Találatok a következő kifejezésre: Milyen elvonási vannak a dohányzás (1 db)

Milyen elvonási tünetek vannak a dohányzás abbahagyásakor, és mikor jelentkeznek?

Milyen elvonási tünetek vannak? És mikor jelentkeznek? Fejfájás, hányinger, szédülés, émelygés, fáradékonyság? Ezek lehetnek a tünetek és jelenkezhetnek az els? cigi mentes héten?

Legjobb válasz: A fejfájs, szédülés is lehet elvonási tünet, akár hányinger is, ez mindenkinél más. Nekem is kb. 1 hónapig tartott az igazán kemény idõszak, szintén kb. fél évig hiányzott még, de nálam van még egy érdekesség. Bár ha cigifüstöt érzek, most már zavar (Kb. 1 év után kezdett zavarni, most 7 éve nem dohányzom) , kicsivel több alkohol a mai napig olyan hatással van rám, hogy megkívánom a cigit! De én is büszke vagyok magamra, hogy le tudtam tenni! Kitartást, sok erõt kívánok, sose engedj a csábításnak és Te is büszke lehetsz magadra!

A fejfájs, szédülés is lehet elvonási tünet, akár hányinger is, ez mindenkinél más. Nekem is kb. 1 hónapig tartott az igazán kemény idõszak, szintén kb. fél évig hiányzott még, de nálam van még egy érdekesség. Bár ha cigifüstöt érzek, most már zavar (Kb. 1 év után kezdett zavarni, most 7 éve nem dohányzom) , kicsivel több alkohol a mai napig olyan hatással van rám, hogy megkívánom a cigit! De én is büszke vagyok magamra, hogy le tudtam tenni! Kitartást, sok erõt kívánok, sose engedj a csábításnak és Te is büszke lehetsz magadra!
mivel napi több, mint egy egész doboz cigit magamévá tettem jó sokáig, nálam az elvonás elég kemény volt... az elsõ nap végétõl kezdve (tényleg attól is függ mennyire volt az ember erõs dohányos és milyen mélyen épült be a személyiségébe maga a dohányzás). remegés, levegõt kapkodás, fizikai gyengeség, dührohamok, késõbb szabályos hisztérikus rohamok, agresszivitás, a koncentráció teljes hiánya, fizikai fájdalom a test minden pontján, sírógörcsök, álmatlanság, szédülés, látási zavarok (elhomályosult látás, különbözõ fekete és színes pontok a látóképben), majd némelykor energiarobbanás (hirtelen fizikai teljesítési vágy, durva takarítás, favágás, fel-alá mászkálás egy szobában, majd ismét teljes letargia és összeesés, megeshet hogy szinte habzik a száj. nálam ez volt.sokáig.
Én kb 1-hónapja nem dohányzok pedig nagy dohányos voltam.Napi másfél doboz minimum amit elszivtam.Az elsö pár nap tényleg nehéz volt nálam a szédülés, hányinger, dominált ezek már elmultak a vérnyomásom is rendbe jött mert eddig magas volt.Ami most még nagyon zavar az állmatlanság ami még meg van éjszaka többször is felkelek de nappal nem vagyok fáradt.Mostmár eljutottam odáig hogy nagyon kevésszer jön rám a bagózás hiánya csakis akkor amikor eszek és akkor is egy pár percig.Mindenkinek nagyon ajánlom a rengeteg folyadék fogyasztást nagyon sokat kell inni nekem ez sokat segit illetve a sportolás!Merjen belevágni mindenki!Csak az elsö rész nehéz bár ez lehet emberfüggö.De a végeredmény az csodállatos ez biztos!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol tudok minőségi pipadohányt venni Pesten? Pl. : Peterson

1

Lebuktam, de visszavágyom. Szerintetek?

Sziasztok! Kb 12. éves lehettem amikor rászoktam a cigire. Nagyon jó volt , jól esett hogy iskola után, reggel el szívtam egy szálat,egyszerűen felébresztett, persze a haverok társaságában is jó volt, füstölni pár szálat . Egy évig szívtam is( sikeres titkolózással ) majd egyszer írt ah averom, hogy menjünk be kecskemétre. Mondom persze oké, el mentem anyuhoz a munkahelyére meg kérdezni hogy mehetek-e. Anyu nagyon idegesen mondta hogy nem.. Mondom mi baja lehet? Oké , hazamentem. Mikor ő is hazaért közölte, hogy mi az hogy én cigizek? (Persze neki volt igaza , fiatal vagyok nagyon ). Ez volt kb 1-2 éve ! Most vagyok 14 . éves. A barátaim füstölnek mindig iskola után és nagyon meg jött a vágyam iránta, de nem az a sok dohányzás, hanem a suli után max napi 1-2 szál! Nagyon jól esne! Beszéltem erről anyuval, konkrétan nem szóltam neki a dologról, csak meg kérdeztem hogy mit szolna ha cigiznék? Õ azt mondta hogy nem ad rá pénzt, azt csinálok amit akarok! Ez után nem sokat beszéltünk... Szerintetek???Bajom lenne napi 1-2 száltól?

4

A biorezonanciás dohányzás-leszoktató után tényleg nem lehet egy cigit sem elszívni soha?

Holnap megyek ilyen kezelésre, sok ismerősöm ezzel szokott le, szóval most nem a hatékonyságára vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy utána tényleg soha nem szabad már rágyújtani, mert akkor visszaszokik az ember?
Õszintén szólva nem a cigi érdekel, azt valóban örökre le akarom tenni, hanem inkább az, hogy alkalomadtán szeretek egy 'jó' cigivel lazítani (ha értitek, mire gondolok), és mivel nem Amerikában vagyunk, így abban van némi dohány is, ergo nikotin is jutna a szervezetembe fogyasztás közben. Vagy ezt is felejtsem el és marad a pipás/vaporizátoros megoldás?
A válaszokat előre is köszönöm! (A kezelésen inkább nem akarnék erre rákérdezni, ezért is itt tettem fel a kérdést.)

8

Szlovákiában mennyibe kerül kb. egy átlagos árú cigaretta?

Mint mondjuk itt átlagos a 870 forintos cigaretta.

7

Hol lehet prilukit kapni Budapesten?

dohányzás, priluki, budapest

2

Hogyan szokjak le a dohányzásról?

3 éve dohányzom, közben volt pár hónap kihagyásom. Napi fél doboz körül szívok.
Olvastam Allen Carr könyvét, próbálkoztam nikotinos rágóval is. Mindegyiknek az lett a vége, hogy rágyujtottam.
Az életem minden területén van akaraterőm, ráadásul ismerem a dohányzás csapdáját Allen Carr óta. Ennek ellenére, egyszerüen nem tudom elviselni az elvonási időszakot. Nem kívánom a cigit, egyszerüen csak azt veszem észre, hogy elmegy az önbizalmam, antiszociális leszek, kezdem lerombolni kapcsolataimat, ezért végül rágyujtok. Sokszor este elhatározom, hogy abbahagyom, teli vagyok akarattal és pozitiv gondolatokkal, de ha kiürül a nikotin belőlem, másnap reggelre már minden megváltozik. Valami ilyesmi jut mindig az eszembe: "egyszer élünk, majd keveset szívok" stb. Pedig tudom, hogy ez nem így működik. Szoval a józan gondolkozásom megszűnik, mihelyt nikotinért kiált a szervezetem. Rágyujtok, és ujra eldöntöm nem dohányzok tovább, minden rendben. Kb. 1-2 óráig. utána megint az előző folyamat.
Mit tegyek?
Negatív hozzászólásokat nem kérném: "minek szoktál rá?" , "gyenge vagy" stb.
Bevallom, a dohányzás ügyében gyengének bizonyultam. Viszont nagyon szeretném, és nem hitetem el magammal, hogy nem káros, és nekem így jó. Nem, le szeretnék szokni, de annyi kudarcom volt már, hogy úgy döntöttem, írok ide.
Köszönöm előre is!
20F

2

Egy közepesen erős vagy gyengébb cigit keresek csak nem értek hozzá igazán. Milyet ajánlotok ami minőségibb?

Nem szakmunkáscigit keresek :D
Az ár mindegy csak beszerezhető legyen ne ilyen Djarum cherry féle. Köszönöm a válaszokat.

20/F
kezdő

4

Cigitől fájhat a fejem ha most szoktam rá? Nem régibe. (? )

10

Mennyi idő alatt tisztul ki 2 év dohányzás a tüdőből?

2

Dohányzó fiatalok! Milyen hatással vannak rátok a Nemzeti Dohányboltok?

Nem kérek életvezetési tanácsokat, és kérlek ne spameljétek tele a kérdést "Sose dohányoztam" szintű válaszokkal.

A kérdés a dohányzó fiataloknak szól.

24

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!