Találatok a következő kifejezésre: Milyen egyedül egy pár hónapos (9 db)

Milyen egyedül nevelni egy pár hónapos babát?

Elég rosszúl áll a szénánk itthon és lehet egyedül maradok a 2 hónapos babómmal. Szeretném megtudni, hogy mire számíthatok. Nehéz egy kölökkel új párt találni?

Legjobb válasz: UGYAN MÁR! NE CSÜGGEDJ! HA MINDENKÉPP EGYEDÜL MARADSZ, NEM JAVÍTHATÓ A HELYZET AKKOR SEM DÕL ÖSSZE A VILÁG. NEKEM 3 KÖLKÖM VAN ÉS ANNAK ELLENÉRE HOGY NEM TARTOM MAGAMAT KÜLÖNÖSEBBEN SZÉPNEK , MINDIG AKADNA PASI. A MOSTANI FÉRJEM IS EGY GYEREKKEL VETT FELESÉGÜL. AZÓTA IKREKET SZÜLTEM NEKI. MI JÓL VAGYUNK DE UDVARLÓ RENGETEG AKAD. OLYAN IS AKI KOMOLYAN SZERETNÉ MÉG AKÁR 3 GYEREKKEL IS. MÉG JÓ HOGY A FÉRJEM BÍZIK BENNEM MERT KÜLÖNBEN LENNE ITTHON NEMULASS! BÍZZ MAGADBAN ÉS HAGYATKOZZ AZ ÖSZTÖNEIDRE. A KIEGYENSÚLYOZOTT NÕKET ELÕBB ÉSZREVESZIK A PASIK. A KISMAMÁKAT MEG TAPASZTALATOM SZERINT MÉG ELÕBB. AZT GONDOLOM HOGY HA NAGYON ROSSZ OTTHON A HELYZET AKKOR JOBB LÉPNI MERTA GYEREKNEK SEM MINDEGY MILYEN LÉGKÖRBEN NÕ FEL. ÉN ÍGY TETTEM AZ ELSÕ PÁROMNÁL ÉS BEVÁLT. A GYEREKET AKKOR VISZI HOZZA AMIKOR AKARJA. ÉN NEM TILTOM. A GYEREKNEK IS EZ SZOLGÁLJA ÉRDEKÉT. PASI MEG LESZ NE AGGÓDJ! MINDEN ZSÁKNAK VAN VALAHOL EGY FOLTJA!!!!!

UGYAN MÁR! NE CSÜGGEDJ! HA MINDENKÉPP EGYEDÜL MARADSZ, NEM JAVÍTHATÓ A HELYZET AKKOR SEM DÕL ÖSSZE A VILÁG. NEKEM 3 KÖLKÖM VAN ÉS ANNAK ELLENÉRE HOGY NEM TARTOM MAGAMAT KÜLÖNÖSEBBEN SZÉPNEK , MINDIG AKADNA PASI. A MOSTANI FÉRJEM IS EGY GYEREKKEL VETT FELESÉGÜL. AZÓTA IKREKET SZÜLTEM NEKI. MI JÓL VAGYUNK DE UDVARLÓ RENGETEG AKAD. OLYAN IS AKI KOMOLYAN SZERETNÉ MÉG AKÁR 3 GYEREKKEL IS. MÉG JÓ HOGY A FÉRJEM BÍZIK BENNEM MERT KÜLÖNBEN LENNE ITTHON NEMULASS! BÍZZ MAGADBAN ÉS HAGYATKOZZ AZ ÖSZTÖNEIDRE. A KIEGYENSÚLYOZOTT NÕKET ELÕBB ÉSZREVESZIK A PASIK. A KISMAMÁKAT MEG TAPASZTALATOM SZERINT MÉG ELÕBB. AZT GONDOLOM HOGY HA NAGYON ROSSZ OTTHON A HELYZET AKKOR JOBB LÉPNI MERTA GYEREKNEK SEM MINDEGY MILYEN LÉGKÖRBEN NÕ FEL. ÉN ÍGY TETTEM AZ ELSÕ PÁROMNÁL ÉS BEVÁLT. A GYEREKET AKKOR VISZI HOZZA AMIKOR AKARJA. ÉN NEM TILTOM. A GYEREKNEK IS EZ SZOLGÁLJA ÉRDEKÉT. PASI MEG LESZ NE AGGÓDJ! MINDEN ZSÁKNAK VAN VALAHOL EGY FOLTJA!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm , ez erõt adott !

Milyen betegség léphet fel egy pár hónapos Labrador kutyusnál ha túl sokat eszik?

Legjobb válasz: Elhízik. :) Komolyra fordítva a szót, a labradoroknak általában gond van a teltségérzetükkel, azaz, hogy nem érzik ha eleget ettek. Neked kell odafigyelned rá, hogy ne egyen túl sokat. Hogy mennyit kell ennie, megtudhatod a tenyésztõtõl, vagy az állatorvostól, esetleg a száraztápos zacskó oldaláról. Mindeképpen figyelj oda rá, mert az elhízás számos betegséghez vezet. Azért ne aggódj, halálra valószinûleg nem eszi magát (ebben az esetben nem tud tovább tágulni a gyomra és belsõ vérzése lehet) de semmi képpen sem kívánatos a túletetés. Egy mohó kis kutya egyedül a gazdija felelõssége, úgyhogy légy résen! :) Sok boldogságot a kutyusoddal!

Elhízik. :) Komolyra fordítva a szót, a labradoroknak általában gond van a teltségérzetükkel, azaz, hogy nem érzik ha eleget ettek. Neked kell odafigyelned rá, hogy ne egyen túl sokat. Hogy mennyit kell ennie, megtudhatod a tenyésztõtõl, vagy az állatorvostól, esetleg a száraztápos zacskó oldaláról. Mindeképpen figyelj oda rá, mert az elhízás számos betegséghez vezet. Azért ne aggódj, halálra valószinûleg nem eszi magát (ebben az esetben nem tud tovább tágulni a gyomra és belsõ vérzése lehet) de semmi képpen sem kívánatos a túletetés. Egy mohó kis kutya egyedül a gazdija felelõssége, úgyhogy légy résen! :) Sok boldogságot a kutyusoddal!
Ízületi problémák - ízületi gyulladás, diszplázia, szív és légzõrendszeri problémák, csökkent hõtûrés - hõguta, cukorbetegség.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszolónak nagyon köszi. Másodiknak nagyon köszike.
A kutyák általában véve annyit esznek, amennyit eléjük teszel. Kölyökkorban nagyon fontos vigyázni a testsúlyukra! Komolyan mondom, jobb ha kicsit soványabb mint kövérebb. Ezzel az egész életét tönkreteheted ha most elhizlalod! Nem fognak normálisan fejlõdni a csontjai, deformitás léphet fel, könnyebben kialakulhat a növekedési diszplázia is...
A kérdező hozzászólása: Köszi
nem baj az ha sokat eszik, csak evés után 2-3órával mozgasd meg jól ^^ játszatok sokat, fáraszd le :) ha pár hónapos, akkor biztos szeret játszani ^^ ha megvan minden oltása sétáljatok nagyokat :) )

Milyen munkát lehetne vállalni egy pár hónapos Baba mellett?

Otthon végezhet? munkára gondolok ami könny?,és lehet vele keresni egy keveset.Plusz pénz mindig jól jönne :)

Legjobb válasz: A gyerkõc egy éves koráig legálisan semmilyen munkát nem lehet vállalni.

A gyerkõc egy éves koráig legálisan semmilyen munkát nem lehet vállalni.
Ha esetleg tudsz varrni, vagy bármi kézimunkában ügyes vagy, akkor készíthetnél ajándéktárgyakat, a http://www.meska.hu-n esetleg el tudod õket adni. Érdemes ott körülnézni, hogy milyen dolgokat csinálnak mások.
igazából csak a neten keresztüli munkák jöhetnek szóba, az ún. kattintgatások. külföldi oldalak reklámjait kell nézegetni, ezért fizetnek valamennyit. az elején hosszú, lassú, sok idõt vesz igénybe, de ha az ember kitartóan csinálja, és rá tud áltozni napi 1-2 órát, azért idõvel csurranhat valami. leadózni elvileg ebbõl is le kell, mert külföldrõl származó jövedelemnek számít, gyakorlatilag a kutya nem ugatja ezeket az apehnál.
Engem pont nem érdekelne hogy lehet e dolgozni gyes, -gyed mellett.Ha meg tudnám oldani és lehetõségem is lenne simán.De sajnos sem idõm sem lehetõségem... Üdv 11 hónapos anyuka
A kérdező hozzászólása: Tulajdonképpen azért is kérdeztem, mert egyedül nevelem gyermekemet, sehonnan nem kapok segítséget csak édesanyámtól, de Õ rokkantnyugdíjas.Szóval engem érdekelne egy kis plusz pénz, nekem 5 Ft is pénz.Legálisan tudom nem lehet, ezért lenne jó az ellentettje.Igazából nekem sincs idõm, de ha nagyon muszáj akkor biztosan tudnék napi 1-2 órát rá szánni, hogy kereshessek némi kis.Ez az én nagy problémám.Újabb ötletek??!!
A kérdező hozzászólása: ...némi kis összeget.Ez kimaradt.
az utolsó válaszoló weboldal tippje nagyon jo.... most néztem meg.nekem pont jol jön. sajnos nem tudok ajánlani semmit, én is épp keresgélek, de le kellett irnom :)

Milyen egy 1, 5 hónapos kisbaba? Miket csinál? Gondolom még csak nézelődik, de mégis, írnátok róluk pár dolgot?

Jöv? hónapban látogatom meg a kis unokaöcsémet, aki akkor lesz 1,5 hónapos. Mire számítsak?

Legjobb válasz: Az én babám már elég éber volt ennyi idõsen. Szeretett kézben lenni, meg a pelenkázón rugdalózni. Nagyon sok mást nem is csinált. Evett, aludt, evett, aludt... Nem sokat volt fenn még.

Az én babám már elég éber volt ennyi idõsen. Szeretett kézben lenni, meg a pelenkázón rugdalózni. Nagyon sok mást nem is csinált. Evett, aludt, evett, aludt... Nem sokat volt fenn még.
A kérdező hozzászólása: Holnap lesz a nagy nap! :) Majd megírom, miket csinált!
Bocsi, az utolsó elõtti tippjére gondoltam. A felhúzós zenélõs játékra. :)
Elsõ vagyok. Amit az utolsó írt, az is tök jó! Az én lányom is imádja. A csörgõt még nem tudja megfogni, legalábbis az én babám, pedig ma 9 hetes már. Vannak olyan plüss "rongy szerû" figurák, amikbe zörgõs anyag van varrva. Na azzal viszont úgy elvan. Gyömöszöli, meg ilyenek. Az édesanyját meg az illata miatt is felismeri, de nem hiszem, hogy félne tõled. :) Az én babám mindenkinél elvan, egy idõ után el is alszik mindenki vállán. :)
1, 5 hónaposan már figyelgette a zörgõ, csörgõ tárgyakat, de még nem követte õket a szemével. Ha elé tettem, nézte, amúgy nem izgatta. :) Akkor viszont már mosolygott ránk, de a legfõbb szórakozása a nézelõdés volt. Csak feküdt, és nézett valamerre. Ha megunta, arrébb tettem kicsit, és akkor megint el volt. :) Szóval nagy játszásra még ne nagyon készülj! :)
Minden plussre az van irva hogy 3 eves kortol :D A csorgo tenyleg jo otlet, szines es zorog amire olyankor mar , , figyelnek, , . De van olyan jatek ami kis figura, a fenekebol kilog egy zsinor es ha meghuzod akkor zenel. Enyem nagyon szereti.Most 2 honapos.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippet! :) Akkor veszek még csörgõt is neki. Vettem már egy aranyos plüssmacit, de csak itthon láttam meg a címkéjén, hogy 36 hónapos kor alatt nem ajánlott. :D Hát, hiába nem vagyok gyakorlott ebben a témában. :)
Vigyél nyugodtan színes játékokat!Csörgõket leginkább, biztos nézegetni fogja! Az babafüggõ szerintem, hogy sír e idegen ölében, szerintem nem fog! DE, azt természetesen tudja, hogy mikor van az anyukája ölében!!!!!! Szóval, nem hiszem, hogy össze fog keverni, az édesanyával!!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :) Akkor ha mutatok neki színes játékokat, azokra nem reagál még? Nem fog sírni, ha én veszem fel? Már tudja ilyenkor, hogy az anyukája karjában van, vagy egy idegenében?
A kérdező hozzászólása: Meg is jöttem. Nagyon jól telt a látogatás, élõben még helyesebb a kisbaba, mint a fotókon. :) Már emelgeti a fejét, ha hason fekszik, kúszó mozdulatokat tesz a lábacskáival, persze nem halad még, csak jár a keze-lába. Néha el is mosolyodott, bár biztos még nem volt tudatos. A lágy nõi hangokat szereti hallgatni, arra nagyon figyel, okos arcot vágva. :) Volt az ölemben is, nagyon erõs baba, nem is számítottam rá, olyan erõvel forgatta a fejecskéjét a kezemben, ahogy megtámasztottam, meg a testét is, hogy azt hittem, lelöki magát mindjárt az ölembõl. Kis vasgyúró. :) Elég hangosan kiabál, ha éhes, de a vizet nem szereti, ha elõször azt akarjuk a szájába adni cumisüvegben, a nagy meleg miatt, akkor még hangosabban sír, hogy át lett verve. :D A tápszert szépen nyeldekli, sokat eszik. Csak a tápszert

Hallottatok, olvatatok esetleg arról, hogy milyen következményei lehetnek annak, ha egy pár hónapos baba ne adj Isten elkapná ezt az új rettegett vírust?

Legjobb válasz: Rettegett? Inkább csak ezt próbálják beadni. Én nem hallottam, hogy elkapta volna pici baba.

Rettegett? Inkább csak ezt próbálják beadni. Én nem hallottam, hogy elkapta volna pici baba.
Én most olvastam az origon, hogy amerikában a 4 év alatti babák között a halálozási arány 0% volt. Tehát rájuk a legveszélytelenebb a vírus.
Ha nincs semmi gond, akkor miért kell ennyire bukó stílust felvenned? Nem kellett volna reagálnod a kérdésre ha idegesít. Még ha az ezredik is a kérdés, miért nem lehet normálisan? Fõleg hogy gondolom neked is pici babád van. Vagy ez tényleg ennyire alap nálad?
A " nem lehetne végre leakadni errõl a témáról" mondat nem éppen kedves kérdés volt. Miért nem azt írtad például, hogy: nézd meg mit ad ki a keresõ a H1N1-re, és rengeteg választ találsz! Meglehet nézni a kettõ közti különbséget. Szerintem tapló voltál, és ezt nem bebeszélem, hanem így gondolom. Valóban olyan kérdésre reagálsz amelyikre akarsz, de ne úgy válaszolj már mintha a kérdezõt a [email protected]@edbõl rángattad volna ki! Erre a bunkó szövegre ott a családod, õk ezt már biztos természetesnek veszik tõled. Mert ugye ez nálad alap! Részemrõl ennyi volt, csak rabolod a kedves idõmet! Szép estét!
Bocs az Offért, de elsõ válaszoló minek írsz, ha nem vagy képes ezt normális hangnemben megtenni? Valóban 1000 ilyen kérdés volt már, de mit teszed az ideg beteget? Nyugi! Mély levegõ....kifúj!
ha nem tetszik a kérdés, akkor nem kell rá válaszolni!
Ha bunkó akartam volna lenni akkor nem egy kulturált kérdést tettem volna fel, melyben tudakozódok, hogy miért kell századszor ugyanazt kérdezni. Veheted puszta kiváncsiságnak is. Nem azt írtam, hogy b*meg, mé foglalkozol evvel fsággal? Na ekkor lettem volna bunkó. Amúgy meg ha van gyerekem, ha nincs, rám is ugyanúgy veszélyes a betegség (már ha tényleg olyan veszélyes mint mondják), így hát nekem is jogom van beleszólni. Na mindegy, szerintem felesleges aggódni, mivel avval nem védesz ki semmit, csak te leszel rosszabbul. Tenni kell ellene, és még akkor is ugyanúgy megeshet akármi... Ahhoz a válaszhoz írok ahova kedvem van, el lehet mondani a véleményem itt, ami nem volt sértõ akárhogy próbálod belebeszélni.
Harmadik, honnan veszed, hogy nekem most vörös a fejem és ordibálok, hogy mély levegõket kellene vennem? Csak írtam egy kérdést. De azt is leírhatom, nagyon ideges vagyok!!!!! Attól még nem úgy van. De nem csak hogy nem úgy van, a kérdésem sem volt nagyon ideges hangvételû. Aggódjatok csak, a végén majd attól lesznek betegek.
Már bocsi, hogy beleszólók, de 1. igaza van az elsõnek, tényleg rengeteg kérdés merül fel ezzel a témával kapcsolatban. Szerintem egyáltalán nem volt bunkó, aki leállt vele vitatkozni sokkal sokkal inkább bunkó volt (milyen jogon szól bele, hogy más mit válaszol? és szólja le õt meg a családját is? ez nem bunkóság????) 2. hiába kérdezné az ember azt is aki tesztelte a védõoltást, eleve még nem telt el annyi idõ, hogy tényleg tesztelve legyen a másik meg az, hogy a következményeit õ sem tudná megmondani. Viszont remélem annak van igaza, aki azt írta, hgoy kisgyerekek nem kaphatják el! Elvileg krónikus betegeknél okoz nagy bajt. szerintem aki egészséges ugyanúgy átmegy rajta mint a sima influenza.
Elsõ vagyok, és bocsánat ha esetleg megbántottalak volna (attól nem aki belém kötött, mert nem neki írtam). Csak sajna jobbat mi sem tudunk, mint amit itt meg ott olvashatunk.... Az orvosok is mind mást mondanak. A rádióban folyton azt reklámozzák, hogy õk már az unokának is beadták. Na persze, mert arról is szó volt, hogy csalódtak a kelendõségében. Így hát reklámozni kell.
Kedves kérdezõ. Az elsõ válaszolóval annyiban egyet értek, hogy ma a gyerekvállalás nevelés témakörben kb ez a 10. ilyen jellegû kérdés. És itt sem Te sem a másik nem tudom én hány kérdezõ nem fogtok választ kapni a kérdésetekre, hogy mennyire jó vagy nem az oltás, mennyire káros vagy nem. Viszont úgy látom az összes ilyen kérdés vitába torkollott, mert itt mindenki a saját véleményét írja le, és azt amit inen-onnan hallott. Ha választ szeretnél szerintem fordulj azokhoz akik tesztelték az oltóanyagot, õk biztosat tudnak mondani. Amúgy ahogy én hallottam csak néhány gyereken tesztelték. Én tuti a lányomnak nem adatom be, pedig õ már megkaphatná.
Szia! Én a kérdésre próbálok válaszolni a többiekkel ellentétben. Én még sehol nem hallottam róla, milyen következményei lehetnek pici babáknál.
A kérdező hozzászólása: Hát itt ledöbbenve olvasgatom, hogy milyen vitát váltott ki a kérdésem, azt hittem, hogy itt bármit megkérdezhetek, de úg ylátom nem jó helyen járok... pedig bele is olvastam a kérdésekbe és válaszokba amit a rendszer kidobott de nem kaptam választ... mindegy is... kedves elsõ válaszoló, a linkeket köszönöm de a kérdésemre még mindig nem találtam meg a választ.
Én nem sértegettem senkit ellentétben veled. És nincs is szükségem az idõdre. :) És tudod (mivel már egy ideje ezen az oldalon vagyok- van tapasztalatom), ha azt írom, hogy nézd mennyit ad ki a keresõ, akkor is beszólt volna valaki, hogy szegénynek válaszolni kell akkor is. Lehet hogy te szóltál volna be akkor is. Sajnálom hogy erõlködsz csúnyának látni, én nem gondoltam semmi rosszat ebbe a kérdésbe, csupán már kicsit sokan kérdezték. Legfeljebb akkor szólhatnál ha hallanád mellé a hangsúlyomat is. Annyira vicces, hogy erre rögtön ugrani kell és ölni. Mert nem úgy válaszoltam, hogy atyalapatyala, hanem kicsit erõsebben, de semmiképp nem sértõn. Ha ilyeneken fennakadnék akkor bizony egész nap sírhatnék... :D És nem tudom honnan ismersz, hogy a családom emlegesd, meg azt, hogyan viselkedem. Csak magam minõsíted, ha mindenre ugrasz. Lehet leszállni ni rólam, bár nem tudom ki vagy és te sem hogy én ki, ha nem tetszik valami akkor ne foglalkozz vele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, igazatok van, csak aggódom.
A kérdező hozzászólása: Bocsika de a védõoltás egyáltalán nem foglalkoztat, tehát ez sem válasz a kérdésemre.

Milyen egy napos programot ajánlanátok, ahova elmehetnék a párommal, a négy és fél hónapos és a 17 hónapos gyerekemmel? Esetleg jönne a párom 13 éves fia is.

A párom állandóan megszervezi a kis hétvégi programját a fiával, mi meg minden hétvégén itthon dekkolunk. Szeretném, ha lenne valami olyan program, ahova mindannyian elmehetnénk, és nem túl drága. A párom, amikor szóvá teszem, hogy "velünk nem is tör?dik", akkor azt mondja, hogy mert én nem találok ki közös programot. Szeretnék mostmár valamivel el?rukkolni, mert kezd zavarni, hogy én csak takarítani, f?zni, kiszolgálni vagyok itt neki(k) + nevelem a gyerekeket, de ha a szórakozásról van szó, akkor számításba sem jövünk a gyerekekkel.

Legjobb válasz: állatkert, vadaspark.

állatkert, vadaspark.
Állatkert, Csodák Palotája, piknik a természetben
Mi rokonlátogatni járunk hétvégén (vagy barátokhoz)
A kérdező hozzászólása: A párom szülei már nem élnek, az egyémekkel a párom összeveszett, mert a barátai becsapták a szüleimet. Így közösen az õ barátaihoz meg az én szüleimhez nem tudunk menni.
szia. mi legutóbb a 4 hós babánkkal a Garancsi-tónál voltunk. (Tinnye, itt forgatták az üvegtigris) szval ide mentünk. picnik. nagy pléd, napernyõ, kaja. azért jó , mert nem olyan hely , ahol egymás szájában vannak az emberek, meg is tudod ott etetni a kicsit. nagyon szép a hely, van parkoló a kocsinak, óriási rét, meg fás rész, ahol árnyék is van. sztem nagyon szupi hely. a nagyobb gyerekek is élvezhetik, tollas, séta, kacsák úsznak a horgásztóban ....
A 14 hónapos lányommal most jöttünk meg Angliából. Tehát a 17 hónapos gyerkõccel már bárhová mehettek szerintem. Állatkert, várlátogatás pl. a sümegi vár gyönyörû, erdei séta piknikkel egybekötve, cirkuszba is elvihetitek, esetleg egy lovas tanyára ott szoktak lenni kézmûves programok is. És hát itt a jó idõ és a strand szezon.

Milyen programokat ajánlanátok hétvégére ebben a hideg időben egy 2 hónapos párnak?

Voltunk már bulizni,haverokkal itt ott, de azokat ? találta ki .(mármint hogy menjünk..)És én is szeretnék mondani valamit,hogy menjünk ide-oda.

Legjobb válasz: Ha van pláza a közelben ott szétnézhettek, beszélgettek, esetleg egy forró csokit megisztok. Lehet filmezni valamelyikõtöknél, vagy moziba menni. Lehet pizzázni, valamilyen étterembe menni. Lehet jégkorizni. Akár valamelyikõtöknél fõzõcskéztek valamit, az is nagyon jó. Esetleg egy egész napot együtt töltötök, a végén pedig ott alszol nála/ott alszik nálad.. Ha leírod, hogy milyen témájú programokat szeretnél még esetleg tudok segíteni..

Ha van pláza a közelben ott szétnézhettek, beszélgettek, esetleg egy forró csokit megisztok. Lehet filmezni valamelyikõtöknél, vagy moziba menni. Lehet pizzázni, valamilyen étterembe menni. Lehet jégkorizni. Akár valamelyikõtöknél fõzõcskéztek valamit, az is nagyon jó. Esetleg egy egész napot együtt töltötök, a végén pedig ott alszol nála/ott alszik nálad.. Ha leírod, hogy milyen témájú programokat szeretnél még esetleg tudok segíteni..
szex
Attól , hogy meg vagy fázva még a kolbászt beteheti a nunidba.
AKKOR MEG FÕLEG!!!! :)
A kérdező hozzászólása: megvagyok fázva :D
Csatlakoznék az elsõ hozzászólóhoz. Ilyen hideg idõben egy 2 hónapos párnap össze kell bújnia, fõleg hogy te most beteg is vagy, képzeld milyen rossz lenne, ha meg is fáznál? Tessék szépen otthon maradni, befûteni, pizzát rendelni és... a többit a fantáziádra bízom. :)
A kérdező hozzászólása: de hétvégére pont meggyógyulok!:)
na bazz beteg is vagy ötleted is, sztem hagyd ezt a program kitalálást, nem kell erõltetni azt ami nem megy :P
A kérdező hozzászólása: hát mindketten 20 felett vagyunk. Pláza sajna nincs a közelben. Meg annyira pénzünk sincs.Ha mennénk is enni, azt õ fizetné, azt meg úgy nem akarom :) fõzés volt a program, csak beteg vagyok sajnos :D úgyhogy én kifogytam az ötletekbõl..
hát ha úgy érzitek h itt az ideje feküdjetek le a jó meleg szobába nem fogtok fázni(: ha esetleg újítást akartok akkor beszéljetek egy másik párral és mehet 4esbe..
szerintem egyértelmü...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat, de nem azt kérdeztem, hogy adatok-e neki!
Szia.Az elsõ vagyok.Sejtettem, hogy ilyen reakciót fogunk kapni, de nézd, a kérdésedre ugyan válaszoltam, de szerintem igy teljes a kép, ha leirom, hogy én még korainak tartom és azért lehet kiütés a kis testén, te is ezt tennéd a helyünkbe.De nyilván szive joga mindenkinek ugy eteni a babáját, ahogy jónak látja.
szia.Bárhol az egész testén, bát nemhiszem, hogy az almára alergiás lenne, de kitudja.De én még várnék a hozzátáplálással, nem terhelném feleslegesen a szerevezetét szilárd étellel.Késöbb már meg is tudja emészeni ezeket a kajákat, mostmég nem.
3, 5 hósan nem kell enki még alma. az én lányomat is kiütötte egyébként, bár õ már 5, 5 hós volt. De csak nyersen, a párolttól nem volt baja.

A tegnapi nap folyamán új lakó költözött be hozzánk egy meseszép kan Szibériai Husky. Lenne pár kérdésem: Egy másfél hónapos kölyök kutya milyen hideget bír ki?

Mi van akkor ha lesz olyan napom amikor egy percet se fogok tudni vele játszani? A vonyítást hogyan lehet kikuszobolni? A mozgáson kívül mire kell még odafigyelni?

Legjobb válasz: Husky. Vonyítani fog. Mi van akkor ha lesz olyan napom amikor egy percet se fogok tudni vele játszani? Átgondoltad te ezt? Vagy csak tetszett, mert szép, és ennyi?

Husky. Vonyítani fog. Mi van akkor ha lesz olyan napom amikor egy percet se fogok tudni vele játszani? Átgondoltad te ezt? Vagy csak tetszett, mert szép, és ennyi?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Én komolyan nem értem miért vagytok ilyenek...? Bocsi, hogy most írok, de nem bírtam ki, nagyon bunkó hozzászólások vannak. Elõször is remélem tudsz azóta vele eleget foglalkozni, mert az kell egy Huskynak, akkor is ha nem fajtatiszta. Vonyítást azzal küszöbölöd ki, ha nem hagyod magára és feladatokat adsz neki, hogy fontosnak érezze magát, ne tehetetlenkedjen. Másrészt meg miért ne lehetne szép egy keverék kutya? Komolyan mondom, azért mert nem tenyésztõtõl van a kutya már meg is dögölhet? Itt élõlényekrõl van szó... vagy valakinek csak egy zsák pénzt jelent egy élet? Igenis gyönyörû kutyák tudnak születni, attól függetlenül, hogy nem kellene... Attól függetlenül ne hagyd megfagyni. Szeresd azt a kis kutyust, ha már befogadtad.:) Nagyon sok szép évet kívánok nektek. Figyelj az etetésére, mozgásigényére, szellemi nevelésére. Rengeteg törõdést igényelnek... Õk olyanok, mint a gyerekek.:) 21N
Az is mese, hogy szép. Nem számít, majd csinál másikat a szaporító, ha ez már megfagyott.
Figyelj! Lépj egyet hátra és szó szerint b_szd arcon magad!!! Még most add le a Szánhúzó fajtamentésnél, mielõtt megunja hogy a gazdája sz_rik a fejére és elszökik.
Sippara hozzászólásához csak annyit fûznék hozzá a "mire kell még odafigyelnem" arra hogy sürgõsen keress neki olyan gazdát, aki biztosítani tudja a számára kellõ dolgokat, Te pedig szerezz be egy életnagyságú laminált képet, azt nyugodtan kiteheted a kertbe, nem lesz baja és a hideget is bírja.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); hát figyelj. Én nyáron hoztam el a huskymat, 8 hetesen, nem volt hideg, mégis fél éves koráig bent volt velünk. Persze egész napos kijárása volt (nyáron) de bent aludt velünk. Én miután hozzám került, elkezdtem vele játékosan tanulni. Sokszor keveset. Kb 10 hetesen megtanítottam ugatni, és õ szinte sose vonyít. Csak ha játszik, de inkább vakkantgat. Készülj fel rá, hogy minden nap több órát kell vele foglalkozni, szellemi, és fizikai fárasztás. Sima séta nem elégíti ki az igényeit. Ha fiatalon szépen megneveled, és hozzászoktatod a te életstílusodhoz (én se érek rá mindennap) akkor nem fog pusztítani, de törekedni kell arra, hogy ha nincs mindennap egypár szabad órád, akkor szánj egy fél órát szellemi fárasztásra, egy negyedórát labdázásra, meg egymással való bohóckodásra, és ha nem is tudod elvinni sétálni, nem fog teljes energiával pörögni, hanem egy jó szinten elvan. Azonban ha se szellemi, se fizikai fárasztás nincs, készülj fel rá, hogy jó pár gyötrelmes évnek nézel elébe. Ez a fajta nem kerti dísznek való! Nincs csak úgy el a kertben, folyamatosan csinálni akar valamit. Mi is sportolunk, trükközünk, mindennap gyakorlunk, és együtt pörgünk. Ha nagy ritkán van olyan, hogy egyáltalán nem tudok vele foglalkozni, akkor mehetek a kertbe beásni a gödröket, illetve összeszedni a széthordott berendezéseket. Szóval, elég nagy fába vágtad a fejszét, ha csak kerti kutyának vettétek.
A kölyöknek két hónapos (azaz 8 hetes) korukig az anyjuknál kell maradniuk - ez benne van az állatvédelmi törvényben is. Tehát, ez egy hathetes kölyök. Semmilyen hideget nem bír ki, a házban kell vele lennetek. Jelenleg a mozgásra pont nem kell figyelni, mivel kölyök, ezért bõven elég neki egy kis játék a hóban, egy kis tanulás a gazdival. Mivel még nagyon kicsi, kb kétóránként ki kell vinni pisilni. A husky nagyon vokális kutya, a vonyítást úgy lehet megelõzni, ha fokozatosan szoktatod az egyedülléthez. Ha már ott van a kölyök, akkor bizony naponta pár percet kell vele tudnod foglalkozni. Naponta 3szor vagy 2szer kell etetni. A többi fontos dologról (oltások, féreghajtás, chip) az állatorvos tájékoztat. Szerintem olvass utána a fajtának, mire van szüksége felnõttként, de a kölykök igényei egyformák. :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "A tegnapi nap folyamán új lakó költözött be hozzánk egy meseszép kan Szibériai Husky." HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁ... "Egy másfél hónapos kölyök kutya milyen hideget bír ki?" Pontosan ugyanolyan hideget, mint egy három-négy hónapos csecsemõ. "Mi van akkor ha lesz olyan napom amikor egy percet se fogok tudni vele játszani?" Akkor fogsz rájönni, hogy talán elõször gondolkodni kellett volna, és AZTÁN kutyát vállalni. "A vonyítást hogyan lehet kikuszobolni?" Jó idegrendszerrel, megfelelõ falkasorrenddel, elegendõ szellemi-, és fizikai fárasztással, megfelelõ neveléssel. "A mozgáson kívül mire kell még odafigyelni?" Arra, hogy megfelelõ tenyésztõtõl vásárold a kiskutyát (ezt ugye már elcseszted), hogy utánanézz a fajtának vásárlás elõtt (szintén elcseszted), hogy elegendõ legyen a kutyás tudásod vásárlás elõtt (szintén elcseszted), hogy megfelelõek legyenek a körülményeid (elcseszted), hogy 8 hetes koránál hamarabb semmiképpen ne hozd el (elcseszted), hogy amikor elhozod, meglegyen a két oltása, és 3-4 féreghajtással is rendelkezzen (szintén elcseszted).
Másfél hónaposan még az anyja mellett lenne a helye a törvény szerint is. Miért vettél szaporítótól kutyát? Mikor nem fogsz tudni vele foglalkozni, akkor ripityára fog szedni mindent, amit talál. Mivel huskyról van szó, állandóan ordítani fog.
Mi az, hogy másfél hónapos. Felelõtlen voltál, hogy ilyen fiatalon hazavitted, arról meg ne is mondjunk semmit aki odaadta!!!!!! Ha nem lesz rá egy perced sem, akkor miért akarsz kutyát tartani? Örülj, ha túléli, és remélem lesz aki segít az ellátásában.
Bármilyen hideget kibír, hiszen bent van veletek a lakásban, igaz?! Odafigyelni akkor kellett volna, mielõtt megvettétek. Ha kicsit is felkészültél volna a kiskutyára, akkor nem vettél volna szaporítótól kutyát! Egyelõre örülj, ha nem jársz így: [link]
Azért vagyunk ilyenek, mert megint sikerült egy szaporítós valamit beszerezni egy észlénynek. Ha tenyésztõtõl vette volna, nem itt és nem ilyeneket kérdezne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!