogassam meg a kutyusom!

Legjobb válasz: Én se szoktam simogatni a kutyákat. Igaz nincs is sajátom, de van a háztartásunkban kutya. Esetleg ha egy nemrég született kutyáról lenne szó, akkor azt megsimogatnám, de egy nagyot biztos hogy nem. Amúgy nem vagyok gonoszabb a többieknél, csupán nem nyúlkálok az állatokhoz, mert minek. Amúgy is tele vannak fertõzésekkel, szóval indokot is lehet találni, de nem ezen múlik. Egyszerûen nem látom értelmét fogdosni az állatot. Amúgy az ázsiai nõk körében jelentõsen alacsonyabb a mellrákos esetek száma, ami összefüggésben van azzal, hogy ott nem szokás kutyát tartani a háznál hobbiból.

Én se szoktam simogatni a kutyákat. Igaz nincs is sajátom, de van a háztartásunkban kutya. Esetleg ha egy nemrég született kutyáról lenne szó, akkor azt megsimogatnám, de egy nagyot biztos hogy nem. Amúgy nem vagyok gonoszabb a többieknél, csupán nem nyúlkálok az állatokhoz, mert minek. Amúgy is tele vannak fertõzésekkel, szóval indokot is lehet találni, de nem ezen múlik. Egyszerûen nem látom értelmét fogdosni az állatot. Amúgy az ázsiai nõk körében jelentõsen alacsonyabb a mellrákos esetek száma, ami összefüggésben van azzal, hogy ott nem szokás kutyát tartani a háznál hobbiból.
Én azt gondolom, hogy allergiás. Vagy egyszerûen nem érez rá késztetést. De nem ítélem el. Az viszont szomorú, hogy ketrecben tartja, és csak az udvarra engedi ki. Nem értem neki minek a kutya.
Én a kettõ közt helyezkedem el. Van három kutyám. Megsimítom õket, ha pl. odajönnek, vagy stb, de nem vagyok feszt a segükbe. Van hogy csak etetésnél, meg este simogatom meg éppen õket. Végzem a dolgomat, munkába járok, a kutya meg ha úgy adódik odajön, de van hogy nem

Milyen ember, aki így viselkedik?

Szakítottam a párommal 7 év után, bár én nagyon szerettem, de õ engem nem. Rögtön aznap éjjel írt egy másik lánynak, aki után azt hiszem régóta vágyakozik, de csak plátóian. Nagyon szerettem és vele akartam leélni az életem:( Vajon õ szeretett engem valaha is?

Legjobb válasz: szerintem csk felejteni akar.. de h jöttél rá?

szerintem csk felejteni akar.. de h jöttél rá?
Vagy csak azért, mert tudta, hogy rájössz, és csak ezzel akart felbosszantani.. Hogy hogyan is reagálsz erre..
ha nem szeretett akkor hiába az egész... nyilván felejteni akar, de egyébként 7 év az rengeteg idõ, ismerek ilyet aki sok év után otthagyta a barátnõjét egy másikért, de aztán mégis visszament hozzá, szóval.. biztos szeret(ett), 7 év az rengeteg idõ.
Csalódott!
Õszinte ember, aki látott már mást is. Bárki kipróbálhatja az alábbi tesztet: Irány ki Bécsbe, majd egy forgalmasabb helyen vegyük elõ a térképet, forgassuk össze vissza, és vágjunk buta képet. Megsúgom, hogy voltam ilyen helyzetben többször is, és MINDIG oda jött MAGÁTÓL valaki segíteni. Utána ugyan azt tegyük meg Budapest egyik forgalmasabb helyén. Német rokonomat sokszor még akkor is elutasították, amikor õ kért segítséget.. :) Egybõl látszik az emberek mentalitásában/segítõkészségében a különbség. Erre legyünk büszkék? Meg arra ami úgy egyáltalán itt folyik?
Miért, te büszke vagy rá? Meg ne keverjük már össze a mai Magyarországot, azzal amikor még volt három tengerpartunk, Mátyás királyunk stb. Akkor én is büszke lettem volna rá.
õszinte, de akkor takarodjon, ha neki ennyire szar.
Csatlakozom az elsõhöz ... Én is rosszul vagyok már csak a gondolattól is, amikor a normális emberek világából megint vissza kell jönnöm (Spanyolországban vagyok sokat), és megtapasztalom, mi az, hogy szûklátókörûség és idiotizmus, irigység, rosszakarat, mind igazi magyar virtus. Úgyhogy sztem is mindössze van fogalma arról, mi is a civilizáció, netán látott is már olyat. Sajnos mi még igen csak Észak-Balkán vagyunk, ezt el kell ismerni.
Mit kell ezen csodálkozni???Szégyen ami ebben az országban megy.Egyre jobban csúszunk lefele a nyomorba szerintem.Mire legyünk büszkék ???
Öszinte, meg látott már kultúrát is.
Még mindig különbnek tartom, mint azt, aki nyilvánosan hangoztatja, hogy õ mekkora hazafi. Legalább õszinte.
Én is így érzem, nagyon ciki ami ebben az országban megy évek óta már...
Eddig csak olvasgattam a válaszokat, de most úgy érzem, bele kell nekem is szólni. Ugyan olvassátok már el a válaszokat: a külföldön élö hozzászóló az egyetlen, aki helyesen!! és szép magyar nyelven fogalmazva!! ír, és a hangneme is udvarias, még amikor ellenérveket hoz fel is. Egyetlen bunkó megjegyzése sincs, és sajnos a legtöbb érv, amit felhozott, az igaz. Van itt olyan "nagymagyar" válaszoló, akinek egyetlen ékezet sincs a válaszában: gondolom, a válsz, hogy mobilról, Ipodról ír - de ott is meg lehet csinálni, hogy ékezetek is legyenek, csak kicsit több fáradtság meg igényesség kell hozzá. A külföldröl író viszont nyilván vette a fáradságot (mert az valószínütlen, hogy ott magyar billentyüzete lenne), hogy berakja az ékezeteket, amik a magyar nyelv alapvetö részeit képezik, és enélkül az írott szövegek egyáltalán jellemzöek a magyarra.
A kérdező hozzászólása: ma 07:04-i hozzászólótol kérdem kellõ tisztelettel:Hol látod az összefüggést a föltett kérdés és az általad leirt sajnálatos és az általános helyzetre jellemzõ jelenség közt?Ha leirtad a jelenséget akkor légyszi azt is ird le hogy Neked ebbõl mi jön le?Mire következtetsz belõle mert az nem derült ki a leirtakból!!
elõször is, ha vki azt mondja, hogy nem tetszik neki, ami az országban folyik és ezért szégyenli, hogy magyar az hülye. hogy tudjátok az utóbbi 10-20-30 évre levetíteni a kérdést?!nekem ha vki azt mondja, hogy magyar az azt jelenti, hogy nem szeret itt élni (pl Bp.) de nem szereti az Alföldet, Mecseket, Balcsit és úgy általában mindent ami Mo.-n van. próbáljatok már visszagondolni egy kicsit 1000-be. én büszke vagyok arra, hogy magyar lehet, mert szép hosszú küzdelmes a történelmünk és sztem jelenleg sem vagyunk, olyan rohadt szar helyzetben. ja és még vmi. Itt kb senki sem az úgynevezett "õsmagyaroktól" származik, mivel már annyit keveredtünk a németekkel, szlovákokkal románokkal a törnélem folyamán, hogy tulajdonképpen már mind1. Tehát ha nem vki azt mondja, hogy õ magyar és szeret magyar lenni, akkor azzal nem azt, mondja h éljen a Viktor, hanem, hogy éljen Mo. - történelmünk a tájaink, szokásaink stb.
bocsi elrontottam: "de szereti a Mecseket"
Figyelj ide, engem meg az olyan megjegyzések akasztanak ki, amikor valakinek az a lehetõ legnagyobb problémája, h valaki ékezet nélkül ír, meg kisbetûkkel ír meg sorolhatnám, ami mind a gyors, netes írás jellemzõje, és mindeközben lehet persze éppen nyelvtan tanár is, és nyilván máshol nem is ír így, de azért ne itt akarjuk megmutatni, h valaki hû de helyesn tud írni. Ugyanis az ékezet nélküliség pl barpomira nem a helyesírás kérdése ... sok laptop is olyan, ha nem itt vette és sorolhatnám. Ez egyfajta kicsinyesség, amibe tök jól bele lehet kötni, csak értelmét nem látom. Na mindegy, csak én meg ezt nem bírtam ki, hogy ne tegyem szóvá. Inkább a tartalomra figyeljünk ...
SZAR EMBER!!!
ma 12:02-nek!!Pontosan ez a véleményem nekem is ha a föltett kérdésre akarnék válaszolni, csak én nem tudtam ilyen tömören megfogalmazni!
A kérdésre válaszolva: Milyen ember? - az olyan szocliberális-imrekertészes-bomlasztótapló fajta. Nem tudom akad-e olyan nép ezen a földön, amelyik felvetné egyáltalán ezt a kérdést. Bár 1 népet biztosan tudok, amelyiknek jogosan kéne szégyenlenie magát, de az nem veti fel ezt soha... Természetes dolog, hogy büszkén vállalom a hazámat, a magyarságomat, mert az egyértelmû, hogy nem vagyok azonos némely balfék politikusunkkal. Õk majd mennek a süllyesztõbe, a feledés lesz a sorsuk. Aki pedig valóban tett ezért a hazáért önzetlenül, azoknak nevét megõrizzük, megõrzi majd a történelem.
Az olyan embert hazaárulásért fõbe lõtték hadiállapot esetén. A mostani világban megérdemli hogy egyszerüen a közmegvetés legyen a jutalma, éljen és nyilatkozzon a világ bármelyik szegletében.
07:22 vagyok: Nem arról van szó, hogy hazaáruló akarnék lenni, mert ha nekem kellene valamit csinálni az országért, még örülnék is. Arról van szó, hogy mikor a "bezzeg a kommunizmusban" begyepesedett réteg jön és keresztbetesz, vagy a jobbik verekszik, vagy sorolhatnám, úgy érzem, hogy nem látnak itt szívesen.
azért még mindig a legelsõ válaszoló mondta el a lényeget, röviden
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem rossz kérdésfeltevésem volt!! Sokan összekeverik hogy a magyarországon az utóbbi idõben folyó dolgokat szégyenlik, vagy azt hogy magyar származásuak!Most már látom hogy nem elég konkrét volt a kérdés.Nagyon nem ugyanaz a kettõ!!Bocs
A kérdező hozzászólása: ma 21:50---ha valaki elment innét mert nem tetszett neki itt , azzal bár azonosulni nem tudok, de nem is itélem el.Legföljebb nem tartom tisztességesnek hátrakiabálva észt osztani-de ez más téma lenne. Azokatnak a megnyilvánulását azonban akik itt vannak és kinyilvánitják hogy szégyenlik a magyarságukat már kevésbé tudom megérteni és tolerálni.
Én azt mondom, nem csak fikázni kéne ezt az országot, hanem élhetõbbé tenni. Persze nem mellveregetéssel, hanem szorgalmas munkával, gyerekvállalással, és összetartással. A magyar nagyon széthúzó nép. Sokkal jobban össze kéne fognunk. És együtt változtatni, hogy jobb legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ!Azt hiszem ez volt az elsõ és utolsó ilyen jellegû kérdés amit föltettem.Nekem ebbõl az jött le hogy inkább sokan nem azt szégyenlik hogy magyarok, hanem azt hogy milyen tehetetlenek vagyunk a sok szégyenlenivaló miatt ami nálunk megy.Sajnos ez a tehetetlenség képes odáig fajulni némelyekben(néha jogosan!!)hogy úgy gondolják kimondhatják hogy szégyen magyarnak lenni.Személy szerint én büszke vagyok rá de a büszkeségembe sok keserûség vegyül a sok szemétség miatt!!
Létezik egészséges önkritika, meg létezik egészséges nacionalizmus, a kettõ jól megfér egymás mellett. Én idõnként büszke vagyok rá, hogy magyar vagyok, idõnként meg nagyon is szégyellem. Ettõl függetlenül sosem tagadnám meg a magyarságom.
Igen errol lehetne tarsalogni orakig, de hidd el, hogy ez az emberi tudatlansag miatt tortenhet meg, de nem attol mert magyar allampolgar. Az emberek eltavolodnak a termeszettol es nincs hituk, nem biznak, de onmagukban nem biznak, s ez a legnagyobb problema, mivel igy meg remenytelennek latjak a jovojuket is, de nem gondolnak arra, hogy a mai gyermekek mit fognak ebbol tanulni. Pl. erre a nagyon sok tini gyermek lelki betegsege pl. Nem tudom, hogy milyen allampolgar vagy, de hidd el, hogy a magyar sosem volt halas, hiszen Enis magyar vagyok, igy ismerem a nemzetet. Amit leirtal a jelenlegi allapotrol, arra lenne megoldas, de nem a haraggal a gyulolettel kellene megkozeliteni, hanem az eros hittel, szeretettel es egyutterzessel, kez a kezben! Igy lehetne megmenteni az orszagot, de ha ilyet mondanal, akkor azt hiszem, hogy nem kell felsorolni, hogy mit kapnal a tanacsodert!
08:16 ez igaz, na csak az arány nem mindegy, tudod ...
Csótány ember. Fõbe kell lõni.
Szerintem ez csak téves megfogalmazás. Senki nem szégyellheti, hogy magyar, mert ha tényleg szégyellné, akkor valami nagyon nagy baj van vele. Fantasztikus kultúránk van, hagyományaink, szép nõink, világhírû szinkronunk, még világhírûbb feltalálóink, kimondom szerénytelenül, okosak vagyunk (legalábbis pl az amerikaiaknál sokkal), úgyhogy a magyarságot nem szabad szégyellni. Magyarországot viszont már lehet. Sajnos a mai Magyarország egyenlõ a politikai vezetéssel, a politikusainkkal, a ránk kivetett adókkal, a rendõrerõszakkal, a cigányokkal, a bûnözõkkel, a csonka négyesmetróval, a margit-híddal, a csõdben álló devizahitelesekkel, mindennel. Ez az, ami szégyen és gyalázat jelenleg.
"Fantasztikus kultúránk van, hagyományaink, szép nõink, világhírû szinkronunk, még világhírûbb feltalálóink, kimondom szerénytelenül, okosak vagyunk (legalábbis pl az amerikaiaknál sokkal), úgyhogy a magyarságot nem szabad szégyellni. " Ezzel a megállapitással CSAK ANNYI a baj, hogy EZT CSAK a magyarok látják igy, külföldön erröl még nem is hallottak. A magyar szinkronról jobb nem is beszélni, sok szinkron"szinész" még csak érthetöen beszélni sem tud, a magyar kultúra nem tudom miböl áll - lásd:trágár beszéd, alig utd valaki helyesen beszélni, írni magyarul - , a szép nöket csak a magyarok látják annak, máshol inkább szánalmasnak tünnek, a "magyar" feltalálók többsége egyáltanán nem magyar, csak legfeljebb MO területén született. EZ AZ A hozzáállás, ami miatt a magyarság szégyellnivaló - igaz, hogy men tud semmit felmutatnu, de azért nagy a szája.
ma 11:36-nak! Ha ekkora a baj szerinted akkor miért itt élsz?? Megmondta a Gyurcsány Feri--ellehet menni, nyitva vannak a határok!Miért nem élsz vele?? Megmondom én!!Mert ahhoz nincs elég vér a pucádban és hogy a változásokért tudjál valamit tenni ahhoz meg lusta, buta és tapló vagy!!Dehát akkor miért nem hallgatsz legalább?? Még szerencse hogy vannak még olyan emberek is az országban akik nem szégyenlik hogy magyar az anyanyelvük!!
ma 11:36 még annyit ehhez:Ha majd kikaparták a tiszta gondolkodású emberek Neked is a gesztenyét akkor lessz pofád odaállni enni??
szégyenlõs :o)
Én pl. nem szégyellem a magyarságomat, de a többi magyar helyett is nekem kell szégyenkeznem és még sok más magyar embernek, akinek honfitársaival ellentétben nem azon jár az agya, hogy kit hibáztassanak, kit gyûlöljenek, mocskoljanak, hogy k*rják át a másikat, hogyan ügyeskedjék ki magukat a munka és a felelõsség alól, hogyan trehánykodják el a dolgukat, hogyan tagadják le mindezt és hogyan legyen közbe akkora arcuk mintha õk szarták volna a világot.
A ma 11:36-os vagyok: éppen ezért nem élek már több mint 20 éve Magyarországon, mert szégyellnivaló, ami ott van. Amióta látom, hogy mit jelent a kultúra, aróta mégjobban örülök, hogy nem kell ott élnem, és a begyepesedett embereket hallgatnom/látmon, akik el vannak saját maguktól szállva, de fogalmuk sincs arról, hogy mennyire szánalmas, hogy nem képesek reálisan látni se magukat, se az országot.
14:01 Ha igy erzel, hogy akkor nem is ertem azt, hogy mit keresel ezen a forumon jelenleg, hiszen ez egy magyar nyelvu forum. Vagy lehetseges, hogy megis hianyoznak Neked a magyarok, vagy csak a buszkeseged, a gogod hozott ide?
Ha külföldi állampolgár már, akkor nincs mit tenni mert szólásszabadság van.De ha magyar akkor meg kell fosztani az állampolgárságtól.Aztán mehet ahova akar.Nem jó itt élni de szégyellni a magyar származást és ennek nyilvánosan hangot adni az bûncselekmény(kéne hogy legyen).

A kérdésem csak azokhoz szól, akik hisznek a horoszkópban! Akik személyesen kerültek kapcsolatba "halak" csillagjegyû emberekkel, azokra milyen benyomást gyakoroltak? Milyen emberek õk?

Legjobb válasz: Én nem hiszek ebben, ezért azt mondom, mint a többi. Az embert a személyisége alapján ítélj meg, ami a megismerésben kerekedik ki, nem számok alapján.

Én nem hiszek ebben, ezért azt mondom, mint a többi. Az embert a személyisége alapján ítélj meg, ami a megismerésben kerekedik ki, nem számok alapján.
Nekem nem jött össze anno egy halak csillagjegyû pasival. Volt ugyan sok közös bennünk, szeretett is nagyon, rendes is volt, viszont én, mint oroszlán, aki ugye tûzjegyû, a halak meg vízjegyû, így nem igazán volt hosszútávú. Én hevesebb természetûbb voltam, szenvedélyesebb, tüzesebb, határozottabb, õ meg nem. Õ meg inkább olyan nyugodt, visszafogott, érzelmes. Mindegy, nem boncolgatom, nekem nem jött össze.:)
Bak
A kérdező hozzászólása: megkérdezhetem, hogy Te melyik csillagjegy alatt születtél?
A kedvesem halak és én imádom hogy tökéletesen kiegészítjük egymást. Nagyon jó humora van, szenvedélyes, kedves, nagyon érzelmes. Nekem csak egy valami nem tetszik benne hogy túlérzékeny ezért nagyon könnyen megbántódik. Amúgy nemcsak a napjegyet kell nézni mert pl.a holdjegy is nagyon sokat számít ami az én páromnál skorpió.
A kérdező hozzászólása: igen, ez a kérdés. köszönöm a válaszokat. mindenkinek, bár írtam, hogy azok ne nagyon írjanak, akik nem hisznek ebben. én sem azért írtam, mert ez alapján ítélnék meg egy embert, csak érdekelnek a vélemények.
nem nagyon hiszek, de a barátom halak csillagjegyû... nem értem, mi a kérdés pontosan, de hogy Õ jó ember, az biztos... :)
én undorodtam tõlük. nem tudom megindokolni.
Pont úgy szopnak mint a hal amit kivettek a vízbõl.
Érzékeny típus, mindenbe beleköt még ha õ maga se csinálja jól szóval okoskodó!! By: oroszlán!

Milyen ember az aki nem szereti a saját anyját? Van ilyen ember? Szerintetek rossz ember az ilyen?

Legjobb válasz: Ezer millió dolog lehet annak a háterében, hogy valaki nem szereti a saját anyját. Nem tudjuk annyiból megállapítani, hogy szereti az anyját, akkor jó ember, ha nem szerei akkor meg rossz. Szerinted mitõl jó ember valaki?

Ezer millió dolog lehet annak a háterében, hogy valaki nem szereti a saját anyját. Nem tudjuk annyiból megállapítani, hogy szereti az anyját, akkor jó ember, ha nem szerei akkor meg rossz. Szerinted mitõl jó ember valaki?
Én 30 vagyok, nem tini, de én sem szeretem anyámat. Mindent megteszek, hogy a saját gyerekeimnek jó anyja legyek, és ne úgy viselkedjek, ahogy az enyém tette. Két ember viszonyát két ember határozza meg. Nem csak a gyereket minõsíti, ha nem szereti az anyját, de fordítva is. Milyen ember az ilyen? Peches.
Egyik közeli barátomnak az anyja gyerekkorába verte, a nõ alkoholista volt, meg egyszer állami gondozásba is akarta adni. Van még kérdésed?
Attól, hogy egy nõ biológiailag képes szülni még nem biztos, hogy jó anya.
Rengeteg oka lehet annak, ha valaki nem szereti az anyukáját! Én is ismerek olyat. Én speciel nem tudom elképzelni, hogy ne szeressem anyát, és õ engem, de van akinél ez nem így van. Lehet, hogy éveken át terrorizálta, vagy bántotta fizikailag, vagy lelkileg, esetleg nem nagyon törõdött vele. Van olyan szülõ aki csak pénzeli a gyerekét, viszont lelkileg nem támogatja. Általában ezekért szoktak a gyerekek eltávolodni az anyjuktól-apjuktól, és nem szeretik õket. Van ilyen sajnos.
Vannak olyan "anyák" akik igenis kiérdemlik ezt sajnos. lehet hallani szomorú történeteket..... Vannak helyzetek amikor érthetõ és nem az a rossz ember aki ezután nem szereti az anyját. Ha nem az anya a rossz ember.
én sem szeretem a saját anyámat, és mivel semmi nem köt az otthonomhoz, akármikor gond nélkül elszökhetnék (észre sem venné, csak azt h nem takarítottam ki helyette), csak nekem fontos a suli, és csak az tart itt, meg talán apám is hiányozna...
Az, hogy valaki anya, nem egy érdem. Az, hogy valaki JÓ ANYA, na az viszont hatalmas érdem! :)
A kérdező hozzászólása: értem. köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: De ha az anyja nem veri, fizikailag nem bántalmazza és õ mégse szereti úgy igazán az anyját, arról mit gondoltok?Annak mi oka lehet?
Nem csak fizikai bántalmazás létezik. Lelki terrorral még nagyobb fájdalmat lehet okozni.
Én is ismerek egy anyát aki panaszkodott nem egyszer az ö anyukájára h milyen volt, mert h mindig kivételt tett a testvére és ö között, meg komolyan látszodott h a tesojának mindig mindent megadtak ö neki nem stb.A szokásos szülöi érzelmi betegség, amit természetesen tagad mindegyik.NA mindegy.És ami érdekes h az a panaszkodo anyuka is ugyanazt csinálja amit az ö anyuja, de ha valaki elmondja neki az igazat akkor a klasszikus szülöi viselkedést tapasztalhatjuk:agresszio, kinevet, tagad, hülyének néz, azt mondja h te félrebeszélsz de a szemedbe nem tud belenézni, azt mondja h neked orvosra van szükséged stb stb.Továbbá elmegy panaszkodni ebben a témában ahhoz az emberhez(miután elmondtad neki a FÁJÓ igazságot)aki szintén ugyanezt csinálta vele. SZÁNALMAS NEMDE?
Tehát h az ember mennyire nem öszinte magához és h mennyire nem látszodnak ki és nem tudnak gondolkodni a szülöi ego és büszkeség miatt.Azt hiszikh szülök akkor mindent megtehetnek és a gyerek meg egy full hülye lény.Édes Istenem!!!

Vajon milyen ember az, aki így reagál?

Egy ismer?snek, még csak nem is havernak feltettem két rövid kérdést, valamit tudni szerettem volna a számítógépem m?ködésér?l. Pár levélben kiderült, hogy nem ad "ingyé" felvilágosítást és ha rendszergazdára van szükségem, majd szóljak. Megírtam neki, hogy köszi, de nem, 2 kérdésért nem fizetnék, nincs is szükségem rendszergazdára. Majd a következ? válaszomban, kissé pimasz módon, de s?r? elnézések kérése közepette kefejtettem neki, hogy nem túl bölcs dolog ilyet tenni, de ahogy akarja és bocs megint!! És ha engem kérdeznek, veszem a fáradtságot és válaszolok bárki, bármit kérdez, nem sajnálom a tudást. Erre egy skót viccel példálózott, amire csak annyit írtam, hogy két külön dombon ülünk… Amire ? azt írta, hogy az egyik domb szemétdomb, a másik meg rózsadomb és kifejtette, hogy "a szegénység fejben d?l el ha elherdálod a tehetségedet a te dolgod, de a mai világban én nem dolgozom ingyen csak annak akinek én akarok".

Legjobb válasz: Egyértelmûen neked van igazad! Az az ember egy zsidó mentalitású ember, aki csak pénzért, haszonért, érdekbõl segít. Számos weboldal van, ahol a keresztény szellemiség nevében önzetlenül segítenek neked. Azt hiszem a te eseted is jól példázza mi a baj néha a világgal és hogy az ilyen önzõ zsidó emberek miatt kellett annyi ártatlan zsidó embernek meghalnia a II. Világháborúban és ezért gyûlölik sajnos õket! Ki kell vetnie magából a társadalomnak az ilyen önzõ, aljas embereket. Tartsd távol magad az ilyen tetvektõl. Majd megjavítja pénzért a maga fajta számítógépét. Tiltsd az e-mail címét.

Egyértelmûen neked van igazad! Az az ember egy zsidó mentalitású ember, aki csak pénzért, haszonért, érdekbõl segít. Számos weboldal van, ahol a keresztény szellemiség nevében önzetlenül segítenek neked. Azt hiszem a te eseted is jól példázza mi a baj néha a világgal és hogy az ilyen önzõ zsidó emberek miatt kellett annyi ártatlan zsidó embernek meghalnia a II. Világháborúban és ezért gyûlölik sajnos õket! Ki kell vetnie magából a társadalomnak az ilyen önzõ, aljas embereket. Tartsd távol magad az ilyen tetvektõl. Majd megjavítja pénzért a maga fajta számítógépét. Tiltsd az e-mail címét.
Nekem nem lett volna pofám pénzt kérni, de ez meg én vagyok. Ja és marhára tudom utálni az olyan embereket akik ott húzzák le szegény honfitársaikat ahol csak tudják!
Ja még annyit, hogy nem vagyok keresztény és mégis segítenék (na azért zsidó sem). Ezt az elsõnek.
Szép egy ismerõsöd van... Pénzéhes, ennyi
Azért adtunk neked igazat, mert neked van igazad és nem azért mert kérted! :)
Figyelj, az a helyzet, hogy ez mindenkinek baromi rosszul esne, és ez teljesen természetes. De voltál már a másik oldalon? Én is ilyen helyzetben vagyok. Érdekel a kutyakiképzés, jólnevelt kutyáim vannak és ne tudd meg milyen bunkók tudnak lenni az emberek! Némelyik csak úgy közli, hogy na de jó majd én akkor megnevelem a kutyáját, semmi kérdezés vagy ilyesmi nem hogy fizetség... Na ja, a kutyaiskolában meg 50-100 ezer egy tanfolyam... A másik meg az, hogy ha az ember nem ismeri az illetõt, a körülményeket akkor fél felelõsséget vállalni azért amit tanácsol, mert ha véletlenül rosszul sül el, akkor rá fognak rossz szemmel néni.
A kérdező hozzászólása: Nem azt akartam, hogy NEKEM adjatok igazat, de hazudnék, ha azt állítanám, hogy nem esik jól! Köszönöm a válaszokat!!!
Az önzetlenség, nem feltétlen jelenti, hogy kereszténynek kell lenned, lehetsz zsidó, muzulmán, akárki. Ez belülrõl jön, ezt hozod otthonról gyerekkorodból. Megosztani mindent, tudást, segíteni ahol és akinek tudsz önzetlenül. Ez alalp kellene legyen, de sajnos én is jópár ilyen tetüvel találkoztam már, talán csak egy egyke gyerek, akinek nincs testvére, nem tanulta meg gyermekkorában megosztani a dolgokat.
De a kérdezõ 1-2 kérdést akart feltenni neki, nem megjavíttatni a gépét! Ha tõled kérdezne valaki valamit a kutyákról, az nem azt jelenti, hogy ki is akarja képeztetni. Ez azért nem ugyanaz a helyzet....
A kérdező hozzászólása: Valóban csak 1-2 kérdést akartam feltenni! Konkrétan azt, hogy hogyan lehet fixálni az iMac-en a fényerõt, hogy ne kelljen minden boot-olásnál újra és újra letekerni, a másik kérdésem az lett volna, hogy miért kell neki 5 sec, hogy SLEEPbõl "felébredjen" a gép. Ezeket csak azért írtam le, hogy lássátok, hogy tényleg ilyen egyszerû kérdések voltak
Hát lehet, hogy már te voltál a 100. aki kérdezget tõle és pont nálad szakadt el a cérna. Én nem mondom, hogy szépen bánt veled, csak hogy van ennek egy másik oldala is.
A kérdező hozzászólása: Persze, van ennek egy másik oldala is, de ezt lehet úgy is kommunikálni, hogy ne bántsd meg a másikat. Persze, kérdés, hogy mi volt a célja. De fölöttébb furcsa ez az egész, mert elõtte még õ irogatott nekem olyan dolgokat, amik tele voltak információkkal, csak én nem értettem. Ez kb. olyan, mint ha kosarazunk egy pályán, dobálgatjuk a labdát egymásnak, majd egyszer kérem, hogy dobja ide, de nem és szól, hogy van-e szükségem edzõre. :) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!