Találatok a következő kifejezésre: Milyen előkészületek az (8 db)

Hogyan zajlik az abortusz? Milyen előkészületei vannak, onnantól kezdve, hogy az orvos megállapítja a terhességet? Mennyi időt vesz igénybe?

AZ egész folyamat érdekelne!

Legjobb válasz: elmész a családvédelmisekhez, ott beszélgetnek veled, 3 nap múlva visszamész a csekkért, befizeted és amikor mondják befekszel a kórházba. ha nem szültél még, felraknak egy tágítópálcikát és másnap egy kb 15 perces altatás alatt abortusz, aznap délután már hazamehetsz és 6 hét múlva kontrol. ha szültél nem alszol bent a kórházban, ilyenkor nem tudom hogy zajlik a tágítás.

elmész a családvédelmisekhez, ott beszélgetnek veled, 3 nap múlva visszamész a csekkért, befizeted és amikor mondják befekszel a kórházba. ha nem szültél még, felraknak egy tágítópálcikát és másnap egy kb 15 perces altatás alatt abortusz, aznap délután már hazamehetsz és 6 hét múlva kontrol. ha szültél nem alszol bent a kórházban, ilyenkor nem tudom hogy zajlik a tágítás.

Milyen előkészületeket érdemes tenni az első szex előtt?

Meg nagyjából mire számítsak? Csak nekem az els?, a csajnak nem.

Legjobb válasz: Biztos jönnek majd kreatívabb ötletek is, de a nagy készülõdés közben nem hátrány, ha pl. megmosakodsz.

Biztos jönnek majd kreatívabb ötletek is, de a nagy készülõdés közben nem hátrány, ha pl. megmosakodsz.
-fürödj meg -a szõrzetedet se árt kicsit megritkitani -ne fujj magadra 3 liter parfümöt, rossz az ize... -vegyél gumit -ne 1 gumit vegyél, ha elszakad/rossz iráynba kezded el tekerni és nem tudod felhuzni, ne ezen muljon már...min 3 legyen nálad... -lehetõleg ne akkor mikor épp a kishugira kell vigyázni és a szülõk bármikor betoppnhatnak... -nehogy igyál...lehet bátorságod lenne tõle, de ha a csaj szinjózan, ott szex nem lesz az biztos... -ne próbálj meg pornófilmet utánozni -ha nem tudod mi az az elõjáték, jó gyorsan tudd meg -nem nagy baj ha elélvezel fél perc után...óra pihi és lehet elõrõl kezdeni...
Milyen hülyeség ez a szõrzetritkitás? Nehogy már az is szempont legyen. Sokaknak a természetes szõrzet a vonzó.
gumit kell venni. meg el kell zavarni a szülõket/akárkit :)
végrendelet, síkosító, viagra.
Le kell venni a gumicsizmát és a permetezõt!
20:11 A több gumi telitalálat. Hogy ezt én egyszer hogy megszívtam... hajjaj, majd 15 éve volt de még mindig sajnálom :( Nem is mesélem el :)
21:49 vagyok. Ma 8:30-nak: Nem, a természetes alatt a természetest értem, ahogy a Jóisten teremtette. Ha neked "igénytelen" a nemi szervek szõrzete, tessék, ez a te véleményed, de attól az még természetes. Nekem egész más igényeim vannak. Férfi vagyok egyébként. Ha te azért hagytál ott egy lányt, mert nem tetszett a szõrzete, akkor lehet, hogy legújabb szõrzettelenítõ divat terén igényes vagy, de emberileg, erkölcsileg és szellemileg messzemenõen igénytelen. Hagyd meg az egyes pároknak, csinálják úgy, ahogyan szeretik egymást és ne osztogasd itt indulatosan az észt, nem kérünk belõle.
3 mm?az pont akkora hogy szúrjon...akkor már inkább hosszú!
21:49-nek gondolom te a "természetes" szó alatt az igénytelent érted ... tudod azért amolyan minimumként elvárható, h ne õserdõ legyen, hanem ízlésesen legyen rövidre nyírva, meg ott ahol nem kell, ott ne legyen (pl herezacskó) ... hogy néz már ki, némelyik srácnál a hatalmas dzsungeltõl a farka is alig látszik :-) de ha látszik is, akkor se túl esztétikus a látvány --- ezt hívod természetesnek? ne legyen kopasz, mert az olyan kisfiús sztem is, de nagyon rövidre nyírt legyen!! de ha te lány létedre nem borotválod, akkro gratulálok, én már hagytam ott a csajt, mert olyan volt neki, hogy 2 centi vastag, durva, kemény fekete muff volt, és kb rosszul lettem, aztán felöltöztem, és ott hagytam, az meg csak lesett biztos, és nem értette .... szal egy lánynál különösen durva, de fiútól is elvárt abszolút h igényes legyen !!!
szörmentesreés elõzõ nap verd ki késõbb menj el :D
szörtelenités téma: sok nõ szereti ha csupasz de azt is ha szõrös... én ugy szoktam, hogy megnyírom 3mm-esre, azaz fazonigazítást csinálok... :) ehez jó a hajvágógép is de én ajánlom hogy vegyél egy ilyen borotvát... http://stat.olcsobbat.hu/static/product_images/400x400/10090.. Ettöl jobb nincs...
nem bizony!
A kérdező hozzászólása: Gondolom szõrteleníteni sem árt, ugye? :D
lefürgyéél tee!
sok csaj van, aki szereti a kezdõ fiúkat .... akkro majd õ lesz, aki rányít, izgi egy helyzet az hát nemtom mire gondolsz, de hát nemtom, én különösebben nem tennék sok mindent, de mégis mit szeretnél ??
meg kell nyálazni a nemi szerveket
13.55-tel teljesen egyetértek. Ezért otthagytál valakit - hogy te mekkora egy nulla vagy... A csaj viszont jobban járt, hogy megszabadítottad magadtól.

Beltérben kell hegesztenem, mert amit csinálok nem férne be készen az ajtón. Milyen előkészületeket tegyek? Laminált padló van és tapéta.

Legjobb válasz: Szerintem hülyének fognak most többen nézni, de én kartonlapokat (dobozok kihajtva) tennék körém, kicsit bevizezve, mondjuk ablaktisztítós flakonnak be lehet spriccelni!

Szerintem hülyének fognak most többen nézni, de én kartonlapokat (dobozok kihajtva) tennék körém, kicsit bevizezve, mondjuk ablaktisztítós flakonnak be lehet spriccelni!
A hegesztés idejére nedves rongyokat a földre, és amennyire lehet távol hegeszteni a faltól(fõleg a függönytõl!!), és készenlétben egy poroltó(esetleg egy vödör víz is megteszi) a biztonság kedvéért. Áramütés veszélyére odafigyelni, és a laminált padlón a tocsogó víz(a túl sok) felpúposodást okozhat a késõbbiekben.
Csináld összecsavarozhatóra!

Ki szeretnénk próbálni az anál szexet. Milyen előkészületek szükségesek hozzá?

Legjobb válasz: http://www.habeascorpus.hu/hc/irasok/forditas/analis.szex.ti..

csak azok, amiket a többi kérdezõnek is ajánlottak :) keresgélj:)
Miért nem olvasod el a 6ezer ilyen kérdésre a válaszokat???
Amúgy, ma tényleg csak kb 10 ilyen kérdést tettek fel...
Menj el WC-re! XD

Az anál szex nagyon fáj? Milyen előkészületek szükségesek hozzá?

Legjobb válasz: Nem nagyon, de egyszer ki kell próbálni!

Nem nagyon, de egyszer ki kell próbálni!
Hát mindenféleképpen óvszerrel csináljátok, a különbözõ baktériumok miatt. És egy síkosító is jól jön. Mi egyszer próbáltuk a párommal, nekem nagyon fájt! Azóta letettünk a dologról.
Nem fáj ha elõtte kicsit "bemelegítetek". Fontos hogy ne egybõl azzal kezdjétek hogy a pasid bedugja a péniszét, hanem bõ síkosító mellett egy újjal, majd ha jól megy több újjal próbáljátok. Akkor aztán ha kicsit kitágult a feneked már meglehet a péniszével próbálni. Elõkészületnek nagyon fontos az alapos mosakodás, esetleg egy kis beöntés. Amiket leírtam azok is elõkészületek:)
és nem kell azzonnal tövig belevágni a seggedbe mert télneg össze szarod magad ugy fog fájni. Egyszer voltam egy pasival nem is kérdezett semmit csak ugy belémnyomta hirtelen azt se tudtam hol vagyok

Milyen előkészületek kellenek az otthonszüléshez?

Leginkább olyanok tapasztalatára vagyok kíváncsi, akik otthon szültek, vagy fognak szülni. De persze mindenkinek a véleménye érdekel, aki már hallott valamit ezzel kapcsolatban.

Legjobb válasz: www.szules.hu (En ova intelek tole, mert en nagyon aggodo paragep vagyok, es felnek, h barmi tortenik, es nincs muto. Ha lenne lehetoseg arra, h var a haz elott egy mento, vagy korhazi csapat, szep eszme lenne, de mivel ez lehetetlen, es csak a korhazban ereznem magam biztonsagban. De ez csak az en velemenyem:) Tajekozodj sokat!)

http://www.szules.hu (En ova intelek tole, mert en nagyon aggodo paragep vagyok, es felnek, h barmi tortenik, es nincs muto. Ha lenne lehetoseg arra, h var a haz elott egy mento, vagy korhazi csapat, szep eszme lenne, de mivel ez lehetetlen, es csak a korhazban ereznem magam biztonsagban. De ez csak az en velemenyem:) Tajekozodj sokat!)
Én mindkét gyerekemet sajnos császárral szültem, de legalább életben vagyunk.Ahogy elindult a szülés, valami vérezni is kezdett hamarosan.Azt mondták a baba és én is életveszélyben lettünk volna a sima szülésnél.És elõre nem tudhatod mikor lép közbe a sors.Viszont a kórházban pillanatok alatt a mûtõbe tudnak vinni.Láttam már anyukát, akinek meghalt 1naposan a babája, hát elég volt átérezni.Én köszönöm nem kérnék belõle.
Lehet aranyos a geréb Ágnes, de én láttam a tavalyi riportot.Nyilatkozni sem mert.Inntõl kezdve lehet akármilyen aranyos személyesen, de ha már gond van õ sem vállalj a nyílvánosságot, pláne a felelõsséget.És szerintem felelõtlenség az egész, még nem is elfogadott...amúgy meg, én is azért megyek más kórházba , mert a sajátom nem szinpi és én is aszerint választottam, hogy olyan legyen a szülésem, hogy szivesen emlékezzek rá vissza és ne rossz élményként éljem meg.Remélem sikerülni fog eddig csak jókat hallok róla.De pl nekem sem fordult még meg a babám és mi van akkor ha nem is fog, az orvosom elmondta a kockázatot mért nem engedik ilyen esetben a természetes szülést és bármennyire nem szeretnék császárt akkor is az életünk a legfontosabb és szerintem már annyiféle lehetõség van, hogy az ember ne érezze rosszul magát-bababarát kh, apás szülés, azt viszel be vajúdni amit szeretnél akár illóolajat is, besötétítenek ha akarod..szval aztem ezek nahyon jó feltételek...nem vagyok benne biztos, hogy pl én kényelmesen érezném magamat itthon, pont azért mert bármi közbe jöhet.Mi van ha a nyakára van tekeredve a zsinór, de annyira, hogy pont azért kell császározni, mert amúgy rövid lenne és oxigén hiány lépne fel , bekómázna..akkor mi van.Én orvosokkal dolgoztam együtt-igaz , nem szülészekkel, de az a tapasztalatom a felelõsséget úgyis lehárítják magukról..ilyen esetben is te lennél a felelõs, mert te döntöttél az otthonszülés mellett..szval, sztem nem éri meg az életünket reckírozni.Igaz régen is otthon szültek az asszonyok, de talán az életmódjuk is nyugisabb volt minz ma.nem dolgoztak 7hónapos korukig, mint pl.én is és most ezért vannak görcseim valószínû és aggódok nehogy hamarabb induljon be a szülés, fõleg, hogy elsõ babás vagyok és azt sem tudom mire kelligazán figyelni , mijen jel mit jelent...pedig eddig probléma mentes volt a terhességem..szval nem tudom te felelõsséged, de jól gondold meg.Sok sikert a döntéshez.33hetes kismama
Szia! A hamarosan otthon szülõ anyuka vagyok. Tévedsz, az Ágiéknál otthonszülés közben csupán egyetlen kisbaba halt meg tavaly, a másik kettõ már több hónapos volt és nem lehetett párhuzamot felállítani a halál oka és az otthoszülés között. Az a picurka, aki sajnos meghalt szülés közben, sajnos meghalt volna a kórházban is. Nem tudtak semmi mulasztást bizonyítani, a Szt. Imre kórház vezetõ szülésze elmondta, (remélem, nem tévedek és a szent Imre volt, nem tudom pontosan, de valamelyik szent, bocsi) hogy az a kisbaba sajnos a kórházban sem lett volna menthetõ. Nagyon ritka az ilyen eset, de sajnos elõfordul. Amúgy a kórházakban sokkal több kisbaba hal meg szülés közben, vagy épp anyuka, csak azok az esetek nem kapnak nyilvánosságot. Hidd el, utánanéztem, mert nekem sem mindegy. Az általános statisztika azonban jobb az otthonszülések esetében, mint a kórháziakéban, itthon és külföldön egyaránt. Ennek ellenére azt mondom - egyébként az Ágiék is mindenkinek ezt mondják - hogy a legkevesebb komplikációra akkor lehet számítani, ha az anya biztonságban érzi magát. Vagyis mindenki ott szül jól, ahol jó neki. Épp ezért csak annak javasoják az otthonszülést, aki valóban ezt szeretné, és nem divatból vagy meggondolatlanságból, hanem meggyõzõdésbõl. Ezért van az egyhetes tanfolyam is, amit mindenkinek el kell végeznie, aki otthon akar szülni. Ezen a tanfolyamon beszélnek a terhesség és terhesgondozás egészérõl, mindent elmagyaráznak, miért szükséges, mire való, beszélnek a szülés menetérõl orvos, illetve bábaszemmel nézve is, beszélnek az újszülött csecsemõrõl, a szükséges vizsgálatokról, arról, mit miért kell vagy nem kell tenni, pszichológus beszél az egész szülés-születés anyai és gyermeki vonatkozásairól, beszélgetések vannak orvossal, bábákkal, dúlákkal, filmeket mutatnak, van csoportos és páros beszélgetés, stb. Senkit sem akarok se rá-, se lebeszélni. Hiszem viszont, hogy minden nõnek joga, hogy ott hozza világra a gyermekét, ahol nekik a legjobb. Nekik - tehát neki és a babának is. Mert hiszek abban, hogy minden anya érzi, mire van szüksége a gyermekének. Véleményem szerint minden nõ hordozza magában az õsi tudást, képes gyermeket kihordani és szülni, hiszen erre teremtetett. Mindenkinek olyan szülést kívánok, amilyet leginkább szeretne.
De mi a helyzet azzal a 3 kisbabaval, akik meghaltak otthonszules kozben, mig a korhazban megmentettek volna oket? :( Az Agieknal volt ez az elmult evben. En, ha arra gondolok, h bar 3ezer szulest levezetett, de 3 meghalt, mig a korhazban tulelte volna, mar soknak tartom a kockazatot.
Szia! Én az elsõt várom, kb. 6 hét múlva szülök és ha minden jól megy, akkor itthon!:-) Én nagyon körüljártam a témát, évek óta ezen gondolkodom, már akkor is tetszett az otthonszülés, amikor még nem is volt tervben baba. Úgy érzem, teljes biztonságban leszek, sokkal inkább, mint kórházban. Javaslom a Geréb Ágiék féle tanfolyamot, ott mindent elmondanak a dologról. Sokan eljönnek olyanok is, akik nem otthon akarnak szülni, csak tájékozódnak. Itt sok mindenrõl hallhatsz, amirõl a kórházi szülések vagy más szülésfelkészítõ tanfolyamok nem is beszélnek. Az Ágiék nem beszélnek rá senkit az otthonszülésre, elmondják minden buktatóját is, nagyon korrekt az egész. Az otthonszüléshez nem kell semmi nagyon speciális felszerelés - a szívhang hallgatót és hasonlókat a szüléskísérõ bábák hozzák magukkal - neked csak azzal kell törõdnöd, amire szerinted szükséged lehet. Adnak egy listát, hogy miket ajánlanak (olajok masszírozáshoz illetve gátvédelemhez, ha akarod, akkor homeopátiás bogyók, papírvatta, dekubitusz lepedõ, stb. ) Ha kéred, hoznak szülõszéket, én vettem magamnak nagy labdát, mert már most jólesik rajta ücsörögni, vajúdhatsz a saját fürdõkádatokban, én mondjuk lehet, hogy a felfújható pancsolót viszem be a szobába és azt használom, de bármire lehetõséged van, ami jólesik. Az otthonszülésnek az a lényege, hogy háborítatlan. Csak te és a babád számítotok, a ti igényeitek. Nincsenek felesleges vizsgálatok, nem kell parancsra nyomni - ha hagyják, minden nõ pontosan tudja, mikor mit tegyen - csak az van körülötted, akit te szeretnél, és amikor kibújik a kisbabád, nem veszik el tõled, együtt maradtok, szopizhattok, ami jólesik. Én nem döntenék másképp, nekem ez nyújt maximális biztonságot, tudva azt is, hogy ha kell, tõlünk 5 perc alatt elérhetõ a kórház, a bábák meg pontosan tudják, hol van az a pont, amikor muszáj kórházba menni és még egyáltalán nincs késõn elindulni. Nagyon megbízom az Ágiékban. Jó csapat. Bõvebbet a http://www.szules.hu-n találsz. Kívánom, hogy úgy tudj dönteni, ahogy neked a legjobb. Bárhol szüljél is, csak ti vagytok a fontosak! Boldog várandósságot és nagyon szép szülést kívánok!
szia én is utálom a kórházat, és mid a két lányommal már amásodik nap hazajötünk saját feleõsséggre mert majd megõrültem a kórházba de otthon meg nem éreztem volna magam biztonságban szerintem inkább kórházba szülj és menj haza hamarabb, mert nem tudhatod hogy mi jöhet közbe, a második kislányunk belekakilt a magzatvízbe ezért a szülés után rögtön elvitték és a férjem elmondása szerint elég komoly volt ha otthon születik meg nem tudom hogy mi lett volna vele én is gondolkodtam az otthonszülésen annakidején de jó hogy nem mertem vállalni a 3 babucit is kórházba szüljük ha összejön
Igen, nekem is hasonlo a velemenyem, sokkal nagyobb hatter kene ahhoz, (eü-i) h biztonsagosan lehessen otthon szulni, de ez egyenlore meg nem adott. Normal esetben egy szules magatol megy az utjan, de mindig ott van a HA, a szazalek, amikor megis be kell avatkozni. Ez tul nagy felelosseg ahhoz, a baba elete, h batran azt lehessen modani, "vallalom". MErt HA tortneik vami, akkor az egy eletre tonkretesz tietek.
A kérdező hozzászólása: Második baba lesz, igazából ötlet fázisban van az otthonszülés, és mielõtt döntök, szeretnék róla minél többet megtudni. De nem vagyok fanatikus a témában, csak ez is egy lehetõség.
Én sem tenném!!!nem szeretem én sem a kházakkat, de ezzel nem játszanék.Bármikor közbe jöhet olyan dolog amit nem tudnak ellenõrizni, pl.kicsi szívhangja lassul, beszorul a feje stb...és akkor bizony vágni kell..., hogy számolnál el a lelkiismereteddel ha bármi történne vele, csak azért , mert szerinted az a kényelmesebb...nem is biztos, hogy kényelmesebb.Sztem a kettõtök érdekében azt a 4-5napot ki kell bírni a kházban.
A Geréb Ági nem csak aranyos, hanem vállalja is a felelõsséget teljes mértékben. Nem tudom, miért gondolja bárki, hogy nem. Arról pedig, hogy nem dolgoztak a régi kismamák 7 hónapig, hát.... Amennyiben a kukoricakapálás és társai nem számítanak munkának. Nagyanyám délután még a földeken dolgozott, aztán este megszülte anyámat. És ez csak egy eset, de szinte mindenki így szült a szegényebb emberek közül. Amúgy ha a szülés során nem várt komplikáció lépne fel - mint pl. az elõttem válaszolónál a vérzés - azt a bábák fölismerik és idõben kórházba szállítanak. A Geréb Ágiéknak még megkülönböztetõ jelzés is van az autójukon. De mint már elõzõ válaszaimban is mondtam, az a jó, ha mindenki ott szül, ahol leginkább biztonságban érzi magát.

Az anális szexhez, milyen előkészületekre van szükség?

Nagyon szeretnénk a párommal kipróbálni ez a variációt, de sajna neki már voltak roszz tapasztalatai ez ügyben.Az akkori barátn?je nem elég alaposan tisztálkodott meg ott.Tudom kínos, de ezt így nem merném máshol megkérdezni.Hogy kell Ott el?tte tisztálkodni...egyáltalán meg lehet normálisan...vagy van erre külön eszköz...

Legjobb válasz: Köszi:)Igen kicsit fontos volt és nem volt idõm körbenézni:)

A kérdező hozzászólása: Köszi:) Igen kicsit fontos volt és nem volt idõm körbenézni:)

Anális szex előtt, Ti milyen módszert alkalmaztok az ún. "előkészületre"?

Tulajdonképp arra vagyok kíváncsi, hogy a beöntésre van valami speciális anyag, ami megkönnyíti a dolgokat? Valamit, mennyire lehet bízni a beöntésben? Tökéletesen kiürülsz utána?

Legjobb válasz: Lakkbenzinnel szoktam bekenni a párom popóját aztán mindig meggyújtom, néha fáj neki, de nyagyon jó fertõtlenítõ hatása van. Próáljátok ki, nagyon jó!

Lakkbenzinnel szoktam bekenni a párom popóját aztán mindig meggyújtom, néha fáj neki, de nyagyon jó fertõtlenítõ hatása van. Próáljátok ki, nagyon jó!
Az alapos beöntés számit. De. Jó ha aznap nem sokat eszik már reggel óta, és reggel elintézi a nagy dolgot is! Ha ugyanis úton van a széklet akkor hozzá fog érni a szerszám! Ezután az akció elõtt fél órával alsó mosás. Mûködik a tusoló gégecsõ erõs vizsugara amivel be lehet nyomni a vizet, és gyakorlatilag kiengedni utána. Ezt addig, amig teljesen tiszta viz nem távozik. Ezután akció közeben a tágitás, sikositás a kulcsa mindennek! A sikositót bõven kell alkalmazni, addig kell tágitani kézzel, amig két ujj gond nélkül simán be tud siklani. A sikositás meggyorsitható, ha nagy lyukú fecskendõvel egy nagyjából teáskanál mennyiséget beküldtök, mert igy nem ujjal kell beledolgozni a záróizomba, és a végbél falára a sikositót! Ezzel egy lépésben fel lehet sikositani hosszabb idõre, és csak a tágitással kell foglalkozni. Ahogy a bõven sikos két ujj simán bemegy, akkor mehet a szerszám. Nagyon(!) meg kell kenni azt is, akkor is ha sikos óvszer van rajta. A behatolást lassan, óvatosan. A mozgás legyek rövid szakaszos, és ütemesen lassú. Amint a lány jelzi, hogy dörzsöli odabent, szerszám ki, és megint beküldeni sikositót. (ne dörzsöljétek ki a bélfalat!) Óvszer nélkül is lehet. A sperma kifolyik utána ha bekerülne, vagy a legközelebbi nagydolognál kikerül. Én személy szerint nem szeretem az anált, a párom sem, mert nagyon macerás, de az élvezeti értéke nem akkora, hogy nekiálljunk nyûglõdni.
Nekem a szimpla zuhanyos beöntés elég, de pont inkább az a verzió jobb, amikor nagyon lassan engedem be a vizet, bent tartom úgy 10 percig, aztán kiengedem, és ezt még egy-két ismétlés követi. Igazság szerint már ettõl eléggé kitágulok, szóval tágítani alig kell, csak síkosítani. A beöntés hatékonysága amúgy attól függ, milyen hatékonyan csinálod. De ki lehet tisztítani magad teljesen, csak gyakorlat kérdése.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) A lakkbenzines cimborát pedig csókoltatom :D
Semmilyet.Ha sokat [email protected] az elõkészületekkel biztos nem lesz élvezetes maga az anál.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!