Találatok a következő kifejezésre: Milyen előnyei hátrányai vannak a Nokia (2 db)

Milyen előnyei és hátrányai vannak a Nokia 5310-nek?

Legjobb válasz: Szia! Hátránya: a kamerája szerintem picit lassú. Egyébként a zenelejátszóval van gond, hogy akadozik és néha kilép magától. Mondjuk nem hallgatom éjjel-nappal. Még nem ejtettem le, de szerintem törékeny. A hátulja egy idõ után lehet, hogy lekopik. Én hiányolom belõle a lámpát meg a hõmérõt, de ez igazán egyénfüggõ. Elõny: Szép szerintem nagyon eltalálták a színét pofás jó formája van kis vékonyka:) Szép színek is vannak benne. A számológépe is okoska. Könnyû vele sms-t írni. Jól szól rajta a rock zene!! :) Sokakat érdekel az, hogy halk-e? Hát ezt nem tudom megmondani nekem jó fülem van én nem hangfalnak szántam szóval nekem tökéletes. Nem akarok az utcán úgy végigmenni mint egy hülyegyerek, hogy ordíttatom.

Szia! Hátránya: a kamerája szerintem picit lassú. Egyébként a zenelejátszóval van gond, hogy akadozik és néha kilép magától. Mondjuk nem hallgatom éjjel-nappal. Még nem ejtettem le, de szerintem törékeny. A hátulja egy idõ után lehet, hogy lekopik. Én hiányolom belõle a lámpát meg a hõmérõt, de ez igazán egyénfüggõ. Elõny: Szép szerintem nagyon eltalálták a színét pofás jó formája van kis vékonyka:) Szép színek is vannak benne. A számológépe is okoska. Könnyû vele sms-t írni. Jól szól rajta a rock zene!! :) Sokakat érdekel az, hogy halk-e? Hát ezt nem tudom megmondani nekem jó fülem van én nem hangfalnak szántam szóval nekem tökéletes. Nem akarok az utcán úgy végigmenni mint egy hülyegyerek, hogy ordíttatom.
nekem 5310em van, és szerintem nagyon jó a zenelejátszó rész, a memória mérete rendben van, a képek jó minõségûek. htárány 1. nincs éjszakai múd fotózásban 2. törékeny, nagyon óvatosan vele

A fogamzásgátló tablettáknak milyen előnyei és hátrányai vannak? Ezek az előnyök és hátrányok emberfüggőek, vagy a nők többségénél előfordulnak? Az igaz, hogy a fogamzásgátlótól jobban kiszőrösödhet az illető?

Legjobb válasz: Ja, és még egy hátrány: állítólag az ivóvíz tisztításával az összes létezõ szennyezõ anyagot ki lehet vonni a vízbõl, egyetlen kivétel van: a hormonok. Ezt a hormonizált vizet isszuk mindannyian, nõk, férfiak, gyerekek, nyilván nem véletlen, hogy egyre ritkább a spontán fogamzás...

Ja, és még egy hátrány: állítólag az ivóvíz tisztításával az összes létezõ szennyezõ anyagot ki lehet vonni a vízbõl, egyetlen kivétel van: a hormonok. Ezt a hormonizált vizet isszuk mindannyian, nõk, férfiak, gyerekek, nyilván nem véletlen, hogy egyre ritkább a spontán fogamzás...
Alacsony hormontartalmút kell venni. A mai modern fogamzásgátlóktól nem szõrösödsz ki, bár szerintem a másikaktól sem, max ha olyan hajlamod van. Én belera-t szedek, ez pl megelõzi a petefészek cisztát, rákot stb, tehát elég egészséges.
Elõnyei: -nem kívánt terhesség megelõzése -Beálló menstruáció -Nekem pl nõtt tõle a mellem -nem kell azon aggódni van e nálad óvszer -Elmúltak a pattijaim tõle Hátrányai: -Mindig be kell venni azonos idõpontban -Figyelni kell hogy más gyógyszer nem -e üti ki a hatását -Dohányzás mellett nem ajánlatos tüdõembóliát, vérrögöt idézhet elõ -Lehet többfélét is ki kell próbálnod, van aki nem bírja az egyik fajtát Régen voltak akkora bivalyerõsségû gyógyszerek hogy a nõk szõrõsödtek, híztak tõle de ma már ezt is megoldották korszerûen, sok ismerõsöm szedi köztük én is én nem híztam tõle, nem szõrösödtem mert nincs olyan böszme erõs hormontartalma. Belara a neve ha érdekel.
Saját tapasztalat: migrén, frontérzékenység, nõgyógyászati gyulladások. (Utóbbiról az abban érdekeltek állítják, hogy nincs összefüggésben a fogamzásgátlóval, én meg állítom, hogy de.)Az elõnyei eltörpülnek a hátrányi mellett, nyilván egyénfüggõ is, de mire kiderül, hogy rád kedvezõtlenül hat-e, addigra akár visszafordíthatatlan károkat is okozott. Soha többet nem mérgezném magam vele...
Elõnye: elkerülhetõ a nem kívánt terhesség. Hátránya iszonyú sok van. Nem véletlen, hogy nõgyógyászok saját családtagjaiknak nem írják fel. A természet nem véletlenül találta ki a hormonháztartást. Azt pedig bármilyen kicsi hormontartalmú készítménnyel fel lehet borítani. Csak egy példa: a mesterséges megtermékenyítõ állomásokon húszas éveikben járó nõk ülnek sorban, olyanok, akik tizenéves korban elkezdték kapdosni a bogyókat. ( Régebben harmincas-negyvenes nõkkel voltak tele az ilyen rendelõk)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!