Találatok a következő kifejezésre: Milyen előnye ha tagja vagyok (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha jövő júniusban töltöm a 14-et, akkor mikor kezdhetem el a KRESZ-t?

Egyik barátom jövő hónap elején kezdi, de ő januárban tölti.

1

BMW 525d milyen árba érdemes nézni ahol már nem vernek át és nem kell sokat költeni, vagy nem is kell rá költeni egy darabig!?

3

BMW Mennyiért érdemes BMW 320i illetve annál nagyobb számú BMW 3 Mast venni?

Az autót szerelésre venném kb 300 400 ezer fotért maximum. 150 vagy 200 ezerért is érdemes belevágni vagy hadjuk a francba?

2

Ködlámpát-ködfényszórót szoktátok használni vagy sem ha indokolt?

Nemrég vettem használtan egy autót, a ködlömpa és ködfényszóró nincs beszerelve gyárilag. Érdeklődtem, hogy mennyibe kerülne a beszerelése, azt a tájékoztatást kaptam, hogy 45eFt/db! Egy kicsit borsós az ára, viszont nem tudom eldönteni, hogy érdemes vagy sem. Véleményetek?

11

Opel Vectra C CD30- as rádión belehet állítani, hogy kiírja a számom címét, amik a rádióban mennek?

Ha lehet akkor, hogyan?

13

B kategóriás jogosítvány + különbözeti vizsga 125 ccm motor?

B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezem eddig Simsonnal motoroztam most úgy döntöttem veszek egy Mz-ét ami már 125 ccm.Halottam egy olyan lehetőségről miszerint elegendő egy különbözeti vizsgát tennem és vezethetem.Ehez szeretnék felvilágosítást kérni köszönöm.

6

Bírósági végrehajtó, parkolási ügyben!?

2011. 06.08-án eladtam az autómat melyet bejelentettem 2011.06.15-én az okmányirodában. Rá egy hónapra elkezdtem parkolás bírságokat kapni.Az új tulaj nem iratta át. Sorba jöttek a csekkek szépen mindre visszaküldtem az adásvételit. Két parkolási cég el is fogadta nem zaklattak tovább. Aztán 2012. novemberében kaptam egy fizetési meghagyást az er park kft megbízásából egy közjegyzőtől. Erre sajnos elfelejtettem reagálni. 2013. 09.09-én kaptam egy bírósági végrehajtói megbízást 81000 ft-ról. Felhívtam az er parkot mi a teendő azt mondták h nekik küldjem el megint az adásvételit és megszüntetik az ügyemet.2013. 10.14 zárolta a végrehajtó édesanyám bankkártyáját ő volt az üzembentartó és leemelt 37000 ft-ot. A végrehajtó azóta nem veszi fel a telefont az er park pedig semmit nem tud érdemben mondani. Mi a teendő? Kinek és mivel kéne még bizonyítanom hogy nem az enyém volt az autó.

2

Át lehet festetni egy autót teljesen más színűre, mint ami az eredeti színe?

7

Lehet, hogy ennyire nem fogy az olaj a kocsiban?

Ismerőseim jóval fiatalabb autóiba sűrűbben kell olajat utána tölteni mint az enyémnél.
Egyik nap már tuti úgy gondoltam, hogy kéne bele ezért vettem is egy literrel, de amikor ellenőriztem (NEM egyből megállás után, illetve teljesen vízszintes talajon áll az autó)
de minden ok.
Félre értés ne essék nem azt szeretném ha enné az olajat, csak nem szeretném, ha valami más hiba lenne a háttérben.

3

Szerintetek megérné ebay-ről rendelni egy fmf powercore 4 kipufogót? Vagy Magyarországon is lehet kapni?

http://viewitem.eim.ebay.hu/FMF-POWERCORE-4-SA-EXHAUST-SYSTE.. erre gondolok. Ja és megérkeznek a csomagok?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!