Találatok a következő kifejezésre: Milyen egy hónapos baba napi (5 db)

Milyen egy 10 hónapos baba napi étrendje?

Szívesen fogadnék ötleteket ki-mit ad a 10 hós babájának.Mi reggelizni 1,5 hete kezdtünk: pirítós lekvárral, amit én f?ztem csak cukorral.Tízóraira gyümölcs,ebédre f?zelék, uzsira gyümölcs rizspehellyel, vacsira f?zelék.Közben még naponta többször szopizik. Darabosakat csak a reggeli kenyeret és köles golyót eszik még csak a kislányom.F?zi ötleteket is szívesen fogadnék és hogy mit adtok inni neki?

Legjobb válasz: HÁt én is pont ezt szerettem volna most megkérdezni. :) Az én kicsim általában fél 7-7 körül ébred, de van hogy hamarabb, maximum fél 8-ig alszik, ha kel hajnalban a foga miatt ha nem. Így 7 körül van szopi, aztán játék, és én 8 körül reggelizek, õ kap belõle katonákat, eddig adtam kenyércsücsköt, vagy kiflit neki hagy majszolja, de már 4 foga van és nagy darabokat tépett le, így maradnak a katonák, amit szintén saját maga eszik. Nagyon élvezi, igaz nem nagy mennyiség amit elfogyaszt, de önállóan teszi. Majd ismét játék, fél 10-10 között kapja a gyümölcsöt általában kölesgolyóval, vagy babakeksszel (banán-körte, öszibarack, szilva, alma, vagy hippes túrós gyümi). 10 után álomszopi, dél, fél 13 között ébred, és 13 körül ebédel, húsosfõzeléket, vagy heti egyszer májjal. Nagyon szereti a brokkolit fokhagymával, a borsót(általában mindent hasonlóan ízesítek mint magunknak, csak kevesebbet, de azért borsot nem használok neki), célkát, spenótot, karalábét, répát mostanában annyira nem meg a sütõtököt se. A kelkáposztátol kínlódott éjszaka, így azzal még várok, a karfiol és a kelbimbó nem jött be. Mindent krumplival készítek neki, kb 2/3 a krumpli. Imádja húsleves levét. Ebéd után séta, majd játék, vagy házimunka, ebéd utáni romelatakarítás, ilyenkor kap konyhai edényeket, szûrõt, fakanalat.... 15 óra megint álomszopi, alszik 17-ig. 18 óra joghurtos gabona. 19 óra fürdés, és pucérhancúrozás, ilyenkor zabálnivalóan édes. :) 20-20:30 alvás szopival. Inni jana babavizet kap, szereti, hébe-hóba szoktam hippes õszilét adni neki, de inkább csak vizet. Hát sajna csak egy emberke írt :( , pedig kíváncsi lettem volna én is, hogy jól csinálom-e, vagy nem... Nos mindenjót. A napok nálunk általában így telnek, de azért heti 1-2 csavargás is szokott lenni. :)

HÁt én is pont ezt szerettem volna most megkérdezni. :) Az én kicsim általában fél 7-7 körül ébred, de van hogy hamarabb, maximum fél 8-ig alszik, ha kel hajnalban a foga miatt ha nem. Így 7 körül van szopi, aztán játék, és én 8 körül reggelizek, õ kap belõle katonákat, eddig adtam kenyércsücsköt, vagy kiflit neki hagy majszolja, de már 4 foga van és nagy darabokat tépett le, így maradnak a katonák, amit szintén saját maga eszik. Nagyon élvezi, igaz nem nagy mennyiség amit elfogyaszt, de önállóan teszi. Majd ismét játék, fél 10-10 között kapja a gyümölcsöt általában kölesgolyóval, vagy babakeksszel (banán-körte, öszibarack, szilva, alma, vagy hippes túrós gyümi). 10 után álomszopi, dél, fél 13 között ébred, és 13 körül ebédel, húsosfõzeléket, vagy heti egyszer májjal. Nagyon szereti a brokkolit fokhagymával, a borsót(általában mindent hasonlóan ízesítek mint magunknak, csak kevesebbet, de azért borsot nem használok neki), célkát, spenótot, karalábét, répát mostanában annyira nem meg a sütõtököt se. A kelkáposztátol kínlódott éjszaka, így azzal még várok, a karfiol és a kelbimbó nem jött be. Mindent krumplival készítek neki, kb 2/3 a krumpli. Imádja húsleves levét. Ebéd után séta, majd játék, vagy házimunka, ebéd utáni romelatakarítás, ilyenkor kap konyhai edényeket, szûrõt, fakanalat.... 15 óra megint álomszopi, alszik 17-ig. 18 óra joghurtos gabona. 19 óra fürdés, és pucérhancúrozás, ilyenkor zabálnivalóan édes. :) 20-20:30 alvás szopival. Inni jana babavizet kap, szereti, hébe-hóba szoktam hippes õszilét adni neki, de inkább csak vizet. Hát sajna csak egy emberke írt :( , pedig kíváncsi lettem volna én is, hogy jól csinálom-e, vagy nem... Nos mindenjót. A napok nálunk általában így telnek, de azért heti 1-2 csavargás is szokott lenni. :)

Milyen egy 9 hónapos baba napi étrendje és miket lehet vele csinálni? Hogyan telik 1 nap?

Legjobb válasz: Szia. Beírod a google keresöjébe,és sok-sok receptet,ötletet fogsz találni.

Szia. Beírod a google keresöjébe, és sok-sok receptet, ötletet fogsz találni.
Tudom, hogy lassan 4 hónapja a kérdés kiírásának, de hátha valaki rákeres, és pont ez érdekli, úgyhogy leírom nálunk mi van, az én bébim most 9 hónapos: 7-8 körül reggelire szopi eljátszik, mig én is felébredek (kávé, öltözködés..) 9-10 körül tízóraira gyümölcs játszunk, vagy játszik egyedül, feláll, mászkál 12 alvás, egészen 14 ebéd-ig (fõzelék husival) játszik/unk, sétálunk, vásárolunk 17 szopi (néha el is alszik) ha nem alszik, ekkor már nyügösebb, követelödzõbb, de ha elterelem a figyelmét...;) 19 vacsira tejpép ekkor már nemigazán lehet vele bírni, csak mikor 20 viszem fürdetni 20:30-kor már alszik a szopi után. Gondolom, aki nem szoptat hasonlóan telik egy napja, csak tápszerrel. Nem atomóra pontosságúak az idõpontok, lehetnek benne csúszások, ha pl távolabbra megyünk, vagy ha épp egy fogzásos idõszakban vagyunk. Remélem amúgy tudtam segíteni, ha már nem neked, mert túl vagy rajta (tényleg, hogy telik most egy napotok?), de estleg annak, aki most ér ide:D
ilyesmiket bírsz neki adni, most ezeket próbáld valahogy konbinálni :) szilva, ringló, sárgabarack, görögdinnye, sárgadinnye, cseresznye karalábé, kelkáposzta, karfiol, zöldborsó (héjjal is), csicsóka, vörös- és fokhagyma (sütve vagy fõzve) marha, sertés, csirkemáj (legfeljebb egyszer hetente) kefír, natúr joghurt, túró, sajt kis mennyiségben* fõzelék v. gyümölcs kiegészítéseként búza, zab, árpa, rozs*, rizs bazsalikom, kakukkfû, borsikafû, borsmenta, szurokfû, citromfû, lestyán (kis mennyiségben) bár ahogy látom a kérdés kiírásának idõpontját...egy kicsit lekéstem :S

Milyen egy 6 es fel honapos baba napi etrendje?

egy nap folyaman mit, mikor , hanyszor szoktatok adni a (kb . ennyi idos)babatoknak?

Legjobb válasz: Szia! Nálunk így zajlik: 7-kor 200 ml tápszer 10-kor 200 gramm gyümölcs (kb egy üvegnyi) 13-kor 200 gramm fõzelék 17-kor 200 ml tejpép 20-21-kor 200 ml tápszer Néha még felkel éjjel egyszer, akkor kap még 150 ml tápszert.

Szia! Nálunk így zajlik: 7-kor 200 ml tápszer 10-kor 200 gramm gyümölcs (kb egy üvegnyi) 13-kor 200 gramm fõzelék 17-kor 200 ml tejpép 20-21-kor 200 ml tápszer Néha még felkel éjjel egyszer, akkor kap még 150 ml tápszert.


7 hónapos baba milyen gyakran szopizik egy nap?

Majd szét robban a cicim és nem hajnalnó szopizni, csak reggel meg még max 1-2 alkalommal.

Legjobb válasz: max 3 szor volt amikor 7 hos volt

max 3 szor volt amikor 7 hos volt
Nálunk is napi öt evés volt ebbõl 3 szopi és a 10 órai uzsonna volt valami gyümölcsös babakaja.Aztán nem tom mikor az ebéd is átváltott husira meg valami fõzelékre. 1, 5 éves koráig szopizott, de már csak alváshoz meg ha sírt. Lehet a védõnéni mást mond, de te érzed mikor kell cicire tenni, tedd rá! ha nem fogadja el, próbáld lefejni, maszírozni.A masszázs jó szopiztatás elõtt is. Sok sikert, KITARTÁST!!!

Milyen gyümölcsleveket vesztek a babátoknak (fajta szerint), babásra gondolok? Mennyit iszik ebböl egy nap és meg mekkora baba (hány honapos)?

Legjobb válasz: Nekem Kecskeméti üvegest vett anyum 3 kartonnal.Alma-õszibarack, alma-körte, és alma-narancs (ezt csak késõbb adom neki a narancs miatt)Lányom ivás gyanánt nem issza meg, vizet iszik, és most kezdtem neki Mecsek teát adni, azt elfogadja. Az italokat a gyümölcs higítására használtam hozzátáplálás kezdetén (6 hó körül) Azt javaslom, ha folyadéknak akarod neki adni, adj inkább vizet vagy teát. A gyümiléket higításra használd, vagy majd késõbb ivásra. Annyit iszik, amennyire szüksége van. Ha még nem táplálsz hozzá, nincs szüksége plusz folyadékra. Ha megkezded a hozzátáplálást, akkor egyre többet kell itatni. Lányom 8 hós, de 2-3 dlt már megiszik egy nap .

Nekem Kecskeméti üvegest vett anyum 3 kartonnal.Alma-õszibarack, alma-körte, és alma-narancs (ezt csak késõbb adom neki a narancs miatt)Lányom ivás gyanánt nem issza meg, vizet iszik, és most kezdtem neki Mecsek teát adni, azt elfogadja. Az italokat a gyümölcs higítására használtam hozzátáplálás kezdetén (6 hó körül) Azt javaslom, ha folyadéknak akarod neki adni, adj inkább vizet vagy teát. A gyümiléket higításra használd, vagy majd késõbb ivásra. Annyit iszik, amennyire szüksége van. Ha még nem táplálsz hozzá, nincs szüksége plusz folyadékra. Ha megkezded a hozzátáplálást, akkor egyre többet kell itatni. Lányom 8 hós, de 2-3 dlt már megiszik egy nap .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!