Találatok a következő kifejezésre: Milyen egy vad (21 db)

Férfiak! Milyen egy vad csaj az ágyban?

Legjobb válasz: Vad csaj...hm... Elsõ körben kikötöz,majd letépi rólad azt ami rajtad van,ruha,szõr stb. Majd behozza a karikás ostort és helyre igazít,majd rád veti maghát mint egy éhes oroszlán a hús cafatra és ízekre szed.

Vad csaj...hm... Elsõ körben kikötöz, majd letépi rólad azt ami rajtad van, ruha, szõr stb. Majd behozza a karikás ostort és helyre igazít, majd rád veti maghát mint egy éhes oroszlán a hús cafatra és ízekre szed.
vad
eléggé vad
játékos, harapdálós, karmolós, de csak finoman :D ja és ha valaki velem szexel nemigen tudja a vadságom felülmúlni :D
akire szájkosár kell

Milyen egy vad nő az ágyba? Mit takar a vad szó?

Legjobb válasz: õ kezdeményez, irányít

õ kezdeményez, irányít
Jó tud lenni ha tudja mit akar. Fõleg, ha olyan nõbõl lesz aki miután a párod lett akkor vetkõzi le "prûdebb" énjét. :)

Férfiak! Milyen egy vad nő az ágyban?

Mit csinál egy vad n?? Milyen a szex?

Legjobb válasz: Hajajaj ha én azt elmondanám neked. :P :)))) 20L

Hajajaj ha én azt elmondanám neked. :P :) ))) 20L
15:54 voltam. "Na meg az egy egy extra kívánságot is teljesit, bevállalósabb." De csak ha élvezi is. Engem férfiként kicsit zavar, ha csak sziveséget tesz. Viszont nagyon jó látni, ha felszabadult és neki is jólesik. De amúgy egyetértek. :)
Ha Te azt tudnád ;) 27/N
Elsõ voltam, korrekt! Na meg az egy egy extra kívánságot is teljesit, bevállalósabb.
15:54 voltam. Annyit tennék hozzá, hogy (számomra legalábbis) nem feltétel a durvaság, ruha letépés, stb. Ezek nélkül is lehet egy nõ nagyon vad. Nekem inkább felszabadultságot jelent a vadság, tehát hogy a nõ nem ijed meg a saját érzéseitõl, hanem "elereszti magát". :)
Hát nézzük.. 1. Akarja a szexet. 2. Nyiltan vállalja, hogy akarja szexet. 3. Képes teljesen kiélvezni a szexet, tehát nem szégyenlõs, nem fogja vissza magát, ha valami jólesik neki. 4. Ha egy valami felkelti az érdeklõdését, akkor megragadja.. a lehetõséget, nem szégyenlõsködik.
Egyszóval: Hûûûûûû! :)
Mikor jó mikor nem. :)
Vad
"... szavannák, fekete nõk, o-ó-ó ..."
nekem volt olyan, hogy egy egy éjszakás kalandom véresre karmolta a hátam... :D


Milyen egy erotikus, vad szex?

Én még sz?z vagyok és szeretnék tapasztalatokat gy?jteni, hogy milyen egy erotikus vad szex (ami nem fáj persze). Nem kamu kérdés.

Legjobb válasz: Hmm. :) Szerintem attól lesz kemény és vad.. hogy nagyon nagyon lobog benne a szenvedély, nyílván a tempotól is, és hát persze a vágyak.. ha vmi tilos helyen, akkor fõleg, annál nagyobb a vágy rá, amit nem szabad :) NAhmeg még a pózoktól is lehet erotikus és vad, merész..

Hmm. :) Szerintem attól lesz kemény és vad.. hogy nagyon nagyon lobog benne a szenvedély, nyílván a tempotól is, és hát persze a vágyak.. ha vmi tilos helyen, akkor fõleg, annál nagyobb a vágy rá, amit nem szabad :) NAhmeg még a pózoktól is lehet erotikus és vad, merész..
Attól lesz vad, hogy mennyire kívánjátok egymást. És persze a "nem szabad" is nagyon izgató tud lenni. A hevesség, a tempó is számít.
még szûz vagy és erre vágysz?Aztán majd 40-50 évesen fog hiányozni a gyengéd és romantikus szeretkezés?
Igen. De szeretem azt is ha szuz lehetek ujra....minden jo, amiben szenvedely van. De ha szuz vagy meg, ne ezen jarjon az eszed. Senki nem szuletik ugy, hogy o maga lenne Venusz. Lassan szepen megtapasztalni a dolgokat a jo. Meg kell ismerned magad es amikor eljon a megfelelo partner. ot is. Nagyon ritkan van olyan, hogy a szerelem es testiseg azonnal smakkol.
Hát én alapvetõen romantikus alkat vagyok, mégis néha nálunk is van vad szex. Ez nálunk a szavak használatában és nagyobb szenvedélyben nyilvánul meg, ilyenkor én is csunyán beszélek, amit a párom imád, mert egyébként elég félénk vagyok, ja és van amikor csak ugy egymásna esünk, mert épp ahhoz van kedvünk. Minden kapcsolatban van, amikor a gyengédebb, van amikor a vadabb szex van, mert igy lesz színes.
Hát mivel szûz vagy még, ne ezen filózz. Neked az fog jól esni, ha a barátod akivel elõször lefekszel gyengéd lesz, és vigyáz rád, arra figyel hogy neked jó legyen. Vad szex inkább olyanoknál alakul ki akik már egy ideje "szeretkeznek", sztem. Én úgy voltam hogy az elején még a nyugalmas szex érdekelt, aztán mihelyt kicsit tapasztaltabb lettem jöhetett a vadabb szex. A vad szex a nagy szenvedélyrõl, a különbözõ pózokról a vágyról, a bátorságról, merészségrõl is szól. Nem akarlak lenézni nem azért mondom, de a vad szexnél nincs gondolkodás, ott minden jön magától, és mivelmég nem szexeltél ezért nem tudnád h mit csinálj, vagy h h csináld, mit engedj és mit ne.
Cefet jó! Mondjuk, aki ilyeneket kérdez, úgysem fogja megtudni soha. És ez így van jól. Ámen.
A kérdező hozzászólása: Mi az, hogy aki ilyet kérdez sose fogja tapasztalni?:/
igen
szép piros lesz
jó piros vad fajtájú garnid lesz :D a vad nem a színre utal egyébként (ha valaki ezt mondja az átver) hanem arra, hogy hibrid :)
Piros lesz, szebb mint az RC, de nem olyan telt színû, mint a sakura. A vad a színre utal, nem a hibridizációra. Két tenyészváltozat hibridjének nem sok köze van a természethez és a vad õsökhöz. Viszont ha nem összeillõ színû garnélákat párosítasz(mondjuk sárgaXpiros), akkor az utód színe vad típusú lesz, azaz zöldes-barnás. A sakura viszont nem más, mint egy tökéletes RC, mindkettõ piros szín örökít, ezért a közös utód is piros lesz.
A kérdező hozzászólása: köszi!

Pasik szerintetek milyen egy tokeletes no szamotokra az eletben, legyen vad az agyban es egy konyha tunder?

Legjobb válasz: Tökéletes nõ. 1. Mindenkinek más az ideál. 2. Nincs olyan, hogy tökéletes nõ.

Tökéletes nõ. 1. Mindenkinek más az ideál. 2. Nincs olyan, hogy tökéletes nõ.
Elsõnél a .
Pont így ahogy felsoroltad.

Srácok, milyen az, ha egy lány nagyon vadul, mohón szeret szopni? Volt olyan, hogy kimondottan csalódtatok emiatt?

Én általában elég vadul csinálom, de voltak olyan partnerek, akik rám szóltak, hogy lassabban kéne. Engem nem zavar, ha a partner segíteni akar és elmondja, hogyan szereti, de azt vettem észre a srácokon, hogy õket viszont kicsit zavarta a dolog.

Legjobb válasz: én szeretem ha vadul szopnak sõt szeretem megkúrni a nök száját

én szeretem ha vadul szopnak sõt szeretem megkúrni a nök száját
Nincs azzal baj, ha mindketten élvezitek :)
A kérdező hozzászólása: Nyilván váltogatom a technikát és a tempót is, nem az a célom, hogy két perc alatt kifacsarjam, de alapvetõen a mohó, vadabb szopás dominál. Köszi a válaszokat! ;)
Ez hangulat függõ, van hogy érzelmesen szeretem, van hogy vadabbul, de szeretem azt is ha én írányithatok és kicsit rá segiteni a mozgásra...
fiúk is jöhetnek?
Én szeretem a lasabb tempót mert akkor minden pillanatát ki tudom élvezni!
Nem gyõzöm csajomat noszogatni, hogy vadul és mohón szopjon. HA gondolod összejöhetünk egy estére, nekem nagyon bejönne!!!
A finom játék jobb, mintha egy nagy-teljesítményû porszívó kényeztet.
én is imádok vadul sz.p ni meg érzékien is
Engem zavar. Egyszerûen nem tudom élvezni. És gyakran még fájt is ha vadul csinálta a csaj.
jobb gyengéden lassan...
Én imádom, de néha én is szeretem lassabban. Váltott tempó a legjobb!!
az én férjem is lassabban szereti :) néha viszont kifejezetten élvezi, hogy gyors, de a lassabb jön be neki.

Ha egy pasi ki van éhezve a szexre akkor utána általában milyen szexre vágyik? Romantikus, lassú v. vad és szenvedélyes?

Tudom, h egyénfüg?, de átlagban olyankor milyenek a pasik, ha kivannak éhezve? mondjuk 2 hónap szex nélkül?

Legjobb válasz: Szerintem 2 hónap no szex után ne számíts olyan nagy romantikára... Mondjuk, ha most lesz az 1. együttlétetek, akkor lehet megembereli magát, és nem lesz olyan vad, mint normális esetben! :)

Szerintem 2 hónap no szex után ne számíts olyan nagy romantikára... Mondjuk, ha most lesz az 1. együttlétetek, akkor lehet megembereli magát, és nem lesz olyan vad, mint normális esetben! :)
Nekem a romantikus és lassú jobban bejön, de a szenvedélyes se rossz. Szerintem sokkal fontosabb az hogy mindkét félnek jó legyen és az hogy meglegyen az igazi szerelem köztük. Annál jobb dolog nincs is. :)
Ez engem is érdekelne! De szerintem ilyenkor tökéletes lesz a szeretkezés... lehet, hogy elõször egy vad rövid menet, de utána... :) Szóval szerintem hosszú éjszaka várható :F :)
Ma van 3 hónapja, hogy nem szeretkeztem, mert a barátnõm messze él [és egyidõs a kérdezõvel :D] és mindketten kollégisták vagyunk. Az elsõ menet nagyon vad és szenvedélyes lesz, de ezt kis idõ múlva néhány lassú és romantikus szexxel teli óra lesz. Egy biztos: A nõ nem ússza meg 3 órán belül :)
Több mint 100% hogy vad és gyors szexre számíthatsz!!! De az tényleg igaz hogy egy férfi nincs el 2 hónapig szex nélkül. A minimum hogy kiveri, vagy megdug mást. De tegyük fel hogy nem, akkor tuti kb. 1 perces menet lenne.
Talån kièhezteted a fèrjed 2 honapig hogy vad szenvedèjes legyenNem jo modszer mert keres magånak måst ès utåna neked majd gyengèn muzsikålHidd el ez vanSok itt neten a kièhezett nö
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem a férjemrõl van szó mivel még 16 vagyok xD csak egy átlagos kérdés...
Ha nem a fèrjed akkor plåne hogy keres måst de gondolhatja azt is 2 honap utån de mår 1 honap utån is hogy nem ö kell neked ès måssal dugsz Ezèrt måsikat fog majd vagy mår fogottUgyhogy mielött mèg nem kèsö döntsd hanyatt ès eröszakold meg nèha a lånyoknak is lehet meg kell is kezdemènyezni
A kérdező hozzászólása: De mondom, h ez csak egy szimpla kérdés volt :DD Nem velem fordult elõ. Amúgy voltunk már 2 hónapig szex nélkül és akkor sem csalt meg...
A kérdező hozzászólása: Nem ez lesz az elsõ és a 2 hónapot csak úgy írtam. Kiváncsi voltam milyen egy pasi akkor, ha nem lehet az "övé" minden nap az "asszony":D De átlagban mégis milyenek?
A kérdező hozzászólása: :) )
velem most szakított 2 hónapja a barátnõm, azóta nem szexeltem...és én úgy gondolom, hogy most elõször egy lassú, romantikus szeretkezésre vágynék...pont azért mert úgymond "ki vagyok éhezve" és valószínûleg a vad, gyors dolgokat nem bírnám sokáig...de miután megvolt a romantikus, lassú szeretkezés egy fél óra szünet csókolózással, simogatással és jöhetne egy vad menet. :P

Barátomat szeretném meglepni egy távcsővel. Vadakat nézegetni, akár vadászat közben. Milyet tudnátok ajánlani? Illetve gondoltam még halradarra, abból milyet?

Árban olyan 20.000 Ft-tól 50.000 Ft-ig gondoltam. Két csövest (vagy hogy hívják :D ) A radart ahogy nézegettem, van kevesebbért is, de nem értek egyikhez sem. Hozzáértők hozzászólásait várnám. Köszi :)

Legjobb válasz: Távcsõbõl bármelyik jó (binokuláris): http://www.multinavigator.hu/termek_list.php?id_menu=614&fac.. Halradarból az 50 ezer alatti nagyon belépõszint (mondjuk ezt a távcsõre is elmondhatom). Ez jó: http://www.multinavigator.hu/termek.php?id=2462 Vagy ez: http://www.multinavigator.hu/termek.php?id=2461

Távcsõbõl bármelyik jó (binokuláris): http://www.multinavigator.hu/termek_list.php?id_menu=614&fac.. Halradarból az 50 ezer alatti nagyon belépõszint (mondjuk ezt a távcsõre is elmondhatom). Ez jó: http://www.multinavigator.hu/termek.php?id=2462 Vagy ez: http://www.multinavigator.hu/termek.php?id=2461
Ha tényleg jár vadászni, akkor inkább halradart vegyél neki. Sajnos ennyi pénzbõl nem lehet elég jó minõségû keresõtávcsövet venni :((
Jó, hát tudok neki mutatni 740 ezer forintért is, ha gondolod. :-) Viszont ha vadászik, akkor érdemes lenne azon is elgondolkodni, hogy összedobni pénzt. 100 ezer körül kezdõdnek a jobbak, de még az is olyan minimalista.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Egy 15 éves lányhoz milyen smink illik? (nem túl vad)

Nem vagyok az a sminkelős típus de most megjött a kedvem hozzá és kiváncsi lettem:) Nem akarok túl erőset(tussal húzott vonal, rúzs, pirosító stb).Valami egyszerűre gondoltam.Szerintetek:))?

Legjobb válasz: Van egy kedvenc sminkem, nagyon egyszerû, szolid és kb. 3 perc alatt kész van. 1. lépés: hidratálás. 2. lépés: korrektor a karikákra, szemhéjra és bõrhibákra. 3. lépés: barna és fehér szemceruza. A fehérrel a belsõ szemzugból húztam egy pici csíkot, onnan tovább pedig a barnával. Fültisztítóval összedolgoztam. (A fehér optikailag nagyítja a szemet, a barna pedig lágyabb, természetesebb hatást nyújt, mint a fekete azért szeretem). 4. lépés: szempillaspirál az alsó és felsõ pillákra is. 5. lépés: ajakápoló, rúzs (természetes, barackos színû) vagy átlátszó vagy barackos színû szájfény. Tényleg nagyon egyszerû, bármikor elkészíthetõ, gyors smink. 16/L

Van egy kedvenc sminkem, nagyon egyszerû, szolid és kb. 3 perc alatt kész van. 1. lépés: hidratálás. 2. lépés: korrektor a karikákra, szemhéjra és bõrhibákra. 3. lépés: barna és fehér szemceruza. A fehérrel a belsõ szemzugból húztam egy pici csíkot, onnan tovább pedig a barnával. Fültisztítóval összedolgoztam. (A fehér optikailag nagyítja a szemet, a barna pedig lágyabb, természetesebb hatást nyújt, mint a fekete azért szeretem). 4. lépés: szempillaspirál az alsó és felsõ pillákra is. 5. lépés: ajakápoló, rúzs (természetes, barackos színû) vagy átlátszó vagy barackos színû szájfény. Tényleg nagyon egyszerû, bármikor elkészíthetõ, gyors smink. 16/L
hát ha a tus is kilõve, ne haragudj de fingom sincs:) nállam a tus = szemcerka:) És így semmi ötletem sincs.. szájfényezd magad... :D:D
A kérdező hozzászólása: :DD hát végülis akkor jöhetne ha tudnék vékony vonalat húzni:D
Hát gyakorold... Nekem az alap, visszafogott sminkem: -spirál -vékony tus / ha másképp nem megy, akkor vizes fülpiszkálóval kesenyítsd, de ne állj úgy hozzá, hogy ez nekem nem emgy.../ -korrektor / pattanásra és karikákra- -púder mattításra
a tus nem kelt vad hatást, csak ne legyen vastag : ) elég egy vékony vonal. egyébként ha tényleg nem akarsz nagyon erõs sminket, akkor szempillaspirál, egy kis pirosító, ajakbalzsam, esetleg alapozó.
barna szemcerka, ajakápoló, esetleg spirál, ha problémás a bõröd akkor korrektort is használhatsz
A sminket is tanulni kell:) Vannak a könyvtárba kimondottan kamaszlányoknak szóló könyvek, amik még azt is megmutatják képeken, hogy pl.a pirosítót az arccsontra hova helyezze-arcformától függõ.Én ezeket ajánlanám.az viszont bizti, hogy csatlakoznék az elöttem szólókhoz..én is -szempillaspirál, -mattító púder, -halvány rúzs, vagy szájfény.Ha nem tus akkor, használhatsz szemceruzát is, vagy van olyan tus, ami olyan mint egy filctoll.Könnyebb használni, de tény , hogy minden csak gyakorlás kérdése..Próbálgathatod a"cicás"kihúzást is, bár sztem az ritka, h valakinek jól álljon.Nagyon sok sikert:) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!