Találatok a következő kifejezésre: Milyen előnyei hátrányai vannak a (65 db)

Milyen előnyei/hátrányai vannak a 2 kutyának?

Szeretnék örökbe fogadni egy kutyust a mostanim mellé.

Legjobb válasz: Elõny: -jobban ellesznek(ha jó kutyust választasz a mostani mellé) Hátrány: -2x annyiba fog kerülni a kutyaoltás. Az is megeshet hogy lesznek kiskutyusok. Az viszont valakinek elõny, valakinek hátrány.

Elõny: -jobban ellesznek(ha jó kutyust választasz a mostani mellé) Hátrány: -2x annyiba fog kerülni a kutyaoltás. Az is megeshet hogy lesznek kiskutyusok. Az viszont valakinek elõny, valakinek hátrány.
Elõnyei: ha jól kijönnek boldogabbak ketten, több szeretetet kapsz, stb. Hátrányai: kevesebbet tudsz foglalkozni a már meglevõvel, ha nem jönnek ki stb.
felváltva õzik a házat. Az egyik éberebb, a másik addig alszik.
A kérdező hozzászólása: 2 ivartalanított szukáról lenne szó. Annyi a para, hogy a mostani kutyám sokkal kevésbé pörgõs, mint az, akit kinéztem.
válassz olyan amelyiknek illik az energiaszintje a meglévõéhez különben hatalmi harcok lehetnek.
Szerintem a még egy kutya beszerzésénél a legfontosabb kérdés, hogy mennyire tudod kontrollálni a meglévõ kutyádat. Ha már bárhol elirányítgatod póráz nélkül, mindenhonnan vissza tudod hívni, és bármirõl le tudod tiltani, akkor jöhet a második. ha nem, akkor benne van a pakliban, hogy egymást viszik bele a hülyeségbe, és megõrülsz tõlük, mert ketten fognak rosszalkodni, bandában õrültködnek. Ilyen esetben jobban jársz, ha elõbb még belefektetsz némi idõt és energiát a meglévõ kutyusod nevelésébe.
A kérdező hozzászólása: Ezzel nincs baj, ha ilyet ki lehet jelenteni, akkor a kutyámat 100%-ig megbízhatónak mondanám. Évente 1x ha ráteszem a nyakörvet...nem is nagyon szokott tõlem messzire elmenni, és folyamatosan figyel engem a séták közben. Azért is vagyok egy kicsit bizonytalan, mert õ nagyon ragaszkodik hozzám, nem is igazán érdeklik más kutyák. Nem tudom, hogy ilyen kutya mellé érdemes e még egy kutyát hozni, én kifejezetten azt szeretném, hogy legyen egy társa, akihez tud kötõdni.
Esetleg próbálj meg akkor ideiglenesen befogadni, és majd meglátod, hogy mit szól egy otthon levõ másik kutyához. De ha ennyire erõs a kötõdése, akkor elképzelhetõ, hogy pont az új kutya fogja elõhozni a problémás viselkedést.
Szia amit az elötem lévöek mondtak igaz:) nekem mindig 2kutyám van általában, csak forditva 2 kan.hátrányod maximum csak annyi lesz, hogy mig nem szokik össze a két kutya séta során neház öket vinni.De nagyon jo érzés mikor ülsz esetleg kint a kertbe és a kutya a két kezednél van. Meg ugye nem unatkoznak naphoszakat játszanak.:) én csak ajálani tudom

Hogyan, milyen elven működnek a medencéknél használatos homokszűrős vízforgató berendezések; és milyen előnyeik, hátrányaik vannak pl. a papírszűrős megoldásokkal szemben?

Alapvet?en a homoksz?r?s egység érdekelne.

Legjobb válasz: Írd be a gugliba, hogy "sand filter working" és keress a képek közt. Rengeteg ábrát találsz. A homokszûrõs vízforgató hátrányai, hogy nagyobb a helyigénye, drágább és nagyobb az áramfogyasztása. De ha egyszer kipróbálod, többet a közelébe sem mész papírszûrõs cuccoknak. Részei: alaplap, tartály, váltószelep, szivattyú plusz csövek. Az egészet ajánlatos egy aknába, vagy gépházba telepíteni, attól függ, milyen medencéd van. A homokszûrõbe speciális válogatott kvarchomok való, vagy újabban zöldüveg zúzalékot is használnak, drága de állítólag jobb. Ez a szûrõ a fizikai szûrést végzi, emellett gondoskodni kell a biológiai tisztításról is.(klór, algaölõ stb.) Átszivattyúzza a vizet a homokon, ahol fennakad a kosz. A váltószelep visszamosás állásában idõnként megszabadítjuk a szûrõközeget a szennyezõdésektõl. Kényelmes, egyszerû.

Írd be a gugliba, hogy "sand filter working" és keress a képek közt. Rengeteg ábrát találsz. A homokszûrõs vízforgató hátrányai, hogy nagyobb a helyigénye, drágább és nagyobb az áramfogyasztása. De ha egyszer kipróbálod, többet a közelébe sem mész papírszûrõs cuccoknak. Részei: alaplap, tartály, váltószelep, szivattyú plusz csövek. Az egészet ajánlatos egy aknába, vagy gépházba telepíteni, attól függ, milyen medencéd van. A homokszûrõbe speciális válogatott kvarchomok való, vagy újabban zöldüveg zúzalékot is használnak, drága de állítólag jobb. Ez a szûrõ a fizikai szûrést végzi, emellett gondoskodni kell a biológiai tisztításról is.(klór, algaölõ stb.) Átszivattyúzza a vizet a homokon, ahol fennakad a kosz. A váltószelep visszamosás állásában idõnként megszabadítjuk a szûrõközeget a szennyezõdésektõl. Kényelmes, egyszerû.


Androidos mobil telefonon a szoftverfrissítésnek milyen előnyei, hátrányai vannak? Ajánljátok a frissítést?

Xperia rayiom van és 2.3as androiddal frissítsem 4.1re?

Legjobb válasz: Ezt csak azután látod meg miután frissítetted !

Ezt csak azután látod meg miután frissítetted !

Milyen elonyei, hatranyai vannak annak, ha 2 gyerek kozott egy csaladban nagy a korkulonbseg?

Van egy also tagozatos gyermekem, es nagyon szeretnek megegy babat, de nem most. Annyira imadom a piciket, es amikor itt olvasom a babas reszt, a kerdeseket, valaszokat, akkor mindig megkivanok egy babat. De, persze most nem fog szuletni, az biztos.

Legjobb válasz: Mi hárman vagyunk testvérek. A bátyám és a húgom között 15 év a korkülönbség. Az a durva, hogy õk sokkal jobban kijönnek egymással, mint én bármelyikükkel. Rengeteget hülyülnek. Szerintem ebbõl nincs probléma. Mások persze csodálkoznak, hogy nagy a korkülönbség, de hát minket nem zavar. 13 éves kor körül úgyis majd kezd a fiad önállósodni, és már annyira nem fogja kívánni úgymond a dédelgetést, már el fog otthonról járkálni, és ha van kistesó legalább te sem fogsz unatkozni. Szerintem jó ötlet bevállalni még egy gyereket, még akkor is, ha csak késõbb.

Mi hárman vagyunk testvérek. A bátyám és a húgom között 15 év a korkülönbség. Az a durva, hogy õk sokkal jobban kijönnek egymással, mint én bármelyikükkel. Rengeteget hülyülnek. Szerintem ebbõl nincs probléma. Mások persze csodálkoznak, hogy nagy a korkülönbség, de hát minket nem zavar. 13 éves kor körül úgyis majd kezd a fiad önállósodni, és már annyira nem fogja kívánni úgymond a dédelgetést, már el fog otthonról járkálni, és ha van kistesó legalább te sem fogsz unatkozni. Szerintem jó ötlet bevállalni még egy gyereket, még akkor is, ha csak késõbb.
köztem és a tesóm között 7 év van. Mi nagyobb korunkban kezdtük el megérteni egymást, mikor Õ olyan 14 körül volt. Kicsinek is szerettem, csak mondjuk sok mindent nem tudtam akkor kezdeni vele. Míg nagyon kicsi volt dédelgetni, de aztán... akkor volt egy olyan idõ, mikor, mikor mondjuk egy 14 éves mit kezdjen a 7 éves öccsével.... De most nagyon jóóó :o) 24 vagyok
igen jól mondják a tobbiek nem baj a nagy korkulonbség.valóban rosszabb az 5-6 év, mert akkor mikor 18 koruli egy fiatal , akkor nem tud mit kezdeni a kis pubertálóval .akkor vannak inkább gondok.én és a novérem kozott is így volt.o már járt szórakozni és én is akartam volna vele menni, és persze ezen veszekedtunk.de minden a nevelésen múlik majd.nálunk olyan is volt a faluban, egyszerre lett a lányának az anyjával a kisbaba és egyidos ek a sajátja és az unokája
Szia. Nekem a nagy fiam 12 éves, a kicsi 5.5 éves, és szeretnék mégegy babát. Szerintem, ha úgy érzed és egészségileg és testileg, szellemileg is fittnek érzed najd magad válallj nyugodtan, majd ha úgy alakul. 36 éves anyuka
Öcsém egyik haverja már középiskolás volt, amikor megszületett a kisöccse. Másképp áll hozzá nagybratyóként, mint ha közel azonos korúak lennének, nem annyira játszópajtás, mint ha csak 1-2 év lenne a korkülönbség. De szerintem nincs belõle probléma, sok múlik a nevelésen, az pedig a ti felelõsségetek.
szia! én most vagyok 25 éves, és van egy 5 éves kis öcsém, és egy 12 éves hugom!! imádom õket! nagyon oda figyelek rájuk mindent megtennék értük! Én már nem lakom otthon, mert féjnél vagyok 6 éve és már nekem is van egy 4 és fél éves kisfiam, és most vagyok terhes a másodikkal( jövöhéten szülök) imádom atesoimat, és szerintem ennyi korkülönbség nem gond! Vágj majd bele nyugodtan, de persze csak ha minden megvan hozzá! minden jot!!!
nem olvastam ela többi választ, de leírom nálunk hogy van: 2éves voltam amikor a szüleim elváltak.Mindketten újraházasodtak.ennek már 18éve.született Anyumnál is, Apumnál is, 6évvel idõsebb vagyok náluk, aztán 3év mulva megint lett Apunál, és 4éve is.szóval most ugy van, 4, 11, 14, és én 20.a kicsit imádom, ö a mindenem.bár már 2éve elköltöztem, de sûrûn megyek hozzájuk, és õ is nagyon szeret engem. Nyugodtan vállalj még babát, a tesó legalább tud majd segíteni.amig fõzöl, takarítasz vagy ilyesmi, biztos szívesen figyel rá majd.
Két bátyám van, az egyik 10, a másik 12 évvel idõsebb nálam. Én vagyok a Hugi. Imádjuk egymást. Anyuéknak sokkal több szabadidejük volt így, mert a két fiúra nyugodt szívvel rá lehetett engem bízni. El tudtak hozni az oviból, iskolából, stb. Kis keresztlányom 3 éves, a nõvére 16, detto az a helyzet. Az szülõk sok minden alól tehermentesítve vannak, mert a nagyobb lány örömmel segít. Szerintem semmi probléma ezzel. Vágjatok bele, amikor csak akarjátok!
szia! az én osztálytársam 18 éves és most született kis tesója, fél éve, tehát 17, 5 év van köztük, és nagyon jól megvannak, és imádja. Nekem 2 idõsebb testvérem van, de szeretnék egy kis tesót :)
Mi négyen vagyunk tesók.A korkülönbségek közöttünk:5 év, 2 év, 9 év.A legnagyobb és legkissebb között 16 év van.Mindannyian jól kijövünk egymással, szerintem teljesen lényegtelen a korkülönbség, csak a szeretet számít!
A kérdező hozzászólása: Koszi mindegyikotok hozzaszolasat, igazan aranyosak vagytok, jo volt olvasni oket, hogy erdemes belevagni.

Mi a különbség az nvidia és az amd radeon videokártyák között? Melyik jobb? Melyiknek milyen előnye, hátránya van?

Legjobb válasz: Ebben a kérdésben mindenki mást fog mondani, de az én személyes véleményem az hogy nvidia kártyák valamivel jobbak. A readon kártyáknak nagy a gépigényük gyengébbgépnél jobb választás az valami közép kategóriás nvidia kártya.

Ebben a kérdésben mindenki mást fog mondani, de az én személyes véleményem az hogy nvidia kártyák valamivel jobbak. A readon kártyáknak nagy a gépigényük gyengébbgépnél jobb választás az valami közép kategóriás nvidia kártya.

Nagyon tetszik az Alfa Romeo Gtv autója. Érdekelne (egy hozzáértőtől) milyen előnye /hátránya van annak a fajta autónak?

Legjobb válasz: Elõnye, hogy szép, a 2.0-es 4 hengeres, jók a menettulajdonságai egy igazi élmény vezetni, mint a hasonló kaliberû olasz autókat. Szervizigényes, oda kell rá figyelni és emiatt picit magas a fenntartási költsége, de amúgy hálás jószág. Ha ilyet vesz az ember akkor nagyon észnél kell lenni és én mindig azt mondom, hogy olasz autóknál (pláne ilyeneknél) elengedhetetlen a jól vezetett szervizkönyv megléte.

Elõnye, hogy szép, a 2.0-es 4 hengeres, jók a menettulajdonságai egy igazi élmény vezetni, mint a hasonló kaliberû olasz autókat. Szervizigényes, oda kell rá figyelni és emiatt picit magas a fenntartási költsége, de amúgy hálás jószág. Ha ilyet vesz az ember akkor nagyon észnél kell lenni és én mindig azt mondom, hogy olasz autóknál (pláne ilyeneknél) elengedhetetlen a jól vezetett szervizkönyv megléte.
Elõnyei a sportos vezetési élmény, kinézet, gyengébb motorokkal is elég jól megy.Hátránya a csomagtartó, ami nagyon kicsi és a hátsó üléssor, ami nagyon szûkös.Futómûve elég jò.Megeggyezik a 145/146 és a fiat bravo/bravaéval, emiatt elég olcsók hozzá az alkatrészek.Fõleg elektromos problémái vannak.Ha teheted 1997 utánit nézegess.Legmegbízhatóbbak a V6 szívó motorjai.Ha kissebb motorral akarod akkor 1, 8 ts.

Mire kell figyelni lakás kiadásakor? Hogyan tudjuk legjobban bebiztosítani magunkat? A mérőórákat át lehet íratni az albérlőkre? Ennek milyen előnye/hátránya van?

Pár hónapja az egész médiát bejárta annak a pasinak a története, akinek az albérlői semmit nem fizettek, majd végül ő lett a saját lakásából kitiltva. Nekik is volt szerzősük, mégsem tudta kirakni a nemfizető albérlőket. Ha átíratjuk az órákat, de ők mégsem fizetik a díjakat, akkor kin marad a tartozás? Hogyan tudjuk utána visszaíratni ránk? Rémlik olyasmi is, hogy a közjegyzővel aláíratott szerződéssel könnyebb kirakni a nemfizetőket.

Legjobb válasz: - Az óra átírás nem megoldás. Úgy is te fizetsz a végén, ha használni akarod a szolgáltatást. -A "közjegyzõ által hitelesített"-et pontosítanám: Bármilyen, nem közjegyzõnél történt szerzõdés, ide tartozik az ügyvéd által készített is, csak magánokirat lesz. Probléma esetén irány a bíróság. Perelheted. Mire nyersz 1,5 millió mínuszban leszel és eltelt sok idõ. A bérlõdnek "birtokvédelmi joga" van. Errõl kell lemondani a közjegyzõ elõtt. Ez a megoldás. A legtöbben sajnálják a közjegyzõre a pénzt.

- Az óra átírás nem megoldás. Úgy is te fizetsz a végén, ha használni akarod a szolgáltatást. -A "közjegyzõ által hitelesített"-et pontosítanám: Bármilyen, nem közjegyzõnél történt szerzõdés, ide tartozik az ügyvéd által készített is, csak magánokirat lesz. Probléma esetén irány a bíróság. Perelheted. Mire nyersz 1, 5 millió mínuszban leszel és eltelt sok idõ. A bérlõdnek "birtokvédelmi joga" van. Errõl kell lemondani a közjegyzõ elõtt. Ez a megoldás. A legtöbben sajnálják a közjegyzõre a pénzt.
Sajnos itt az egész gond a törvénnyel van. A törvény nem engedi hogy csak úgy kirakd õket, ez a legnagyobb probléma, így akkor gyakorlatilag buksz mindent és ezt sokan ki is használják sajnos. A mérõórákat célszerû átíratni a bérlõk nevére, legfeljebb õket büntetik meg ezek miatt, csak ha vissza akarjátok szerezni akkor már ott van a gond hogy perkálnotok kell a maradék tartozásokat, mert az sajnos nem úgy van hogy elnézik, és a házra/lakásra is terhelhetõ ez és akkor megint te jársz rosszabbul. Igazából ez így nehézkes, ha nincs olyan ismerõsötök aki ott van ezekbe a jogokba, meg ugye rendõrök segítségével kitudják dobni õket, akkor gyakorlatilag csak olyannak célszerû kiadni akit ismertek és megbízható.
Az a bizonyos bérbeadó ott követte el a hibát, hogy önhatalmúlag, erõszakkal próbálta megoldani a vitát, ahelyett, hogy ügyvédhez, illetve bírósághoz fordult volna. Sajnos tisztességtelen bérlõkbe bele lehet futni, erre fel kell készülni. Bárhogy is írod meg a szerzõdést, "kirakni" (erõszakkal, kizárással stb. távozásra bírni) a bérlõt magad jogszerûen nem tudod, arra csak végrehajtó jogosult. Közjegyzõ által hitelesített szerzõdés vitás esetben bírósági ítélet nélkül végrehajtható, ennyivel rövidebb az ügymenet. Mérõórákat ha átíratod, akkor kikapcsolhatják a közmûveket nemfizetés esetén, legalább a tartozás nem halmozódik tovább. Ha viszont a bérbeadó nevén marad a közmû, akkor a kikapcsoltatás is szinte lehetetlen. A tartozás a végén mindkét esetben a tulajdonosra marad, ha a bérlõn nem behajtható.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ! Kedves utolsó! A közjegyzõ ára fugg a szerzodésben szereplõ értéktõl, tehát pl. %-osan van megállapítva, vagy egy meghatározott összeg. Amúgy pont kiírtam egy "közjegyzõs" kérdést is. Abban azt kérdeztem, hogy a gyakorlatban mennyiben könnyíti meg, valóban gyorsan kipaterolhatóak a nem fizetõk?
#3: a birtokvédelemrõl érvényesen lemondani nem lehet: http://www.hidasi.hu/index.php?option=com_content&task=view&.. Ha a bérlõ birtokvédelmet kér, a jegyzõ nem fogja vizsgálni a szerzõdés tartalmát, hogy benne van-e a lemondás, vagy hogy az érvényes-e. Egyedül a birtoklás ténye számít.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a cikket, nagyon hasznos volt! Ezek szerint a bérlõ tele van jogokkal, én meg fizethetek a jogai után. Remek. Más országokban is így megy ez?
Talán ez a cikk is érdekes lehet, néhány jó tanács albérlettel kapcsolatban, bár a bérlõ szemszögébõl vizsgálja a kérdést: http://www.ingatlantajolo.hu/ingatlan_hirek/0, 0, 1947/Alberle..

A cukorgyantának milyen előnyei/hátrányai vannak?

azon kívül hogy otthon is elkészíthet?

Legjobb válasz: Tényleg sokkal jobb cukorral. Nekem fél év után nagyon láthatóan kikopott. Én általában 3 hetente szedetem. Nekem nem fáj és sokkal hosszabb ideig simább és gyengültek a szõrök. Nekem a sweetepil szalonban csinálja a kozmetikusom. Szerintem szuper, én a barátnõimnek is ajánlottam, azóta õk is odajárnak.

Tényleg sokkal jobb cukorral. Nekem fél év után nagyon láthatóan kikopott. Én általában 3 hetente szedetem. Nekem nem fáj és sokkal hosszabb ideig simább és gyengültek a szõrök. Nekem a sweetepil szalonban csinálja a kozmetikusom. Szerintem szuper, én a barátnõimnek is ajánlottam, azóta õk is odajárnak.
Az RTL reggeli mûsorában azt mondta a kozmetikus, hogy nagy elõnye a gyantával szemben, hogy nem töri be a szõrt és ezáltal nem keletkezik, illetve alakul ki a szõrtüszõgyulladás, vagyis nem pattogzik ki a bõr. Minél többet használják és távolítják el a szõrt szakszerûen hagymástól annál gyorsabban gyengül el.
A recept, amit én használok és nagyon jó: 2 csésze cukor (40 dkg) fél csésze citromlé (lehet bolti is, 10dkg) fél csésze víz (10 dkg) Nem kell félni, hogy túl sötét lesz a fõzés során, sötétnek kell lennie. Ez a mennyiség nem olyan sok, kb. 2-3 szõrtelenítésre megfelel. Szóval aki elõször csinálja annak megfelel ez a mennyiség. Miután megkapta a szép színét, öntsétek ki egy üvegtálba (lehetõleg kevergessétek valamivel, hogy azért ne kössön meg, mint a beton). Én egy nagyobb lábasba tettem meleg vizet és abba tettem ezt a gyantával teli kis üvegtálkát. Így lehûtötte hamar, de viszont nem engedte lehûlni teljesen, hiszen átvette a forróságát a víz és melegítette. Szóval olyannak kell lennie, mint a sûrû méznek (ha nem fogyott el és újra szeretnétek használni, akkor csak melegítsétek meg a mikróban de figyeljetek arra, hogy ne hagyjatok benne megkötni semmilyen fém tárgyat pl. kés vagy kanál). Majd egy kenõkéssel, spatulával felviszitek a területre és textilt rá és úgy lerántani. A száliránnyal ellentétesen kell felvinni és a száliránnyal megegyezõen eltávolítani. De lehet úgyis, hogy egy kis adagot a kezetekbe vesztek (nem kell megijedni, ha össze-vissza nyúlik a kezedben, ahogy megdermed, leválik a kezedrõl, bár tény, hogy ragacsos lesz) rányomjátok a területre majd leránt. Nekem a hosszú szõrökbe csak beleragadt, fájdalmas volt. De a rövidebb (kb. 5mm-es szõröket) szinte fájdalom nélkül kirántotta. A hideg gyanta, az epilátor elbújhat. Intim területen is használhatjátok, de vágjátok le olyan rövidre ollóval, amennyire csak tudjátok. Szinte fájdalmatlan. Az eltávolítása egyszerû: meleg vízzel, semmi szappan vagy mosószer. Szóval én meg vagyok vele elégedve mindenhogy. Megnyugtató volt játszadozni a nyúlós valamivel :D. Eleinte ki kell tapasztalni, hogy mennyit tesztek rá de hamar bele fogtok jönni. A végén kenjétek be valami testápolóval. Remélem kedvet kaptatok hozzá! El kell, hogy mondjam, én kissé böte vagyok ilyen "csináld magad" téren mégis elsõre sikerült! Csak bátorság az egész. Nem hittem volna, hogy ennyire megkedvelem. Olcsó, egy szabad délutánon bárki megcsinálhatja! Anett/24
A kérdező hozzászólása: Miskolcon van valahol ilyen?

Lányok, milyen előnyei és hátrányai vannak a kis és nagy melleknek?

Legjobb válasz: viszonylag nagy mellem van. hátránya valóban a sportnál a mozgás :) viszont én tudok hason feküdni, általában úgy alszom el. viszont nálam annyira nem feltûnõ, mert sajnos túlsúlyos vagyok, ezért is nõtt a mellem is, bár eredetileg sem volt kicsi. a kis mellû nõknek valóban szebb a mellük, viszont mellesleg a dekoltázs nálam is villog. :) ez néha elõny, néha hátrány :) most esküvõi ruhát próbáltam, ott a méret miatt hátrány volt :) de engem nem zavar, ezt kaptam, ezzel élek :)

viszonylag nagy mellem van. hátránya valóban a sportnál a mozgás :) viszont én tudok hason feküdni, általában úgy alszom el. viszont nálam annyira nem feltûnõ, mert sajnos túlsúlyos vagyok, ezért is nõtt a mellem is, bár eredetileg sem volt kicsi. a kis mellû nõknek valóban szebb a mellük, viszont mellesleg a dekoltázs nálam is villog. :) ez néha elõny, néha hátrány :) most esküvõi ruhát próbáltam, ott a méret miatt hátrány volt :) de engem nem zavar, ezt kaptam, ezzel élek :)
Nekem kis mellem van. Nem lötyög ha futok. :D
Nekem nagy mellem van, D-E kosaras. Hason aludni nem annyira kényelmes, a hátam nem fáj tõle. Sportnál viszont idegesítõ. A férjem viszont imádja :)
#7 Tetszik a hozzád állásod :-)
A kis mell elõnyei, hogy kényelmesen hasra tudsz feküdni, nem feltétlenül kell melltartót hordanod, ami még szexis is. Lehet rendesen futni, és nem kezd el idõ elõtt lógni. Hátránya hogy nem olyan dekoratív. De engem személy szerint a hason fekvés kárpótol:)
Kicsi a mellem. Elõny: nem lötyög, nem kényelmetlen (pl hasonfekvés), nem nehéz. Nem lóg! Szép kerek és formás, annak ellenére hogy kicsi. A barátomnak nagyon tetszenek, azt mondja hogy neki jobban bejön az, ha valakinek szép formásak a mellei, mintha nagyok lennének. Nem bámulnak annyit idegen pasik... Felvehetek kivágottabb ruhákat is, mert nem lóg ki belõlük a fél mellem. (Annyi mellem azért van, hogy szép dekoltázsom legyen.) Hátrány: nyilván sok fiúnak túl kicsi lenne, de ez nem érdekel, mert három éve vagyok kapcsolatban a párommal aki nagyon szereti, imádja kényeztetni... Csak kamaszkoromban aggódtam a mellméretem miatt. Hátrány még, hogy bizonyos ruhák csak nagyobb mellû nõkön állnak jól. Másra tényleg nem tudok gondolni. :D
Kis mell mindenképp praktikusabb, ha az ember sportol, plusz - sovány vigasz - segít, hogy a nõ arcára, szemeire terelje a figyelmet. Néha látok nagyon szép lányt, irigylésre méltó dekoltázzsal, de mit ne mondjak, sokan a melleihez beszélnek.
Kis mell, kis foci; nagy mell, nagy foci. Puskás után szabadon:DD
AZ enyém is kicsi és tudok hason aludni. Szeretek is.
7-es vagyok. Köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!