Találatok a következő kifejezésre: Milyen egy kuki (24 db)

Milyen egy ku**val? Kifizeted és már mászik is a farkadra? És jó?

Legjobb válasz: Röviden, Ahol én voltam a kupi volt (bár mint tudjuk kupi nincs Magyarországon, de azért mégis van), nem a lakására mentem. Volt egy kis rúd tánc, oda ült, dumáltuunk. Megkérdeztem lehet e többet. Lehetett. Megkérdeztem mennyi. Mondott egy árat. Felmentünk a szobába, levetközött elöttem, elment tusolni, aztán és tusoltam, szexeltünk, letusoltam, kifizettem.

Hát nem volt vörös rózsa és erkély jelenet. Ha erre gondolsz. De az igazat megvallva a legtöbb lány akivel találkoztam ilyen téren, kedves és aranyos. És nem csak a pénzért aranyos. Sokszor volt, hogy nem mentem szobára eggyel sem. Mégis oda ült hozzám aranyosak, kedvesek voltak, jól eldumáltunk. (Volt köztük persze tapló is, de a többség tényleg kedves volt) Hát ma már nem járok hozzájuk. Akkoriban úgy 10 körül volt. Persze függ meddig "bérelted" ki. Ha 1 órára akkor több, de akkor kettõt is mehettél a "ringlispílen". De ez kupiban volt. Lakáson nem voltam. Gondolom ma már több. De sztem 20 körül lehet ma is. Útszélén olcsóbb, ott még kaja jegyet is elfogadnak, de van olyan aki lakáson is elfogadja. Van egy csomó kurväs oldal nézzetek szét ott. beszámolok rosszlányok szexpartner24
Röviden, Ahol én voltam a kupi volt (bár mint tudjuk kupi nincs Magyarországon, de azért mégis van), nem a lakására mentem. Volt egy kis rúd tánc, oda ült, dumáltuunk. Megkérdeztem lehet e többet. Lehetett. Megkérdeztem mennyi. Mondott egy árat. Felmentünk a szobába, levetközött elöttem, elment tusolni, aztán és tusoltam, szexeltünk, letusoltam, kifizettem.
ócó összá XD
Ha garantált minõséget akarsz akkor a luxusprostit(Call-girl) ajánlom.Drágább.Viszont mint mindenben itt is a minõségnek ára van.
de gondolom semmi érzelem nincs benne. :D xd
Milyen árban vannak?
Vagy szerezz magadnak egy nõt. Na?:)
:D:D ezen jót röhögtem. "Kaja jegyet elfogadnak"
Hát ezt melegétkezési utalványt vagy minek hívják. Amivel a mekiben is lehet fizetni. Nem hallottál még róla?! Vannak olyan lányok akik azt is elfogadják. (mondjuk olyanok is)
Dede ismerem, vagyis hallottam róla, csak meglepõdtem de végülis érthetõ valahol. Aki kiáll "stoppolni" pl. a híres fóti útra nem állhat jól anyagilag..
Én még nem próbáltam kutyával:D
Idõpontot beszéltek meg telefonon.Elmégy hozzá (nem késel:) )lezuhizol, vagy együtt, bár õ már zuhanyozva várt téged.Röviden elmondod hogy hogyan szereted és csinálja, elõtte megmasszíroz és ellazulsz egy kicsit, utólag is lehet fizetni.
Alig várom már hogy kipróbálhassam.. :)

Milyen egy jó kuki?

Legjobb válasz: hàt attol fugg hogy hol horgàszol. én mondjuk toban szoktam inkàbb békés halakra,ugyhogy gilisztàt hasznàlok. egy jo kuki,hàt ami nem budos,àltalàban amiket olaszorszàgbol importàlnak azok jo méretuek.

hàt attol fugg hogy hol horgàszol. én mondjuk toban szoktam inkàbb békés halakra, ugyhogy gilisztàt hasznàlok. egy jo kuki, hàt ami nem budos, àltalàban amiket olaszorszàgbol importàlnak azok jo méretuek.
20 :54 Te lezbikus szutyok ...
õszintén? nem tudom! bár nemis érdekel.... 16L
legalább 30 centi
kérdezd meg a haverjaidat a bölcsiben
Hány éves vagy? :S Mért nem mész inkább a játszótérre játszani?...
Nem a kuki a lényeg, hanem aki hordja :) Hogy tud-e vele bánni vagy tud-e vele kényeztetni.
Olyan mint itt a gatyámban.
Hihi... az afrikai kukik is jó méretesek szoktak lenni :D Amúgy meg tiszta és arányos :P Nem a kukin múlik a dolog, hanem egyéb más fontosabb tényezõkön.
a jó kuki pont olyan mint amivel a barátom rendelkezik, mindenki irigyelje!

Van egy Ferplast dubai 80as akvárium szettem, 125 literes. Mit kell még ehhez vennem? Kell hozzá külső szűrő, hogyha van beépítve is? Milyen vízzel töltsem fel? Csapvíz, desztilált víz, vagy van az udvarunkban egy kút, természetes vízzel?

Szumi,vörös-karcsú díszmárna,shubert díszmárnája,2 anci, vérvörös tarkasügér. Mehetnek egymás mellé és mennyi?

Legjobb válasz: Huuha úgy látom itt hiányoznak az alapok.. kezdd azzal, hogy nagyon sokat olvasol a témában és utána telepíted be csak, mert magadnak csinálsz vele gondot. diszhal.info, akvarista.hu, és még kismillió könyv is van.. szinte mindegyiben találsz leírást az elsõ lépésekrõl, melyik halnak milyen az igénye, hogyan kell elkezdeni betelpíteni stb, nagyon figyelmesen olvasd el õket.

Huuha úgy látom itt hiányoznak az alapok.. kezdd azzal, hogy nagyon sokat olvasol a témában és utána telepíted be csak, mert magadnak csinálsz vele gondot. diszhal.info, akvarista.hu, és még kismillió könyv is van.. szinte mindegyiben találsz leírást az elsõ lépésekrõl, melyik halnak milyen az igénye, hogyan kell elkezdeni betelpíteni stb, nagyon figyelmesen olvasd el õket.
A legfontosabb dolog a szûrés, elég érdekesen van megoldva, hirtelen nem is tudom, hogy lehetne ezt egyszerûen rend berakni . Ahogy olvastam, van hozzá egy belsõ szûrõ, aminek egész jó térfogata van, viszont óriási hibája, hogy ehhez a térfogathoz képest siralmas vízforgatása van. Ha az a szûrõ jól beáll, (bacitelepekkel eltömõdik) meg se bírja mozdítani azt a víztömeget. Kéne vagy 1000 l/h. És akkor adnak hozzá külön még egy 500 l/h-s vízpumpát, ami semmi mást nem csinál, csak a vizet forgatja. Még egy darab szivacsot se lehet ráhúzni, mint egy power head-re, hogy valami értelme is legyen... Mondjuk valamit így is ér, de összességében elég gagyi megoldás. A külsõ szûrõ ugyanúgy biológiai szûrésre jó, lassú vízárammal, arra neked meg ott van a belsõ. Inkább még egy gyors belsõ kéne hozzá. Én azt csinálnám, hogy elkezdeném így üzemeltetni, ezzel a belsõvel, plusz a vízpumpa, és ha látom, hogy nem elég, pl nagyon algásodik, vagy megül az alján a kosz, akkor a vízpumpa helyett betennék még egy erõs vízforgatású belsõ szûrõt. Ami a halakat illeti ez így 100%, hogy mûködésképtelen társítás. Ehhez eleve 2× ekkora akvárium kéne, meg ilyen halakat nem is lehet egymás mellé tenni. Afrikai sügérhez egy amúgy is parázós titteya-t? Nem lenne sok jövõje. Ilyen nagyobb halnak végül is jó a tarkasügér, és ahhoz jó egy nagy csapat szumi, de ha abból van egy minimálisan egészséges nagyságú 10 fõs csapatod, azzal kb vége is a felsorolásnak. Ennyit bír el 125 liter. A szumik se kis halak a sügér meg vagy 10 cm. Ezek nagynak számítanak , rengeteget esznek, és iszonyatosan terhelik a vizet. Visszakanyarodva a szûréshez, ha ilyen halakat akarsz, meg mondjuk esetleg 1 pár ancit, akkor vissza is vonom, amit a szûrésrõl írtam, ehhez a felálláshoz nagyon is ajánlott a külsõ szûrõ. Külsõ szûrõ nélkül kb neonhal, ékfoltos razbóra méretû halakat lehetne tartani. Vízbõl csapvíz kell, amúgy eltérõek a választott halak víz igényeik, a csapvíz jó kompromisszum mindegyiknek.
Ja, és a szûrõben lévõ szûrõközegeket le kell cserélni. A biolabda csak az értékes helyet foglalja, amúgy is rossz helyen van, meg egyébként se csinál semmit. A kerámia gyûrû is elég silány minõség, jobb megszabadulni tõle. A kerámia helyett siporax minit használnék, a biolabda helyett meg mindegy, ha sima kék szivacsot raksz, már az is sokkal jobb! Ezen kívül a 10000 Kelvines csövet is valószínûleg cserélni kell majd, de ennyire ne szaladjunk elõre. Több, mint valószínû, hogy erõsen fog algásítani, nem egy klasszikus édesvízi akvarisztikai csõ.
Szia! Mûködik az akvárium? Milyen halakat raktál bele? Vized rendben van? Mik a tapasztalataid? Nekem is ilyen van, kb 1 éve megy, és a vizemben kicsi porok láthatóak.


Szeretnék már végre egy jó gépet! Unom hogy ez ami van egy kukába való hulladék. De nagyon laikus vagyok. Mit kell néznem egy gépnél? Milyen tulajdonságok a jók? Állíts nekem össze egy gépet. Nem akarokm hogy mégegyszer átverjenek!

Leginkább ujjab játékokra, film letöltésre és nézésre, valamint internetezésre használnám! Egy jó képesség? normális gépet akarok, ami bírja is a kiképzést és nem megy tönkre egy hónap alatt. Milyen tulajdonságokat figyeljek? Unokatesóm ajánlotta a gépét 85ezerért.Megéri?:

Legjobb válasz: celeron dual core? inkább neee

celeron dual core? inkább neee
A kérdező hozzászólása: Hu te haver is azt mondja hogy procik legalja:) De akkor milyen gép tulajdonságok a jok? ez pl jó? http://www.expressz.hu/szamitastechnika/asztali_szamitogep_p..
Jó gép nem 80.000.-nél kezdõdik hanem 120-tól felfele. 200-220.000.-bõl már elég profi gépet lehet összerakni ja és ami böki a csõröm, mi az hogy "Állíts nekem össze egy gépet. Mi ez?Parancs?
A kérdező hozzászólása: Nem parancs. DE azt hogy légyszíves meg köszi mg kérlek nem lehet beírni kérdésbe!Nem engedik.
Értem, hát 80.000.kevés ahhoz hogy minden frankón fusson.Gyûjts még egy kicsit hozzá 100.000.-120.000.-bõl már ellehet indulni.
Proci mondjuk AMD Phenom II X4 955 Black Edition RAM min. 4 GB videókari AMD Radeon HD6770 min. alaplap nem tudom, milyen, annyira nem ismerek sok alaplapot, de a Gigabyte-ok jók, úgy tudom táp meg vmilyen márkásabb 500W min.
6770-et én már ne nagyon látok inkább 6850.

Naponta mennyi élesztőt kellene megenni ahhoz, hogy pozitív hatással legyen a hajamra, bőrömre? És milyen hosszú legyen egy kúra? Úgy értem meddig szabad szedni?

Olvastam régebben, hogy ha rendszeresen eszünk egy kis éleszt?t szebb lesz a b?rünk és a hajunk, de csak ennyire emlékszek az egészb?l.

Legjobb válasz: öö.. egy kis kávés kanál élszetõ minden este. én a helyedbe ugy csinálnám hogy 3 honapig folyamatasan, aztán 2 hét szünet(persze ha van váltosás.)és folytasd ujjra a hatás megörzése érdekében. ha nincs akkor csináld 5 honapig. ha ezután se lessz változás akkor hagyd a francba. jotékony hatásai? hát.. nem lessz a hajad és a böröd zsiros. nomeg nem töredezik majd a halyad olyan könnyen, és a böröd se szárad ki.:) sok sikert hozzá!!

öö.. egy kis kávés kanál élszetõ minden este. én a helyedbe ugy csinálnám hogy 3 honapig folyamatasan, aztán 2 hét szünet(persze ha van váltosás.)és folytasd ujjra a hatás megörzése érdekében. ha nincs akkor csináld 5 honapig. ha ezután se lessz változás akkor hagyd a francba. jotékony hatásai? hát.. nem lessz a hajad és a böröd zsiros. nomeg nem töredezik majd a halyad olyan könnyen, és a böröd se szárad ki.:) sok sikert hozzá!!
ja igen? valaki valami tapasztalat?
Szia! Volt/van hatasa??:)
hát lehet hogy jo de mikor sütök és megkostolom a kovászt (élesztõ, tej, cukor) és jol bemajszolok belöle, aztán megsütöm a sütit és tálalom mindig felpuffadok és sokat pukizok töle.. :s xD de kajak am lehet van szépitö hatása nem tudom
igen nekem is ez a baj. nagyon csunya az arcbõröm ...... már fogalmam sincs mit tehetnék vele.
A pattanásos bõrre?? Nekem nagyon sok van.:(( Hát igen este egyél egy kicsit...én még nem próbáltam de én is ki akarom.!
azt hallottam valahol hogy pattanásoa bõrre is gyógyír lehet az élesztõ . igaz ez?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:) Akkor belevágok. Úgy is száraz a bõröm, a hajam pedig zsírosodásra hajlamos! :)
a friss élesztõ bélgázt termel és nincs jó hatással az emésztésre mivel megronthatja a gyomrot és felpuffadunk

Az ultrahangos alakformálás milyen árban van? És mennyire hatásos ill. Látványos? Egy kúra alatt, ami 16 alkalom, mennyi felesleg tűnik el?

Legjobb válasz: Egy ismerõsöm csinált valami ilyesmit, asszem neki 8000 volt alkalmanként, bár ahogy elnéztem, nem sokat segített rajta, pedig lett volna mibõl fogynia... Miért nem sportolsz inkább?

Egy ismerõsöm csinált valami ilyesmit, asszem neki 8000 volt alkalmanként, bár ahogy elnéztem, nem sokat segített rajta, pedig lett volna mibõl fogynia... Miért nem sportolsz inkább?
A kúra alatt csak a pénztárcádból tünik el a felesleg, más ereedménye nincs.

Milyen eredményeket lehet elérni egy kúra tesztoszteronszint fokozóval, és fehérjével?

17 éves vagyok 182 cm magas és 75 kg.

Legjobb válasz: 17 évesen? fehérje az kell, ha nem eszel eleget a természetes formájában. de a tesztó fokozó az minek, ebben a korban, mikor maxon van a tesztó termelés? az idõsebb korban jó, 30 fölött, mikor már elkezd csökkenni. addig élvezd a természetes tesztód elõnyeit.

17 évesen? fehérje az kell, ha nem eszel eleget a természetes formájában. de a tesztó fokozó az minek, ebben a korban, mikor maxon van a tesztó termelés? az idõsebb korban jó, 30 fölött, mikor már elkezd csökkenni. addig élvezd a természetes tesztód elõnyeit.
A kérdező hozzászólása: köszi :D

Szerintetek milyen egy DANABOL+PLUTONIUM kúra?

Legjobb válasz: felejtsd el a szemes sz*rokat..

Nahhh.... Egy férfi átlagosan heti 40-60mg tesztoszteront termel.a tesztoszteron a vérben felel az izomzat regenerálódásáért, a tápanyagok hasznosításáért(erõsen pozitív nitrogénegyensúly-t okoz).Edzés során az izomzatban mikrosérülések keletkeznek, ezeket a test a katabolikus folyamatok miatt eltávolítja, és reprodukálja a sejteket -ez nagyjából 2 napig tart, utána nem csinál semmit, bármennyire edzettél is.a kutatók sincsenek tisztában vele, de edzés után a tesztoszteronszint a férfiakban gyakorlatilag nullára csökken -az elsõ alvás alkalmával érheti el a saját tesztoszteronszint az alap értéket.vagyis ha mondjuk heti egyszer mellezel akkor az edzést követõ 12-16 óra alatt nem történik semmi, az ezt követ nagyjából 36 óra az amit a szervezeted az izomzat 'javításával' tölt el.a maradék 4-5 napban semmi nem történik, egyedül annyi hogy a sejtjeid immuninsak lesznek a kortizol hormon izombontó hatásaival szemben. Ha mesterséges tesztoszteront szedsz akkor gyakorlatilag kijavítod a természet egy érdekes balf*szságát.végig magasan marad a tesztoszteron a véredben ezért a regeneráció és az izom fehérjeraktározó képessége többszörösére növekszik.akár 2-3 szor is edzhetsz egy izomcsoportra egy héten, mindenféle gond nélkül.a tápanyag amit megeszel oda jut ahová való, azt érheted el amit szeretnél és amiért küzdesz.érdekes hogy a test mennyire ostobán reagál a külsõ hatásokra, pont a fordítottja történik egy intenzív edzés alatt mint amit az ember várna ha naturál -bármit is szed, eszik, iszik - mellé. Csakhogy a dolognak megvan a hátulütõje is, ugyanis a szervezet nem tolerálja a külsõleg bevitt 'segítséget'.kívülrõl szemmel láthatóan eszményi a test, belül azonban meglehetõsen drasztikus változások játszódhatnak le.nem ajánlom a szedését, hacsak nem vagy profi a témában.
felejtsd el a szemes sz*rokat..
A kérdező hozzászólása: azt hallotam hogy nagyon rövid idõn belül hatalmas tömeget lehet felszedni vele
Persze, vizet. Az tök király.
A plutónium 244-es izotópjának felezési ideje kb 80millió év. Az a tömeg sokáig megmarad, lehet én is inkább azt ajánlanám :D
Én kicsit aggódnék a radioaktív sugárzástól, dehát a lelked rajta...
Plutonium+ Urán kúra kell, danát hagyjad.:)
A kérdező hozzászólása: haha -.-.
Peak Plutonium már magában egy "szörnyeteg". Minek ehhez danabol?
tudod mit mondanak erre? gyorsan jött, gyorsan ment, gondolkozz ezen egy kicsit


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!