Találatok a következő kifejezésre: Milyen eleleket- nem (2 db)

Milyen eleleket- italokat nem ajanlott fogyasztani szoptatas alatt, es miert?

Legjobb válasz: Ami felfúj, azt érdemes kerülni (káposzta, hüvelyesek...). Da ha nagyon kívánod, kevéssel megpróbálkozhatsz, hogy hogy viseli a kicsi. Ha nem fáj tõle a hasa, akkor eheted. Meg baracklét kell kerülni (pontosan nem tudom, miért), csak a szûrtet lehet inni. Továbbá a szénsavas italokat sem ajánlott szoptatás alatt inni. (Én mondjuk nem bírom ki, és nem fújódik tõle a pici, úgyhogy igen módjával iszom.)

Ami felfúj, azt érdemes kerülni (káposzta, hüvelyesek...). Da ha nagyon kívánod, kevéssel megpróbálkozhatsz, hogy hogy viseli a kicsi. Ha nem fáj tõle a hasa, akkor eheted. Meg baracklét kell kerülni (pontosan nem tudom, miért), csak a szûrtet lehet inni. Továbbá a szénsavas italokat sem ajánlott szoptatás alatt inni. (Én mondjuk nem bírom ki, és nem fújódik tõle a pici, úgyhogy igen módjával iszom.)
Kerüld a K betûseket pl.káposzta, karfiol, ....zöldségek közül, a hüvelyeseket is, mert puffaszt és a baba is kap a tejben belõle, megfájdulhat a pocija, esetleg nem bír kakálni stb...a fûszereseket. Az italok közül a szénsavasat, koffeineset, alkoholt, energiaitalt... Kb.ennyi amit tudnod kell.
De facebookon sok állatvédõ, állatmenhely is fent van, közzé kell tenni az üzenõfalukon, mindegyiknek már van 5ezer ismerõse! Sok sikersztorit olvastam már, hogy így kerültek haza napokon belül.
facen gyorsan terjednek az infok, tegyél fel oda is képet!
Soha nem volt az utcán? Aztán csodálkozol hogy unalmában megszökik ... Hol laksz? Helyi menhelyt, sintértelepet kérdezted? Vizslamentés weboldalát nézted?
A kérdező hozzászólása: Természetesen a lakóhelyünkön és környékén keressük, fõleg ahonnan 1-1 infó befut. A kutya-befogadó telepen is tudnak róla.
ezermillió internetes fórum van, ahol lehet nézelõdni. Hozzá teszem ha lett volna benne chip, akkor már rég otthon lenne...
Szia! Csekély esély van rá, hogy visszatalál így, 1 hét után... Nekem néhány hónapja szökött meg a 17 éves kutyám, 2 napra rá 32 km-el odébb, Budapesten találtak rá. Mi minden állatmenhelynek szólunk, egy e-mail a fotójával nem kerül semmibe, és így került meg. Szóval én ezt tudom ajánlani, illetve a "síntér telepet" is érdemes értesíteni, mert õk is befoghatják, illetve az elpusztult kutyákat õk szedik össze. Sajnálom a kutyust és nagyon drukkolok, hogy hazataláljon!
A kérdező hozzászólása: Már ezen is túl vagyunk, de majdhogynem kiröhögnek... (-"Csak egy kutya". - mondják sokan.)Plakátolás is megvolt (a megtalálónak jutalommal), körtelefonok, körutak...
allatok.info, netboard?
Faceboardra érdemes feltenni, van egy csomó csoport, aminek a profiljába vág. És ne csak a közvetlen közelben keresd, volt már rá példa, hogy egy kutyát az ország másik végében találtak meg, mert a megtaláló átutazó volt, aki bepakolta a kocsijába, hogy biztos kidobták és vitte....
Hol keresitek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!